Promotie Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel

download Promotie Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel

of 3

Embed Size (px)

Transcript of Promotie Sistem desktop Serioux Explorer V10B Intel

Promotie Sistem desktop Serioux Explorer V10B IntelPentru a achizitiona acest produs vizitati link-ul: http://bit.ly/1bhmcxP

DescriereSistem desktop Serioux Explorer V10B Intel Pentium Dual Core G2020 2.9GHz, 4GB,...Serioux este o marca europeana de top pentru produsele IT si consumer ce imbina noile tehnologii cu designul excelent si functionalitati avansate. Serioux indeplineste cerintele cele mai exigente in materie de solutii tehnologice si ajuta in fiecare zi in cele mai diverse activitati, indiferent daca sunt acasa, la serviciu sau intr-o continua miscare.Cu vigilenta si un grad mare de flexibilitate, dezvoltarea produselor Serioux are la baza vointa de a inova si urmareste neincetat tendintele de maine. Supervizarea constanta a dezvoltarii si reprezentarea companiei pe piata garanteaza produse de o calitate excelenta si reprezinta bazele pentru cresterea succesului alaturi de clienti.Inca din 2004, marca a castigat constant stabilitate, forta si increderea consumatorului, ceea ce a permis marirea gamei de produse.

Intel HD Graphics imbunatateste experientele de gaming 3DBucura-te de experiente bogate si profunde in timpul gamingului cu jocuri optimizate special pentru Intel HD Graphics. De la World of Warcraft, Diablo III pana la Call of Duty, Intel aduce realitatea gamingului mai aproape cu randare rapida 3D si miscari fluide a caracterelor.

Gaming mai bun cu IntelJocurile de PC optimizate pentru Intel HD Graphics sunt mult mai stabile si realistice. Bataliile sunt mult mai epice. Actiunea contra cronometru prinde viata la viteze mari.

Versiuni ale HD GraphicsIntel HD Graphics combina doua componente cheie in gaming - procesorul si placa video - pe un singur chip. A treia generatie de procesoare Intel Core sunt disponibile cu Intel HD Grphics 4000 pentru experiente cuprinzatoare si gaming bun sau Intel HD Graphics 2500 pentru gaming decent.

USB 2.0 pentru viteza ridicataDatorita portului USB 2.0, viteza de transfer a datelor este marita considerabil, facand timpul petrecut pentru transfer aproape inexistent. Redarea continutului digital de pe mediile de stocare este acum mai rapid si accesibil, indiferent de locul unde va aflati: birou, acasa sau intr-o continua miscare.

SpecificaiiSistem desktop Serioux Explorer V10B Intel Pentium Dual Core G2020 2.9GHz, 4GB, 500GBCod:SeriouxExplorerV10BProcesorModel Procesor:Intel Pentium Dual-Core G2020Frecventa procesor (MHz):2900Dimensiune Cache procesor (KB):3072Tehnologii procesor:Intel VirtualizationThermal MonitoringExecute Disable BitPlaca de bazaRetea integrata:DaSunet integrat:DaMemorieCapacitate (MB):4096Tip RAM:DDR3Unitati de stocare/opticeCapacitate HDD (GB):500Interfata HDD:SATAUnitate optica:DVD+/-RW

Opinia cumprtorilor

Nu am luat acest sistem pentru mine, l-am luat pentru o prietena dar am instalat win&aplicatii si l-am folosit cateva ore.

Sunt multumit si recomand.Pro:- carcasa frumoasa

- cel mai bun sistem calitate/pret pentru office si internet gasit de mine la momentul respectiv

- am instalat win7 si se misca foarte bine.

- proc 6.8 in win 7

- carcasa este foarte usoaraContra:- este puntin cam zgomotos pentru gusturile mele

- 4 USB-uri in spate si 2 in fata ( trebuiau macar 6 in spate)

- are doar iesire video VGA.

Pentru a achizitiona acest produs vizitati link-ul: http://bit.ly/1bhmcxP