Nascatoare de Dumnezeu2.docx

of 2 /2
Nascatoare de Dumnezeu Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, ceea ce esti plina de dar, Marie, Domnul este cu tine. Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau, ca ai nascut pe Cristos Mintuitorul sufletelor noastre. Preasfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ora mortii noastre. Amin. O, Isuse, iartă-ne păcatele, fereşte-ne de focul iadului şi condu în cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de îndurarea Ta. (Rugăciunea de la Fatima) † Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,miluieşte-mă pe mine, păcătosul/a.

Embed Size (px)

Transcript of Nascatoare de Dumnezeu2.docx

Page 1: Nascatoare de Dumnezeu2.docx

Nascatoare de Dumnezeu  † Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara, bucura-te, ceea ce esti plina de dar, Marie, Domnul este cu tine.  Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau, ca ai nascut pe Cristos Mintuitorul sufletelor noastre.  Preasfanta Marie, Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii, acum si in ora mortii noastre.  Amin.

† O, Isuse, iartă-ne păcatele, fereşte-ne de focul iadului şi condu în cer toate sufletele, mai ales pe acelea care au mai mare nevoie de îndurarea Ta. (Rugăciunea de la Fatima)

† † †

† Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu,miluieşte-mă pe mine, păcătosul/a.

† † †