Ce Meserie Ți Se Potrivește În Funcție de Zodie

Post on 13-Apr-2016

214 views 0 download

description

interesant

Transcript of Ce Meserie Ți Se Potrivește În Funcție de Zodie

Ce meserie i se potrive te în func ie de zodieț ș țBerbec:Berbecii sunt foarte încăpă âna i,motiv pentru care vor putea ț țgestiona fără nici o problemă orice sector în marketing,acolo unde ei să fie creierul.Sunt foarte buni,de asemenea,la imobiliare.

Taur:Taurii sunt foarte tradi ionali ti,motiv pentru care meseriile care le vinț ș sunt cele de când e lumea:pantofar,frizer,mecanic,croitor etc.

Gemeni:Gemenii vor să fie lideri oriunde pă esc i se visează persoane cu ș șgreutate încă din primul minut la locul de muncă.Li se potrivesc meseriile în care trebuie să gestioneze situa ii de urgen ă,fiind deci foarte buni ca ț țpompieri sau inspectori pentru situa ii de urgen ă.ț ț

Rac:Credem că pentru Rac s-a inventat proverbul ”Meseria e bră ară de țaur”,pentru că ace tia pun mult suflet în ceea ce fac.Mai pu in creativi,mai ș țdegrabă pragmatici,pot avea orice meserie care implică ceva tehnic.

Leu:Leii sunt desăvâr i i în lumea artelor.Un leu poate sta doar pe ringul de ș țdans,pe o scenă cântând balade de care te îndrăgoste ti iremediabil sau într-șun atelier de pictură.

Fecioară:Fecioarele le au cu vorbele,fapt pentru care pot deveni extrem de buni politicieni sau jurnali ti.Fecioara este critică i tie cum săs scoată în ș ș șeviden ă defectele celuilalt,uneori făcând-o fără milă,ca un veritabil jurnalist țde investiga ie.ț

Balan ă:ț Balan ele trebuie să cântărească foarte bine totul,fapt pentru care țnu e de mirare dacă doresc să se facă judecători sau avoca i.Oricum,meseria țideală pentru o balan ă trebuie să aibă tangen e cu justi ia.ț ț ț

Scorpion:Scorpionii iau munca foarte în serios i au o dibăcie șimpresionantă.Pot fi sculptori foarte buni sau creatori de modă.

Capricorn:Capricornul este omul cu ideile.Poate fi un consilier economic foarte bun sau un bancher care vine cu idei interesante pentru creditori.Este o zodie care poate inventa o meserie nouă,mai degrabă decât a se plia pe o meserie.

Vărsător:Vărsătorii sunt foarte schimbători,ceea ce înseamnă că este greu să le alegi o meserie.Alternează foarte mult între domenii diferite,dar cel care le-ar prinde cel mai bine este domeniul cosmeticii.

Pe ti:ș Pe tii sunt pediatri desăvâr i i, i nu ne referim aici la medici,ci la ș ș ț șcapacitatea de a pregăti copiii pentru viitor.