Brosura Admitere 2013

2
10 motive pentru care aleg Școala Postliceală Sanitară “Carol Davila” PREGăTIM EDUCATORI PENTRU SăNăTATE ÎN CALIFICăRILE: Asistent Medical Generalist • Asistent Medical de Farmacie • Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare ȘCOALA POSTLICEALă SANITARă MINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI “CAROL DAVILA” www.scoalacdavila.ro Înscrierile pentru admiterea în anul școlar 2013-2014 se realizează în perioada 15 Martie 2013 - 30 August 2013. Campus Cișmigiu: Piața cpt. Valter Mărăcineanu Nr. 1, Sector 1 (Sala Palatului, în spatele magazinului Adam) Campus Viitorului: Str. Viitorului Nr. 161-163, Sector 2 (Zona Bucur-Obor, Lizeanu) Campus Piața Romană: Bvd Gheorghe Magheru Nr. 32-34, Sector 1 Campus Farmacie: Str. Radu de la Afumați Nr. 57, Sector 2 (paralelă cu Viitorului)

description

Brosura admitere 2013. Mai multe detalii www.scoalacdavila.ro

Transcript of Brosura Admitere 2013

Page 1: Brosura Admitere 2013

10 motivepentru care aleg

Școala Postliceală Sanitară

“Carol Davila”

Pregătim eDuCatori Pentru Sănătate În CaLiFiCăriLe:Asistent Medical Generalist • Asistent Medical de Farmacie • Asistent Medical de Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare

ȘCoaLa PoStLiCeaLă SanitarăMINISTERUL EDUCAȚIEI, CERCETĂRII, TINERETULUI ȘI SPORTULUI

“CaroL DaViLa”

www.scoalacdavila.ro

Înscrierile pentru admiterea în anul școlar 2013-2014se realizează în perioada 15 martie 2013 - 30 august 2013.

Campus Cișmigiu:Piața cpt. Valter Mărăcineanu Nr. 1, Sector 1 (Sala Palatului, în spatele

magazinului Adam)

Campus Viitorului:Str. Viitorului Nr. 161-163, Sector 2

(Zona Bucur-Obor, Lizeanu)

Campus Piața romană: Bvd Gheorghe Magheru Nr. 32-34,

Sector 1

Campus Farmacie: Str. Radu de la Afumați Nr. 57,Sector 2 (paralelă cu Viitorului)

Page 2: Brosura Admitere 2013

10 m

otiv

epe

ntru

car

e al

egȘc

oala

Pos

tlice

ală

Sani

tară

”Car

ol D

avila

10 m

otiv

epe

ntru

car

e al

egȘc

oala

Pos

tlice

ală

Sani

tară

”Car

ol D

avila

Ne adresăm dumneavoastră, domnule/doamnă director de liceu, stimată doamnă /domnule diriginte, dragi părinți și nu în ultimul rând ţie, viitorul nostru elev, pentru că avem convingerea că numai împreună vom reuşi să oferim valoare în educaţie. Şi pentru că ne pasă cum va fi construită societatea de mâine!

“ Educația pentru Sănătate este misiunea noastră și ne propunem să ridicăm educația la noi standarde prin interactivitate, creativitate, flexibilitate a gândirii, respect şi interes, implicare şi acţiune.

“Stimate domnule director,• Școala Postliceală Sanitară “Carol Davila” este un partener serios și dinamic în educație și reprezintă o opțiune viabilă în pregătirea absolvenților de liceu și a tinerilor, în gene-ral.• Misiunea noastre este de a promova Educația pentru Sănătate!• Noi vizăm EXCELENŢA, ca şi dumnea-voastră!

Stimați Profesori-diriginți,• Vă suntem alături în demersul, deloc facil, de consiliere al elevilor în ceea ce privește orientarea către o carieră pentru viitor.• Îi vom ajuta pe elevii dumneavoastră prin intermediul programelor pe care le derulăm, să conștientizeze dacă au vocație pentru o profesie în domeniul medical şi, de asemenea, îi ajutăm pe tinerii absolvenţi să aleagă școala care le oferă cele mai bune condiții pentru pregătirea lor.

Dragi părinți,• Îndrumaţi-l pe copilul dumneavoastră să aleagă Școala Postliceală Sanitară “Carol Davila” şi veți avea liniștea că va urma cea mai renumită școală de nursing particulară din București, care pe lângă un program de pregătire serios, îi oferă deschiderea către o carieră tot mai căutată pe piața muncii, cu reale posibilităţi de angajare. • Vă asigurăm că va intra pe mainile ce-lor mai talentați și mai dăruiți profesori și profesioniști în nursing și va învăța alături de colegi cel puţin la fel de bine pregătiţi!

Dragul nostru viitor elev,• După numai 3 ani de pregătire vei avea acces la una dintre cele mai căutate, mai nobile şi mai respectate profesii nu doar în România, ci pe întreg mapamondul. Gândeşte-te că în foarte puţine cazuri, o facultate din România îţi poate oferi această şansă!• Dacă te-ai decis să alegi cariera de asis-tent medical, noi te ajutăm să profesezi la cel mai înalt nivel, oriunde în Europa. Evident, efortul nostru va fi comun cu cel pe care şi tu îl vei depune!• Ai șansa de a face practică în cele mai bune spitale din București, clinici private, lanţuri cunoscute de farmacii şi companii farmaceutice, de a participa la schimburi de experienţă cu elevi din şcolile echivalente din străinătate, de a trăi trei dintre cei mai grei, dar și cei mai frumoși ani ai vieții tale!

Str. Viitorului 161-163, Sector 2, 020609 București, Româ[email protected], tel./fax: +40 21 610 70 68, www.scoalacdavila.ro

Str. Viitorului 161-163, Sector 2, 020609 București, Româ[email protected], tel./fax: +40 21 610 70 68, www.scoalacdavila.ro

Pregătim eDuCatoriPentru Sănătatea euroPei!

• Asistent Medical Generalist •• Asistent Medical de Farmacie •

• Asistent Medical deBalneofiziokinetoterapie şi Recuperare •