Să Învățăm de La VULTUR!

7
învățăm de la VULTUR !

description

Invataturi

Transcript of Să Învățăm de La VULTUR!

S nvm de la VULTUR!

S nvm de la VULTUR!

Vulturii isi fac cuiburile numai pe stancile abrupte de pe malul oceanului sau in munti, la inaltimi mari.

1. nva s caui mereu s stai pe stanc, s alegi s rmi la nalimen prezena slavei lui Dumnezeu! Cnd stai pe stanc eti pzit de valurile lumii!

Foarte buni zburatori si buni inotatori, vulturii plesuvi se hranesc in special cu pesti, dar si mici mamifere (pui de caprioara, iepuri si chiar maimute).!!! Vulturul nu prinde mute!!!

2. nva s te hrneti cu hran sntoas! Biblia este hrana care te ntrete, care te ajut sa fii puternic in vremurile de criz. nva s iubeti Cuvantul lui Dumnezeu pentru ca s nu ameeti cnd Diavolul te atac!

Psalmul 63:5"Mi se satura sufletul ca de niste bucate grase si miezoase si gura mea Te lauda cu strigate de bucurie pe buze".Matei 4:3Este scris:Omul nu triete numai cu pine, ci cu orice cuvnt care iese din gura lui Dumnezeu.

5

Vulturul este o pasare ce a fost privita inca din timpuri stravechi ca un simbol al curajului si al puterii , datorita marimii sale , capacitatilor sale de zbor si mai ales datorita locurilor inaccesibile in care isi face cuibul.3. nva s te lai condus de Dumnezeu pentru c El e Acela care te mbrac cu putere i curaj! Triete pe nalime, aproape de Domnul i vei crete n asemanare cu El, te vei bucura de biruin! Fii i tu un simbol al puterii i al curajului pe pmnt!

Putere s spui NU pcatului!Putere s naintezi nspre cer!Curaj s marturiseti pe Isus ntre oameni!Curaj s ceri de la Domnul s fac minuni cu viaa ta!