Top coperti 1234

2
DRINKFOOD DRINKFOOD & LIFE STYLE & LIFE STYLE ediţia de vară 2014 - 19,99 lei Vinurile de Ostrov MALTA STyLE COMAGrIMPEX: ISTOrIA DOPUrILOr DE PLUTĂ COMAGrIMPEX: ISTOrIA DOPUrILOr DE PLUTĂ www.drinkfood.ro - www. topwines.ro - www.topbrands.com.ro www.drinkfood.ro - www. topwines.ro - www.topbrands.com.ro Vinurile de Ostrov MALTA STyLE Bere: MArTENS, BUSH DE NUITS Bere: MArTENS, BUSH DE NUITS Vino în ZEPPELIN PUB din București Vino în ZEPPELIN PUB din București Magiunul de la SONIMPEX TOPOLOVENI Magiunul de la SONIMPEX TOPOLOVENI Un standard: Butoiul românesc Un standard: Butoiul românesc Ape Minerale Ape Minerale cucerește lumea cucerește lumea

description

 

Transcript of Top coperti 1234

Page 1: Top coperti 1234

DRINKFOODDRINKFOOD &LI

FEST

YLE

&LI

FEST

YLE

ediţia de vară 2014 - 19,99 lei

Vinurile de Ostrov

MALTA STyLE

COMAGrIMPEX: ISTOrIA dOPUrILOrdE PLUTĂ

COMAGrIMPEX: ISTOrIA dOPUrILOrdE PLUTĂ

www.drinkfood.ro - www. topwines.ro - www.topbrands.com.rowww.drinkfood.ro - www. topwines.ro - www.topbrands.com.ro

Vinurile de Ostrov

MALTA STyLE

Bere: MArTENS,BUSh dE NUITS

Bere: MArTENS,BUSh dE NUITS

Vino în ZEPPELIN PUB din BucureștiVino în ZEPPELIN PUB din București

Magiunul de la SONIMPEX TOPOLOVENIMagiunul de la SONIMPEX TOPOLOVENI

Un standard: Butoiul românescUn standard: Butoiul românesc

Ape MineraleApe Minerale

cucerește lumeacucerește lumea

Page 2: Top coperti 1234

PINOT NOIRD.O.C. Dealu Mare

AMPLASAREAPodgoria DEALU MARE este regiunea viticolă cea maicunoscută pentru soiuri roşii, din România. Se întinde pe60 km dea lungul dealurilor subcarpatice de sud-est,profitând astfel de soare pe tot parcursul zilei. Solurile dinaceastă regiune sunt argilo-calcaroase.

PRODUCŢIA & CERTIFICAREA BIOAm selecţionat cele mai bune parcele ale viilor situateîn terasele din satul Breaza pentru a realiza acest vin decalitate. Randamentele fiind foarte scăzute, vinurileproduse sunt în mod deosebit mai concentrate. Pentru ale aduce o mare complexitate aromatică, am ales să lematurăm în butoaie noi, în stilul marilor vinuri deBourgogne.În plus, suprafeţele de vie plantate cu soiul Pinot noirsunt cultivate respectând regulile agriculturii biologice, nufolosim insecticide, fungicide, ierbicide de sinteză şi niciîngrăşăminte chimice. Sunt certificate de către societateaEcocert International, organism agreat de CEE în cadrulreglementării europene.

DEGUSTARE & GASTRONOMIEPinot Noir-ul obţinut de noi este un vin sec, cu aromecomplexe de coacăze, dude şi vanilie. Este un vin elegant,rotund, cu un bun echilibru având totodată taninii şiaciditatea necesară pentru o bună conservare. Însoţeşteperfect carnea friptă (pasăre, curcan) sau la grătar(porc, viţel) cât şi brânzeturile.

ISTORIEPinot noir-ul este soiul renumitelor regiuni dinBourgogne, de la Romanee Conti la Chambertin, de laPommard la Nuits-Saint-Georges. Sunt călugării dinCiteaux care, de-a lungul secolelor, au selecţionat celemai bune planuri pentru a aduce renume acestui soi.

TERRE PRECIEUSE