Ovidiu barbier dinner in the sky - prezentare zilele biz 2013

36
www.dinnerinthesky.ro

Transcript of Ovidiu barbier dinner in the sky - prezentare zilele biz 2013

www.dinnerinthesky.ro

• Dinner In The Sky reprezintă un concept unic ce permite ca un numar mare de persoane(in grupuri de cate 22) să se bucure de diferite experiențe sociale la o altitudine de peste 50m (echivalent al etajului 22 al unei clădiri).

• Platforma Dinner In The Sky (DITS) poate fi poziționată oriunde (zonă privată, loc public,etc.) daca există o suprafață la sol de aproximativ 500 m² ce poate fi securizată.

“Dinner In The Sky” reprezintă EXCLUSIVITATE.

“Dinner In The Sky” reprezintă SIGURANȚĂ.

Dorim să oferim clienților noștri cea mai exclusivistă experiență visată vreodată, într-un ambient 100% sigur.

Toate echipamentele noastre sunt create în conformitate cu norma germană DIN 4112. Produsele sunt construite în Belgia sub controlul Rheinland TÜV.

Echipa DITS România a primit toate autorizațiile necesare în conformitate cu legislația română si cea europeana.

Profesioniști bine pregătiți, sunt gata de a oferi o experiență deosebită în România !

Dinner In The Sky reprezinta INOVAȚIE

Acesta este un nou concept în România pentru organizarea unor evenimente absolut unice!

DITS dorește să transforme o cina eleganta, o conferință obișnuită sau o întâlnire, într-un moment magic, ce va lăsa o impresie de durată asupra clienților!

DITS este găzduit pe o platformă suspendată, la o înălțime de 50 de metri, de o echipă de profesioniști. În topul FORBES (www.forbes.com) DITS este prezent în TOP5 al celor mai neobișnuite restaurante din lume. http://www.forbes.com/2009/12/03/most-extravagant-meals-lifestyle-travel-dining-travel-channel.html

“Dinner In The Sky” reprezintă FLEXIBILITATE

Locație: DITS este un eveniment care poate fi organizat teoretic oriunde (zonă privata, loc public, plajă sau la un festival sau concert de muzica în aer liber), cât timp există o suprafață de aproximativ 500mp care poate fi asigurată.

Divertisment: în funcție de eveniment, poate exista o a doua macara cu o platformă (sau mai multe dacă este necesar), suspendată la aceeași înălțime cu Dinner In The Sky (platforma de căsătorie / de divertisment).

Aplicabilitate: tematica DITS este variata. Acesta poate fi un mic dejun / prânz / cină în cer, cocktail-uri în aer, reuniuni plutitoare, nuntă printre nori, showbiz în cer, experiență de brand în aer, conferință de presă, evenimente de lansare, spectacole de magie sau o prezentare inovatoare a unui anumit serviciu sau produs.

Nu există nicio limită de imaginație !

Dinner In The Sky reprezintăO EXPERIENȚĂ EXTRAORDINARĂ

Detalii tehnice

Dimensiunea platformei în timpul transportul: Lungime: 6m Latime: 2,5 metriDimensiunea platformei montate: Lungime: 9 m Lățime: 5 metriGreutatea mesei: de la 5 (gol) pana la 7 tone (full)

Unghiul de rotație al scaunelor: 180 °Numărul de persoane așezate (centuri de siguranță cu prindere în sase puncte): 22Numărul de personal în picioare în centrul platformei: 5

Înălțimea maximă în aer: 50 metriSpațiu teren solicitat: 30 de metri * 15 metri, accesibil pentru macara și camionTimp necesar pentru setup: aproximativ 3 oreTimp necesar pentru demontare: aproximativ 2 ore

Detalii Tehnice

Oferta standard:

SonorizareLumini

Optional:

Incalzire Ecrane TVTransmisie video la solArtificii la partea inferioaraFilmari profesionisteFotografii pe locO a 2-a platforma

DESFASURARE

DITS este disponibil pentru o sesiune de 8 ore și adăpostește 22 de persoane în jurul mesei, la fiecare sesiune, cu maxim 5 persoane în mijloc (bucatar, ospatar, artist ...).Fiecare sesiune va dura 0,5 h - 1,5 h => aprox. 300 de persoane/zi(8 ore), în cazul în care sesiunea include catering

Oaspeții vor fi primiti individual, urmand procesul de înregistrare, alaturi de o scurta prezentare a masurilor de siguranță.“Decolarea” va fi ușoară și controlată. Toți participanții se vor bucura de o experiențăautentică.

Odata ce platforma va ajunge la înălțimea stabilita, servirea poate incepe alaturi de o muzica ambientala.Un MC, ce poate fi, de exemplu, un bine-cunoscut bucătar va putea face un spectacolde gătit într-un spațiu extraordinar.

POSIBILITATI DE BRANDING

BRAND EXPERIENCE

DEMONSTRAȚII CULINARE

SETUP SPECIAL

VIZIBILITATEA DE BRAND

SHOW MUZICALDJ, muzicieni sau spectacole

MARKETING SPORTIV

“ZBORURI” LA MALUL MARII

CONCERTE / FESTIVALURI

SESIUNI DE BUSINESSîntâlniri, training, prezentări, team building

CONFERINȚE DE PRESĂ

SARBĂTORI ALE ORAȘELOR

MOMENTE SPECIALEaniversări, nunți

Pentru că...

o DITS este un nou concept de eveniment de pe piața românească

o DITS este 100% sigur și generează factorul WOW în rândul mass-media și a consumatorilor

o DITS oferă o varietate de soluții pentru orice afacere

o DITS reprezintă inovație, iar inovația aduce un factor de diferențiere

o DITS aduce o nouă perspectivă a activităților de conectare și consum

o DITS adaugă o nouă abordare experientei de brand

o DITS are o aplicabilitate flexibilă

o DITS oferă un efect de durată asupra unui public captiv

De ce “DINNER IN THE SKY” ?

Va multumim si va asteptam sa ne fiti oaspeti!Si nu uitati: SKY IS THE LIMIT!

Contact: Ovidiu Barbier Telefon: +40 744 582 725E-mail: [email protected]: www.dinnerinthesky.ro