Revista Midnight Aprilie 2013

36
plus Tir cu arma Climbing tips Bancuri GRATUIT 44 Revistă de lifestyle masculin. Braşov Nr. mai - iunie 2013 JUCARIII PENTRU COPII MARI CELE MAI CIUDATE BICICLETE SĂPTĂMÂNA COMEDIEI MARI ACTORI DE COMEDIE LA BRAşOV HOBBY-URI PentrU BărBaŢi

description

Revista Midnight Aprilie 2013

Transcript of Revista Midnight Aprilie 2013

Page 1: Revista Midnight Aprilie 2013

plusTir cu armaClimbing tipsBancuri

GRATUIT

44Revistă de lifestyle masculin.

BraşovNr.

mai - iunie 2013

JUCARIII PENTRU COPII MARICELE MAI CIUDATE BICICLETE

SĂPTĂMÂNA COMEDIEIMARI ACTORI DECOMEDIE LA BRAşOV

HOBBY-URIPentrU BărBaŢi

Page 2: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 3: Revista Midnight Aprilie 2013

3Unde ieşim luna aceasta? //

Braşov, eşti gata De rÂS?

„Săptămâna comediei”, din perioada 8-12 mai 2013, eveniment organizat de Zile şi Nopţi, împreună cu Centrul Cultural Reduta şi No limit Events, înseamnă

5 zile, cu 6 spectacole de teatru, 3 concerte şi, zilnic, reprezentaţii cu mimi şi bufoni pe strada Republicii. Astfel, Braşovul are onoarea să-i primească oaspeţi pe Valeria Seciu, Mircea Albulescu, Magda Catone, Pavel Bartoş, Mircea Andreeescu, Mircea Diaconu, Dorina Lazăr, Ada Milea, Fără zahăr, Ţapinarii, ş.a.

„Braşovul are nevoie de mai multe evenimente culturale de marcă. Braşovenii merită mai mult şi reacţia pe care o aşteptăm la acest eveniment va fi sigur motivantă pentru a continua să organizăm şi alte manifestări de acest gen, în perioada care urmează”, a declarat Marian

Gîlea, organizator Zile şi Nopţi.

„Dorim să oferim oraşului un reper cultural, care va deveni o tradiţie în cadrul Zilelor Braşovului”, a declarat Marius Cisar, Director Centrul Cultural Reduta.

Biletele se pot cumpăra online pe:www.saptamanacomediei.ro,de la Centrul Cultural Reduta sau de la Adevărul Shop (Str. Michael Weiss, nr. 9). Preţul biletelor variază între 10 lei şi 60 lei, în funcţie de spectacol. Spectacolele se vor desfăşura la Centrul Cultural Reduta, Deane’s Irish Pub şi Tequila Bowling.w

ww.midnightm

agazine.ro

Page 4: Revista Midnight Aprilie 2013

4 // unde ne distrăm luna asta

Poligon tir Ultra armory BraşovUn sport interesant. Sau în alte cuvinte un mod de a omorî literalmente timpul. Indiferent că sunteţi pasionat după acti-vităţile în aer liber sau vă place să petreceţi mai mulţi timp în casă, tirul s-ar putea dovedi un hobby perfect! Fie că mergeţi într-un poligon sau undeva în aer liber, trasul cu pistolul sau puşca la ţintă, este o activitate extraordinar de distractivă şi relaxantă. Iar partea bună este că poate fi şi un hobby pentru cupluri, menit să creeze o concurenţă distractivă dar să şi reducă tensiunea dintre voi doi. Doar să aveţi grijă unde ţintiţi!

Dacă până acum Brasovul a dus lipsă de un astfel de spaţiu destinat tirului, lucrurile stau altfel şi asta datorită poligo-nului de tragere Ultra Armory.

Situat într-o incintă industriala aflată în apropierea podului de pe strada Zizin, poligonul de tragere Ultra Aarmory este au-torizat de Federaţia Romană de Tir şi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov pentru a se efectua, în incinta lui, trageri cu armament letal (arme cu glonţ cu ţeava scurta) şi armament neletal (arme cu aer comprimat cu ţeava lungă şi scurtă) atât în scop de antrenament cât şi în scop de agrement.

Poligonul de tragere este organizat pe două sectoare, fiecare a trei linii de tragere cu o lungime de 20m, echipate cu sisteme automate de aducere a ţintei. Din dotarea poligonului, accesibilă amatorilor de tir, fac parte cunoscute arme de producţie austriacă, germa-

nă, americană şi rusească. Prin intermediul magazinului amenajat în incinta complexului se comercializează branduri cunoscute a unor arme şi muniţii pentru pază şi apărare, autoapărare şi vânătoare, care bineînţeles pot fi testate înainte de achiziţie. Cei care achizi-ţionează arme din magazinul complexului de tir Ultra Armory beneficiază de instruire gra-tuită privind portul şi folosirea armelor.

Aşa că nu mai staţi pe gânduri şi fie că mergeţi singur să vă descărcaţi nervii pe care iubita vi i-a provocat sau că mergeţi împreună cu ea să vă distraţi împreună, tirul este o activitate care vă va aduce zâmbetul pe buze şi relaxarea pe care o meritaţi!www.midnightm

agazine.ro

Page 5: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 6: Revista Midnight Aprilie 2013

6 // timp liber

Hymalaya: Ultima frontieră! (i)

EsEnţialElEIndiferent că mergeţi pentru câteva zile sau câteva săptămâni, în acest mediu poate cea mai importantă piesă a echipamentului este încălţămintea. Deoarece vă veţi folosi picioarele evident, aproape în mod constant şi

le veţi supune unui mediu destul de ostil trebuie protejate cel mai bine. Asiguraţi-vă că aveţi nişte ghete de trekking care nu numai că sunt perfect izolate dar care vă vin ca şi turnate şi care oferă un bun suport gleznelor! Şi să nu faceţi greşeala să faceţi o astfel de călătorie cu o pereche de astfel de încălţăminte nou nouţă, pentru că veţi afla ce înseamnă adevărata suferinţă! Uzaţi-le puţin înainte. Ca recomandare cele mai bune ghete ar fi

Millet Everest. Intradevar preţul lor variază între 500 şi 700 de dolari, dar puteţi fi siguri că nu vor da greş.

Deşi se apropie vara nu subestimaţi temperaturile acestor munţi. Un sac de dormit foarte bine izolat atât împotriva frigului cât şi a temperaturilor scăzute este necesar, deoarece în timpul nopţii la altitudini de 7000 de metri sau mai mari lucrurile pot deveni urâte.

(continuare în edița următoare)w

ww.midnightm

agazine.ro

Cu apropierea verii, mii de oameni de peste tot, profită de tem-peraturile în creştere pentru a face o plimbare în munţii Himalaya. Fie că e vorba de regiunea Annapurna din Nepal, Tibet, sau zonele mai umede din sud-vest, pe timpul verii temperaturile medii sunt între 15 şi 23 de grade în timpul zilei şi pot scădea până la 0 grade sau mai puţin în timpul nopţii, aşa ca un echipament adecvat este mai mult decât necesar.

Page 7: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 8: Revista Midnight Aprilie 2013

8 // jucăria lui

Pimp my ridepentru bicicleteInspirat intradevar după celebra emisiune Pimp My Ride, această bicicletă vine cu un casetofon şi un ecran LCD legat direct de ghidon. Jantele cu spiţe subţiri, culoare violet, fl ăcările de pe cadru şi bancheta extra comodă fac din această bicicletă un adevărat vehicul pentru pimpi.

Bicicleta canapeaPoate că pentru unii dintre noi cea mai grea decizie este dacă să stăm pe canapea în faţa televizorului cu un bol de popcorn şi o bere sau să ieşim afară să facem mişcare. Imaginaţi-vă cum ar fi să le putem face pe amândouă deodată. Se pare că cineva din comoditate şi genialitate a găsit un răspuns simplu! O canapea cu roţi şi pedale. Confortul canapelei împreună cu pedalatul formează împreună soluţia tuturor problemelor!

Soul CycleDoi ani de aşteptare şi în jur de 6000 de dolari pot să îţi aducă una dintre cele mai tari biciclete din lume. Paul Freedman este designerul acestei biciclete spaţiale! Cu un subwoofer şi boxe în spate, care au controalele pe ghidon, fi bră de sticlă, culori stridete şi un spectacol de lumini mai tare decât în Vegas, această bicicletă te lasă să porţi un spectacol cu tine oriunde ai fi .

JUCĂRII PENTRU COPII MARIindiferent cu ce te dai, acel lucru trebuie să arate pe cât de bine se poate! Chiar și dacă e vorba despre o bicicletă. În continuare vă voi prezenta câteva dintre cele mai ciudate bicilete.

Page 9: Revista Midnight Aprilie 2013

9jucăria lui //

Un Low Rider SwarovskiSunteţi de părere că vopseaua şi nişte jante mai deosebite vă vor face bicicleta să arate bestial? Vă înşelaţi! Eu sunt de părere că foarte multe cristale Swarovski pot face o treabă mult mai bună de atât. Şi când zic multe cristale mă refer la un număr total de 110000 dintre acestea care acoperă atât cadrul cât şi jantele bicicletei Swarovski-Stud-ded Low Rider. Absolut sclipitoare!

BasszillaUna dintre bicicletele pe care cu siguranţă nu o veţi putea scoate în spaţiul public. Nu pentru că este urâtă ci pentru simplul fapt că ar fi imposibil de condus cu cele 8 boxe staţia şi ecranele dvd de pe ghidon. Aaa şi să nu uităm deranjatul liniştii publice!

Bicicleta dragonvNu ştiu dacă ar fi adecvat să o numim bicicletă pentru că din cauza aspectului nu prea ar intra în această categorie. Cu toate că are două roţi şi pedale, este mult prea ciudată! Nici nu îmi pot imagina câţi băieţi au renunţat la World of Warcraft şi DOTA pentru a construi acest monstru!

Page 10: Revista Midnight Aprilie 2013

10 // fumuri

fUmUri

PipaPână să ajungem la ritualuri şi citate celebre, pe care cu siguranţă doar pipa ni le va oferi trebuie mai întâi să ne cumpărăm una. În privinţa asta, cel mai bun sfat pentru achiziţionarea unei pipe este să alegem ce ne place şi ce ni se pare că arată mai bine. Cu toate acestea trebuie să ştiţi că există o mare varietate atunci când vine vorba de materiale, design şi preţuri, iar pe lângă pipa aleasă, un curăţător de prefera-bil din bumbac şi un instrument de îndesare a tutunului sunt indispensabile.

În momentul în care v-aţi decis să cumpăraţi prima pipă, cel mai bine ar fi să selectaţi una făcută din lemn de mărăcin, materialul cel mai

Când vine vorba de vicii, cu siguranţă toţi avem foarte multe. Bem, fumăm, vizităm domnişoare noaptea târziu şi altele. Însă cum ar fi să avem un viciu care nu numai că ne-ar face să arătăm bine şi ne-ar relaxa, dar ar aduce o dată cu el un plus de stil? Cum ar fi să ai un viciu pentru care lumea te admiră, în loc să te arate cu degetul? Acest lucru se poate, şi cu toate că este mai rar decât în alte vremuri încă există. Fumatul pipei a fost alături de oameni din totdeauna! Începând din antichitate, fie că a fost vorba de pipă normală, pipa păcii, fie că a fost practicat de oameni simpli, celebrităţi sau genii, acest obicei pare a fi nemuritor!

Sfârşitul secolului trecut a adus o dată cu el, naşterea a doi germani care sunt probabil printre cei mai faimoşi din istorie. Adoltf Hitler, celebrul dictator dor-nic de război şi Albert Einstein, geniul în ştiinţă iubitor de pace. Ambii, aveau opinii ferme despre fumat aşa că o mică povestioară se cuvine. Hitler, era ze-los cu multe lucruri, aşa că nu e suprinzator faptul că era un extremist atunci când venea vorba de fumat, considerând acest obicei scârbos şi dezgustător. Se împotrivea atât de mult acestui viciu încât la un moment dat declarase că nici o femeie din Al Treilea Reich nu fumează. Pe de altă parte, Albert Einstein era total opusul lui Hitler, fiind foarte pasionat de fumatul pipei. Se spune că la un moment dat în timpul unui curs, a rămas fără tutun şi nu a continuat până unul dintre studenţi nu i-a oferit nişte ţigări, pe care acesta le-a rupt şi le-a îndesat în pipă. Fumător convins, pentru acesta ritualul fumatului din pipă însemna totul! Alegerea lemnului din care era făcută, sortarea unui anu-mit fel de tutun, umplerea pipei cu grijă şi mai apoi pufăitul erau toate nişte aspecte deosebit de importante pentru Einstein.În 1950, la vârsta de 71 de ani, acesta declarase că : “Eu cred că fumatul pipei contribuie enorm de mult în gândirea calmă şi obiectivă a oamenilor”. Şi se pare că a avut dreptate! Cu siguranţă nu putea veni cu teoria relativităţii fără un pufăit straşnic!

des folosit datorită durabilităţii şi resistentei la căldură. Alte materiale cum ar fi spumă de mare, porţelanul sau argilă sunt deasemenea folosite în fabricarea pipelor însă acestea sunt mult mai fragile şi nu oferă aceeaşi experienţă a fumatului cum o face mărăcinul.

Formă şi mărimeDin nou ceva ce ţine de gustul personal. Mulţi fumători de pipă preferă pipele încovoiate pentru că arată mult mai bine şi nu forţează dinţii şi maxilarul. Alţii le preferă pe cele drepte, la fel din motive estetice, pentru că sunt mai uşor de curăţat dar şi pentru că fumul are mai puţine şanse de a intra în ochi. Fiecare cu preferinţele sale, însă încercaţi să evitaţi pipele prea mari sau prea mici, deoarece

cele mici tind să se încălzească foarte puternic, iar cele mari să fie prea greu de ţinut aprinse pentru un începător!

TutunulAlegerea tutunului este poate cea mai importantă. Încercaţi să evitaţi consumul unui tutun dul-ceag sau aromat pentru prima oară, şi orientaţi-vă către ceva mai natural cum ar fi un ame-stec englezesc, care deşi puţin mai aspru, vă va oferi o idee as-upra fumatului pipei. Bineînţeles acesta este doar un sfat care nu trebuie neapărat urmat, pentru că până la urmă şi când vine vorba despre tutun totul se reduce la preferinţele fiecăruia. Faceţi saltul, încercaţi mai multe blend-uri şi transformaţi-vă experienţa fumatului pipei în ceva distractiv şi relaxant!w

ww.midnightm

agazine.ro

Page 11: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 12: Revista Midnight Aprilie 2013

12 // coverstory

şahulChitara Prelucrarea

lemnuluiBărbaţii au jucat şah de mii de ani pentru a-şi cizela concentrarea, gândirea critică, logica şi abilitatea de a rezolva probleme rapid şi eficient. În secolul 18 însuşi Benjamin Franklin a scris un eseu despre importanţa acestui joc. Acesta explică cum jocul de şah are puterea de a crea sau întări anumite calităţi ale minţii şi să le transforme în tabieturi atât de importante în viaţa unui om, tocmai pentru că viaţa e ca un fel de şah. Trebuie să ai grijă la fiecare mutare! Aşa că gândiţi-vă ce modalitate de a petrece timpul, mai bună decât un joc care vă va face o persoană mai bună?

În loc să vă petreceţi timpul jucându-vă Guitar Hero, trăind falsa experienţă a cântatului la chitară mai bine învăţaţi instrumentul adevărat. Este o abilitate ce vă va oferi o plăcere şi satisfacţie imensă o dată ce o stăpâniţi cu adevărat. Aaa şi să nu uităm, nimic nu le place fetelor mai mult decât un băiat care ştie cum să manevreze o chitară. Imaginează-ţi un chef la care te duci cu chitara în spate! Cu siguranţă toţi acei gigabytes de muzică pe care lumea i-a adus pe memory stick-uri şi cd-uri nu vor putea să-ţi umbrească măreţia! Oriunde vei merge vei fi cu siguranţă vedeta!

Bărbaţii care îşi ocupă timpul liber cu modelarea lemnului în ceva util trebuie admiraţi şi felicitaţi. Aceştia sunt bărbaţii care îşi fac singuri cadourile de Crăciun în loc să umble lipsiţi de idei prin magazine. Tot aceştia sunt cei care se pot mândri cu o bucată de mobilă şi să afirme cu tărie: “Eu am făcut asta!”. Puteţi şi voi deveni acei bărbaţi alegând această activitate pe post de hobby şi veţi vedea cum răbdarea va creşte, iar stresul va scădea în clipa în care veţi ţine o daltă în faţa unei simple bucăţi de lemn.

Hobby-uriPână nu de mult, timpul liber era considerat un moment în care cineva poate să-şi urmeze pasiunile şi interesele, să-şi dezvolte părţile care nu erau stimulate în timpul serviciului. Acest timp pe care noi bărbaţii secolului 21 îl petrecem pe canapea în faţa televizorului, sau pe scaun în faţa calculatorului, era mult mai bine gestionat în trecut, când bărbaţii erau bărbaţi şi nu cartofi leneşi! Bineînţeles că fiecare dintre noi găsim scuze şi spunem că ducem o viaţă prea stresantă şi că avem nevoie de relaxare pe care vrem să o obţinem prin stat degeaba. Însă adevărul este că dacă ne satisfacem ţelurile în timpul liber prin tot felul de activităţi şi muncă distractivă, vom fi mult mai relaxaţi decât după un maraton de Call of Duty sau World of Warcraft. Aşa că data viitoare când veţi dori să staţi în faţa televizorului sau a calculatorului Daţi-vă o şansă şi încercaţi una dintre activităţile de mai jos.

www.midnightm

agazine.ro

Page 13: Revista Midnight Aprilie 2013

13coverstory //

restaurarea maşinilor vechi

omul împotriva naturii

În zilele de odinioară bărbaţii obişnuiau să petreacă ore întregi în garaj alături de maşinile lor, reparându-le sau modificând anumite aspecte ale acestora. Bineînţeles, nu mai e cazul zilelor noastre când maşinile au ajuns atât de complicate din punct de vedere electronic încât nici unul dintre noi nu ar fi în stare să înţeleagă ce se întâmplă cu adevărat acolo sub capotă. Cu toate astea dacă ţi-ai dorit vreodată să te umpli de ulei din cap până în picioare să desfaci şi reasamblezi motoare, hobby-ul acesta ar fi unul ideal, care nu numai că te-ar învăţa ceva despre inginerie, dar ţi-ar oferi cu siguranţă şi acel dulce sentiment al succesului în momentul în care motorul pe care tocmai l-ai recondiţionat toarce ca o pisică. Dar mare grijă! Acest hobby nu este ca restul în sensul că ceva bănuţi v-or fi necesari la început nu numai pentru maşinuţa veche pe care te gândeai să o cumperi ci şi pentru sculele şi piesele folosite!

Mereu am fost de părere că bărbatul modern este nefericit deoarece a pierdut acea legătură care o avea odată cu natura. Toată chestia cu bărbatul care infrunta pericolele, la fel ca un lup singuratic a dispărut. Dar este foarte important, atât fizic cât şi psihic, pentru fiecare dintre noi să restabilim acea legătură. Ia-ţi inima în dint, părăseşte-ţi biroul pentru câteva zile şi oferă-ţi o pauză în jurul focului şi un somn odihnitor sub cerul liber! E cea mai bună metodă să evadezi din rutină şi scapi de toate presiunile societăţii moderne!

Page 14: Revista Midnight Aprilie 2013

14 // coverstory

vânatul

PaintballMilenii întregi rolul unui bărbaţi într-o familie şi într-o societate a fost să asigure mâncarea. Aproape fiecare civilizaţie din istorie a realizat acest lucru cu ajutorul vânătorii. Aceasta era o formă prin care multe culturi şi triburi îşi ajutau băieţii să devină bărbaţii, pe lângă faptul că se alegeau cu carne proaspătă. Astăzi aproape toţi ne procurăm carnea de care avem nevoie, cel mai probabil învelită într-o bucată de hârtie pe care scrie Mc Puişor, sau într-o caserolă de plastic, de la cel mai apropiat magazin. Din nou acea legătură de care vorbeam mai sus intre bărbat şi natură este aproape inexistentă. Scoate acel instinct de prădător la iveală, şi vei vedea că pe lângă carnea proaspătă şi sănătoasă, acea legătură sacră va fi restabilită. Urcă-te înapoi în vârful lanţului trofic şi mergi la vânat!

Nu vă place vânatul? Nici o problemă asta nu înseamnă că nu ar trebui să folosiţi o armă! Mai ţineţi minte vremea când eraţi copii şi vă jucaţi Pac Pac sau alte jocuri asemănătoare, cu pistoale şi gloanţe imaginare? E, acum că suntem cu toţi băieţi mari ne putem juca de-a războiul cu bile de vopsea ce ating viteze de 120 km/h. Dar de ce Paintball? Pentru că e distractiv, e nou, oferă tone de adrenalină, dezvoltă teambuilding-ul şi te face să te simţi la fel ca în scenariile Counter-Strike!w

ww.midnightm

agazine.ro

Page 15: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 16: Revista Midnight Aprilie 2013

16 // esenţiale

Aniversare ShakespeareÎn Londra, în data de 21 aprilie, Shakespeare Globe sărbătorește 449 de ani de la nașterea scriitorului, data la care se împlinesc și 397 de ani de la moartea sa. Evenimentul se numește “Shakespeare`s Birthday Open House” și se derulează pe parcursul întregii zile.

MacbethÎn ultimi ani, Londra a cunoscut un Hamlet schizofrenic prin Michael Sheen iar azi, nebunia este în jocul lui James McAvoy ca erou shakespearian în Macbeth. Pe scena Trafalgar Studios, McAvoy și Claire Foy (Lady Macbeth) arată o versiune populistă a lui Macbeth pentru a atrage și publicul tânăr.

Les MiserablesLondra, Queen`s Theatre, al doilea cel mai longeviv show din West End cunoaște o reîntinerire printr-un suflu muzical și un sunet nou. Spectacolul poate fi văzut până pe 26 aprilie 2014.

Trailer Hunger GamesPrimul trailer oficial al “Hunger Games Catching Fire” a fost lansat la MTV Movie Awards. Cele doua minute ale trailerului îi prezintă pe Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson) ca învingători ai celei de a 74 ediții Hunger Games, în timp ce revolta civilă atinge punctul culminant. Chiar daca premiera este programată pentru 22 noiembrie, fanii așteaptă cu nerabdare orice amănunt legat de film, iar trailerul satisface pentru o perioadă, această cerere.

Star Trek into DarknessJ.J. Abrams ne ține în suspans cu continuarea Stark Trek, oferind foarte puține amănunte despre mult așteptatul sequel. Posterele publicate până în prezent au prezentat o Londra distrusă și imaginea Starship Enterprise căzând din nori. Ultimul instrument de marketing lansat oferă și o imagine umană, prin personajul Uhura, care va fi jucat de Zoe Saldana. Și suspansul continua.

Beach BoysCei de la Beach Boys vor lansa o compilație cu melodiile din turneul de anul trecut, care a reprezentat reunirea după 50 de ani. Live-The 50th Anniversary Tour va fi un colecție dublă cu 41 de înregistrări, printre care “Surfing USA”, “ Good Vibrations” și “Wouldn`t it be nice”.

Daft PunkDespre ultimul album Daft Punk (care urmează sa fie lansat oficial) nu se știe mare lucru. Baieții au dat un prim interviu pentru “Rolling Stones” în care au divulgat câteva secrete, în exclusivitate. Astfel “Random Access Memories” este un album la care se lucrează din 2008, fără un plan concret. Ce e sigur este faptul ca acest album nu va beneficia (cel puțin la început) de o promovare în cadrul unui turneu, deoarece cei de la Daft Punk vor ca accentul să fie pus pe întelegerea și ascultarea albumului. Iar dacă va urma un turneu, atunci acesta va fi o compilație după munca lor de până în prezent și nu un turneu de promovare.

TEATRU FILM MUZICĂ

Page 17: Revista Midnight Aprilie 2013

17esenţiale //

Billy Corgan iubeşte mobilaBilly Corgan este ăla care la un moment dat era liderul unei trupa care se numea Smashing Pumpkins şi mureau toate fanele după vocea sa guturală. Trupa s-a destrămat şi în ultima vreme Corgan şi-a făcut un obicei compulsiv de a anunţa că Smashing Pumpkins se relansează în altă formulă. Mereu alta. Anunţurile acestea nu sunt ceva nou. Ce e nou este că Corgan a jucat recent într-o reclamă la mobilă. Dar nu orice reclamă, ci una cu wrestling. S-ar putea numi „Smashing chairs” ... până la scaunul preferat al cântăreţului, pe care acesta îl salvează de la distrugere.

Mad Men Radiografi a a 30 de secunde... cam atât trebuie să dureze o reclamă. Mad Men, care începe acum un nou sezon, este radiografi a vieţilor celor care lucrează în publicitate, în Epoca de Aur a publicităţii, mai bine zis. Publicitarii din Mad Men sunt sexy, cu un lustru de misoginism, dar perioada în care se petrece acţiunea le aduce câteva scuze (plus, faptul că Don Draper este darul pe care Dumnezeu l-a făcut femeilor este cireaşa de pe tort) şi au idei strălucite. Dacă ar fi să avem un serial neaoş- „Dorobanţi Men”, probabil am avea, dacă ne chinuim, cam toate atributele dar ar fi o comedie, judecând după spoturile de pe TV.

Ce n-a văzut Cannes-ul De fapt ce nu va vedea Cannes-ul este, se pare, „Nymphomaniac” al lui Lars Von Trier, cea mai nouă porno-fantezie a celui care, când a venit cu „Melancholia pe Croazetă a ţinut apologia lui Hitler la conferinţa de presă, lângă o Kirsten Dunst în pragul leşinului, a devenit „persona non grata”. Dar nu statutul acesta îl împiedică pe maestru să vină la festival, ci faptul că echipa sa nu a putut monta din sutele de ore de brut îndeajuns de repede să îl înscrie în celebra competiţie. Aşa că publicul va trebui să o vadă o Charlotte Gainsbourg goală, pe Stellan Skarsgard fi ind... el şi... se pare şi una din cele mai bune părţi ale lui Shia LaBeouf.

MUZICĂ TELEVIZIUNE CINEMA

Page 18: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 19: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 20: Revista Midnight Aprilie 2013

20 // unde ieşim?

Rockstadt

Lucian Blaga nr 13

FB: rockstadt

Times Garden

Eroilor nr 17 FB: TimesPubBrasov 073 673 7373

Gott

Johann Gott, nr 2, www.hotelgott.ro 0268 472203

Deanes Irish Pub & Grill

Republicii, nr19 www.deanes.ro 0268 416 478

The Hockey Pub

Mihai Viteazul 3 www.thehockeypub.ro 0731 909 999

Victoria pub

Calea Bucureşti 285 www.campingdirste.ro 0268 339 462

Studio 80

Mureşenilor 11 - 13

0743 589 433

Vintage Pub

Livada Poştei www.thevintagepub.ro 0745 050 487

Page 21: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 22: Revista Midnight Aprilie 2013

22 // unde ieşim?

Restaurant Prato

Michael Weiss nr 11 www.prato.ro 0268 473 367

Hanul Dambul Morii

Dn1,Km 10 iesirea spre Bucureşti 0730 602 396

Tequila Bowiling

Avram Iancu Nr 32

0720 477 896

Green Saloon

Muresenilor 11 - 13 0746 256 147 0268 477 317

Casa Ungurească Restaurant

Vasile Alecsandri nr24

0268 315 922

Casa Hirscher

A Hirscher Nr 12 - 14 www.casahirscher.ro 0268 410 533

Rossignol Pub

Cuza Vodă nr 14 FB: Pub-Rossignol 0721 201 780

Knockout

Alexandru Vlahuţă nr 59

0741 070 428

Page 23: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 24: Revista Midnight Aprilie 2013

24 // unde ieşim?

Ando’s

B-dul15 Noiembrie Nr 6 www.andosfood.ro 0268 4105 88

Nec’s

Iuliu Maniu nr 43 www.sergianagrup.ro 0368 001 182

Queen’s Pub

Soarelui nr 10 www.queenspubbv.ro 0268 318 618

Ceasu’ Rău

Iuliu Maniu Nr 56 www.sergianagrup.ro 0268 476 670

Taverna Sârbului

Republicii Nr 55 www.tavernasarbului.ro 0268 410 222

Casa Tudor

Avram Iancu Nr 58 www.sergianagrup.ro 0268 428 070

Pizza Roma

Republicii nr 16 www.pizzaroma.ro 0268 424 333

Trattoria Del Chianti

Brândușelor Nr 100 www.delchianti.ro 0268 546 087

Page 25: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 26: Revista Midnight Aprilie 2013

26 // unde ieşim?

Restaurant Roata Norocului

Crisan nr 6 www.roata-norocului.ro 0268 412 324

Restaurant Eden

Neagoe Basarab nr 7 www.hoteleden.ro 0268 456 379

Restaurant Keller Steak House

Apollonia Hircher nr 2 www.kellersteakhouse.ro 0268 472 278

Restaurant Ambasador

Republicii nr 60

0268 414971

Restaurant Belvedere

Stejarisului nr 11 www.hotelbelvederebv.ro 0268 415 370

Restaurant Paradis

Apollonia Hirscher nr 12 fb: restaurantparadis 0268 471 135

Restaurant Bella Musica

Piata Sfatului, nr 19 www.bellamuzica.ro 0268 477 946

Restaurant Butoiul Sasului

Republicii nr 53-55 www.butoiul-sasului.ro 0268 410 499

Restaurant Taverna Lupilor

Branului nr 36 Bis , Bran www.tavernalupilor.ro 0268 237013

Restaurant Millenium

Negoiu nr 14 www.bistro-millenium.ro 0268 412 363

Restaurant Hermanns Hof

Lunga nr 85, Cristian www.heramnnshof.ro 0372 967 937

Restaurant Casa Romaneasca

Piata Unirii nr 15

0268 513 877

Page 27: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 28: Revista Midnight Aprilie 2013

28 // bancuri

Ion se plânge doctorului că suferă de insomnie. Imediat, medicul ia stiloul şi-i scrie o

reţetă pentru Viagra. - Asta ar trebui să mă ajute să adorm? întreabă Ion confuz. - Nu, spune medicul, dar va fi mult mai distractiv când stai treaz.

Un cioban vine la doctor: - Domnule doctor, te rog să-mi dai un certificat în

care să specificaţi că sunt bolnav de SIDA! - Păi, nu merge aşa, trebuie să faceţi analize. - Care analize, domnule doctor? Da-mi pur şi simplu un certificat! - Şi la ce-ţi va folosi? - În primul rând eu voi fi primul din sat cu SIDA. În al doilea rând, când voi fi cu oile la munte nimeni nu va veni la nevastă-mea. Şi în al treilea - vreau să văd faţa celor care deja au fost la ea.

O blondă la spovedanie... - Părinte am preacurvit... - De câte ori fica mea?!?

- Părinte am venit să mă spovedesc, nu să mă laud!!!

Un mare industrias are o secretara noua, blonda. Auzind din biroul sau ca

telefonul suna de mult si nimeni nu ridica receptorul, el da buzna furios in biroul secretarei. - De ce nu raspunzi, domnisoara? - Oh, lasati-ma, domnule, eu nu mai raspund. Din zece telefoane, noua sunt pentru dumneavoastra!

In timp ce mergea pe strada, o blonda observa un tip ce pescuia cu o caramida.

Curioasa, il intreaba: - Bade, ce crezi tu ca o sa prinzi cu o caramida pe post de momeala? - Papusa, daca imi faci un oral iti

explic exact cum functioneaza treaba. Mai proasta din fire, blonda accepta. Dupa ce termina, il intreaba iar despre ce e vorba. - Scumpo, ii raspunde acesta, stau aici de dimineata si cu viermi nu am prins deloc peste, dar sincer sa fiu la caramida esti a treia!

Blonda se opreste la un semafor. Vine un om si ii spune:

Nu imi dai o tigara? Blonda ii da o tigara, se face verde si pleaca. Se opreste din nou la un semafor, vine acelasi om si zice: Nu-mi dai si un foc? Blonda ii da un foc, se face verde si pleaca. Se opreste blonda a treia oara la un semafor, vine acelasi om, fumand, si ii spune: - Pst, daca imi dai zece dolari, iti spun si cum sa iesi din sensul giratoriu!

Page 29: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 30: Revista Midnight Aprilie 2013

30 // bancuri

Doua blonde mergeau cu greu pe un drum de tara... Una din ele cara cu mare

greutate o geanta mare. - Ce cari draga in geanta asta? - Gaini! - Daca pot ghici cate gaini ai in geanta, imi dai si mie una? - Ti le dau pe amandoua! - Ok, pai eu cred ca ai... trei gaini!

Trei blonde se aflau in fata unui mare fluviu pe care trebuiau sa il traverseze.

Cum stateau ele acolo si se tot gandeau.... PUFF, apare zana maseluta: - Ei fetelor daca sunteti trei am sa va indeplinesc o dorinta fie-caruia. Prima blonda: - Eu vreau o barca, ca sa pot sa traversez fluviu. PUFF, zana maseluta ii idepli-neste dorinta, blonda se urca in barca, vasleste ce vasleste, ajunge la jumatatea fluviului, dar

crocodilii ii scufunda barca si o mananca. A doua blonda (vazand ce i s-a intamplat primei) - Eu vreau un iaht. PUFF, zana maseluta ii indepli-neste dorinta, blonda se urca pe iaht, porneste motoarele si cand sa ajunga pe maulul celalat, iahtul se scufunda si blonda este macata de crocodili. A treia blonda (ingrozita) - Eu vreau sa fiu barbat. PUFF, zana maseluta ii indepli-neste dorinta. Se uita in stanga, se uita in dreapta si exclama: - UITE UN POD.

Un om intra cu un aligator intr-un bar si se aseaza la o masa. Paza innebunita

se ia de om si il intreaba: - Domne, ce naibii, intri cu ani-male periculoase intr-un bar? Ti-ai iesit din minti? Stati linistit domnilor ca nu e periculos. E bland ca o pisica. O

sa va demonstrez. Atunci omul se duce la aligator, ii da un pumn in cap, aligatorul deshide gura, iar omul nostru isi baga sula in gura animalului. Mai ii da un pumn si aligatorul incepe sa suga. Mai ii da un pumn, aliga-torul se opreste, deschide gura, omul isi scoate scula si totul se termina cu bine. - Vedeti, inofensiv! Mai vrea sa mai incerce cineva. La care o blonda din multime: - As incerca eu, dar fara sa-mi dati cu pumnul in cap.

O blonda desteapta, o blon-da proasta si Mos Craciun erau intr-o camera.

La un moment dat un portofel apre pe jos si lumina se stinge. Cand se apride lumina din nou, portofelul nu mai este . Cine credeti ca l-a luat ??? Blonda proasta pentru ca blondele destepte si Mos Craciun nu exista.

Page 31: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 32: Revista Midnight Aprilie 2013

32 // bancuri

Doua blonde sunt duse sa moara. Intră prima blonda. − Cum vrei să mori? Pe

scaunul electric, prin împuşcare sau spânzurătoare? o intreba soldatul. − Prin împuşcare, nu, nici prin spânzurare... Pe scaunul electric! O aseaza pe scaun, se duc apasă pe buton şi nimic. − Ce noroc ai, mai blondo! Gata, pleacă, s-a întâmplat o minune, n-a fost dat să mori! La revedere! Iese asta şi-i zice celei de-a doua blonda: − Vezi că scaunul electric e stricat! Intră blonda. − Cum vrei să mori? Pe scaunul electric, prin împuşcare sau spânzurătoare? − Prin spânzurare, nu, scaunul electric e stricat, deci... prin împuşcare!

Un locatar urlă la adminis-trator: - Veniţi repede, se aruncă

soacră-mea pe geam! - Şi de ce aveţi nevoie de mine? - Nu poate să deschidă geamul.

Ofemeie suna disperata la medicul veterinar: -Domnule doctor, pisica

mea a baut circa 50 ml de ben-zina. Apoi s-a invartit ca nebuna prin casa vreo trei ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca de-loc. Ce credeti ca s-a intamplat? Sta medicul si se gandeste apoi raspunde calm: -Cred ca a ramas fara benzina doamna!…

Ion e suspectat ca l-a ucis pe vecinul lui ungur. Ion neaga si povesteste intamplarea:

Pai am iesit eu afara cu o banana ca sa moara Istvan de ciuda ca el n-are si dupa aia am aruncat

coaja la el in curte. No, si a iesit el afara, in curte, s-a impiedicat de coaja si a cazut in furca mea de trei ori...

La poliţie: – Săptămâna trecută, v-am semnalat dispariţia soţiei

mele. Ei bine, puteţi abandona cercetările. – Aţi găsit-o? – Nu. Dar între timp am mai re-flectat.

Un concurs de măiestrie în medicină – care medic a fă-cut cele mai grele operaţii.

În finală ajung doi: unul român şi unul maghiar. M: – Eu am pus mamei mele un ochi de sticlă şi după câteva zile a început să vadă foarte bine cu el. (aplauze!! „Bravooo!!”) R: – (scârbit, se uită la ungur şi zice) Eu am pus unui bărbat care-şi pierduse „instrumentul”, dege-

Page 33: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 34: Revista Midnight Aprilie 2013

34 // bancuritul mic de la picior, iar după 24 de ore a avut erecţie, a făcut sex şi a avut şi orgasm!! M: – Du-te mă de-aici!! Cine-a mai văzut aşa ceva?? R: – Mă-ta, cu ochiul ei de sticlă!!

Doua prietene la telefon: - Draga mea olteanca, aici la Cluj e un frig....practic

sunt sub 0! Olteanca, cocheta: - Aici e asa de....fierbinte...sunt sub unu’!

Un tip se duce la o prostitua-ta. Dupa ce termina treaba, pleaca si, din usa, ii spune

tipei: - Ti-am dat bani falsi! - Tu sa fii sanatos, ii raspunde prostituata.

Mos Craciun intra pe horn intr-o casa si nimereste in dormitorul unei tinere su-

perbe, care dormea goala in pat. Nehotarat, incepe sa se plimbe de colo-colo prin incapere, zicand: - Daca o fac, nu voi mai fi primit in cer, dar, daca nu o fac, nu o sa mai pot iesi pe cos.

Un canibal si baiatul lui se plimbau pe o strada. La un moment dat,dau de o

femeie superba. Baiatul spune tatalui sau: - Hai s-o ducem acasa si s-o man-cam! - Esti prost? O ducem acasa si o mancam pe maica-ta!

Otanara blonda este oprita de un politist in trafic: Permisul domnisoara!

Ce este ala? Cartela, care are poza dumnea-voastra pe ea!

Cauta in geanta gaseste oglinda se uita in oglinda si o intinde po-litistului. Ma scuzati domnisoara nu am stiut ca lucrati la politie!

Doctorul in sala de operatii spune: -Anestezicul, te rog, sora.

-De import sau de-al nostru? -De import. -Imi pare rau, dar nu mai avem. -Atunci de-al nostru. -Naniii, naniii, puiul mamiii !

Un scotian dupa ce se piap-tana un timp indelungat, arunca pieptenul la cosul

de gunoi. Prietenul lui, tot scotian, care il vede, disperat il intreaba: - Ai innebunit ? De ce arunci piep-tenul la gunoi ? - Pai s-a rupt un dinte. - Ei si, pentru un dinte arunci pieptenul ? - Da, dar ... era ultimul !

Page 35: Revista Midnight Aprilie 2013
Page 36: Revista Midnight Aprilie 2013