Healthcare Digital Signage de la Romservice Telecomunicații

Post on 11-Feb-2017

169 views 0 download

Transcript of Healthcare Digital Signage de la Romservice Telecomunicații

Healthcare Digital Signage (HDS) by

Romservice Telecomunicații (RST)

Soluția Healthcare Digital Signage (HDS) de la RomserviceTelecomunicații (RST) reprezintă o platformă revoluționarăde informare și coordonare digitală, prin care se promoveazăși se organizează serviciile medicale/farmaceutice,concomitent cu informarea pacienților/clienților privindofertele de produse și servicii ale partenerilor comerciali.

Soluția Healthcare Digital

Signage (HDS) se

adaptează în funcție de

nevoile de comunicare

specifice unității

medicale/farmaceutice,

configurația pornind de

la varianta de bază până

la rețele complexe de

dispozitive/terminale

digitale.

HDS amplifică informarea pacienților/clienților și

promovarea produselor, serviciilor și ofertelor.

HDS prezintă specialitatea cabinetelor medicale și poziționarea acestora în locația respectivă, detalii privind numele medicilor,

programul acestora, programările pacienților etc.

HDS poate fi un vector de publicitate pentru:- companiile medico-farmaceutice (producători sau distribuitori de medicamente, suplimente alimentare, dispozitive medicale, aparatură și echipamente medicale etc.),- companiile de asigurare (asigurări medicale / de viață / de călătorie etc.),- persoane fizice/juridice partenere cu unitatea medicală / farmaceuticărezultând venituri suplimentare pentru utilizatorul soluției HDS.

Dispozitivele/terminalele HDS se amplasează în punctele importante ale unității medicale (triaj, recepție, coridoare, holuri, zone de așteptare, cabinete medicale, ghișeele farmaciilor etc.), pacienții/clienții fiind informați corect, complet și în timp real.

Prin HDS se poate desfășura o activitate deeducație sanitară a pacienților pentruprevenirea unor boli sau pentru sesizareasimptomelor unor afecțiuni care le pot puneviața în pericol.

Prin HDS se pot comunica informațiiimportante către angajații unității medicale.

HDS coordonează conținutul și partajarea informațiilor afișate de dispozitivele/terminalele digitale, adaptându-se permanent diferitelor situații.

Vă mulțumim!