Pliante India.doc

Post on 06-Nov-2015

216 views 0 download

Transcript of Pliante India.doc

INDIA O DESTINAIE EXOTIC Kovalam Una dintre cele mai populare destinaii din India este Kovalam. Fie c vrei s te bucuri de nisipuri fine sau de sporturi extreme, orice moment petrecut acolo este de neuitat. Plin de cocotieri, plaja Kovalam este o poarta ctre frumuseea Indiei de Sud. Aici sau n mprejurimi poi gsi i destinaii de lux. Nisipul mai nchis la culoare este total diferit de cel al altor plaje din ar.

Plaja Kanyakumari Una dintre cele mai pitoreti plaje, Kanyakumari ofer o privelite ctre mare care ii taie respiraia. Locul a devenit celebru pentru felul n care se vd rsritul i apusul soarelui. Legata de legenda Zeiei Parvati, plaja te va ncnta i cu semnificaiile sale istorice..

Plaja Porbandar Situat pe coasta de sud-est Gujarat, Porbandar este o plaja ncnttoare strecurat ntre Veraval si Dwarka. Rmiele portului strvechi adaug culoare i o patim istoric acestui loc. n apropierea plajei, te poi bucura de faimoasele restaurante unde se servesc feluri de mncare tradiionale precum Khandvi sau Dhokla.

Vacana n India n care poi vizita Triunghiul de aur al oraelor monumentale indiene: Delhi, Agra si Jaipur. Aici poi vizita Delhi cu principalele sale atractii, ajungi n Agra unde vei descoperi cel mai important simbol al Indiei - Taj Mahal; din Agra vei ajunge in Jaipur unde vei vizita fostul ora imperial al Dinastiei Mogulilor. Cu un astfel de tur al Indiei istorice te vei bucura i de o vizita n Parcul Naional Ranthambhore unde vei putea observa tigri precum si alte specii.Pe parcursul sejurului de 6 zile vei lua contact cu o foarte mare parte a istoricii simbolistice a Indiei, ajungnd astfel s ptrunzi n interiorul spiritului populaiei btinae care de secole pstreaz aceste obiceiuri i tradiii.