Oferta de Paste 2011

7
Elev: Nichifor Lucia Profesor: Ifrim Florentina F.E.DeltaTour.S.R.L prezinta …

description

F.E.DeltaTour.S.R.L prezinta …. Oferta de Paste 2011. Elev: Nichifor Lucia Profesor: Ifrim Florentina. Delta Tour va ofera cu prilejul sarbatorilor pascale un sejur de 5 zile(23-27 aprilie 2011) in inima Maramuresului. Pretul sejurului: 549 RON/pers - PowerPoint PPT Presentation

Transcript of Oferta de Paste 2011

Page 1: Oferta  de Paste 2011

Elev: Nichifor Lucia

Profesor: Ifrim Florentina

F.E.DeltaTour.S.R.L prezinta …

Page 2: Oferta  de Paste 2011

Delta Tour va ofera cu prilejul sarbatorilor pascale un sejur de 5 zile(23-27 aprilie 2011) in inima Maramuresului.

Pretul sejurului: 549 RON/pers

Sejurul include: • Transport cu autocar modern 3* • 4 nopti cazare in Hotel Eurosind • Masa in regim demipensiune: mic dejun si cina • Mancaruri traditionale in I zi de Paste • Tururile de orase, vizitele si excursiile cuprinse in program • Servicii de asistenta • Servicii foto, un CD cu pozele de grup si individuale facute in timpul excursiei

Page 3: Oferta  de Paste 2011

Hotelul Eurosind este modern, confortabil si primitor. Se afla situat in centrul orasului Ocna Sugatag si surprinde din prima clipa. Finalizat in 2009, hotelul are 24 de camere, restaurant, centru de conferinte si este adaptat cerintelor si standardelor internationale.

Facilitati cazare: internet wireless, parcare, gradina/curte, piscina, spalatorie, sauna, terasa, living, seif la receptie, livada, bar, restaurant, sala de conferinte.

Facilitati camere: internet , camere cu balcon, incalzire centrala,TV .

Page 4: Oferta  de Paste 2011

Ziua 1 BUCURESTI – MARAMURES Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 06:00, in parcarea din centrul Pietei Victoria. Deplasare pe ruta Bucuresti – Brasov - Sighisoara – Targu Mures – Baia Mare – Ocna Sugatag. Pe traseu, se viziteaza: Cetatea si Biserica Fortificata Prejmer (Brasov), Cetatea Sighisoara, Tur de oras cu oprire in Targu Mures. Cazare si cina in Maramures.

Page 5: Oferta  de Paste 2011

Ziua 2 OCNA SUGATAG – VISEU DE SUSMic dejun. Deplasare pe ruta Ocna Sugatag – Viseu de Sus – Sacel – Dragomiresti – Ieud – Valea Izei – Ocna Sugatag. Pe traseu se viziteaza: Excursie de jumatate de zi cu Mocanita (tren cu aburi pe valea Vaserului, unic in Europa), Centrul de ceramica Dacica (Sacel), Muzeul Tarancii Romane (Dragomiresti), Biserica din Deal (Ieud). Cazare si cina in Maramures.

Ziua 3 OCNA SUGATAG - SAPANTAMic dejun. Deplasare pe ruta Ocna Sugatag – Sighetu Marmatiei – Sapanta – Barsana – Ocna Sugatag. Pe traseu se viziteaza: Muzeul Satului Maramuresean (Dealul Dobaies), Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei (Memorialul Durerii – Sighet), Cimitirul vesel de la Sapanta si Manastirea Peri-Sapanta, Biserica de lemn si Manastirea Barsana. Cazare si cina in Maramures.

Page 6: Oferta  de Paste 2011

Ziua 4 OCNA SUGATAG - BORSAMic dejun. Deplasare pe ruta Ocna Sugatag – Bogdan Voda - Borsa – Rozavlea - Ocna Sugatag. Pe traseu se viziteaza: Biserica de lemn din Dragos Voda, Mausoleul si Casa Martirilor din Moisei, Rezervatia Naturala Izvorul Albastru al Izei si Pestera, Cascada Cailor, Biserica de lemn din Rozalvea. Se poate opta pentru bai, tratament si relaxare in Ocna Sugatag sau Borsa. Cazare si cina in Maramures.

Ziua 5 OCNA SUGATAG - BUCURESTIMic dejun. Deplasare pe ruta Ocna Sugatag – Baia Mare – Cluj Napoca – Alba Iulia – Sibiu - Transfagarasan – Curtea de Arges – Pitesti – Bucuresti. Pe traseu se viziteaza: Tur de oras cu oprire Cluj Napoca, Cetatea Alba Iulia, Tur de oras cu oprire Sibiu, Transfagarasean (Cabana Capra, Cabana Balea Lac, Barajul Vidraru, Cabana Balea Cascada, Manastirea Curtea de Arges). Sosire in Bucuresti in jurul orei 23.00.

Page 7: Oferta  de Paste 2011