Prospect Borduri Pavaj

of 16

 • date post

  29-Oct-2015
 • Category

  Documents

 • view

  72
 • download

  1

Embed Size (px)

Transcript of Prospect Borduri Pavaj

 • HHydro BGro BG

  Pavaje, Placi prefabricate, Borduri, Mobilier urban

 • 2

  Prezentarea Organizatiei Societatea comerciala HYDRO BG SRL s-a constituit in luna martie a anului 1994 sub numele FININVEST ARAD. In anul 1997 s-a achizitionat o instalatie pentru producerea pavajului din beton vibropresat de tip OMAG din Germania. Instalarea si punerea in functiune s-a finalizat in anul 1998 pe un teren situat in localitatea Ghioroc din judetul Arad. Incepand din anul 1998 s-a inceput producerea si livrarea de pavaje si borduri din beton devenind intr-un scurt timp lider de piata in zona, pozitie pe care o detine si in prezent. Anual s-au produs si montat peste 100.000 mp pavaj si peste 100.000 mlborduri.

  Dintre lucrarile executate in respectiva perioada amintim:

  Renovarea Pietei Catedralei Ortodoxe Romane Arad Renovarea Camerei de Comert si Industrie Arad Renovarea Liceului Teoretic Pecica

  Cautand adaptarea la cerintele economiei de piata si urmarind diversificarea productiei in domeniu, la inceputul anului 2005 prin cooptarea in societate si asocierea cu cel mai mare producator de sisteme de rigole de scurgere din Austria, Graspointner GmbH, s-a inceput comercializarea iar din luna mai productia de rigole si canale de cabluri. Noua societate BG-FININVEST SRL ofera asadar prefabricate si produsenecesare lucrarilor de drumuri, platforme, parcari si trotuare, cu tot ce inseamna sistem rutier din pavaj, colectarea apelor, aductiunea si evacuarea lor.

  Amintim urmatoarele lucrari reprezentative

  Peste 30 statii de distributie Petrom Pavarea halelor de la Uzina de Vagoane Arad Zona Industriala Vest Arad Reabilitare strazi si trotuare in Municipiul Arad

  De la infiintare si pana in prezent, societatea s-a dezvoltat si modernizat permanent ajungand astazi o societate cu capital integral austriac, avind o sectie de pavaj complet automatizata si o sectie pentru producerea rigolelor de scurgere, a canalelor pentru cabluri, bordurilor si alte prefabricate din beton dotata cu trei prese hidraulice.

  SC HYDRO BG SRL este o organizatie competenta,operativa, integra, deschisa, orientata catre client avand ca domeniu de activitate productia de prefabricate din beton,rigole, canale pentru cabluri, pavaj, borduri, mobilier urban.

  Produsele noastre sunt standardizate conform normelor de standard europene EN 1338, EN 1340 si EN 1433, sunt diversificate pentru toate tipurile de trafic, de la cel foarte usor la cel foarte greu, atat pentru pavaje cat si pentru rigole. De asemenea sistemul de rigole este variat incluzand de la cele mai simple, necesare curtilor interioare la casele particulare, pana la cele de debit si rezistenta foarte mare necesare pistelor aeroporturilor. In luna aprile a anului 2009, SC HYDRO BG obtine Autorizatia de furnizor feroviar Seria AF Nr.4187, pentruelemente prefabricate din beton pentru infrastructura feroviara si incepe livrarile de canale pentru cabluri pentru Caile Ferate Romane. Dintre beneficiarii importanti ale acestor produse amintim :

  Alcatel Romania (reabilitari statii CF Constanta, Caransebes, Turnu Severin etc.)

  Thales Romania Siemens Colas Rail

  Principiile de baza ale organizatiei noastre sunt :- Asigurarea si garantarea calitatii produselor realizate de catre organizatia noastra, in acord cu cerintele si nivelurile de calitate solicitate prin contracte de catre beneficiari;- Imbunatatirea continua a calitatii, prin programe care sapermita fiecarui angajat sa-si indeplineasca corect si de prima data sarcinile;

 • 3- Dezvoltarea si pe mai departe a sentimentului de incredere si a spiritului de echipa in scopul cresterii increderii in fortele proprii;- Calitatea si seriozitatea in relatiile de parteneriat garanteaza castigarea pietei precum si extinderea ei;- Obtinerea unei imagini excelente dovedite prin profesionalism si prin operativitate in rezolvarea problemelor;- Asigurarea unui mediu si echipament de lucru adecvat in vederea obtinerii de produse de calitate, a reducerii impactului asupra mediului;- Promovarea conceptului de dezvoltare durabila prinreducerea poluarii asupra mediului, gestionarea si reducerea deseurilor prin optimizarea consumului de resurse naturale. Conditia de baza pentru a face ca cele mai susexpuse sa devina realitate este respectarea cerintelor Sistemului de Management Integrat implementat in organizatia noastraconform standardelor SR EN ISO 9001 si SR EN ISO 14001. STRUCTURA ORGANIZATORICA SC HYDRO BG SRL are o structura organizatorica ierarhic-functionala alcatuita dincompartimente operationale si compartimente functionale, avand la baza respectarea principiului unitatii de decizie siactiune. Societatea este structurata pe trei departamenteprincipale si anume :

  DEPARTAMENTUL TEHNIC, condus de Dl. Maksutaj Shemsedin care are in subordine compartimentul de productie, activitatea de achizitii, activitatea de transport si livrari precum si asigurarea calitatii si laborator.

  DEPARTAMENTUL FINANCIAR CONTABIL, condus de Ec.Bene Terezia, care are in subordine biroul financiar-contabil, compartimentul IT si compartimentul personal.

  DEPARTAMENTUL VANZARI, condus de Flavius Bonatiu care are in subordine activitatea de vanzari interne, vanzari externe, derulare comenzi, marketing-publicitate. Toate aceste departamente sunt subordonate D.lui Peter Bruderhofer Administratorul societatii si D.lui Goraneanu Dan Directorul General.

  INFRASTRUCTURA Managerii organizatiei identifica, asigura si mentin infrastructura necesara realizarii conformitatii lucrarilor executate cu cerintele specificate. Infrastructura include in principal :- Cladiri, parc auto si utilaje, depozite de produse finite, depozitede materii prime, materiale si piese de schimb, laborator ;- Echipamente si utilaje pentru procesare : presa stationara multimat Hess HB 1000, presa mobila automata Zenith 939 AZ, presa mobila Hess HB III, presa mobila Hess BF 100 A, patru motostivuitoare, incarcator frontal Zeppelin si Liebher, statii centralizate de betoane cu anexe, instalatie automata pentru uscare etc. ;- Spatiu de depozitare si gestionare a deseurilor. Societatea si spatiile de productie sunt amplasate pe malul lacului Ghioroc, la limita localitatii cu acelasi nume, chiar langa calea fertata si statia CF Ghioroc, avand astfel posibilitatinelimitate de incarcare si expeditie a vagoanelor de marfa.

  EXPERIENTA IN REALIZAREA PRODUSELOR Hydro BG are in urma 11 ani de experienta in domeniul productiei de prefabricate din betoane semiuscate si vibropresate. Cooptarea in anul 2005 a societatii in grupul de firme Graspointner GmbH, cel mai mare producator de rigole de scurgere si canale pentru cabluri din Austria, a adus un plus de experienta in executia in special a produselor mentionate mai sus. De asemenea,conducerea organizatiei asigura permanent resursele necesare in scopul obtinerii performantei privind calitatea produselor realizate.

 • Pavele BG Clasicfisa de caracteristici tehnico-functionale Inaltime 80 mm

  Pavaje autoblocante din beton vibropresat, profilate cu muchii tesite si nervuri distantiere. Suprafata finisata, compacta, neteda, cu aspect de slefuire si luciu natural.

  Linia de produse Pavele BG ClasicTipul produsului prefabricate din beton vibropresatCalitatea fabricatiei Beton C 30/37, Rezistent la inghet-dezghetStructura dublustrat (strat rezistenta + strat uzura)Culori disponibile gri, rosu, galben, negru, maroCalitatea produsului Conforma cu SR EN 1338/2004cu sarcini admisibile h=80 mm 20 t - montate pe strat suport din pat de nisip 30 t - montate pe strat suport din sapa de beton

  Format dimensional (mm)

  L / l / h

  Nr. buc./palet

  kg./palet m.p./palet Greutate kg./m.p.

  200 / 100 / 80 384 1.359 7,78 174,7

  4

  aplicatii recomandate: parcari, piete, depozite, drumuri de acces, platforme comerciale si industriale, strazi, alei, curti, garaje, incinte si sedii de fi rma, centre comerciale etc.

  Pavele BG Unifisa de caracteristici tehnico-functionale Inaltime 60 mm si 80 mm

  Format dimensional (mm)

  L / l / h

  Nr. buc./palet

  kg./palet m.p./palet Greutate kg./m.p.

  220 / 110 / 60 350 1.138 8,98 127

  220 / 110 / 80 280 1.229 7,19 179

  Pavaje autoblocante din beton vibropresat, profilate cu muchii tesite si nervuri distantiere. Suprafata finisata, compacta, neteda, cu aspect de slefuire si luciu natural.

  Linia de produse Pavele BG UniTipul produsului prefabricate din beton vibropresatCalitatea fabricatiei Beton C 30/37, Rezistent la inghet-dezghetStructura dublustrat (strat rezistenta + strat uzura)Culori disponibile gri, rosu, galben, negru, maroCalitatea produsului Conforma cu SR EN 1338/2004cu sarcini admisibile h=60 mm 10 t - montate pe strat suport din pat de nisip 16 t - montate pe strat suport din sapa de beton h= 80 mm 20 t - montate pe strat suport din pat de nisip 30 t - montate pe strat suport din sapa de beton

  Pavele BG Rodosfisa de caracteristici tehnico-functionale Inaltime 60 mm

  Pavaje autoblocante din beton vibropresat, profilate cu muchii tesite si nervuri distantiere. Suprafata finisata, compacta, neteda, cu aspect de slefuire si luciu natural.

  Linia de produse Pavele BG RodosTipul produsului prefabricate din beton vibropresatCalitatea fabricatiei Beton C 30/37, Rezistent la inghet-dezghetStructura dublustrat (strat rezistenta + strat uzura)Culori disponibile gri, rosu, galben, negru, maroCalitatea produsului Conforma cu SR EN 1338/2004cu sarcini admisibile h=60 mm 10 t - montate pe strat suport din pat de nisip 16 t - montate pe strat suport din sapa de beton

  Format dimensional (mm)

  L / l / h

  Nr. buc./palet

  kg./palet m.p./palet Greutate kg./m.p.

  160 / 120 / 60 490