Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea...

of 4 /4
SISTEM DILUTER Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs.

Embed Size (px)

Transcript of Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea...

Page 1: Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea fumului de tutun si alte forme de poluare a aerului din interior. Pentru Plymovent conteaza

sistem Diluter

Previne acumularea fumului desudura in atelierul Dvs.

Page 2: Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea fumului de tutun si alte forme de poluare a aerului din interior. Pentru Plymovent conteaza

tu Poti controla fumulDe suDura?

noi da. Controlarea fumului de sudura intr-un atelier de sudura contribuie in mod semnificativ la un mediu de lucru mai bun. Pur si simplu, prin mentinerea concentratiei de fond a fumului de sudura cat mai scazut posibil. Acest lucru poate fi realizat prin utilizarea proceselor de sudare corecte si prin utilizarea sistemelor de extractie si filtrare de inalta calitate care sa previna acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs.

Ca un specialist in tehnologia de curatare a aerului, Plymovent ofera solutii diverse pentru a controla fumul de sudura din industria metalurgica, precum extractie la sursa, hote si sisteme de ventilare si filtrare generala. Toate, proiectate pentru a elimina si controla noxele de sudare cat mai bine posibil.

Sistemul Diluter este un echipament de filtrare generala independent, dezvoltat pentru a reduce si controla concentratia de fond a fumului de sudura din atelierul de sudura. Acesta asigura ca, limitele legale impuse pentru fumul de sudura nu sunt depasite.

Sistemele Diluter sunt solutia ideala in cazul in care extractia la sursa si hotele nu sunt o optiune, ca de exemplu atunci cand sunt realizate piese de mari dimensiuni, operatiile de sudare sunt realizate in pozitii schimbabile continuu sau atunci cand sistemul centralizat de tubulatura este dificil de instalat.

cum functioneaza

Datorita caldurii generate de procesul de sudare, fumul rezultat se ridica si se acumuleaza intr-un strat la 4-6m fata de nivelul pardoselii. Prin intermediul duzelor de iesire multi-directionale, sistemul

Diluter amesteca/dilueaza continuu stratul de fum cu aer curat, filtrat. Pentru a optimiza acest proces, fiecare duza poate fi rotita individual pentru optimizarea debitului de aer. Pozitionarea duzelor in directia fumului de sudura, da cele mai bune rezultate si minimizeaza concentratia fumului in interiorul atelierului. Tu si personalul veti observa imediat, cum stratul albastru de fum dispare.

Aerul poluat din atelier este capturat de catre o unitate de filtrare. Aerul este filtrat si recirculat inapoi in atelier prin intermediul duzelor de evacuare. Rezidurile de praf sunt colectate in colector, care poate fi golit cu usurinta. Viteza motoventi-latorului si implicit debitul de aer sunt adaptate la cerintele Dvs. si odata stabilite, sunt mentinute de catre convertizorul de frecventa. Acest lucru asigura o functionalitate fiabila, se economiseste energie si se extinde durata de viata a cartusului (cartuselor) de filtrare.

Page 3: Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea fumului de tutun si alte forme de poluare a aerului din interior. Pentru Plymovent conteaza

economie energetica

Sistemul Diluter recircula aerul inapoi in atelier. Sistemul central de filtrare extrage aerul poluat si aduce inapoi in atelier aer filtrat, curat prin intermediul duzelor de evacuare.

Aceasta recirculare reduce nevoia de ventilatie cu aer din exterior. Aerul scump incalzit sau racit ramane in interiorul atelierului, reducand astfel costurile operationale si impactul asupra mediului.

solutie inteligenta, fara tubulatura

Sistemul Diluter este usor de instalat, deoarece nu are nevoie de tubulaturi ceea ce reduce de asemenea costurile cu forta de munca. Este o solutie foarte flexibila pentru atelierele cu multe procedee de sudare, poduri rulante si locatii de lucru schimbabile. Sistemul Diluter se potriveste aproape oricarui atelier de sudura si este o investitie relativ mica pentru controlul fumului de sudura.

beneficii

■ Reducerea concentratiei

de fond a fumului de sudura.

■ Purificarea continua a aerului

(poluat).

■ Economisirea energiei;

recircularea aerului scump

incalzit sau racit.

■ Unitate stand alone;

fara tubulaturi.

■ Pretabil oricarui mediu

de lucru.

■ Usor de instalat.

aer curat la locul De munca

Sistemele de calitate pentru extractia si filtrarea fumului de sudura din industria prelucrarii metalelor sunt investitii pe termen lung. Acestea creaza un mediu de lucru curat si sanatos. Sudorii si restul personalului vor observa diferenta (disparitia stratului albastru de fum de sudura) imediat. Rezultatul: performante de lucru mai bune, cresterea productivitatii, scaderea absenteismului din cauza bolilor. In plus, echipamentele de productie raman curate, crescand astfel securitatea companiei.

Va rugam sa retineti faptul ca sistemul Diluter controleaza concentratia generala de fond a fumului de sudura in atelierele de sudare. Acest lucru nu exclude nevoia de protectie personala pentru sudori in timpul activitatilor de sudare.

Page 4: Previne acumularea fumului de sudura in atelierul Dvs. · gazelor de esapament, indepartarea fumului de tutun si alte forme de poluare a aerului din interior. Pentru Plymovent conteaza

www.plymovent.com

Plymovent comPleteaza Pachetul

In plus fata de sistemul de filtrare generala Diluter, gama de produse industriale Plymovent include:

■ Brate de extractie si extensii ■ Bancuri de lucru cu extractie si filtrare ■ Hote de extractie ■ Unitati mobile si stationare de filtrare ■ Cutii de comanda si panouri de control sistem ■ Motoventilatoare

De la zero la solutia corecta

Plymovent este mai mult decat un producator. Oferim servicii profesionale de consultanta, proiectare si inginerie pentru a oferi o solutie adaptata nevoilor si cerintelor Dvs. In plus, Plymovent ofera servicii de intretinere preventiva pentru a mentine sistemul Dvs. functional optim.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati distribuitorul autorizat Plymovent sau sa vizitati site-ul nostru www.plymovent.com.

Plymovent ofera solutii comPlete Pentru curatarea aerului

De peste 35 de ani, Plymovent a acumulat experienta in domeniul curatarii aerului. Nu avem cunostinte doar in extractia si filtrarea fumului de sudura, prafului de polizare si vaporilor de ulei din industria de prelucrare a metalelor, suntem de asemenea specializati in extractia gazelor de esapament, indepartarea fumului de tutun si alte forme de poluare a aerului din interior.

Pentru Plymovent conteaza aerul pe care il respirati. Noi oferim produse, sisteme si servicii care asigura un aer curat in mediul de lucru oriunde in lume.

Noi respectam mediul inconjurator si putem livra produse de calitate. Expertiza noastra acumulata peste ani, produsele de calitate si angajamentul autentic fata de cerintele clientului, ne permit sa oferim exact solutiile de care aveti nevoie.

Plymovent isi rezerva dreptul de a face modificari.

DELTA EVENT SRLAgudului Street 6RO 600304, BacauRomania

T +40 374 956 600F +40 374 097 442

E [email protected]

www.deltaevent.ro

Distribuitor autorizat Plymovent: