Codare Rns 510 Pentru Amplificatorul de Fabrica

2
Volkswagen RNS 510 codari cînd e instalat cu un amplificator de fabrică Atunci când post-echiparea cu un RNS 510 într-un vehicul cu un amplificator de fabrică est a drop "putere etapa ! d " la "ie#ire Sta$e %ine-out 1 d "& Slabă calitate a sunetului #i a altor probleme vor apărea în ca'ul în care această codific simplu mod de a vedea daca codificare nu a fost efectuat în mod corect este că op)iunea *+ entru a face setarile ve)i avea nevoie de un instrument comerciant sau .a$com / . & Acest $hid se referă la utili'area de .a$com / . & 2pen controller 34 - de navi$a)ie #i face)i clic pe codificare 04 +ace)i clic pe %on$ odin$ 6elper& 7tul 1 selecta)i 01 - .ol8s9a$en Sound S7stem sau altele : 7naudio;& Aceasta este amplificatorul standard utili'at în mai multe masini .ol8s9a$en( aceste #anse

description

codare

Transcript of Codare Rns 510 Pentru Amplificatorul de Fabrica

Volkswagen RNS 510 codari cnd e instalat cu un amplificator de fabricAtunci cnd post-echiparea cu un RNS 510 ntr-un vehicul cu un amplificator de fabric este necesar codificarea pentru a drop "putere etapa 26 dB" la "ieire Stage Line-out 12 dB". Slab calitate a sunetului i a altor probleme vor aprea n cazul n care aceast codificare nu este realizat, cel mai simplu mod de a vedea daca codificare nu a fost efectuat n mod corect este c opiunea Fader nu funcioneaz .

Pentru a face setarile vei avea nevoie de un instrument comerciant sau Vagcom / VCD. Acest ghid se refer la utilizarea de Vagcom / VCD.

Open controller 37 - de navigaie i facei clic pe codificare 07

Facei clic pe Long Coding Helper.

Bytul 1 selectai 01 - Volkswagen Sound System sau altele (Dynaudio).

Aceasta este amplificatorul standard utilizat n mai multe masini Volkswagen, aceste anse la ieirile High la Low.

Bytul 5 selectai 00 - egalizare: Liniara

Ieii din Long Coding Helper i salvati modificrile. RNS 510 nu are nevoie de restart i ar trebui s nceap s sune mai bine.

O alt schimbare care poate fi benefica este n schimbare loudness, acest lucru poate fi realizat prin introducerea modul de testare.

Accesarea n meniul Setup, pe unitatile RNS 510 cu versiunea de firmware 2660 / 2662 / 2664 / 2666 / 2668

Accesarea n meniul Setup, pe unitatile RNS 510 cu versiunile anterioare de firmware

29 septembrie 2009

Categorie: Amplificator, In Car Entertainment, RNS 510, VCD

2 comentarii la Volkswagen RNS 510 de codificare cnd a instala cu un amplificator de fabricSalut la toti,

Tocmai am cumprat un RNS 510 pentru al meu Passat 2008. Unitatea a fost instalat si totul merge binefara mare roata din dreapta de direcie i exista informatii despre mass-media sunt disponibile pe un punct ecran. Are cineva tie cum s cedeze RNS 510?

Salut! Ai nevoie sa intri pe canalul 37 de navigare i introducei Long Coding Helper i, bifai csua cu CAN-BAP protocol! Acest truc ar trebui s facem.

http://www.my-gti.com/1411/volkswagen-rns-510-coding-when-installing-with-a-factory-amplifier