promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de...

11
CENTRU IMOBILIAR DEDICAT CREDIT24H.RO - DIVIZIE FINANCIARĂ ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI DIN ROMÂNIA URBANIS Primul parc rezidențial din România ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI DIN ROMÂNIA URBANIS SudRezidential .ro promotor imobiliar

Transcript of promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de...

Page 1: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

CENTRU IMOBILIAR DEDICAT

CREDIT24H.RO - DIVIZIE FINANCIARĂ

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA URBANIS

Primul parc rezidențial din România

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA

URBANIS

APARTAMENTE CUFINANŢARE INCLUSĂ

* conform condiţiilor de eligibilitate financiară

Credit24h.roCredite şi soluţii bancare rapide

0731.111.600 [email protected]

îţi acordămcea mai bună

soluţie de creditareîn maximum

24 de ore

DISCLAIMER: Acest material publicitar are scop pur informativ și nu are caracter angajant, de orice natură, pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.În special acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară și poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Serviciile sunt oferite cu titlu de prezentare și nu creează obligaţii contractuale sau de a fi prestate de către SudRezidential Real Estate SRL și SudRezidential Broker SRL.

SudRezidential.ropromotor imobiliar

Page 2: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Prin birourile de arhitectură pe care le utilizează, SudRezidential oferă servicii care cuprind toate fazele necesare pentru stabilirea tuturor detaliilor constructive și încep încă de la faza urbanistică, se completează prin alegerea corectă a tipului de construcție, a compartimentarilor și a funcțiunilor necesare, cât și a creării unui volum proporționat și se termină cu studiul în detaliu al design-ului interior și al instalațiilor aferente.

Unul dintre cele mai importante ingrediente ale reușitei companiei noastre este acela că, nu doar utilizează serviciile echipelor de arhitecți, ci coordonează și indică acestora care sunt cele mai bune soluții constructive pentru a ajunge la randamentul perfect între cost și profitabilitate.

Centrul Imobiliar reprezintă centrul operațiunilor pe care le realizează SudRezidential. Aici este locul în care clienții găsesc răspunsuri la toate întrebările și problemele pe care le-ar putea întâmpina pe durata unei tranzacții imobiliare. Practic, aici are loc verificarea și procesarea tuturor documentelor, pregatirea dosarelor bancare, întocmirea contractelor de rezervare dintre clienți și dezvoltatori, precum și orice alte operațiuni care sunt necesare pentru finalizarea cu succes a unei tranzacții imobiliare. Mai mult decât atât, Centrul Imobiliar este locul în care se iau deciziile cele mai importante pentru derularea proiectelor imobiliare.

Proiectare imobile locuinȚe,

proiectare ansambluri rezidenȚiale,

proiecte clĂdiri mixte,

proiecte locuinȚe unifamiliale,

servicii de arhitecturĂ complete.

ARHITECTURĂ

CENTRUIMOBILIAR

Page 3: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Inițiem și dezvoltăm strategii de marketing, planificăm și implementăm ideile clienților noștri prin intermediul celor mai actuale canale media.

Analizăm cu atenție business-ul clientului nostru, cercetăm cu acuratețe nevoile acestuia, recomandăm cu precizie cele mai bune soluții în urma unei cercetări amănunțite, punem foarte mare accent pe creativitate, proiectăm, implementăm, dezvoltăm, iar ulterior monitorizăm întreaga activitate.

Suntem renumiți pentru cele mai ambițioase și reușite campanii de marketing din domeniul imobiliar. Practic am rescris în ultimii 5 ani modul în care realizăm marketingul imobiliar în România.

Strategii de marketing,

campanii de promovare Și

implementare produs în piaȚĂ

cu vÂnzare finalĂ,

Consiliere Și stabilire stRategie

privind investiȚiile imobiliare .

MARKETING

Modul în care se realizează promovarea produselor/serviciilor este esențial pentru atragerea clienților și câștigarea cotei de piață. A avea un produs imobiliar foarte bun nu este de ajuns, ci este necesară o promovare atentă prin cele mai variate și moderne mijloace de comunicare: TV, Radio, Facebook, Google.

Împreună elaborăm un conţinut calitativ, menit să crească interacţiunea brandului cu publicul ţintă, implementând aplicaţii moderne pentru fiecare client.

Prima impresie contează, așa este și în imobiliare, iar identitatea vizuală și conceptul proiectului imobiliar reprezintă prima întâlnire a consumatorului cu proprietatea pe care și-o dorește.

Principiul nostru este acela că, orice produs dacă este bine promovat, își are piața sa și clienții săi interesați. Noi nu credem că există un imobil care nu se vinde, ci un imobil care nu este bine și corect promovat.

PROMOVARE

Servicii de publicitate,

creare brand ȘI identitate vizualĂ,

graficĂ Și web desiGN,

campanie seo,

campanii publicitate reȚele socializare,

cataloage, reviste, pliante,

campanii de publicitate naȚionale,

indoor, outdoor,

mesh-uri de mari dimensiuni,

campanii de publicitate

radio Și televiziune,

panouri publicitare, led-uri,

Ratb,Taxi Și Metrou.

Page 4: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Supravegherea șantierului este foarte importantă pentru noi. Astfel, echipa noastră de arhitecți și diriginți de șantier poate păstra o imagine de ansamblu și poate reacționa la modificări sau neconcordanțe ce apar în faza de construcție. Rezultatul este un proiect actualizat care minimizează orice probleme ulterioare.

În acest fel, putem asigura calitatea și bugetul clădirii, respectând graficul de execuție.

Întreprindem sarcini dificile și complexe pentru a asigura respectarea planurilor, standardelor și specificațiilor de către contractor. Avem abilitatea de a identifica neregulile, de a interpreta planurile tehnice și specificațiile lucrării.

Servicii complete

dezvoltare investiȚie,

construcȚie,

mentenanȚĂ Și supraveghere Șantier,

dirigenȚie,

supraveghEre etape lucrĂri,

personal calificat.

SERVICII ȘANTIER

Administrarea imobilelor nu poate fi realizată în mod uniform, pentru toți clienții. Este necesară personalizarea serviciilor de întreținere planificată sau reactivă, pentru a răspunde nevoilor fiecărui client în parte, atingând astfel cel mai înalt nivel de consistență operațională.

Scopul nostru este de a asigura funcționarea spațiului de lucru la parametrii optimi cu costuri eficiente, astfel încât clienții noștri să se poată concentra mai mult pe creșterea randamentului și a profitabilității afacerilor proprii.

Echipa de administrare a imobilelor e alcătuită din profesioniști în domeniul managementului, arhitecți, ingineri și proiectanți cu experiență bogată în operațiuni curente și în aplicarea noilor tehnologii.

Echipa noastră colaborează cu clienții în toate fazele, implementând în România soluții de administrare a imobilelor, pentru clădiri noi sau deja existente.

MANAGEMENT

Administrare imobile,

mentenanȚĂ,

administrare investiȚie Și supraveghere.

Page 5: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Departamentul de vânzări a reprezentat și reprezintă un pilon fundamental al SudRezidential, fiind una dintre cheile reușitei companiei noastre. Încă de la început în vânzarea produselor imobiliare, SudRezidential a introdus câteva concepte revoluționare și nemaiîntâlnite în piața imobiliară și anume: tipul de vânzare Direct Dezvoltator și Comision 0%, prin care costurile legate de comisionul unei tranzacții imobiliare erau preluate de către dezvoltatorii imobiliari.

Ceea ce pare acum uzual și absolut normal, a fost inițial primit cu multă reticență în piața imobiliară. Nu a durat mult până când acest nou concept și tip de vânzare imobiliară a generat o revoluție a vânzărilor și suntem bucuroși de faptul că am fost primii care am introdus în piață aceste idei simple și care s-au dovedit de un mare impact.

Ne mândrim, de asemenea, cu faptul că am fost desemnați drept compania imobiliară cu cea mai mare echipă de vânzări, dar nu ne dorim doar să avem cea mai mare echipă de vânzări, ci ca aceasta să ofere și cele mai bune servicii de vânzare și promovare imobiliară, fiind mereu într-o continuă inovare și profesionalizare a serviciilor și tehnicilor de vânzare.

Strategii de implementare

produs imobiliar,

campanii marketing,

campanii de informare,

campanie de vÂnzĂri rapide

VÂNZĂRI

Într-o lume de texte juridice din ce în ce mai complexe și care evoluează rapid, ne propunem să vă oferim servicii de specialitate adaptate cerințelor dumneavoastră prin partenerii noștri externi și prin departamentele juridice interne.Sfera extinsă a activităților noastre din domeniul imobiliar, ne-a permis să avem o expertiză ce combină în mod judicios domeniul imobiliar, juridic și de urbanism, fapt ce ne permite să rezolvăm o mare varietate de probleme atât juridice cât și probleme din domenii complementare dreptului ce se intersectează și care sunt strâns legate de piața imobiliară și de derularea tranzacțiilor imobiliare.Oferim expertiză juridică gratuită clienților noștri și soluționăm chestiuni juridice începând de la cele mai simple până la cele mai variate și complicate tranzacții imobiliare.Pentru noi siguranța unei tranzacții imobiliare este primordială și de aceea atât clienții cumpărători cât și dezvoltatorii imobiliari beneficiază de unele dintre cele mai bune servicii juridice din domeniu.

JURIDIC

Servicii juridice,

asistenȚĂ notarială și juridică de

specialitate pentru achiziȚii sau vÂnzĂri.

OperaȚiuni notariale,

servicii de mediere Și negociere imobiliarĂ,

Servicii de evaluare imobiliarĂ.

Page 6: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

CREDITE

credite nevoi personale rapide,

credite persoane fizice,

credite persoane juridice,

credite investitii,

credite ipotecare, imobiliare,

leasing si linii de credite firme,

leasing auto

credite vacanta, auto

si consum sau achizitii

Credit24h.ro oferă clienţilor soluţiile cele mai fiabile în funcţie de veniturile şi de nevoile fiecăruia în parte. Totodată fiind vorba de o companie care colaborează cu toate instituţiile bancare din România, ne permitem să oferim clienţilor cele mai bune oferte, fără a încerca să îi convingem să cumpere un anume produs bancar.Unul dintre secretele succesului în orice afacere constă într-o comunicare eficientă. Comunicarea foarte bună cu instituţiile bancare ne ajută atât pe noi, cât şi pe clienţii noştri să primească exact ce au nevoie, în cel mai scurt timp.Un alt avantaj major pe care Credit24h.ro îl oferă clienţilor este optimizarea timpului, care reprezintă un aspect din ce în ce mai important din viaţa fiecăruia. Clienţii noştri vin o singură dată la sediu, unde primesc consultanţă gratuită, urmând ca un expert bancar Credit24h.ro să se ocupe ulterior de dosarul lor. Fie că este vorba de un credit Prima Casă sau de un credit de nevoi personale, toată documentaţia şi toate drumurile la bancă vor fi realizate de către experţii Credit24h.ro.

îţi acordămcea mai bună

soluţie de creditareîn maximum

24 de ore

Page 7: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Credit24h.ro oferă soluţii de creditare în 24 de ore şi numeroase avantaje. Cel mai important este eficientizarea timpului. Clientul va face un singur drum, la sediul companiei noastre, beneficiind gratuit de consultanţă din partea specialiştilor Credit24h.ro. Aceştia vor identifica cea mai bună soluţie pentru fiecare client şi vor elimina stresul aferent pregătirii unui dosar şi nenumăratele drumuri la bănci; în plus, oferim o gamă largă de servicii financiare care vin în întâmpinarea clienţilor noştri.

Credit24h.ro oferă servicii complexe de consultanță și asistență financiară de specialitate. Astfel avem posibilitatea de a alege cea mai bună variantă de finanţare pentru orice client, fără a avea nici un fel de interes să recomandăm o anumită bancă sau un anumit tip de credit. Nu oferim simple servicii de brokeraj și punem în balanţă, împreună cu toţi clienţii noştri, toate argumentele care le-ar face acestora viaţa mai uşoară. Cel mai important este să găsim soluţia ideală pentru ca acesta să poată obţine finanţarea.

servicii de creditare mixtĂ,

analizĂ financiarĂ personalizatĂ,

scoring bancar Și teste de eligibilitate,

consultanȚĂ produse bancare,

SOLUȚII BANCARE

Asigurările constituie un element important și vital în viața noastră. Acestea acoperă un eventual risc ce poate apare în urma unor calamități sau evenimente neprevăzute, dar și a unor activități pe care le desfașurăm zilnic. Indiferent cât de mult a evoluat societatea, nu putem controla tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru.Vrei să fii sigur că bunurile, viața sau viitorul copiilor pot fi cele mai valoroase investiții de până acum și că vor reprezenta, doar surse de confort și nu motive de neliniște? De aceea este bine să încercăm să transferăm riscurile asupra altcuiva. Calea de urmat pentru evitarea evenimentelor neprevăzute este prin constituirea pe bază de contribuție a unor fonduri care să fie utilizate pentru refacerea acelor efecte păgubitoare, adică prin încheierea unei polițe de asigurare. Acesta este cel mai cunoscut până în prezent, dar și cel mai eficient mod de a te proteja pe tine și pe cei dragi în cazul unor astfel de evenimente.Prin intermediul nostru poți beneficia de oferte variate, flexibile, iar consilierii noștri îți vor oferi transparență pentru aceste servicii și astfel vei fi îndrumat către asigurarea care ți se potrivește.

ASIGURĂRI

asigurĂri locuinȚe,

asigurĂri diverse,

ASIGURĂRI rca Și casco.

Page 8: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

Asociația Dezvoltatorilor Imobiliari Din România „URBANIS” (ADIRU) este o asociație independentă, nonguvernamentală, apolitică care are ca scop promovarea și apărarea intereselor dezvoltatorilor imobiliari din România în vederea dezvoltării unei piețe imobiliare cât mai eficiente și profitabile dar cu respectarea principiilor de etică, transparență, corectitudine și parteneriat.

ADIRU este un formator și lider de opinie în domeniul imobiliar având numeroase inițiative și luări de poziție publice, menite să apere și să dezvolte piața imobiliară din România, fiind cel mai important susținător al dezvoltatorilor și pieței imobiliare din România.

PromoveazĂ Și apĂrĂ interesele

dezvoltatorilor imobiliari din

RomÂnia;

ReprezintĂ dezvoltatorii

imobiliari În raport cu instituȚiile

centrale ale statului sau

autoritĂȚile locale;

OrganizeazĂ, participĂ Și iniȚiazĂ

discuȚii pe teme de interes pentru

piaȚa imobiliarĂ Și pentru

dezvoltatorii imobiliari;

ApĂrĂ prin toate mijloacele

legale drepturile Și interesele

dezvoltatorilor imobiliari;

ElaboreazĂ studii, sondaje,

analize statistice asupra

evoluȚiei pieȚei imobiliare.

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA

- URBANIS-

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA

URBANIS

Page 9: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

PORTOFOLIU

SITE-URI DIN REȚEAUA SUDREZIDENTIAL.RO

DirectDezvoltator. ro

Adiru.ro

Credit24h.ro

ConfortUrban.ro

BrownResidence.ro

VivaResidence.ro

TopHouseResidence.ro

FamilyResidence.ro

Ansamblur i-Rezident iale .com

Apartamente-Berceni .com

Apartamente-Rahova.com

Apartamente-Ieft ine.com

Vile-Berceni . ro

Corvar isResidence.ro

ApolloResidence.ro

GamaResidence3.ro

JOYRESIDENCEMETALURGIEI RESIDENCE METALURGIEI

KRISTALRESIDENCE METALURGIEI

R E S I D E N C EAPOLLOR E S I D E NC E

CORVARISR E S I D E N C E

res�ence metalurgiei

ARCADIARESIDENCE METALURGIEI residence metalurgiei

A t ho s VENUSR E S I D E N C E

GAMA RESIDENCE BERCENI 5RESIDENCE

HAPPY HOMEResidence Berceni

R E S I D E N C EALLEGRA

RESIDENCELOOKR E S I D E N C E

MONACOR E S I D E N C E

SoléRESIDENCE

AstrelorR E S I D E N C E3

RESIDENCE BERCENI R E S I D E N C E

U I O A R AR E S I D E N C E

BROWNRESIDENCE METALURGIEI

VIVARESIDENCE METALURGIEI

TOP HOUSE RESIDENCEMetalurgiei

Primul parc rezidențial din România

CONFORT URBANResidence Rahova

MY HOMERESIDENCE

Residence BerceniM O O N

Page 10: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

PREMII ȘIDISTINCȚII CEA MAI MARE

AGENȚIE IMOBILIARĂ2016

LOCUL 1

Acordat de Imobiliare.ro șiClubul Profesioniștilor în Imobiliare

CEL MAI AMBIȚIOSPROIECT IMOBILIAR

METALURGIEI PARKRESIDENCE

Acordat de Imobiliare.ro șiClubul Profesioniștilor în Imobiliare

PRIMUL PARC REZIDENȚIAL DIN ROMÂNIA

Topul firmelor Ilfov 2015 - Categoria Agenții Imobiliare

acordat de Camera de Comerț și Industrie Ilfov

LOCUL 1Topul Național al Firmelor Private din 2014

Categoria Agenții Imobiliare

acordat de Consiliul Național al Întreprinderilor

Mici și Mijlocii din România

LOCUL 1Cele mai căutate agenții imobiliare din România 2015

conform Trafic.ro

Page 11: promotor imobiliar · credite investitii, credite ipotecare, imobiliare, leasing si linii de credite firme, leasing auto credite vacanta, auto si consum sau achizitii Credit24h.ro

CENTRU IMOBILIAR DEDICAT

CREDIT24H.RO - DIVIZIE FINANCIARĂ

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA URBANIS

Primul parc rezidențial din România

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILORIMOBILIARI DIN ROMÂNIA

URBANIS

APARTAMENTE CUFINANŢARE INCLUSĂ

* conform condiţiilor de eligibilitate financiară

Credit24h.roCredite şi soluţii bancare rapide

0731.111.600 [email protected]

îţi acordămcea mai bună

soluţie de creditareîn maximum

24 de ore

DISCLAIMER: Acest material publicitar are scop pur informativ și nu are caracter angajant, de orice natură, pentru SudRezidential Real Estate SRL sau SudRezidential Broker SRL.În special acordarea unui credit este condiţionată de îndeplinirea condiţiilor de eligibilitate financiară și poate fi supusă plăţii unor taxe sau comisioane.

Serviciile sunt oferite cu titlu de prezentare și nu creează obligaţii contractuale sau de a fi prestate de către SudRezidential Real Estate SRL și SudRezidential Broker SRL.

SudRezidential.ropromotor imobiliar