Radu Popa - Catalog cursuri 2016

11
Titlu Radu Popa catalog cursuri

Transcript of Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Page 1: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

TitluRadu Popa

catalog cursuri

Page 2: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Eu sunt Radu

Daca e prima data cand ne cunoastem, da-mi voie sa ma prezint. Radu Popa ma numesc, sunt din Oradea si lucrez ca si consultant resurse umane si trainer independent. Desi acum sunt pe cont propriu, dealungul timpului am avut sansa sa lucrez in cadrul mai multor organizatii care m-au invatat multe si unde sper ca am fost de folos. Scriu pe excelninja.ro si radupopa.co, sunt destul de present si pe LinkedIn.

Page 3: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Ma intereseaza tehnologia

Nu vei gasi in aceasta prezentare cursuri despre orice. Motivul e simplu, nu le stiu pe toate. Cursurile pe care le-am inclus aici sunt strans legate de modul in care tehnologia ne poate face mai eficienti, subiect care ma pasioneaza.

Page 4: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

EXCEL

PRODUCTIVITATE

POWER POINT

GOOGLE APPS

MS PROJECT

Teme pe care le abordez

Page 5: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

E cam greu sa ne descurcam fara MS Excel, nu-i asa? stii si tu ca ti-ar prinde bine un curs pe aceasta tema. Nu vreau sa iti ofer un simplu curs de Excel, prin platforma excelninja.ro, iti ofer o experienta de invatare care nu se termina la finalul cursului. Afla mai multe aici.

EXCEL

Cere o oferta

Page 6: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

ProductivitateAvem un jurul nostru multe unelte care ar trebui sa ne ajute sa fim mai productivi dar in schimb parca mai mult ne incurca si ne distrag de la lucrurile importante. In cursul de productivitate pe care l-am creat vreau sa te ajut sa folosesti tehnologia in ajutorul tau pentru a putea lucra mai concentrat si pentru a fi mai in control.

Cere o oferta

Page 7: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Atunci cand sustii o prezentare, suportul vizual poate sa te ajute sau sa te incurce, sa iti dea credibilitate sau sa te faca sa pari ca si un amator. Daca vrei sa creezi prezentari care sa iasa putin din tipar si care sa aiba maxim de impact, probabil ca ar trebui sa vii la acest curs.

Power Point

Cere o oferta

Page 8: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Poate ai facut de curand migrarea catre Google Apps si majoritatea colegilor inca isi prind urechile cu noua platforma. Cum ar fi sa organizezi un curs pentru ei, pentru a le usura munca?

Google Apps

Cere o oferta

Page 9: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

MS Project poate sa faca mult mai mult decat grafice gantt simple pe care sa le trimiti prin email. Daca tot ai ales sa implementezi MS Project in companie, cum ar fi sa il folosesti la intregul potential.Un curs ar ajuta in acest sens.

Cere o oferta

MS Project

Page 10: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

ClientiO parte din companiile cu care am lucrat pe zona de training.

Page 11: Radu Popa - Catalog cursuri 2016

Daca crezi ca am putea colabora m-as bucura sa ma anunti si pe mine . Vezi in dreapta datele mele de contact.Intre timp ma poti gasi pe excelninja.ro si radupopa.co.

Hai sa vorbim

0740-135607 [email protected]