23.02.1015

2
1. Imaginatie-texte familiare S-a descurcat super, a citit cu atentie si concentrare, a inteles ce a citit pentru ca pus cuvinte corespunzatoare! Se vedea ca se simtea bine bine! 2. Joc de rol SCOALA A fost super, am asezat-o la birou ca in banca, langa ea am pus “2 colegi” cu cartile deschise, eu stateam la tabla. Am simulate ca eram in ora de roamana si eu le predam despartirea in silabe, am pus intrebari, si a ridicat mana, fara sa ii zic de prea multe ori. A scris de pe tabla si a iesit la tabla. Mi s-a parut ca si-a intrat foarte bine in rol! Radea cand ii certam pe colegi ca scriau urat. 3. Fem/Masculin Pe carte Ne-am uitat pe o carte cu imagini ca sa numeasca corect, in mare parte a raspuns corect, doar 3 greseli a avut. 4. Exercitii respiratie Am facut putina miogimnastica si apoi am respirat in picioare. 5. Povestire Mai bine decat ma asteptam. Mi-a dat Georgiana un text scurt si simplu format din 6-7 propozitii. A citit bine si dupa fiecare prop ii puneam intrebare. A dat raspuns corect la toate! Si apoi am povestit eu textul dupa care si ea. M-a surprins cat de bine a povestit, a folosit si cuvinte de legatura fara sa ii dau prea mult ajutor. Chiar a avut o zi buna! 6. Copiere Am scris cateva prop pe table si ea trebuia sa le copieze. A scris cam mare si uratel dar a scris repede, si a copiat tot. 7. Exercitii de dictie-poezii Am invatat 3 strofe noi si au fost amuzante ( despre pisici), le-am zis din ce in ce mai repede. 8. Singular/Plural Nu am facut azi. 9. Instructiuni scrise Am format un joc cu cateva biletele pe care trebuie sa le gaseasca in functie de instructiunile scrise, am vazut ca i-a placut mult! 10 . Propozitii Foarte bine si aici! Am pus-o si pe ea sa imi dea cuvinte. A facut prop coerente, doar una a gresit-o ( waauu ce frumos e rabdatorul, trebuia sa faca o prop cu cuvantul rabdator). 11 . Matematica ADUNAREA Am repetat pe sarite adunarea cu 6 si 7, s-a incurcat putintel, inca mai trebuie sa insistam aici

description

terapie copii

Transcript of 23.02.1015

1.Imaginatie-texte familiare

S-a descurcat super, a citit cu atentie si concentrare, a inteles ce a citit pentru ca pus cuvinte corespunzatoare! Se vedea ca se simtea bine bine!

2.Joc de rol SCOALA A fost super, am asezat-o la birou ca in banca, langa ea am pus 2 colegi cu cartile deschise, eu stateam la tabla. Am simulate ca eram in ora de roamana si eu le predam despartirea in silabe, am pus intrebari, si a ridicat mana, fara sa ii zic de prea multe ori. A scris de pe tabla si a iesit la tabla. Mi s-a parut ca si-a intrat foarte bine in rol! Radea cand ii certam pe colegi ca scriau urat.

3.Fem/Masculin1. Pe carteNe-am uitat pe o carte cu imagini ca sa numeasca corect, in mare parte a raspuns corect, doar 3 greseli a avut.

4.Exercitii respiratieAm facut putina miogimnastica si apoi am respirat in picioare.

5.PovestireMai bine decat ma asteptam. Mi-a dat Georgiana un text scurt si simplu format din 6-7 propozitii. A citit bine si dupa fiecare prop ii puneam intrebare. A dat raspuns corect la toate! Si apoi am povestit eu textul dupa care si ea. M-a surprins cat de bine a povestit, a folosit si cuvinte de legatura fara sa ii dau prea mult ajutor. Chiar a avut o zi buna!

6.CopiereAm scris cateva prop pe table si ea trebuia sa le copieze. A scris cam mare si uratel dar a scris repede, si a copiat tot.

7.Exercitii de dictie-poeziiAm invatat 3 strofe noi si au fost amuzante ( despre pisici), le-am zis din ce in ce mai repede.

8.Singular/Plural

Nu am facut azi.

9.Instructiuni scriseAm format un joc cu cateva biletele pe care trebuie sa le gaseasca in functie de instructiunile scrise, am vazut ca i-a placut mult!

10.PropozitiiFoarte bine si aici! Am pus-o si pe ea sa imi dea cuvinte. A facut prop coerente, doar una a gresit-o ( waauu ce frumos e rabdatorul, trebuia sa faca o prop cu cuvantul rabdator).

11.Matematica ADUNAREA

SCADEREA Am repetat pe sarite adunarea cu 6 si 7, s-a incurcat putintel, inca mai trebuie sa insistam aici inainte sa trecem mai departe, oricum asteptam jucariile acelea despre care zicea Claudia. Super!

12.Motricitate fina

1. Ciorapi1. Sosete

1. Capse

1. Manusi

1. Impachetat haine

I-a rulat bine, nu i-am zis nimic. Destul de bine, mai exersam.

Bine!

Foarte bine si la mana stanga, a gresit doar o data. Am luat mai multe hainute din sifonier, la puloverele groase e mai greu ca sunt asa groase, dar in rest e bine, are inca nevoie de indrumare verbala, mai uita uneori sa le faca drepte, sau nu observa cand maneca e cumva invers inainte sa o stranga.

13. GhicitoriAm facut doar 3 ghicitori simple, insa le repetam de 3 ori si la unele mai dadeam indicia si a raspuns corect.

14.CititBine, a citit cam lent putin.

15.Descriere obiecteCe este un? Ce facem cu el?A fost binisor, i-am dat cuvinte simple si i-am mai oferit ajutor, apoi mi-a pus si ea mie intrebari, cred ca e un ex bun.

16.BaniiA numarat bine. La rest se cam incurca, nu stie exact ca trebuie sa imi dea mai mult ca sa ii dau rest, dar o sa insistam mult sa isi aduca aminte.

17.CanteceAm invatat 2 cantece, am vazut ca Georgiana vrea sa cantam mai mult, si am facut asta.