STRIZO EP 422 ... vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se

STRIZO EP 422 ... vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se page 1
STRIZO EP 422 ... vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se page 2
download STRIZO EP 422 ... vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se

of 2

 • date post

  19-Jan-2020
 • Category

  Documents

 • view

  0
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of STRIZO EP 422 ... vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se

 • Lorem ipsum

  STRIZO EP 422

  FISA TEHNICA A PRODUSULUI

  Densitate, amestec A + B 1,7 kg/dm³ Procentul de solide 100% Diluare Nu Durata de lucru 30 minute la 20 ° C Proprietati, (amestec A + B) >60N/mm² Rezistenta la compresiune >30N/mm² Rezistenta la incovoiere >2,5N/mm² Aderenta (fractura de beton ) Test Taber de abraziune Ca. 110 mg 1 kg CS 17 1000 omw. aproximativ 80 ° Duritate ° dupa 7 zile

  Date tehnice

  Finisaj lucios, de culoare RAL / NCS. Pentru culorile deschise pot aparea abateri de culoare in timpul umplerii. In general, sub influenta razelor UV si in timp rasinile epoxidice se decoloreaza.

  Luciu si culoare

  Fara solvent Rezistenta chimica excelenta Foarte durabil � Inodor � Neinflamabil � Usor de prelucrat

  Caracteristici

  Potrivit ca finisaj pentru pardosele continue si pentru a realiza pardoseli colorate in cele mai diverse domenii: depozitare si logistica, zone de productie uscate, pardoseli si camere curate, birouri si cantine.

  Aplicare

  Descrierea produsului

  STRIZO EP 422 este un produs bicomponent, fara solvent. Materialul se aplica ca sapa autonivelanta pe suprafetele minerale la o grosime de 1 pana la 2 mm.

 • SC STRIZO SINTETIC SRL STR. BIRUINTEI NR. 253-257 PANTELIMON ILFOV Romania

  Tel +40 744 781 924 Fax +40 744 781 924 office@strizo.ro www.strizo.ro

  Rezistenta

  Temperatura Trafic pietonal dupa Rezistent la lumina dupa Rezistenta completa dupa Masurat la un R.H de 60%.

  +10°C 16 h 3 days 10 days +20°C 10 h 2 days 7 days +30°C 6 h 1 day 5 days

  Timp de uscare

  Prepararea substratului

  Conditii de aplicare

  Amestec

  Prelucrare Autonivelare: Se varsa produsul pe pardoseala si trebuie impartit cu ajutorul unei mistrii. Aveti grija ca temperatura trebuie sa fie 3 ° C peste punctul de roua in timpul intaririi.

  Tehnologia sistemului Consum Grosimea stratului: de 1mm aproximativ 1.8 kg / m² Ambalaj Unitati de 25 kg la cerere. Durabilitate La temperatura camerei, 1 an, + depozitare intre +0° C si + 30° C Siguranta A se vedea SDS STRIZO EP 422

  Asigurati-va ca R.V. nu depaseste de 80%, iar temperatura suprafetei este 3 ° C peste punctul de condensare. Temperatura materialului : minim +10°C, maxim +30°C Temperatura suprafetei : minim +10°C, maxim +30°C Temperatura aerului : minim +10°C, maxim +30°C

  Rezistent la: hidroxid de aluminiu, amoniac 10%, carbonat de amoniu, cianura de amoniu, azotat de amoniu, clorura de bariu, benzina, bere, saruri de chrom, motorina, alcool etilic 10%, etilen glicol, acid fosforic 45%, glicerina, suc de legume, heptan, hexan, hidroxid de potasiu 50%, oxid de calciu, ulei de in, melasa, lapte, acid formic 1%, ulei mineral, carbonat de sodiu, clorura de sodiu 3%, clorura de sodiu 30%, hidroxid de sodiu 50%, ulei de masline, ulei vegetal, ulei brut, ulei siliconic, ulei lubrifiant, zapada (topita ), apa distilata, whiskey, vin, sapun (solutie de sapun, 5%), 5% acid clorhidric, acid sulfuric 10%.

  Rezistenta limitata: acetona, acid boric 10%, acetat de butil, dibutyl phthalate, dioctyl phthalate, alcool etilic, 50% acid fosforic, acid lactic, acid lactic/acid butiric /acid acetic 1%, metanol, acid formic 5%, percloretilena, acid azotic 5%, terebentina, tetraclorura de carbon, toluene, acizi grasi, apa oxigenata 3%, ulei de ricin,acid clorhidric 10 %, acid sulfuric 30%. Decolorarea datorita influentei substantelor chimice este posibila. Studiul a fost efectuat la temperatura camerei. O temperatura mai ridicata si rezistenta chimica sau amestecurile pot afecta.

  Betonul si celelalte materiale din piatra trebuie sa fie curatate de alte parti friabile, praf, grasime si murdarie. In cazul in care substratul este epurat cu agenti de degresare, atunci acesta trebuie sa fie clatit bine cu apa. Suprafata trebuie sa aiba o rezistenta minima la smulgere de 1.0 N / mm². In functie de aplicare sau situatie, poate avea o rezistenta minima a legaturii de 1.5 N / mm. Reparatii cu STRIZO EP REPAIR MORTAR ANHYDRITE pentru abraziuni mecanice. Substratul bicomponent a fost bine grinduit inainte de a aplicarea unui nou strat de vopsea. Atunci cand exista indoieli cu privire la tipul de vopsea, intotdeauna se aplica pe o suprafata de test. Betonul si celelalte materiale din piatra trebuie sa fie curatate de alte parti friabile, praf, grasime, murdarie si alte ingrediente nocive. Betonul trebuie sa aiba o vechime de cel putin 28 de zile si un continut de umiditate