Prezentare Evo Handbal

of 7 /7

Embed Size (px)

description

Prezentare Evo Handbal

Transcript of Prezentare Evo Handbal

Page 1: Prezentare Evo Handbal
Page 2: Prezentare Evo Handbal

ECHIPA NOSTRA S‐A FORMAT INIULIE 2010 IN URMA TURNEULUIDE HANDBAL MIXT DE LA CLUJ.DE ATUNCI AM PARTICIPAT LATOATE COMPETITIILE SUB NU‐MELE DE EVO HANDBAL.

Page 3: Prezentare Evo Handbal

IN PREZENT,  LA ECHIPA NOASTRA ACTIVEAZAUN NUMARDE 23 DE JUCATORI DINTRE CARE 16 BAIETISI 7 FETE.

Page 4: Prezentare Evo Handbal
Page 5: Prezentare Evo Handbal

DORIM SA ACHIZITIONAM, CU BANIIDIN SPONSORIZARE, 2 RANDURIDE ECHIPAMENTE SI MATERIALESPORTIVE NECESARE ANTRENA‐MENTELOR.AVAND IN VEDERE COSTUL TOTALAL ACESTORA, PRETUL UNUI CEN‐TRIMETRU PATRAT DE PUBLICITATEPE ECHIPAMENTAJUNGE LA 8 LEI.

Page 6: Prezentare Evo Handbal

ECHIPA ESTE INSCRISA IN CAM‐PIONATUL MUNICIPAL DE HAND‐BAL BAIETI, ORGANIZAT DE ASO‐CIATIA MUNICIPALA DE HANDBALBUCURESTI, UNDE PARTICIPAANUAL UN NUMAR DE 15 ECHIPE(SENIoRI SI JUNIORI 1) IMPARTITE IN2 GRUPE DE CATE 7, RESPECTIV 8ECHIPE.SISTEMUL DE JOC ESTE TUR‐RETURIN AMBELE GRUPE, IAR PRIMELE 2ECHIPE DIN FIECARE GRUPA SECALIFICA INSEMIFINALE.

DEASEMNEA, ECHIPA ESTE INSCRISA IN TURNEELE DEHANDBAL MIXT, CARE SE DESFASOARA IN 6 ORASEDIN TARA (BUCURESTI, CLUJ‐NAPOCA, RM.VALCEA,BRASOV, BICAZ, PITESTI). TURNEELE SE DESFASOARAPE DURATA A 2 ZILE, DUPA CARE SE STABILESTECASTIGATOAREA. IN TOTAL, INTR‐UN AN SUNT ORGA‐NIZATE 8TURNEE, CATE 2 IN BRASOVSI BUCURESTI.

Page 7: Prezentare Evo Handbal