Cerere Cazare Studenti 2013-2014

2
PENTRU STUDENŢI NIVEL LICENŢĂ ŞI MASTER UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCA FACULTATEA DE ŞTIINȚE ECONOMICE ŞI GESTIUNEA AFACERILOR Nr. înreg. ………… Data ………………………. (se completează de către secretară la depunerea cererii) CERERE PENTRU ACORDAREA UNUI LOC DE CAZARE ÎN CAMINELE STUDENTEŞTI anul universitar 2013-2014 Subsemnatul (se completează cu majuscule, de către student) Nume Prenume cu domiciliu l stabil în localitatea judeţul având următoarele date la care poate fi contactat: Telefon mobil E-mail: Telefon fix student în: anul de studiu în anul univ. 2013-2014 la specializarea şi linia de studiu (învăţământ de zi) în regim bugetat/ cu taxă cu media obţinută în anul universitar 2012-2013 sau la admitere (pentru anul I nivel licenţă respectiv master): vă rog să aprobaţi acordarea unui loc de cazare în căminele studenţeşti ale Universităţii Babeş-Bolyai, pentru anul universitar 2013 - 2014. Precizări: Sunt student(ă) şi la altă facultate? (se va înscrie în căsuţa din dreapta DA sau NU) Beneficiez de cazare în cămin de la acea facultate? (se va înscrie în căsuţa din dreapta DA sau NU) Notă: toate informaţiile sunt obligatorii Alte menţiuni (de exemplu: solicitarea unui loc în cămin pentru caz de boală, caz social, familii de studenţi etc.): Pentru obţinerea unui loc de cazare pentru motive medicale, sociale, etc. este necesară depunerea în perioada 2-13 septembrie 2013, la Secretara de specializare, a unui dosar cu documente care să dovedească situaţia medicală/ socială/ financiară, conform cu Regulamentul UBB de cazare în căminele studenţeşti valabil în 2013/2014

description

diverse

Transcript of Cerere Cazare Studenti 2013-2014

Page 1: Cerere Cazare Studenti 2013-2014

PENTRU STUDENŢI NIVEL LICENŢĂ ŞI MASTER

UNIVERSITATEA BABEŞ-BOLYAI CLUJ-NAPOCAFACULTATEA DE ȘTIINȚE ECONOMICE ȘI GESTIUNEA AFACERILOR

Nr. înreg. ………… Data ……………………….(se completează de către secretară la depunerea cererii)

CERERE PENTRU ACORDAREA UNUI LOC DE CAZAREÎN CAMINELE STUDENTEŞTI

anul universitar 2013-2014

Subsemnatul (se completează cu majuscule, de către student)

Nume Prenume

cu domiciliul stabil în

localitatea judeţul

având următoarele date la care poate fi contactat:Telefon mobil E-mail: Telefon fix

student în:anul de studiu în anul univ. 2013-2014

la specializarea şi linia de studiu (învăţământ de zi)

în regim bugetat/ cu taxă

cu media obţinută în anul universitar 2012-2013 sau la admitere (pentru anul I nivel licenţă respectiv master):

vă rog să aprobaţi acordarea unui loc de cazare în căminele studenţeşti ale Universităţii Babeş-Bolyai, pentru anul universitar 2013 - 2014.

Precizări:Sunt student(ă) şi la altă facultate? (se va înscrie în căsuţa din dreapta DA sau NU)Beneficiez de cazare în cămin de la acea facultate? (se va înscrie în căsuţa din dreapta DA sau NU)

Notă: toate informaţiile sunt obligatorii

Alte menţiuni (de exemplu: solicitarea unui loc în cămin pentru caz de boală, caz social, familii de studenţi etc.):

Pentru obţinerea unui loc de cazare pentru motive medicale, sociale, etc. este necesară depunerea în perioada 2-13 septembrie 2013, la Secretara de specializare, a unui dosar cu documente care să dovedească situaţia medicală/ socială/ financiară, conform cu Regulamentul UBB de cazare în căminele studenţeşti valabil în 2013/2014

Declaraţie: Declar pe proprie răspundere că datele prezentate în cerere sunt reale şi complete. Declar că am luat cunoştinţă de prevederile Regulamentului de cazare în căminele studenţeşti ale Universităţii Babeş-Bolyai valabil în 2013/2014.

Data:_______________________ Semnătura:______________________