2015 Actualizari Cabinet Mai (Saptamana I)

10
Actualizari generale – mai 2015 Din cuprins: Validare servicii in bloc Anulare serviciu validat Actualizari anexe eCard PHARMEC CABINET

Transcript of 2015 Actualizari Cabinet Mai (Saptamana I)

  • Actualizari generale mai 2015

    Din cuprins:

    Validare servicii in bloc

    Anulare serviciu validat

    Actualizari anexe

    eCard

    PHARMEC CABINET

  • Validare servicii in bloc (I)

    A fost adaugata functionalitatea de validare a serviciilor in bloc.Daca exista servicii nevalidate si aplicatia este pornita in modulOnline, va aparea mesajul urmator:

  • Validare servicii in bloc (II)

    Daca se refuzavalidarea serviciilor lapornirea aplicatiei,aceasta functionalitatese poate accesa maitarziu prin caleaInstrumente Servicii online Validare serviciiconsultatie.

  • Validare servicii in bloc (III)

    In cazul in care sunt servicii care nu au fost validate, se va deschideurmatoarea fereastra informativa, care va afisa si eroarea primita dinpartea serverului Casei:

    Pentru moment nu exista posibilitatea accesarii consultatiei direct dinaceasta fereastra, dar este luata in considerare adaugarea unei optiuniin versiunile viitoare.

  • Anulare serviciu validat (I)

    Afost introdusa posibilitatea anularii unui serviciu validat. Inmeniul accesat prin clic dreapta pe o consultatie, se va gasisi optiunea Anuleaza validare consultatie.

  • Anulare serviciu validat (II)

    La deschiderea unei consultatii deja validate, utilizatorul vafi intampinat cu urmatorul mesaj:

  • Anulare serviciu validat (III)

    Daca se va selecta Nu, consultatia va fi deschisa fara posibilitateaeditarii vreunui camp. Operatiile de validare, consultare si anularea unei retete vor putea fi accesate.

    Daca se va selecta Da, serviciul va fi anulat si utilizatorul va puteamodifica datele consultatiei. Serviciile vor fi validate in momentulin care consultatia va fi salvata.

    ATENTIE! Momentan nu este implementat un flux de lucru pentrustergea unei consultatii. Stergerea unei consultatii cu serviciivalidate va duce la pierderea definitiva a acestora din baza dedate si la imposibilitatea anularii lor.

  • Validare servicii

    A fost adaugata functionalitatea pentruvalidarea serviciilor acordate de catrespecialisti.

    A fost corectata selectarea eronata acontractelor de permanenta pentru validareaserviciilor.

    Au fost excluse din procesul de validareserviciile de imunizare.

  • Actualizari anexe

    Au fost actualizate anexele pentru medicii defamilie, specialisti si stomatologi.

    Medici de familie: anexele 1-a, 1-c, 1-d, 1-i.

    Medici specialisti: anexele 2-a, 2-g, 7-b.

    Medici stomatologi: anexele 2-h, 2-i, 2-j, 2-k

  • eCard

    Datorita unei salvari diferentiale a serviciilor uneiconsultatii, semnatura efectuata cu cardul se va salvaseparat si utilizatorul va putea valida serviciile dupaplecarea pacientului din cabinet.

    Pentru pacientii care au adeverinte in locul cardurilor desanatate, a fost dezvoltata o zona in fisa pacientulnumita Adeverinte asigurat, in care se pot introducedatele care se regasesc pe adeverinta.