27.02.2015

2
1. Imaginatie-texte familiare A scris foarte foarte mic, nu stiu de ce, eu nu i-am zis decat o data sa scriemai micut. S-a concentrat destul de bine, i-am dat si eu ajutor, dar doar la cateva cuvinte. 2. Joc de rol SCOALA S-a descurcat, putin se mai pierdea, in rest a fost atenta, de 2 ori insa a vorbit tare fara sa ridice mana si i-am pus o liniuta pe tabla ( asa cum face Violeta). 3. Fem/Masculin Pe carte A cam gresit, nu stiu daca a fost chiar prezenta, unele le stia cred. 4. Exercitii respiratie Am facut putina miogimnastica si apoi am respirat in picioare. 5. Povestire Destul de bine, a fost o noua poveste scurta, dar a povestit-o bine, intai i-am pus intrebari apoi am povestit eu apoi ea cu ajutor, apoi ea fara ajutor. La texte cu 5-6 prop se descurca binisor. 6. Copiere Destul de bine, a scris cam mare insa. 7. Exercitii de dictie-poezii Am repetat cateva poezii si am invatat 2 strofe noi. 8. Singular/Plural 9. Instructiuni scrise Destul de bine, o sa incerc sa ii scriu instructiuni mai grele putin, la cele simple se descurca super. 10 . Propozitii 11 . Matematica ADUNAREA SCADEREA Cu joculetul acela- a fost super, cu ajutorul frunzulitelor a stiut si 15+4 pentru ca numaram cu degetelul. 12 . Motricitate fina Ciorapi Sosete Manusi Impachetat haine S-a cam grabit, a doua oara i-a iesit mai bine. Bine! La mana dreapta a facut bine, la stanga iar s-a incurcat dar singura s-a corectat. Bine, la fiermoar se cam chinuie. 13 Ghicitori Super! A fost atenta si a raspuns corect, la unele

description

terapii copii cu nevoi speciale

Transcript of 27.02.2015

1.Imaginatie-texte familiare

A scris foarte foarte mic, nu stiu de ce, eu nu i-am zis decat o data sa scriemai micut. S-a concentrat destul de bine, i-am dat si eu ajutor, dar doar la cateva cuvinte.

2.Joc de rol SCOALA S-a descurcat, putin se mai pierdea, in rest a fost atenta, de 2 ori insa a vorbit tare fara sa ridice mana si i-am pus o liniuta pe tabla ( asa cum face Violeta).

3.Fem/Masculin1. Pe carteA cam gresit, nu stiu daca a fost chiar prezenta, unele le stia cred.

4.Exercitii respiratieAm facut putina miogimnastica si apoi am respirat in picioare.

5.PovestireDestul de bine, a fost o noua poveste scurta, dar a povestit-o bine, intai i-am pus intrebari apoi am povestit eu apoi ea cu ajutor, apoi ea fara ajutor. La texte cu 5-6 prop se descurca binisor.

6.CopiereDestul de bine, a scris cam mare insa.

7.Exercitii de dictie-poeziiAm repetat cateva poezii si am invatat 2 strofe noi.

8.Singular/Plural

9.Instructiuni scriseDestul de bine, o sa incerc sa ii scriu instructiuni mai grele putin, la cele simple se descurca super.

10.Propozitii

11.Matematica ADUNAREA

SCADEREA Cu joculetul acela- a fost super, cu ajutorul frunzulitelor a stiut si 15+4 pentru ca numaram cu degetelul.

12.Motricitate fina

1. Ciorapi1. Sosete

1. Manusi

1. Impachetat haine

S-a cam grabit, a doua oara i-a iesit mai bine. Bine!

La mana dreapta a facut bine, la stanga iar s-a incurcat dar singura s-a corectat.

Bine, la fiermoar se cam chinuie.

13. GhicitoriSuper! A fost atenta si a raspuns corect, la unele ii mai dadeam putine indicia.

14.Citit

15.Descriere obiecte

16.BaniiAm numarat diferite sume si i-am cerut anumite sume sa ii dau rest, s-a cam incurcat, o sa repetam insa pana prinde ideea.

17.CanteceAm repetat cantecele.