Download - Formular Participare MMM17

Transcript

V invitm la

FORMULAR DE PARTICIPARE CONFERINA NAIONAL DE MANAGEMENT MEDICAL MODERNEdiia a XVII-a, 8-10 mai 2015, Predeal, Hotel OrizontV rugm returnai formularul de participare completat pe:

FAX: 0232 240629, 0232 245298 I E-MAIL: [email protected], [email protected] INSTITUIE:INSTITUIA___________________________________________________________________________ADRESA_________________________COD___________ORA______________JUDE______________TELEFON________________FAX________________E-MAIL__________________________________ Bifai dac dorii s primii gratuit newsletterul electronic www.medicalmanager.ro, cu informaii din domeniul medical.

PERSOANA DE CONTACT________________________________TEL.MOBIL_______________________COD FISCAL___________________________BANCA__________________________________________CONT IBAN___________________________________________________________________________CATEGORIEPRECONINUTUL PACHETULUI

PACHET 1 APARTICIPANT CONFERIN- CU CAZARE

HOTEL ORIZONT****1200 lei(TVA inclus)Participare la lucrrile ConferineiMaterialele tiprite i electronice ale evenimentului

Mese conform programuluiCazare 2 nopi n camer SINGLE HOTEL ORIZONT

(pat de o persoan)

Pachet 1 B

PARTICIPANT CONFERIN

- CU CAZARE

HOTEL HERA***950 lei(TVA INCLUS)Participare la lucrrile Conferinei

Materialele tiprite i electronice ale evenimentului

Mese conform programului HOTEL ORIZONT

Cazare 2 nopi n camer SINGLE HOTEL HERA

(pat de o persoan)

Pachet 2PARTICIPANT CONFERIN- FR CAZARE -

650 lei(TVA inclus)Participare la lucrrile ConferineiMaterialele tiprite i electronice ale evenimentului

Mese conform programului

Pachet 3

NSOITOR

550 lei

(TVA inclus)Mese conform programuluiCazare in camera cu persoana pe care o nsoete i care a achiziionat pachetul 1.

n cazul PARTICIPANILOR care vin cu OFER, se va solicita pachetul 3, care include cazarea n camer cu 2 paturi mpreun cu alt ofer. PACHETUL 3 EXCLUDE CAZAREA N REGIM SINGLE SAU PARTICIPAREA LA CONFERIN I ESTE DESTINAT DOAR INSOITORILOR.

NSCRIERE: Confirmm prin prezenta participarea urmtorilor reprezentani:NumePrenumeFunciaPachet solicitat

Nume i Prenume _________________________________ Data ___________

Funcia _______________________ tampila i semntura _______________MODALITI DE PLAT: Transfer bancar n cont IBAN RO13TREZ4065069XXX001281, la Trezoreria Iai sau n cont IBAN RO45BTRL02401202419979XX deschis la Banca Transilvania Iai.

Termene de anulare a participrii i returnarea taxei: 100% cu 10 zile nainte de eveniment; 50% cu 5 zile nainte de eveniment. Pentru anulrile fcute cu mai puin de 5 zile nainte de eveniment i/sau n caz de neprezentare, taxa nu va fi returnat. Anularea/neparticiparea se anun, n scris, pe fax. Prezena nsoitorilor se anun cu cel puin 3 zile nainte de eveniment. n caz contrar, OAMENI I COMPANII nu garanteaz disponibilitatea de locuri suplimentare n camer i la mas. nregistrarea i participarea la Conferin sunt condiionate de dovada efecturii plii.