Parintele Varsator

of 1 /1
Parintele Varsator Varsatorii sunt persoane unice, care isi urmeaza drumul in viata indiferent de parerea celor din jur. De fapt, nu dau nicio ceapa degerata pe ce spun ceilalti. Desi nu este prea usor, Varsatorii isi vor invata copiii cum sa reziste la presiunile sociale, cum sa aiba incredere in sine si cum sa fie independent. O alta lectie pe care copiii o vor primi de la parintii lor Varsatori este cea a umanitarii, a ajutorarii celor aflati la nevoie, a caritatii, a actelor marunte de bunatate, care fac lumea un loc mai bun. Parintele Rac Racii sunt persoane grijulii, care vor fi in permanenta in contact cu copiii lor. Semne de apa, Racii vor trai cu intensitate bucuriile si durerile copiilor lor. Empatia puternica pentru copii ii vor face pe acestia din urma sa se intoarca in bratele parintilor pentru a le vindeca ranile. Reversul medaliei poate fi faptul ca unii copii se pot simti incorsetati de grija permanenta a parintilor lor. Parintele Taur Taurii sunt persoane stabile, rabdatoare si de incredere si vor fi parinti excelenti care isi vor sustine copiii. Mai mult decat atat, dintre toate zodiile, Taurii par a fi cei mai buni parinti, in special tati. Ei vor crea un mediu familial sigur si le vor oferi copiilor lor o atmosfera calda si placuta. Pentru ca le place foarte mult ordinea, copiii vor trai intr-o casa curata. Pentru ca Taurii pun accent pe loialitate, copiii vor invata si ei regulile sinceritatii si onestitatii.

Embed Size (px)

description

horoscop

Transcript of Parintele Varsator

Page 1: Parintele Varsator

Parintele Varsator

Varsatorii sunt persoane unice, care isi urmeaza drumul in viata indiferent de parerea celor din jur. De fapt, nu dau nicio ceapa degerata pe ce spun ceilalti. Desi nu este prea usor, Varsatorii isi vor invata copiii cum sa reziste la presiunile sociale, cum sa aiba incredere in sine si cum sa fie independent. O alta lectie pe care copiii o vor primi de la parintii lor Varsatori este cea a umanitarii, a ajutorarii celor aflati la nevoie, a caritatii, a actelor marunte de bunatate, care fac lumea un loc mai bun.

Parintele Rac

Racii sunt persoane grijulii, care vor fi in permanenta in contact cu copiii lor. Semne de apa, Racii vor trai cu intensitate bucuriile si durerile copiilor lor. Empatia puternica pentru copii ii vor face pe acestia din urma sa se intoarca in bratele parintilor pentru a le vindeca ranile. Reversul medaliei poate fi faptul ca unii copii se pot simti incorsetati de grija permanenta a parintilor lor.

Parintele Taur

Taurii sunt persoane stabile, rabdatoare si de incredere si vor fi parinti excelenti care isi vor sustine copiii. Mai mult decat atat, dintre toate zodiile, Taurii par a fi cei mai buni parinti, in special tati. Ei vor crea un mediu familial sigur si le vor oferi copiilor lor o atmosfera calda si placuta. Pentru ca le place foarte mult ordinea, copiii vor trai intr-o casa curata. Pentru ca Taurii pun accent pe loialitate, copiii vor invata si ei regulile sinceritatii si onestitatii.