gip

Post on 22-Jun-2015

66 views 1 download

Transcript of gip

Acesta este programul prin care poți aplica la internshipuri internaționale profesionale, în domenii specifice de lucru.vei avea șansa de a lucra într-o companie sau o organizație într-una dintre cele 124 de țări in care AIESEC este prezentă.

Programul de Internshipuri Internaționale este una din cele mai intense experiențe de învățare oferite de AIESEC pentru studenți și proaspeți absolvenți. Astfel, poti avea parte de oportunitatea de a trai, de a lucra și de a învăța oriunde pe Glob.

BENEFICII

Dezvoltare personală și profesională

Experientă interculturală

Sprijin pe parcursul

întregului proces

Pentru a avea acces la baza de date cu internshipuri, este necesar să aplici la acest program. Apoi, experiența ta poate continua într-un ONG sau într-o companie, timp de 6 până la 78 de săptămâni.

Ce anume vei face?

Vei lucra pentru o companie sau o organizație;Te vei specializa în domeniul de activitate ales;Vei căpăta experiență delucru într-un mediu internațional;Vei câștiga noi perspective;Te vei dezvolta atât pe plan profesional cât și pe plan personal;Îți vei crea o rețea Internațională de cunoștințe și prieteni;Vei avea acces latraininguri și sesiuni de pregătireîn domeniu.Este necesar să ai un nivel avansat al limbii engleze pentru a putea participa la programul de internshipuri

Domeniul tehnicÎn calitate de stundent sau proaspat absolvent, poți lucra într-o companie sau

alt tip de organizație, în domenii precum IT sau Inginerie. Aceste domenii pot include:

Pentru a participa la aceste tipuri de internshipuri este necesar un fundal profesional relevant si experienta anterioară în domeniu. Durata variaza între 6 și 18 luni.

Profilul candidatului: lucru in echipă, orientat pe o anumită ramură, sigur pe el și pe cunoștințele lui, programe învățate pe cont propriu, limba engleză- un pic peste nivelul conversațional

Aceste internshipuri pot fi disponibile în toate cele 124 țări AIESEC, iar cele care oferă cele mai multe oportunități de acest gen sunt: India, China, Japonia, Germania, Polonia, Norvegia, Tunisia, Cehia, Brazilia și Olanda.

•Web development

•Web management

•Software development and programming

•Mobile application development

•System analysis and design

•Network management

•Database management

Business În calitate de student sau proaspăt absolvent, poți lucra într-o companie sau alt tip de organizație, în domenii legate de mediul business.

Finanțe: planificare financiară, management al finanțelor, contabilitate, banking, audit financiar.

Marketing: cercetare de piață, publicitate, relații publice, relații publice, relații cu clienții.

Management al proiectelor: management organizațional, management al evenimentelor, etc.

Resurse umane: gestionarea resurselor umane, recrutare și selecție, trening și dezvoltare

Profilul candidatului: sociabil, public speaker, creativ, perseverent, orientat spre proiecte, orientat spre rezultate, oportunist, să duca lucrurile până la capăt

Educație

În calitate de student sau proaspat absolvent, vei putea lucra într-o companie sau alt tip de organizație ori instituție, in domenii legate de educație:

• Predarea unei limbi străine;• Predarea unui alt obiect într-o limbă străină; • Dezvoltarea curricumului;• Dezvoltarea personalitații și caracterului;• Consultanța în educație și carieră.

Profilul candidatului: atestat limbă (preferabil engleză); public speaker; experiență în traininguri, cursuri sau modul pedagogic; demonstrează capacitatea de a se adapta la locuri/ situații/ oameni noi, poate vorbi și prezenta România în mod obiectiv, poate sta 3- 6 luni (sau mai mult)

Dacă ai acumulat minimum de experiență în domeniul tău de interes, internshipurile internaționale pe care ți le oferim te vor ajuta să treci la nivelul următor.

Accesează pagina http://internshipinternational.ro/ și vei afla mai multe noutăți despre internshipurile internaționale oferite de AIESEC