Declaratie Inscriere Concurs Admitere

Post on 22-Nov-2015

3 views 1 download

description

declaratie bla bla bla

Transcript of Declaratie Inscriere Concurs Admitere

Nr

Nr.___________

Din___________

D E C L A R A I E

Subsemnatul(a) ________________________________fiul (fiica) lui _______________________________i al (a) ___________________nscut() la data de ______________n localitatea___________________judeul/ sectorul________________ posesor (posesoare) al (a) BI/CI seria_____nr._____________eliberat() de______________________la data de _____________, n calitate de candidat la concursul de _____________________________organizat de _________________________,

(admitere/ncadrare din surs extern) __________________________________________sesiunea (data)___________,

(instituia de nvmnt/unitatea)

declar pe propria rspundere c am luat cunotin despre condiiile de recrutare cu care sunt de acord i pe care le ndeplinesc cumulativ.

Precizez c nu fac parte din nici un partid , organizaie politic sau grupare interzis de lege sau care promoveaz idei i interese contrare ordinii constituionale i statului de drept; nu am fost destituit() dintr-o funcie public n ultimii 7 (apte) ani.

Am fost informat() i sunt de acord cu efectuarea de verificri, cunoscnd faptul c n situaia n care vor rezulta aspecte contrare celor declarate n prezenta ori incompatibilitii determinate de nendeplinirea cumulativ a condiiilor de recrutare nu voi fi _________________________________________________, (nmatriculat ()/ncadrat ())

chiar dac rezultatele obinute la concurs ar permite acest fapt. Dac o asemenea situaie se va constata dup nmatriculare/ncadrare urmeaz s fiu exmatriculat ()/trecut () n rezerv sau s-mi nceteze raporturile de serviciu, dup caz.

Declar pe propria rspundere c nu am desfurat activiti de poliie politic astfel cum au fost definite prin Legea nr.187/1999, art.5 alin. 1-4, nu am antecedente penale i nu m aflu n curs de urmrire penal ori de judecat pentru svrirea de infraciuni.

Declar, susin i semnez, dup ce am luat la cunotin despre ntregul coninut i am completat personal datele din prezenta declaraie.

Data ________________

Semntura______________