2014-6-12--Dexion-Culoar-ingust

4
Rafturi pentru paleti - culoar ingust Visitati www.dexion.ro/Produse/Rafturi-pentru-paleti/Culoar-ingust/ pentru ultimele informatii. Descriere Rafturi pentru paleti > Culoar ingust Rafturile pentru paleti cu culoar ingust de la Dexion reprezinta o solutie potrivita daca spatiul orizontal este limitat, oferind: capacitate de depozitare maxima, acces rapid la fiecare palet si o preluare rapida a comenzilor direct din raft. Avantajul principal al siostemelor de depozitare cu culoar ingust este combinatia de manipulare rapida si cea mai buna utilizare a spatiului. Aceasta constructie compacta este folosita intr-o gama larga de domenii unde spatiul de depozitare este limitat. Inaltimea si adancimea variabile ale rafturilor si grinzile de suport ajustabile asigura o flexibilitate maxima. Sunt necesare motostivuitoare sau macarale speciale pentru acest sistem, care sa permita manevrarea in canalale stramte dintre cadre. Sistemele de manipulare sunt adeseori automatizate. Beneficii • Accesibilitate 100% la paleti individuali • Cea mai buna configurare pentru maximum de eficienta in depozitare • O mai buna utilizare a spatiului • Costul ridicat al echipamentelor specializate poate fi acoperit prin beneficiile aduse de utilizarea mai buna a spatiului • Grad bun de ocupare Culoar ingust este un produs din categorie Rafturi mobile pentru paleti Drive-In Rafturi gravitationale - Push Back - Carucioare Rafturi gravitationale - Push Back - Role Rafturi gravitationale - Pallet Flow Rafturi ajustabile pentru paleti Va rugam sa vizitati www.dexion.ro pentru a vedea alte produse ale noastre. Rafturi pentru paleti Culoar ingust Gama larga de posibilitati! Multumita unei game largi de aplicatii posibile si accesorii disponibile, sistemele noastre de rafturi pentru paleti pot fi usor adaptate necesitatilor dumneavoastra specifice de depozitare. De la rafturi standard cu culoar larg, trecand prin solutii cu culoar ingust si solutii foarte inalte, pana la sisteme multietajate si rafturi mobile, sistemele noastre reprezinta solutia ideala. www.dexion.ro +40372-683.400 1/4

description

paleti

Transcript of 2014-6-12--Dexion-Culoar-ingust

Page 1: 2014-6-12--Dexion-Culoar-ingust

Rafturi pentru paleti - culoar ingustVisitati www.dexion.ro/Produse/Rafturi-pentru-paleti/Culoar-ingust/ pentru ultimele informatii.

DescriereRafturi pentru paleti > › Culoar ingust

Rafturile pentru paleti cu culoar ingust de la Dexionreprezinta o solutie potrivita daca spatiul orizontal estelimitat, oferind: capacitate de depozitare maxima, acces rapidla fiecare palet si o preluare rapida a comenzilor direct dinraft.

Avantajul principal al siostemelor de depozitare cu culoar ingusteste combinatia de manipulare rapida si cea mai buna utilizare aspatiului. Aceasta constructie compacta este folosita intr-o gamalarga de domenii unde spatiul de depozitare este limitat. Inaltimea siadancimea variabile ale rafturilor si grinzile de suport ajustabileasigura o flexibilitate maxima. Sunt necesare motostivuitoare saumacarale speciale pentru acest sistem, care sa permitamanevrarea in canalale stramte dintre cadre. Sistemele demanipulare sunt adeseori automatizate.

Beneficii• Accesibilitate 100% la paleti individuali• Cea mai buna configurare pentru maximum de eficienta indepozitare• O mai buna utilizare a spatiului• Costul ridicat al echipamentelor specializate poate fi acoperitprin beneficiile aduse de utilizarea mai buna a spatiului • Grad bun de ocupare

Culoar ingust este un produs dincategorie

Rafturi mobile pentru paletiDrive-InRafturi gravitationale - Push Back -CarucioareRafturi gravitationale - Push Back -RoleRafturi gravitationale - Pallet FlowRafturi ajustabile pentru paleti

Va rugam sa vizitati www.dexion.ro pentru avedea alte produse ale noastre.

Rafturi pentru paletiCuloar ingust

Gama larga de posibilitati!Multumita unei game largi de aplicatii posibile si accesoriidisponibile, sistemele noastre de rafturi pentru paleti pot fi usoradaptate necesitatilor dumneavoastra specifice de depozitare.

De la rafturi standard cu culoar larg, trecand prin solutii cu culoaringust si solutii foarte inalte, pana la sisteme multietajate si rafturimobile, sistemele noastre reprezinta solutia ideala.

www.dexion.ro+40372-683.400

1/4

Page 2: 2014-6-12--Dexion-Culoar-ingust

Gama de produseRafturi pentru paleti > › Culoar ingust

Sistemul de Drive-In de la Dexion asigura o utilizare optima asuprafetei orizontale, a spatiului de depozitare si a inaltimiihalei (pana la 12m), permitand in acelasi timp accesulindividual la toti paletii. Sistemul combina viteza de transfer side acces a sistemelor standard cu o mai buna utilizare aspatiului disponibil.

www.dexion.ro+40372-683.400

2/4

Page 4: 2014-6-12--Dexion-Culoar-ingust

Accesorii stelaje pentru paleti

Pull-out unit - montata pe grindaPull-out unit permite manipularea marfii,direct din stelaj, asigurand maxim deeficienta, ergonomie si siguranta.

Pull-out unit - montata pepodeaPull-out unit permite manipulareamarfii, direct din stelaj, asigurandmaxim de eficienta, ergonomie sisiguranta.

Plasa anticolapsUn produs din plasa metalica, care oferaprotectie pentru o varietate de scenarii

Bolt de SigurantaSiguranta pentru grinda. Trebuiefolosita la fiecare conector.

Talpi metaliceTalpi pentru a distribui in mod uniformforta de impingerea spre podea.

Polita metalicaPolita metalica este folosita intregrinzi pentru a crea un raft, idealpentru maniplare la inaltimi reduse.

Polite din plasa de otelPolitele de plasa se aseaza pe grinzilerafturilor pentru paleti si functioneaza casuporturi aditionale.

Protectie de colt metalicaO protectie metalica la podea, cuinaltimea de 400mm.

Protectie de coloana metalicaProtectie de coloana metalica cuinaltimea de 400mm, montata pe podea.

Polita de plasa metalicaPolitele din plasa metalicatransforma stelajele pentru paleti inrafturi pentru cutii sau paleti mici.

Protectie de randProtectie metalica de capat de rand,realizata din 3 componente si vopsita inculoarea Ral 1004 Galben.

www.dexion.ro+40372-683.400

4/4