· MINISTERUL EDUCATIEI ~I CERCETARlI ~TllNTIFICE nota pentru proba scrisa se obtine prin...

Post on 30-Aug-2019

11 views 0 download

Transcript of  · MINISTERUL EDUCATIEI ~I CERCETARlI ~TllNTIFICE nota pentru proba scrisa se obtine prin...

MINISTERUL EDUCATIEI NATfONALE~l CERCETARII 5T1INTIFICE .

DIRECTIA GENERAL..t\INVATAMANT PREUNIVERSITAR

Se aproba,

Carre

INSPECTORATUL$COLARIUDETEAN

INSPECTORATUL $COLARAL MUNICIPIULUI BUCURE$TI

in atentia: INSPECTORULUI $COLAR GENERAL

: INSPECTORULUI $COLAR PENTRU LIMBI MODERNE

In vederea cornpletarii atestatelor de cornpetenta lingvistlca pentru absolventiiclaselor cu studiu intensiv si bilingv al unei limbi straine ~i a atestatului pentrupredarea unei limbi straine la c1asele I - IV de catre absolventii claselor cu profilpedagogic, specializarea invatator! - educatoare, conform OM I1r. 4853/2009 pentruaprobarea metodoloqiei de orqanizare si desfdsurare a examenului pentru obtinereaatestatului de competenta linqvistica pentru absolventii c1ase/or cu studiu intensiv sibilingv al unei limbi stratne si pentru absolventii c1aselor cu predare In limbileminoritatilor, preeum si a atestatului pentru predarea unei limbi striiine la elasele I - IVde ciitre absolventii clase/or eu profil pedagogic, specializareo invdtatori - educatoare, seva proceda astfel:

• pentru Atestatul de competentii linqvistica emis absolventilor claselor custudiu intensiv ~i bilingv al unei limbi straine. se inreglstreaza doar nota finalaIn dreptul rubricii Media finalii.

Media flnala este media arttmetica, cu doua zecimale, fara rotunjire, a notelorfinale acordate de fiecare evaluator, note care se obtin prin transformareapunctelor de Ia 10 Ia 100 In note de la 11a 10.

• pentru Atestatul pentru predarea unei limbi striiine in in viiuimtm tul primarem is absolventilor claselor cu profil pedagogic, specializarea invatator! -educatoare, se va aplica urrnatorul algoritm:notele acordate pentru lectiafinala. precum $i pentru prezentarea si sustinereaorala a proiectului didactic se obtin prin transformarea punctelor de la 10 la100 In note de la 1 la 10, acordandu-se pentru fiecare cate 100 de punctemaximum. La proba practica. nota finala se calculeaza ca medie aritmetica anotei acordate la lectia finala $i a notei acordate pentru prezentarea $isustinerea orala a proiectului didactic.

Str. General Berthelot nr. 28· 30. Sector I. 010168. BUCUrejliTel: .40214056221. Fax: '40213135547

www.edu.ro

..MINISTERUL EDUCATIEI ~ICERCETARlI ~TllNTIFICE

nota pentru proba scrisa se obtine prin transformarea punctelor de la lOla 100In note de la lla 10.

Media finala se calculeaza ca meclie aritmetica a notelor acordate pentru probapractica ~ipentru proba scrisa.

DIRECTOR GENERAL DGIP,

Alin - CMalin pAUNESCU

Birou Acte de Studii,

DIRECTOR,

~~INSPECTOR GENERAL,

Rodica Diana CHERCIU