Download - Catalog Husse 2013

Transcript
 • Ingrediente:

  Carne de pui, orez, grsime animal,gru, pulp de sfecl, protein hidrolizatdin carne de pui, semine de in, pete uscat,ulei de somon, drojdie, sare, alge marine,fructo-oligozaharide, praf de ou, lecitin,extract de glbenele, extract din semine de struguri.

  Ingrediente:

  Carne de pui, orez, grsime animal, finde gu, gru, pulp de sfecl, proteinhidrolizat din carne de pui, semine de in,fin din pete uscat, ulei de somon, drojdie,sare, fructo-oligozaharide, praf de ou, lecitin, extract de glbenele, alge marine, extract dinsemine de struguri, extract din midii verzi.

  Ingrediente:

  Carne de pui, orez, grsime animal, finde gu, gru, pulp de sfecl, proteinhidrolizat din carne de pui, semine de in,fin din pete uscat, ulei de somon, drojdie,sare, minerale din fina de pete, lecitin, fructo-oligozaharide, extract de glbenele.

 • Ingrediente:

  Carne, gru, fin de gru, grsimeanimal, protein hidrolizat din carne depui, pulp de sfecl, legume, semine de in, porumb, sare, fructo-oligozaharide.

 • :

 • Ingrediente: Ingrediente: Ingrediente:

  Ingrediente:Ingrediente: Ingrediente:

 • Ingrediente:Carne proaspt i sub-produse din carne 80% (din care 14% viel), ulei defloarea soarelui, emulsificatori, extract de gingseng 0,5% min.,extract de ananas 0,5% min., sruri minerale.

  Ingrediente:Carne proaspt i sub-produse din carne 80% (din care 14% viel), ulei de floarea soarelui, emulsificatori, extract de gingseng 0,5% min., sruri minerale.

  Ingrediente:Carne proaspt i sub-produse din carne80% (din care 14% pui, 8% curcan), ulei defloarea soarelui, emulsificatori, extract de echinacea 0,5% min., sruri minerale.

  Ingrediente:Carne proaspt i sub-produse din carne 42% (din care 5,5% vitel), cereale,oua, minerale, cicoare, caragenan (polizaharid natural din alge)

  Ingrediente:Carne si sub-produse din carne 42% (din care 5,5% vitel), cereale,oua, minerale, cicoare, caragenan (polizaharid natural din alge).

  Ingrediente: Ingrediente:

 • Ingrediente:100% carne proaspt de curcan, emulsificatori i ageni de gelificare, minerale, vitamine.

  Ingrediente:Carne i sub-produse din carne 80% (din care 12% ficat de pui), extract din iarba de mare i alg roie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

  Ingrediente:Carne i sub-produse din carne 50% (din care 9% carne de ra), pete i sub-produse din pete 30% (somon 8%), extract din iarba de mare i alg roie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

  Ingrediente:Carne i sub-produse din carne 80% (din care 6% unc, iepure 6%), extract din din iarba de mare i alg roie, ulei de floarea soarelui, minerale, vitamine.

  Ingrediente:40% carne proaspt de ton, carne proaspt i sub-produse 40%, extract din iarb de mare i alg roie, ulei din floarea soarelui, minerale, vitamine.

  Sortimente:

 • Ingrediente: Ingrediente:

  Ingrediente:Ingrediente:

  (din care 8% carne de ra i 6% ficat), minerale, extract din iarba de mare

  Carne i sub-produse din carne 45%

  i alg roie

  pete i sub-produse din carne de pete 25% (din care 6% dorad i 5% somon),

  Carne i sub-produse din carne 20%,

  minerale, extract din iarba de mare si alg roie

  (din care 18% carne de pui i 12% curcan), minerale, extract din iarba de mare si

  Carne i sub-produse din carne 45%

  alg roie

  (din care 16% carne de vit), minerale, extract din iarba de mare i alg roie

  Carne i sub-produse din carne 45%

  umeda la pliculete intr-un singur ambalaj practic.

  4 Sorter - 4 sortimente de mancare umeda la pliculete intr-un singur ambalaj practic.

  4 Sorter - 4 sortimente de mancare umeda la pliculete intr-un singur ambalaj practic.

  4 Sorter - 4 sortimente de mancare

 • Ingrediente:Ingrediente:

  Ingrediente:Ingrediente:

  Ingrediente:

 • Ingrediente:

  Ingrediente:

  Ingrediente:

  Ingrediente:Ingrediente:

  Ingrediente: