BIOCEL LEABU

Post on 23-Jan-2016

31 views 0 download

Transcript of BIOCEL LEABU

BIOCEL LEABUbuna. imi puteti spune cam cum decurge examenul la biologie celulara, va rog?Llp-ul il fac cu dna draghia si cursul cu dl LEABU.

E ok. La curs nu o sa faceti numai cu Leabu, 'or sa mai vina si alti profi.Examenul este ok (am mai scris parca p'aici despre el). Este oral, e o lista cu vreo 70 de subiecte, din care trageti doua. Mi se pare ca le impart ei in prima jumate de materie si a doua jumate de materie, dar nu sunt sigur.

Examenul de LP este asa si-asa (personal mi s-a parut mai greu decat cel teoretic). Vi se dau doua poze de microscopie optica, in care trebuie sa recunoasteti ce-i p'acolo (mitocondrii, nucleoli, jonctiuni), si doua subiecte din materia de LP (despre microscop, coloratii etc). Se da cu asistentul.Examenul mare consta in cele doua subiecte "de tras", care sunt care cum are noroc (unele usurele, altele mai grele... faceti rost de lista de la profi sau de la "aia din anu' 2" -> eu nu o mai am din pacate). Este oral, pe noi ne-a bagat pe toti intr-o sala din aia si ne chema pe rand. Mai pun intrebari una-alta si din LP, coloratii, am observat ca au o pasiune pentru microscop si coloratii. Se da cu un prof de la curs, depinde. In general sunt ok majoritatea... de dna Bausic am auzit ca ar pune unele probleme... acuma nu pot sa bag mana'n foc. Dl. Leabu intreaba foarte mult, te plimba prin toata materia, insa cei care au dat cu ei au luat toti note bune. Dl. Popescu (cu care am dat eu), este ok... mai pune unele intrebari pe langa subiect (si din LP - l-am avut si acolo), nu chiar usoare, insa in final da note bune, iar de picat numai daca esti total pe dinafara se poate pune problema.

In concluzie, e un examen ok, materia nu este grea, se poate lua o nota mare cu usurinta!Bafta!