Revolutia Iubirii

Click here to load reader

 • date post

  04-Nov-2015
 • Category

  Documents

 • view

  290
 • download

  337

Embed Size (px)

description

doc

Transcript of Revolutia Iubirii

Revolutia Iubirii Acum si Aici !2.Secretul Creierului !

Secretul Creierului Si A Stapanirii Gandurilor Si Realitatii

.. Universul manifestat material este dual. Pentru intuneric exista lumina, pentru rosu exista verde, pentru cald exista rece totul tine de sistemul de referinta al observatorului. Dualismul este prezent pretutindeni chiar si in modul de alcatuire a mintii tale creierul este format din doua emisfere stanga (ratiunea, lingvistica) iar dreapta (subconstinetul, intuitia, spiritualitatea). Din pacate societatea occidentala pune accentul pe partea rationala pe emisfera stanga. Datorita lipsei de timp pentru introspectie adica momente in care sa fim singuri cu gandurile, emotiile si senzatiile noastre, nu facem decat sa ne izloam de emisfera dreapta responsabila cu intuitia, spiritualitatea ceea ce numim al saselea simt.

Stapanierea realitatii, a vietii si a universului care se manifesteaza constant intr-un mod dualist, nu putem sa o stapanim atat vreme cat o percem si o judecam intr-un mod unidimensional prin prisma unei singure emisfere cea stangi, rationale. Acest lucru ne face sa fim lipsiti de orice intuitie, bazandu-ne doar pe experiente anterioarele ale altora si ale noastre devenim mediocrii, iar alegerile, deciziile si ideile noastre nu vor fi decat o oglinda palida a ceea ce vedem in societate vom fi redusi la stadiul de imitatori, de oameni roboti programati exclusiv de mediul inconjurator, anturaj si societate. Paradoxal procesul euristic devine doar un proces de copiere si imitatie. Pe de alta parte oamenii vizionari, oamenii care au ajuns celebrii datorita viziunii unice pe care au adus-o au fost tocmai cei care au acombinat in procesul euristic ambele emisfere. Ca un exemplu Albert Einstein a simtit si intuit teoria relativitatii si conceptul pentru bomba atomica fara sa aiba prea multe date modelul rational modelul matematic a fost produs de catre altcineva asta nu inseama ca Albert a fost un boem, dimpotriva era un om ce se baza pe date stiintifice dar gandea liber, isi folosea ambele emisfere.

Din punct de vedere etimologic emisfera stanga (cea bazata pe ratiune) stanga in latina sau italiana se traduce prin sinistra, cuvant din familia sinistru totodata dreapta, dreptate (in engelza cuvantul right inseamna atat directia dreapta cat si corectitudine). De ce stanga primeste aceasta incarcatura negativa supusa erorii, iar dreapta este asemuita dreptatii ? Pai daca ne gadim ca ratiunea are la baza informatii rationale date oferite de catre societate si sistem, inseamna ca daca sistemul si societatea sunt strambe, iar tu este cetateanul model tu esti arhetipul greselii si erorii, desi faci parte din categoria politically correct. Cate nenorociri s-au intamplat in istorie datorita sitagmei am facut doar sa execut ordinele. Emisfera dreapta (ceea ce numim subconstient) zbiara, genereaza insomnii si cosmaruri semnale ca nu esti pe drumul bun dar oamenii se incapataneaza sa o ignore si o intoxica cu medicamente o lobotomie acceptata in societatea vestica.

Secretul creierului si a stapanirii gandurilor si realitatii este cunoscut de foarte putini unii o fac inconstient, altii invata acest lucru intrat in diverse societati initiatice, dar toti care constientizeaza aceasta realitate in societatea rationala bazata exclusiv pe sintagma cauza-efect, acesti initiati conduc lumea si destinele a milioane de ignoranti care se lasa supusi realitatii oferite de societate sclavi ai perceptiilor superficiale.

Nu stapanirea lumii materiale este cheia, nu puterea ci libertatea. Unde incepe si unde se termina ierarhia controlului in univers ? In absenta adevarului suprem apar legile si motivele ca justificare a minciunii si exploatarii !

Emisferele Cerebrale Vs Cultul Solar-masonico-Illuminati -Toate problemele din aceasta lume sunt din cauza sistemului educational depravat !

SECRET MASONIC DEZVALUIT !

Cel Mai Mare Secret Masonic Dezvaluit: Al treilea Ochi = Glanda Pineala.

Simbolul piramida si ochiul atot-vazator este de fapt reprezentatia simbolica a glandei pineale sau al treilea ochi . (In centrul creierului tau este o mica glanda numita glanda pineala)

Se numeste pineala pentru ca are forma unui con de pin. Situata in centrul geometric exact al creierului tau ! Aceasta este foarte importanta in culturile antice

CORPUL SUBTIL ENERGETIC

n interiorul tu exist un sistem de 3 canale i 7 centri energetici care controleaz toat activitatea ta fizic, mental, emoional i spiritual. Cele 7 chakre Acestea sunt cele sapte sigilii, despre care se scrie in Biblia Crestina (Revelatia). Acestea sunt cele sapte lampi care ard in fata tronului lui Dumnezeu. Acestea sunt cele 7 culori reprezentate in curcubeul din Revelatie.

Este vorba de cele doua principii (energii) univerasle masculin si feminin-activ si pasiv( Dumnezeul Tatal si Dumenzeul Mama ), care se manifesta si pe Pamant; in plante, animale si oameni. Asa cum spune si Hermes Trismegistus Precum sus,asa si jos sau Iisus Hristos: Precum in Cer, asa si pe Pamant

Cele doua principii ( masculin si feminin ) se gasesc si in corpul subtil al fiintei umane. In planul fizic ele sunt pozitionate in regiunea coloanei vertebrale.

Corpul nostru subtil este o reflectare la nivel microcosmic a sistemului subtil universal (sau macrocosmic). Denumirea subtil provine de la faptul ca acest corp nu este peceptibil in mod obisnuit, ci doar in conditii speciale. Exista diferite prezentari ale corpului subtil, de obicei fara utilitate practica. Totusi, aceasta schema ne poate fi cu adevarat utila, in special dupa ce devenim constienti de vibratii, deoarece prezinta corespondenta canalelor si chakrelor cu diferitele aspecte ale fiintei noastre. Schema sistemului subtil este mult mai complexa. Prezentarea noastra, desi simplificata, cuprinde elementele esentiale.

In corpul subtil se disting trei canale, ce corespund, in mare, sistemelor nervoase simpatic (SNS) si parasimpatic (SNP):

Canalul stang (SNS stang) IDA NADI

Canalul lunar (Chandra nadi) sau rece. Reprezinta energia feminina (Yin), manifestata prin intuitie, emotie, afectivitate, cooperare. Este canalul trecutului, al instinctelor, al dorintei, al amintirilor. Persoanele pe stanga sunt letargice, apatice, lenese, visatoare, romantice, emotive, traiesc in trecut (din amintiri) si sunt cu usurinta dominate de altii. Acest canal dezvolta, ca rezultat al activitatii sale, superego-ul, situat la nivelul emisferei cerebrale drepte.

Canalul drept (SNS drept) PINGALA NADI

Canalul solar (Surya nadi) sau cald. Reprezinta energia masculina (Yang), manifestata prin analiza, competitivitate, agresivitate. Este canalul viitorului, al planificarii, al activitatii fizice si intelectuale. Persoanele pe dreapta sunt active, agitate, pragmatice si materialiste, traiesc in viitor (isi fac proiecte) si sunt inclinate sa-i domine pe altii, fiind uneori arogante, critice. Acest canal dezvolta, ca rezultat al activitatii sale, ego-ul, situat la nivelul emisferei cerebrale stangi. Desi exista predominanta stangasau dreapta, omul nu ramane niciodata intr-o situatie extrema. Existenta noastra este o continua pendulare intre atributele canalului stang si cele ale canalului drept. Aceste doua tendinte intre care oscilam in mod constant si care reflecta activitatea SNS coloreaza perceptia pe care o avem despre lumea in care traim, creand falsa impresie ca suntem separati de restul universului. Este evident ca oscilatiile pendulului nu inseamna catusi de putin starea de echilibru dupa care tanjim in existenta noastra agitata zilnica.

Canalul central (SNP) SUSHUMNA NADI

Canalul evolutiei. Reprezinta starea de echilibru, prezentul. De fapt, prezentul este singura realitate: trecutul nu mai exista si oricum nu mai avem nici o putere asupra lui, faptele sunt consumate; viitorul inca nu exista, deci nu are caracter real, ci poate fi numai un subiect speculativ. Insa dincolo de aspectele amintite, acest canal indeplineste un rol esential in Yoga. In centrul Sushumna Nadi se afla Brahma Nadi, canalul divin, care ramane intact in orice imprejurare. Prin acest canal energia Kundalini se ridica pana la Brahmarandhra (deschiderea subtila din Sahasrara, prin care individul se conecteaza cu universul).PRINCIPIUL MASCULIN-SOCIETATE PATRIARHALA

Traim intr-o societate patriarhala, adica conducatorii acesteia venereaza principiul masculin-ratiunea-emisfera cerebrala stanga-materialismul-lumea fizica Asta indica faptul ca ei urasc principiul femininintuitia-spiritualitatea-emisfera cerebrala dreapta, Dupa cum a mai scris si mai sus ratiunea nu este ceva rau. Ratiunea venerata de acestia este bazata pe principii imorale. Echilibrul ( unirea ) dintre ratiune si intuitie / masculin si feminin, fizic/ spiritual ( gandirea holistica, cu ambele emisfere cerebrale ) reprezinta calea spre Iluminare sau realizarea Sinelui.

Masonii Illuminati ascund adevarata cunoastere departe de masele de oameni. Cei doi stalpi din inmagine de mai sus reprezinta ce doi stalpi de la intrare in templul lui Solomion, a cror denumire ncepea cu litera iod, amintind de simbolismul falic, respectiv cu litera beth, a doua liter a alfabetului ebraic, reprezentnd principiul feminin. Denumirea lor este Jakin (Iakin) i Boaz. Ele reprezint, de asemenea, principiul activ (masculin) i pe cel pasiv (feminin).

Nu este vorba despre barbat sau femeie, ci despre cele doua forte primordiale masculin si feminin, forta activa si cea pasiva. Nici una nu e mai buna decat alta, nu pot exista una fara alta. Fiecare barbat are aspecte feminine si fiecare femeie are aspecte masculine.

Suprimand femininul din orice societate si silind oamenii sa gandeasca strict cu emisfera stanga a creierului, umanitatea si-a pierdut abilitatea naturala de a percepe energia pamanteasca, c