Vopsea termorezistenta siliconica

download Vopsea termorezistenta siliconica

of 6

 • date post

  17-Jul-2015
 • Category

  Technology

 • view

  590
 • download

  6

Embed Size (px)

Transcript of Vopsea termorezistenta siliconica

 • Vopsea rezistentla temperaturi nalte

  EMEXTRS 700

  ndrznete s afli mai multe www.emex.ro

 • In mediul industrial, cuptoarele sau cosurile de evacuare a fumului, din otel sau fonta, au nevoie de o protectie suplimentara pentru a deveni fiabile in conditiile unei utilizari intense la temperaturi inalte. Protectia corespunzatoare a acestor instalatii industriale nu vine doar in sustinerea utilizarii lor la maximul performantelor perioade indelungate de timp, ci si in vederea imbunatatirii sigurantei angajatilor in timpul operarii acestor instalatii. Orice fisura poate deveni cauza unor accidente cu urmari grave atat in randul personalului cat si a fluxului normal al activitatii zilnice. Un accident poate intrerupe productia zile sau chiar saptamani, ceea ce se poate traduce in pierderi importante.

  www.emex.ro

 • Putere marede acoperire

  Timp redusde uscare

  Rezistent latemperaturi nalte

  700C

  Aplicareuoar

  www.emex.ro

 • Vopseaua termorezistenta se preteaza pentru cuptoarele industriale, dar si pentru protectia tobelor de esapament a autovehiculelor. Protectia pe care o ofera este una de durata, peste media propusa de produsele similare disponibile la ora actuala pe piata dar, pentru a exploata potentialul maxim al vopselei, este foarte importanta respectarea regulilor de aplicare. Acestea nu sunt foarte complicate, sunt detaliat expuse in Fisa Tehnica a produsului, iar rezultatul final merita efortul.

  www.emex.ro

 • Pentru a evita evenimente cu urmari grave si pentru a prelungi durata de viata si exploatare a instalatiilor industriale, Romtehnochim propune companiilor al caror flux de productie presupune operarea de instalatii supuse la temperaturi inalte, o solutie de succes, si anume Vopseaua Termorezistenta Emex TRS - 700, un produs profesional monocomponent, pe baza de rasini siliconice, pigmenti si aditivi rezistenti la temperaturi inalte, pentru care au fost efectuate teste ce au aratat ca produsul rezista cu usurinta la temperaturi de 700C sau chiar peste.

  www.emex.ro

 • Vopseaua Siliconica Termorezistenta EMEX TRS 700 are un raport calitate pret foarte competitiv, dar pentru mai multe detalii accesati pagina de contact a site-ului, sau datele de contact de mai jos:

  Telefon: 021-457.0646 021-457.1693021-457.0638

  Email: office@emex.ro marketing@emex.ro

  Ne puteti gasi si pe Facebook, la EmexByRomtehnochim

  www.emex.ro