Regulament oficial echipamente pentru vara iunie august 2016

2
Nothing but HEAVY DUTY.™ www.victor-csv.ro REGULAMENTUL CAMPANIEI “Echipamente pentru vară1. Organizatorul 2. Denumirea campaniei 3. Desfășurarea și durata campaniei www.victor-csv.ro [email protected] 01 IUNIE 2016 31 AUGUST 2016 4. Produsele participante 5. Dreptul de participare 6. Modul de desfășurare a campaniei 01 IUNIE 2016 31 AUGUST 2016 1.1. Organizatorul campaniei este societatea comercială VICTOR CSV SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Brasov, str. Manole Diamandi nr.2A, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Brasov sub nr. J8/774/2012, având codul unic de înregistrare RO30230842, reprezentată de Dna. Camelia Boriceanu, în calitate de Administrator. 1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în regulament pe perioada desfăşurarii campaniei, modificările apărând din motive întemeiate şi vor fi făcute publice. 2.1. Denumirea campaniei este “Echipamente pentru vară3.1. Desfăşurarea campaniei se face în baza acestui regulament obligatoriu pentru toţi participanţii, respectiv societăților comerciale care distribuie sau utilizeaza produsele comercializate de Victor CSV (denumiți în continuare “Beneficiari”) și este făcut public de către organizator în baza legislaţiei aplicabile în vigoare din România prin afisarea pe site-ul . 3.2. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi pus la dispoziție prin solicitare adresată în scris și transmisă prin poșta către VICTOR CSV SRL, la sediul din str. Manole Diamandi nr. 2A sau prin corespondența electronică la adresa de e-mail . 3.3. Campania se desfășoară la nivel național în perioada , în conformitate cu prezentul Regulament. 4.1. Produsele participante la campanie sunt toate produsele care intră în portofoliul VICTOR CSV SRL, dar și alte produse livrate în urma unor comenzi speciale de către VICTOR CSV SRL beneficiarilor săi. Produsele oferite cu titlu GRATUIT sunt: - tricou polo; - șapcă; - ochelari de soare. 5.1. La campanie are dreptul să participe orice persoană juridică având calitatea de distribuitor sau utilizator al produselor aflate în portofoliul VICTOR CSV sau care achiziționează produse de la VICTOR CSV SRL. Participarea la campanie are valoare de acceptare integral şi liber consimţită a prevederilor prezentului Regulament. 5.2. Prin participarea la campanie, participanților nu le vor fi impuse nici un fel de cheltuieli suplimentare cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a campaniei: cheltuieli determinate de achiziționarea produselor participante, cheltuielile legate de înscrierea în campanie și de validare a beneficiilor (efecte și servicii poștale normale, tarife telefonice normale și cele normale specific conexiunilor internet). 6.1. La campanie participă toate societățiile care achizitioneaza marfă în perioada . 1/2 0368 805 025 [email protected]

description

Sapca, Tricou, Ochelari de soare, Scule electrice Milwaukee, Polizor, Rotopercutor, Masina gaurit, Acumulator, Masina de filetat, trusa scule, burghiu, scule de mana, carota,scule electrice profesionale, masina de insurubat, fierastrau circular

Transcript of Regulament oficial echipamente pentru vara iunie august 2016

Nothing but HEAVY DUTY.™

www.victor-csv.ro

REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Echipamente pentru vară”

1. Organizatorul

2. Denumirea campaniei

3. Desfășurarea și durata campaniei

www.victor-csv.ro

[email protected]

01 IUNIE 2016 – 31 AUGUST 2016

4. Produsele participante

5. Dreptul de participare

6. Modul de desfășurare a campaniei01 IUNIE 2016 – 31 AUGUST

2016

1.1. Organizatorul campaniei este societatea comercială VICTOR CSV SRL, persoană juridică română, cu sediul social în Brasov, str. Manole Diamandi nr.2A, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerţului Brasov sub nr. J8/774/2012, având codul unic de înregistrare RO30230842, reprezentată de Dna. Camelia Boriceanu, în calitate de Administrator.

1.2. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în regulament pe perioada desfăşurarii campaniei, modificările apărând din motive întemeiate şi vor fi făcute publice.

2.1. Denumirea campaniei este “Echipamente pentru vară”

3.1. Desfăşurarea campaniei se face în baza acestui regulament obligatoriu pentru toţi participanţii, respectiv societăților comerciale care distribuie sau utilizeaza produsele comercializate de Victor CSV (denumiți în continuare “Beneficiari”) și este făcut public de către organizator în baza legislaţiei aplicabile în vigoare din România prin afisarea pe site-ul . 3.2. Regulamentul este disponibil în mod gratuit oricărui solicitant şi poate fi pus la dispoziție prin solicitare adresată în scris și transmisă prin poșta către VICTOR CSV SRL, la sediul din str. Manole Diamandi nr. 2A sau prin corespondența electronică la adresa de e-mail .

3.3. Campania se desfășoară la nivel național în perioada , în conformitate cu prezentul Regulament.

4.1. Produsele participante la campanie sunt toate produsele care intră în portofoliul VICTOR CSV SRL, dar și alte produse livrate în urma unor comenzi speciale de către VICTOR CSV SRL beneficiarilor săi.Produsele oferite cu titlu GRATUIT sunt:

- tricou polo;- șapcă;- ochelari de soare.

5.1. La campanie are dreptul să participe orice persoană juridică având calitatea de distribuitor sau utilizator al produselor aflate în portofoliul VICTOR CSV sau care achiziționează produse de la VICTOR CSV SRL. Participarea la campanie are valoare de acceptare integral şi liber consimţită a prevederilor prezentului Regulament. 5.2. Prin participarea la campanie, participanților nu le vor fi impuse nici un fel de cheltuieli suplimentare cu excepția cheltuielilor normale de desfășurare a campaniei: cheltuieli determinate de achiziționarea produselor participante, cheltuielile legate de înscrierea în campanie și de validare a beneficiilor (efecte și servicii poștale normale, tarife telefonice normale și cele normale specific conexiunilor internet).

6.1. La campanie participă toate societățiile care achizitioneaza marfă în perioada .

1/2

0368 805 [email protected]

Nothing but HEAVY DUTY.™

0368 805 [email protected]

REGULAMENTUL CAMPANIEI

“Echipamente pentru vară”

2/2

6.2. Beneficiul acestora constă în primirea pentru fiecare factură de achiziție marfă din perioada mai sus mentionată a următoarelor echipamente de protecțite după cum urmeaza:6.2.1. La fiecare Sculă Electrică MILWAUKEE se acordă, GRATIS, un TRICOU și o ȘAPCĂ personalizată cu logo Milwaukee; Dacă Scule Electrică MILWAUKEE este cu acumulator se acordă, GRATIS, pe lângă TRICOU și ȘAPCĂ, o pereche de OCHELARI DE SOARE. 6.2.2. La fiecare Factură Fiscală de minim 500 lei fără TVA care conține produse din portofoliul VICTOR CSV și minim 5 repere Milwaukee diferite, se primește, GRATIS, o ȘAPCĂ,personalizată cu logo Milwaukee; 6.2.3. La fiecare Factură Fiscală de minim 1000 lei fără TVA care conține produse din portofoliul VICTOR CSV și minim 5 repere Milwaukee diferite, se primește, GRATIS, un TRICOU și o ȘAPCĂ personalizată cu logo Milwaukee.

7.1. Campania poate înceta în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie caz de forţă majoră, conform legislaţiei în vigoare, sau în cazul schimbării cadrului legislativ, astfel încât organizarea şi desfăşurarea campaniei cu caracter promoţional să presupună mărirea bugetului alocat acestui proiect.

8.1. Prin înscrierea la campanie, beneficiarii declară că sunt de acord cu regulamentul şi ca datelor personale să fie prelucrate conform legii 677/2011, să intre în baza de date Victor CSV srl şi să primească material informative şi promoţionale prin orice mijloace de comunicare. Fiecare beneficiar poate solicita excluderea din baza de date a companiei din punct de vedere al mesajelor de marketing și publicitate. La cererea participanţilor adresată în scris la adresa Brasov, str. Manole Diamandi nr.2A, Organizatorul se obligă:

- Să confirme beneficiarului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an.

- Să rectifice, actualizeze, blocheze, şteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a caror

prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea

datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

9.1. Prin participarea la această campanie, participanții sunt de acord să respecte și să se conformeze tuturor prevederilor, termenilor și condițiilor prezentului Regulament Oficial. Prezentul regulament se supune și se completează cu dispozițiile legale aplicabile.

10.1. Orice reclamație care are legatură cu desfăşurarea campaniei va fi adresată în scris organizatorului în termen de maxim 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii apărute între organizator şi participanţii la campania promoţională se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecatoreşti competente.

Administrator,

Camelia Boriceanu

6.2.4. La fiecare Factură Fiscală de minim 2000 lei fără TVA care conține produse din portofoliul VICTOR CSV și minim 5 repere Milwaukee diferite, pachetul aferent punctului 6.2.3. se dublează.

7. Încetarea campaniei

8. Protecţia datelor cu caracter personal

9. Clauze diverse

10. Litigii