Tutorial Update 05

download Tutorial Update 05

of 17

 • date post

  13-Jul-2015
 • Category

  Education

 • view

  296
 • download

  5

Embed Size (px)

Transcript of Tutorial Update 05

Tutorial update 0

Tutorial update 0.5Ce anume aduce noul update?Schimbari*Tabul Notite din privire generala a fost mutat in coltul dreapta sus sub linkul Profil.

*Numarul infrangerilor din clasamentul general a fost inlocuit cu punctajul realizarilor

*Pachetele se vor sterge automat dupa 7 zile,iar management-ul este imbunatatit prin aparitia paginilor

*Poti lua 3 misiuni simultan la Taverna

*Meniul Grajduri a fost inlocuit cu Munca. Jucatorul are acum posibilitatea de a alege mai multe tipuri de slujbe,inclusiv 2 slujbe premium contra rubine.

Vechea slujba de la grajduri este in continuare disponibila.Pentru restul de slujbe vei primi mai putini bani,dar vei primi aditional un item recompensa.Slujbele premium difera prin durata cat si prin recompensa(ce va fi primita incepand de acum sub forma unui pachet).*Meniul Breasla a fost schimbat in totalitate,detaliile putand fi observate in randurile ce urmeaza*Noi consumabile.Poti combina diferite consumabile,vei primi iteme mai bune.

*Clasament pe 7 zile. Un clasament aditional ce va afisa valorile ultimelor 7 zile.

Adaugari*Avatarul feminin,de acum ai posibilitatea setarii unui nou tip de avatar,clasicul gladiator poate fi inlocuit cu noul avatar feminin

*Noul tab Realizari privirea generala.Cu ajutorul noului tab vei putea observa detaliat realizarile tale.

*User title,de acum iti poti seta propriul titlu

Cladirile Breslei*Sediul Breslei: fiecare breasla va primi propriul sau district in oras,pentru inceput fiecare breasla va avea o cladire principala,o cladire a bailor,o librarie si o banca.

*Banca Breslei: aici fiecare membru va putea dona aur breslei,mai mult banca asigura securitatea unei parti din averea breslei.

Pentru fiecare nou nivel adaugat bancii,se va adauga un procent suplimentar de 2% din averea breslei ce va fi protejat de praduire in cazul unei infrangeri intr-un razboi cu o alta breasla.

Astfel la primul nivel banca va pastra 2% din averea breslei in siguranta,la al doilea nivel de cladire procentul va creste la 4%,s.a.m.d.

Tot aici va fi gasit si istoricul donatiilor,precum si totalul sumelor donate de fiecare membru.*Sala Bai: creste rata regenerarii pentru membrii breslei,aici vei avea posibilitatea de a trimite mesaje in cadrul breslei.

Pentru fiecare nou nivel adaugat acestei cladiri regenerarea membrilor va creste cu un procent de 1%/ora.

Astfel la primul nivel valoarea este de 1%,la al doilea nivel 2%,s.a.m.d.

*Libraria: aici poti depozita si activa retetele.Pentru fiecare nou nivel adaugat breslei pot fi adaugate 2 noi retete.

*Sala razboinicilor: aici vei avea posibilitatea de a lupta cu alte bresle,deasemenea este locul unde vei putea vedea mesajele cu rapoartele de lupta a membrilor breslei.

Primul nivel al cladirii asigura afisarea a 2 rapoarte de lupta ale breslei si 10 rapoarte cu duelurile din arena ale fiecarui membru

Upgradarea spre urmatorul nivel al cladiri va oferi posibilitatea vizualizarii a 4 rapoarte de lupta ale breslei precum si evidenta ultimilor 20 de rapoarte cu duelurile din arena ale membrilor

Totodata upgradarea nivelului cladirii va reduce timpul de asteptare necesar pentru provocarea la duel a altei bresle.

*Piata Breslei: este o piata accesibila doar membrilor breslei.Functioneaza ca piata normala,insa itemele puse spre vanzare pot fi vazute doar de membrii breslei.

Primul nivel al pietei ofera posibilitatea de a oferi 2 obiecte spre vanzare pentru fiecare membru,upgradarea la urmatorul nivel creste limita numarului de iteme oferite la 4.

*Depozit: aici membri breslei pot pastra iteme.

Aceasta cladire va oferii posibilitatea de a stoca iteme,pentru fiecare nivel adaugat,spatial de depozitare ca creste cu un loc.

*Negotium X: o inchisoare pentru sefii temnitelor,ceilalti membri ai breslei pot lupta cu ei pentru a face teste.

Primul nivel al cladirii ofera posibilitatea pastrarii a doi sefi de temnita,upgradarea catre urmatorul nivel marind aceasta optiune cu 2 locuri.

*Panteon: da posibilitatea membrilor pentru a se ruga.

Fiecare nivel adaugat mareste timpul de rugaciune cu o ora.

Pentru fiecare ora de rugaciune primesti in schimb o ora de Binecuvantare divina.

*Terenul de antrenament: reduce costurile antrenamentelor pentru toti membri breslei.

Pentru primul nivel al acestei cladiri,membri breslei obtin o reducere de 2% din costul antrenamentelor,cu upgradarea cladirii catre urmatoarele nivele se va obtine suplimentar inca un procent de 2% pentru fiecare nivel adaugat.*Vila Medicilor: breasla primeste un medic care vindeca membri breslei

Se ofera posibilitatea maririi pentru 8 ore a punctelor de viata cu 2%,urmatorul nivel adaugand un procent aditional de 2%.

Modificari Arena

*Circul Omnipotent: un nou tab in cadrul arenei,gladiatorul care obtine cele mai multe victorii consecutive fara sa ajunga cu viata sub 25 de puncte va fi in top.

*Circul Turma: un nou tab in arena,aici fiecare gladiator poate lupta impreuna cu mercenarii sai.Accesul in aceasta arena se permite incepand de la nivel 10.Buguri rezolvate

*click-ul pe clasament nu te trimite la pozitia ta.*neafisarea mortii medicului intr-o lupta de temnita,prin daune autoprovocate.*in cazul donarii sumei de 1 gold catre breasla,suma este sustrasa,insa breasla nu primeste nimic.*primirea de mesaje la care nu se poate raspunde.*schimbarea stapanului unei bresle duce la alegerea random a noului stapan.*rapoartele de lupta care nu se afiseaza.

*probleme de afisaj si securitate.

24 martie 2009 Kal-El