Tendinte Primavara-Vara 2013

12
Tendinte primavara-vara 2013 Solomon Alexandru

description

Moda

Transcript of Tendinte Primavara-Vara 2013

Tendinte primavara-vara 2013

Tendinte primavara-vara 2013Solomon Alexandru

Salonul frantuzesc Camille Albane a trasat tendintele in hairstyling pentru noul sezon, facand publica noua colectie de primavara/ vara 2013. Coafurile 'up -do', in stilul anilor '60, sunt cele care se impun prin volum si somptuozitate... Afla de la unii dintre cei mai renumiti hairstylisti francezi care sunt coafurile in voga in sezonul de primavara-vara 2013 si ce se poarta in materie de culoare, textura si look!

Satenul ravasitNaturalul joaca un rol important in aceasta coafura, iar aspectul de "ravasit", "salbatic" al buclelor generoase contribuie decisiv in a conferi naturalete acestei coafurii.Satenul deschis, cu accente de luminozitate, este pus in evidenta de miscarile taieturilor.

Coafuri 'up -do' in stilul anilor '60Stilul anilor '60, plin de volum si de somptuozitate, s-a intors intr-o formula imbunatatita. Hairstylistii de laCamille Albaneaduc in centrul atentiei coafurile inalte, in care parul este tapat intr-un coc impunator si semiinaltat, evidentiat ulterior cu ajutorul unei bentite de par. Cu toate acestea, o parte din suvite sunt lasate sa curga drept, peste urechi.

Bob stratificat si efect opticTunsoarea bob se mentine in continuare in tendinte, tin sa ne precizeze specialistii de la Camille Albane.Tipul de bob propus este stratificat, are unelecontururi conicesi creeaza minunat efectul optic a unui breton scurt si rasucit frontal. Bretonul, scurt in mod "fals", muta accentul asupra trasaturilor fetei.

Megatendinta primaverii/ verii 2013:...Sculpturaluleste cea mai impozanta tendinta in materie de coafuri in noulsezonsi vedeta colectiei Camille Albane primavara/ vara 2013. Parul este prins intr-un coc prin rasucire, intr-un mod indraznet, ca un statement al unei vointe puternice si al unei personalitati afirmative.

Asimetrie solaraAceasta coafura, intr-o nuanta luminoasa de blond solar extrem, vrea sa imbine deopotrivaaspectul "neted" cu cel "ravasit". Suvita frontala, de o textura plana, contrasteaza cu lungimile unduitoare ale parului, de o textura "dezordonata".

Roscatul vintageUn aer de glamour in stil vintage este adus de aceasta coafura intr-o superba nuanta de roscat potolit. Buclele sunt spiralate, ulterior extinse si lasate sa curga in toata vitalitatea si bogatia lor.

Blondul nacruLungimile dramatice ale parului sunt aduse in noulsezonin centrul atentiei, de data aceasta hairstylistii de la Camille Albane apeland la extensiile de par naturale pentru a crea lungimi impresionante. Parul este astfel aranjat cu ajutorul spumei de par incat sa lase libera fata si sa o scoata in evidenta. O nuanta puternica care accentueaza parca si mai mult efectul dramatic al parului lung este blondul nacru.

Lungimi in straturiIata o coafura moderna pusa in evidenta de rosul vintage si de accentele de luminozitate ale unor suvite. Lungimile parului se suprapun in straturi, iar varfurile sunt usor indreptate si intoarse catre interior-exterior, intr-un mod estetic. Bretonul, lasat lung in mod voit, recreeaza parca aspectul unui bob independent.

Parul incretitSpecialistii Camille Albane propun o coafura incretita, inspirata parca de senzualitatea si puterea felinelor, ideala pentru parul mediu. Aspectul de texturat al buclelor crete este conferit de felul natural in care se suprapun.

Coafura rotundaCoafurile rotunde se preteaza si parului cret, nu doar parului drept... In cazul acestei coafuri rebele, aspectul de "rotund" imblanzeste cumva acest aspect de "bucle dezordonate". Varfurile sunt destructurate in mod voit si puse in evidenta cu ajutorul unei nuante mai luminoase de saten roscat.