73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

5
Conexiunea cu Arhanghelul Metatron

Transcript of 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Page 1: 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Conexiunea cu Arhanghelul Metatron

Page 2: 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Metatron

Metatron este un Arhanghel şi un Serafim care stă alături de Dumnezeu.

Se presupune ca el a fost Profetul Enoh înainte ca Dumnezeu să-l transforme într-un Arhanghel. Sarcina sa principală în rândul instanţei cereşti este să menţină arhivele veşnice ale lui Dumnezeu (Arhivele Akashice), înregistrând fiecare eveniment care are loc şi creând altele noi.

Alte variante ale numele său sunt: Metatetron, Merraton şi Metaraon.

El este mai marele îngerilor, fiind onorat ca îngerul chipului, îngerul prezenţei, şeful îngerilor slujitori, şeful îngerilor care se ocupă de înregistrarile arhivelor cereşti, cancelar al cerurilor, îngerul prin care lumea este menţinută şi o entitate atât de puternică încât posedă 72 de alte nume.

Puţini îngeri au fost sursa unei game atât de largi de legende şi poveşti, însă şi mai puţini îngeri ai ierarhiei celeste sunt creditaţi cu astfel de măreţie şi putere. Se presupune că el a fost o dată un muritor umil, patriarhul antediluvian Enoh. Potrivit unor învăţături foarte raspândite, Enoh a câştigat atât de mut credit în ochii lui Dumnezeu, pentru bunătatea şi abilităţile sale de scrib, încât a fost luat la cer, eveniment ce este menţionat în Cartea Genezei (5:24).

Ca toate personajele mitologice Metatron este un magician. Exista o legendă care vorbeşte despre doi vrăjitori egipteni, Jannes and Jambres, care şi-au folosit cunoştinţele lor avansate de magie pentru a urca la cer. Atât de mare era puterea lor încât nici Arhanghelul Mihail, nici Arhanghelul Gabriel nu i-au putut izgoni. Cu toate acestea, Metatron a abihilat vrăjile lor şi i-a alungat pe vrăjitorii egipteni. Din acest motiv, Metatron este considerat de unii a fi superior celor mai mulţi dintre îngeri, inclusiv Mihail, Gabriel, şi Uriel. Dupa ce a ajuns în cer el a fost transformat într-un spirit de foc şi echipat cu 36 de perechi de aripi, precum şi cu nenumărate perechi de ochi.

Eu sunt Arhanghelul Metatron

Numele meu inseamnă "Cel care ocupă Tronul din faţa Tronului Divin".Eu sunt Îngerul Legământului.Eu sunt Îngerul Protector al copiilor mici. Aduc omenirii, din partea lui Dumnezeu,

darul procreării, nemurirea voastră.Eu sfătuiesc şi iubesc fiecare copil. Nu abuzati de nici un copil, nici nu staţi cu mâinile în sân permiţând să se facă rău

unui copil. Nici ar trebui să neglijaţi un copil.Deoarece copiii sunt mieii lui Dumnezeu şi sunt iubiţi cu înverşunare de El!Şi acum, vă implor să nu se roage nimeni pentru mine, pentru că eu sunt doar un

mesager al Domnului. Rugaţi-vă numai lui Dumnezeu!!!

Page 3: 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Tradiţia rabinică insistă că Metatron este cel mai mare dintre Arhangheli. Cu toate acestea, ca Înger Creştin, el este cel mai misterios dintre Îngeri.

Metatron este numit: Prinţul Chipului Divin, Îngerul Legământului, Regele Îngerilor, Micul YHWH (tetragrama).

Metatron este însărcinat cu întreţinerea lumii. În Talmud şi Targum, Metatron este legătura directă între Dumnezeu şi omenire.

Metatron este juniorul Oştii Cereşti. Prima înregistrare scrisă despre acest înger îl descrie ca având aproximativ 8500 de ani, ceea ce îl face relativ tânăr, dacă luăm în considerare că cei mai mulţi dintre îngeri au fost creaţi în acelaşi timp cu universul, cu cincisprezece miliarde de ani în urmă.

Metatron a fost o dată patriarhul Enoh, care a fost transformat în acest înger.În Cronicile lui Enoh, există un pasaj despre momentul primei vizite în cer, înainte de

moartea sa şi de transformare.

"Atunci Domnul a zis lui Mihail:" Du-te şi dezbracă-l pe Enoh de hainele sale; unge-l cu ulei şi îmbracă-l ca pe noi înşine " şi Mihail a făcut aşa cum i s-a spus. El m-a dezbrăcat de hainele mele şi m-a frecat cu ulei de peste minunat ca roua; cu mirosul de mir; care stralucea ca o rază de soare. Si m-am uitat la mine şi am fost ca unul dintre ceilalţi îngeri, nu a existat nici o diferenţă şi toată frica şi cutremurul meu m-au lasat ".

Enoh a fost ales de Domnul ca Scriitor al adevărului, cel mai mare scrib al Pământului. Ca Arhanghel, aceste abilitati l-au urmat, pentru că Metatron este cunoscut ca Scrib Ceresc care scrie tot ceea ce se întâmplă în Rai.

Page 4: 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Există un pasaj în Cartea Exodului care se referă la Metatron:

"Iată, Eu trimit un Înger înaintea ta, ca să te ocrotească pe drum şi să ducă în locul pe care ti l-am pregătit."

Dovezile indică faptul că acest înger călăuzitor a fost Metatron, după cum se precizează că îngerul a apărut "ca un stâlp de foc, faţa lui mai strălucitoare decât Soarele."

Există o legătură misterioasă între Metatron şi Shekinah. Shekinah este principiul feminin al lui Dumnezeu în om.

Conform Zohar, crearea lumii a fost lucrarea lui Shekinah. Shekinah a fost exilat, după căderea lui Adam şi Eva.

Învăţăturile rabinice spun că "adevaratul scop al Tora este de a conduce Shekinah (aspectul feminin al lui Dumnezeu) înapoi la Dumnezeu şi să se unească cu el"

În Alfabetul lui Ben Sira, este scrisă povestea căsătoriei lui Dumnezeu şi a Pământului (Elohim şi Edem):

Dumnezeu cere de la Pământ "împrumut" pe Adam pentru o mie de ani. Pământul este de acord cu împrumutul, Dumnezeu scrie o chitanţă formaăl fiind asistat deMihail şi Gavriil.

Potrivit legendei, chitanţa găseşte şi în această zi în arhivele lui Metatron, scribul ceresc.

În scrierile oculte, Metatron este descris ca fratele geamăn, sau fratele vitreg, al Înger Sandalphon.

Metatron este îngerul suprem al morţii. Dumnezeu dă ordine zi cu zi lui Metatron cu privire la sufletele care urmează să fie luate în acea zi. Metatron transmite aceste ordinele subordonaţilor săi.

În Cronicile lui Ierahmeel, Metatron este considerat mai puternic chiar şi decât Mihail sau Gavril.

În angelologia evreiească, Metatron este "îngerul care a provocat un alt înger să anunţe, înainte de Potop, că Dumnezeu va distruge lumea."

Potrivit Talmudului, Metatron este "profesorul copiilor morţi prematur în Paradis."

Iniţierea

Page 5: 73212306 Conexiunea Cu Arhanghelul Metatron

Puteţi oferi această iniţiere în mai multe moduri. Puteţi folosi:- metoda Chi Ball- metoda Sinelui Superior- metoda Momentului (declaraţie de intenţie)

Declaraţia de intenţie

Rog Sursa Universală, toţi îngerii, Arhanghelii, Maeştrii Înălţaţi, toate Fiinţele de Lumină, Sinele meu Superior şi ghizii mei să mă ajute să trimit acest initiere pentru X.

Cer îndrumarea, sprijinul şi confirmarea Arhanghelului Metatron şi Arhanghelului Sandalphon.

Cer ca această iniţiere să fie înfăşurată în energiile iubirii şi vindecării, cu care X se va putea conecta şi pe care le va simţi şi invoca ori de câte ori va avea nevoie de ele.

Îi rog pe Arhanghelul Metatron şi pe Arhanghelul Sandalphon, împreună cu alţi Arhangheli şi Maeştri Ascensionaţi, să mă ajute să mă conectez cu X la nivelul inimii, printr-un cordon galben-auriu, de la inima mea la inima lui.

"Trimit acum Acordajul cu ajutorul Arhanghelului Metatron şi al Arhanghelului Sandalphon, împreună cu ajutorul altor Arhangheli şi Maeştri Ascensionaţi, la nivel de Maestru pentru Conexiunea Arhanghelică cu Metatron lui X ca un dar divin al spiritului pentru vindecare şi creştere spirituală.

Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!”

Rog Sinele meu Superior să finalizeze această iniţiere cu ajutorul Arhanghelilor şi al Maeştrilor Ascensionati asigurându-Se că energia trimisă este la cel mai înalt nivel care poate fi primit şi că aceasta este pură şi trimisă cu dragoste, pentru binele cel mai inalt al lui X şi al meu.

Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!

După ce această iniţiere este finalizată, îl rog pe Arhanghelul Mihail să mă ajute şi să taie legătura dintre inima mea şi inima lui X.

"Te binecuvântez şi te eliberez din spatiul meu psihic"

Îi rog pe Arhangheli, Maeştrii Ascensionaţi, Sinele meu propriu Superior şi Sinele Superior al lui X să cureţe câmpurile noastre de energie pentru a ne asigura că numai propria noastră energie circulă în ele.

Mulţumesc! Mulţumesc! Mulţumesc!