Optimum Omega

Post on 18-Jul-2015

271 views 0 download

Transcript of Optimum Omega

Optimum Omega™ Ulei din peşte cu EPA şi DHA pentru sănătatea

încheieturilor şi al sistemului cardiac şi imunitar

ÎncadrareOptimum Omega™ este un supliment nutritiv bogat în acizi graşi omega-3 proveniţi din peşte pur care asigură macronutrienţii necesari unei sănătăţi optime.

PrezentareAcizii graşi sunt substanţe importante pentru buna funcţionare a structurilor cheie şi sistemelor cheie din organism. Două categorii de acizi graşi consideraţi esenţiali pentru sănătate şi anume omega-6 şi omega-3 pot fi obţinuţi doar din surse exterioare. În mod tipic, alimentele care conţin sau sunt preparate cu ulei vegetal sunt bogate în acizi graşi omega-6 în timp ce principala sursă a acidului gras omega-3 este peştele cu carne grasă. O alimentaţie echilibrată ar trebui să includă omega-3 şi omega-6 în mod proporţional. Alimentaţia modernă conţine prea multe preparate grase prăjite. Mai mult, nu este inclus în regimul alimentar consumul de peşte, fapt ce duce la o creştere a nivelului de acizi graşi omega-6 cu o rata de 30:1 . Restabilirea echilibrului dintre omega-6 şi omega-3 creşte procentul acizilor graşi sănătoşi din organism. Efectul benefic al acidului gras omega-3 asupra organismului este imens. Au fost publicate mai mult de 100.000 de studii ştiinţifice cu privire la efectele benefice ale consumului de peşte şi al uleiului de peşte. Omega-3 stimulează funcţionarea sistemului cardiovascular, cerebral şi cel al răspunsului anti-inflamator natural al organismului. Efectele benefice ar fi stimularea sistemului imunitar, a sănătăţii cardiovasculare, îmbunătăţirea funcţionării şi a mobilităţili încheieturilor, a sănătăţii pielii.

Nutriţioniştii recomandă consumul de peşte pentru a restabilii echilibrul de acizi graşi esenţiali din organism. Totuşi, peştele proaspăt nu este întotdeauna uşor de obţinut (peştele din crescătorii nu conţine atât de mult omega-3 ca şi peştele din libertate). În plus mai există o problemă, şi anume, creşterea nivelului de toxine şi metale grele prezente în carnea de peşte din magazine. Specialiştii recomandă ca femeile însărcinate să nu consume anumite tipuri de peşte. Optimum Omega™ dezvoltat de Pharmanex ne permite cel mai convenabil mod de a mări consumul de acizi graşi omega-3. Uleiul de peşte ultra pur din Optimum Omega® este extras din peşti crescuţi în ape marine curate. Optimum Omega™ este realizat după cele mai înalte standarde ale Procesului de garantare a calităţii 6S, care ne asigură că nici un produs Pharmanex® nu conţine toxine dăunătoare, produse contaminate sau metale grele. Optimum Omega™ conţine de asemenea vitamina E pentru a păstra prospeţimea produsului şi a preveni oxidarea. Conţinutul de vitamină E şi extractul de usturoi recomandă produsul în mod special pentru prevenirea problemelor cardiovasculare şi pentru îmbunătătţirea funcţionării sistemului cardiovascular.

Avantaje

• Îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului cardiovascular.

• Îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului imunitar.

• Previne apariţia degenerescenţei maculare• Îmbunătăţeşte mobilitatea încheieturilor.

• Efect pozitiv asupra sănătăţii pielii si a articulaţiilor.

• Conţine vitamina E naturală. • Efect pozitiv asupra sistemului nervos• Stopează aritmia cardiacă. • Antitumoral.• Antiinflamator (astm).• Scade nivelul trigliceridelor si previne apariţia

colesterolului.

De ce este unic?

• Este o sursă ultra pură de ulei de peşte fără toxine sau metale grele.

• Acizii graşi omega-3 din surse marine sunt mai deziderabili decăt cei din plante din două motive:1.majoritatea uleiurilor din plante şi legume conţin cantităţi limitate de acizi graşi omega-3 (mai puţin de 1 %)2.nici măcar cele mai bune surse din plante (ulei de seminţe de in) nu conţin EPA şi DHA.

Cine poate consuma acest produs?Este recomandat pentru oricine doreşte să-şi echilibreze nivelul de acizi graşi omega-3 din organism.

Ştiati că?• Interesul pentru consumul de acizi graşi

omega-3 a început când s-a observat că eschimoşii nu suferă de boli cardiovasculare

• Trebuie să consumaţi aproape 8 litrii de ulei de gătit pentru a obţine aceeaşi cantitate de omega-3

• Din cauza poluării specialiştii recomandă femeilor însărcinate să consume carne de ton sau alţi peşti similari doar odată pe săptămănă

• AHA recomandă ca fiecare persoană să mărească consumul de omega-3

Întrebări frecventeCum funcţionează Optimum Omega™?Acizii graşi omega-3 sunt consideraţi acizi graşi „esenţiali" pentru că sunt vitali sănătăţii dar nu pot fi sintetizaţi de organism. Din această cauză trebuie să fie luaţi din hrană. Aceştia sunt necesari pentru o funcţionare normală a organismului, pentru sănătatea pielii, a arterelor precum şi nevoilor sistemului

imunitar. Uleiul de peşte reprezintă o sursă excelentă de omega-3 . Cei mai importanţi acizi graşi omega-3 sunt acidul eicoza-pentanoic (EPA) şi acidul docozahexanoic (DHA). Aceştia sunt prezenţi în Optimum Omega®.

Este Optimum Omega™ un produs sigur?Este sigur în dozajul recomandat. Sursele de peşte Pharmanex® sunt pure şi fără toxine. Persoanele care iau zilnic aspirină, anti-coagulante sau alte medicamente trebuie să consulte un medic în prealabil.

Pot obţine toată cantitatea de omega-3 de care am nevoie doar din hrană? Persoanele care consumă zilnic peşte au o mare parte din cantitatea de omega-3 de care au nevoie. Medicii recomandă, totuşi, să nu se depăşească o porţie de carne de peşte pe săptămănă din cauza toxinelor din peşti; din această cauză se recomandă consumul de Optimum Omega™.

Compoziţie

Mod de utilizare:• Se recomandă două (2) capsule/zi (dupa

masa): una (1) la micul dejun şi una (1) la cină.

• A se păstra la loc uscat şi răcoros.

Precauţii• Nu-l lăsaţi la îndemâna copiilor.• Dacă sunteţi insărcinată sau alăptaţi,

consultaţi un medic înainte de utilizare.