Melfior Ra - Shaumbra - Romania

of 99 /99
MELFIOR RA SHAUMBRA Editura MISIUNEA ROMANIA

Embed Size (px)

description

Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Transcript of Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Page 1: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

MELFIOR RA

SHAUMBRA

Editura MISIUNEA ROMANIA

Page 2: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Descriere CIP a Bibliotecii NaţionaleMelfior RaSHAUMBRAEditura Misiunea România – 2004000 – pagISBN Tipar : GraphotipexDeva

Coperta: RA MAYANCulegere text: SIMONA CORNEATehnoredactare :……….Consilier editorial: WILLI LANDT

2

Page 3: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Copyright © 2004 MISIUNEA ROMANIA

PREFATĂ

În viaţa noastră şi chiar in întruparea noastra actuală, facem multe călătorii , în diverse spaţii şi dimensiuni ale Universului. Dar majoritatea dintre noi evoluăm şi avansăm în viaţă, fără a conştientiza aceasta. Una dintre bazele măiestriei în viaţă este să trăieşti aici si acum şi tot ce faci, să faci la modul conştient. Atunci când eşti Maestru şi îţi îndeplineşti misiunea în mod conştient, totul apare , există şi se manifestă în viaţa ta la un înalt nivel esoteric. Spun, scriu şi susţin aceasta în deplina cunoştinţă de cauză. Am marea bucurie şi onoare să scriu prefaţa acestei cărţi şi fac aceasta cu mult drag şi cu toată responsabilitatea, oferind Iubire şi Lumina, pentru Melfior Ra, sora mea din Lumină, şi întru Lumină, din familia Şhaumbra. În ultimul deceniu al secolului XX, în Romania au apărut multe lucrări esoterice , scrise de renumiti iniţiaţi care dispun de capacităţi extrasenzorile deosebite. Melfior Ra este printre primii dintre aceştia, întrucît ea aduce informaţia esoterică în cadrul noii energii , prin faptul că trăieşte aici şi acum, trăieşte prezentul şi îşi conştientizează misiunea sa pe Pământ, ca membru pe deplin conştient al familiei Şhaumbra, al lucrătorului în Lumină şi cu Lumină. Familia Shaumbra din Romania este numeroasă dar mulţi dintre membrii ei nu s-au trezit încă. Cei care s-au trezit şi-au asumat responsabilităţi şi acţionează aducînd informaţia şi modul nou de a creea şi a trăi în noua energie. Aceştia sunt: Ghizi, Maeştri şi Învăţători spirituali aici in acest spaţiu tridimensional. Când această carte ajunge la tine, în mâinile tale, sub raza privirii tale,înseamnâ că ţi-a sosit timpul să afli despre învaţătura entitaţii Tobias , despre Şhaumbra , despre noua energie emisă din Înalt, pămintenilor. In acest fericit caz procedează astfel : in primul rind bucură-te. Iar dupa ce ai citit, închide ochii, respira adinc, deschide-ţi inima şi lasă-ne pe noi ( familia ta de Lumină ) să te îmbrăţişăm cu iubire fraţească şi să te aducem în mjlocul nostru. Felicit pe sora mea de Lumină, Melfior Ra , pentru tot ceea ce crează pentru familia Şhaumbra din Romania, fapt prin care ajută familia Şhaumbra din întreaga lume. Cu aceasta ocazie, îmbraţişez familia mea Şhaumbra şi ofer tuturor, ceea ce am şi port in inimă.

3

Page 4: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Iubire şi Lumină.

Moşhe Zamurovich

( Reiki, Karuna, Lightarian, Master Teacher )

TOBIAS ŞI ROMANIA

Cine este TOBIAS ? Tobias este o entitate astrală care se află acum într-un corp imaterial, corp energetic de înaltă stare vibraţională. El, Tobias, a trăit pe Pământ în urmă cu multe mii de ani. În Biblie, în Vechiul Testament, în unele ediţii se mai găseşte şi poate fi citită “Cartea lui Tobit“ Aflăm acum că cel care atunci se numea Tobit, acum îl numim Tobias şi se află în alt spaţiu dimensional, având un corp de lumină, iar cel care atunci era fiul său Tobia, acum se numeşte Geoffrey Hoppe, numit şi “Cauldre” şi este fiinţa umană terestră prin care Tobias transmite pamântenilor ceea ce trebuie să afle ei acum în aceste vremi de tranzit, spre cea de a patra dimensiune.

Iată că avem încă o dată confirmarea că un spirit vine la întrupare pe Terra de nenumărate ori şi că spiritele preferă să vină la întrupare în mijlocul acelor fiinţe lângă care au mai convieţuit şi în alte vieţi anterioare şi timpuri.

Începând din august 1999, Tobias transmite lunar un mesaj, o lecţie, o învăţătură pentru pamânteni, învăţătură care este necesară acum în aceste vremi. Deşi aceste lecţii se transmit în Statele Unite ale Americii, iată că prin intermediul computerelor, aceste învăţături circulă pe tot globul pământesc. Cei care primesc învăţătura lui Tobias s-au unit într-o familie numită SHAUMBRA, aceasta fiind familia spiritelor misionare pe Terra, a spiritelor învăţători, a celor care parcurg înalta şcoală de evoluţie spirituală şi totodată predau mai departe cele învăţate şi asimilate. Noi avem marea bucurie de a afla că Geoffrey Hoppe a fost în câteva vieţi anterioare întrupat în România, iar soţia sa Linda are rădăcinile în România, întrucât bunica ei era româncă.

4

Page 5: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

În toamna anului 2003 Geoffrey şi Linda au ţinut un channeling (transmisia lui Tobias) în Europa. Ei sunt invitaţi din ce în ce în mai multe ţări, întrucât cei care au luat contact cu energia transmisă de Tobias şi invitaţii săi celeşti, prin Geoffrey, doresc să se împărtăşească cu noua energie, direct de la sursă. Energia care se emite la asemenea întâlniri, ajută la iluminarea spiritelor întrupate prin evoluţia spirituală, prin conştientizarea misiunii lor şi prin prosperitatea şi abundenţa realizărilor, a celor care se împărtăşesc cu această nouă energie.

Iată deci că în octombrie 2003 Geoffrey şi Linda au fost invitaţi în Olanda, ca întâlnirea dintre pamânteni şi fiinţele celeste să aducă şi în această ţară Lumina Divină. La acel channeling au participat atât olandezi cât şi persoane din aproape toate ţările europene, persoane care în prealabil luaseră cunoştinţă despre transmisiile lui Tobias şi noua energie. În fiecare chenneling Tobias are invitaţi celeşti. Dintre aceştia menţionăm câteva fiinţe de Lumină ca : Arhanghelul Mihail, Fecioara Maria, Iisus Christos şi mulţi, mulţi alţi sfinţi, îngeri şi arhangheli despre care omenirea încă nici nu a auzit până în prezent. Persoanele care participă la asemenea întâlniri se împărtăşesc cu energia divină a invitaţilor lui Tobias, transmisă prin cuvintele rostite de Geoffrey Hoppe.

Este minunat că au participat la întâlnirea din Olanda, şi două persoane din ţara noastră. Am avut ocazia să cunosc şi să întâlnesc una dintre cele două persoane participnte la întâlnirea din Olanda. Pot să spun că am văzut minunea minunilor, adică un om care emitea lumina ca un luceafăr care pulsa. Persoana, Moşhe Zamurovich, a venit de acolo cu o încărcătură energetică atât de înalt vibraţională şi de pură încât emitea lumină iar aceasta se vedea foarte clar. Aceste două persoane care s-au împărtăşit cu lumina divină, desigur că nu se aflau acolo din întâmplare, ci dintr-un impuls interior, impuls celest, şi au avut inspiraţia să-l invite pe Geoffrey şi Linda, să ţină un channeling, o transmisie, în România. Desigur că Geoffrey, după ce a intrat în contact mental şi vibraţional cu Tobias, a răspuns afirmativ celor două persoane, primind cu bucurie invitaţia de a veni în România. Atunci Linda, soţia lui Geoffrey, a spus că doreşte să vină aici deoarece îşi are rădăcinile în pământ românesc prin bunica sa care era româncă, şi doreşte să vadă locul in care i se află rădăcinile şi totodată locul în care a trăit bunica sa.

In Olanda, prin Geoffrey, entitatea Tobias, a transmis un mesaj special pentru România. Geoffrey l-a întrebat pe Tobias dacă nu cumva a trăit cândva în România, întrucât îi transmitea exprimându-se cu un accent românesc. Dar Tobias a răspuns că nu el a trăit în România ci Geoffrey s-a născut şi a vieţuit cândva aici în România şi de aceea îi vorbeşte cu accent românesc. Desigur că şi pentru Geoffrey era o noutate să afle aceasta. Apoi Tobias a transmis un mesaj pentru România şi românii de azi.

MESAJUL LUI TOBIAS PENTRU ROMANIA -Transmis în Olanda, în Septembrie 2003 -“Dragi Shaumbra, să ştiţi că vă iubim şi ştiu că faceţi o muncă foarte

importantă în România. Ceea ce pot să vă spun, să fiţi convinşi că faceţi ceea ce trebuie.

5

Page 6: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Astfel, dragi prieteni, Shaumbra din România, ştiu că mulţi dintre voi sunt conectaţi cu noi în acest weekend din Olanda, toţi Shaumbra care sunt aici intră în energia channelingului. Acum vorbim de plecarea lui Geoffrey şi Linda în România. Aţi auzit că dragul înger Linda are strămoşi în România şi într-adevăr Geoffrey are mai multe vieţi trăite în această regiune, iar într-una din vieţi s-a născut chiar în România, iar în altă viaţă a trăit câţiva ani în România. Noi glumim cu ei pentru că în câteva zile a channelingului i se vorbea Lui Geoffrey cu accent românesc. Iar când Geffrey m-a întrebat dacă sunt din România, i-am spus că nu eu, ci el este din România.

Aşa că va fi o aventură pentru el să ajungă în România, acolo unde el a fost un mistic şi făcea magie. Şi va fi ceva magic pentru el să se întoarcă pe acest pământ. Am studiat acest pamânt al României şi observăm schimbările prin care a trecut în cele câteva mii de ani. Ştim că toţi cei care ascultă sau citesc această înregistrare, primesc energia întreagă, ştim că ea este acolo cu voi. Mesajul pe care îl avem este, că acest pamânt are multe răni. Răni foarte, foarte adânci în structura conştiinţei oamenilor. Ştim că este mult de lucru şi de aceea i-am rugat pe Linda şi Geoffrey să accepte acestă invitaţie să petreacă puţin timp acolo, să aducă energii vindecătoare. Aceste răni sunt vechi, de sute, poate chiar de mii de ani. Putem numi o karmă profundă a ţării, iar voi duceţi în spate această karmă. Vom veni să vă ajutăm să înţelegeţi că nu e nevoie să duceţi această karmă.

Cei care v-aţi reîncarnat în această ţară de multe, multe ori, aţi făcut-o pentru că sunteţi legaţi de această ţară şi vă întoarceţi pentru că vreţi să vindecaţi aceste răni. Întâmpinaţi o rezistenţă la vindecare şi totuşi voi vreţi să vindecaţi în continure şi nu vă duceţi undeva unde să vă fie mai uşor. Se poate spune că această zonă este inima Europei şi că această zonă este rănită şi aceasta s-a întâmplat cu mult înainte. Vom vorbi despre aceasta când vom veni să vă vizităm, dar ascultaţi aceasta, că există vindecare şi voi sunteţi aici la alegerea voastră, voi sunteţi aici cu un scop deci. Iar prin prezenţa voastră aici aţi anihilat mari cutremure de pământ care ar fi omorât mulţi oameni şi ar fi dezrădăcinat nu numai conştiinţa mamei Pământ. Prin prezenţa voastră, voi menţineţi echilibrul şi totodată ţineţi la distanţă forţele întunecate care ar vrea să vină aici, care ar vrea să ia puterea pentru că, chiar în esenţa zonei, în mijlocul ţării în care locuiţi, există o magie profundă care a fost plasată acolo cu mii de ani în urmă. Este magia pasiunii, magia transformării, magia care a fost rănită, dar nu de către voi. Dar nu luaţi asupra voastră aceasta, că nu de voi a fost rănita, ci de către cei care au venit şi au violat energia oamenilor şi a acestui pământ. Voi să ştiţi că sunteţi acolo pentru un motiv.

În fiecare zi respiraţi adânc şi să ştiţi că sunteţi sprijiniţi de către energiile crimson şi de energiile multor arhangheli, să ştiţi că voi ţineţi echilibrul până la momentul potrivit.

Nu preluaţi această povară asupra voastră, vă rugăm dragi prieteni, lăsaţi-o să plece şi înţelegeţi şi acţionaţi în serviciul spiritului. Vom veni acolo acum, vom veni să vă vedem curând personal şi vom fi înconjuraţi de spirite care vor veni acolo pentru vindecarea care este atât de necesară.

Vă iubim mult şi înţelegeţi că niciodată nu sunteţi singuri în munca voastră şi în munca pe care o faceţi. ŞI AŞA ESTE.”

6

Page 7: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

ENTITATEA TOBIAS

Nimic nu este întâmplător. Nici faptul că am primit la începutul lunii decembrie a anului 2001, de la M.P. din Bucureşti, membră a clubului Melfior Ra, “ Lucrarile lui Tobias - Cartea l. Seriile noului pămînt.”

Atunci nu am dat mare atenţie filelor primite, xeroxate şi mai lipseau şi pagini din conţinut, dar am mulţumit Mariei. Am început lecturarea paginilor, fiind încă în Bucureşti. După câteva pagini, am perceput vibraţia transmisă prin cele descrise în carte. Am început să acord o atenţie din ce în ce mai mare informaţiilor primite. Ba chiar mai mult de atât, am început să percep în apropierea mea prezenţa unei entităţi energetice.

În acea carte, din loc în loc se dădeau pauze. Bineînţeles că în acele pauze se efectua asupra cititorului o energizare, o rezonanţă cu entitatea care a emis cele transmise nouă pământenilor prin Geoffrey, un spirit întrupat, aflat acum în Statele Unite, şi care era cel mai în măsură să transmită cele dorite din Înalt.

Ştiam, simţeam şi percepeam că din moment ce am intrat în rezonanţă cu entitatea Tobias, cea care comunica din plan divin, aveam posibilitatea comunicării directe cu această minunată entitate. Mi s-a mai întâmplat aceasta de multe ori şi nu era nimic inedit sau surprinzător în acest sens.

În prima noapte a lecturării, am avut un vis, înspre ziuă. Se făcea că urcam un munte şi deodată muntele îmi era cunoscut, era muntele Bucegi. Am ajuns lângă Sfinx. Ştiam unde mă aflu şi îmi era drag acel loc şi acele vibraţii din preajma sfinxului. Deodată o voce din interiorul meu mi-a spus: “Priveşte cerul“. Am privit în sus şi am văzut, parcă formată din nori, o entitate care îmi era tare familiară şi dragă totodată. În clipa aceea am ştiut cine era, iar în mintea mea auzeam ca un ecou: Tobias, Tobias, Tobias.

Eram atât de bucuroasă că îl vedeam pe Tobias, chiar dacă era format din ceva asemănător norilor. Ştiam, simţeam, percepeam că astfel doreşte să-şi arate prezenţa şi să-mi confirme că într-adevăr comunicam împreună. Vedeam în jurul său mulţime de alte entităţi, dar acestea nu erau în prim plan ca Tobias.

Desigur că după ce m-am trezit, am fost şi mai bucuroasă de cele văzute în vis, deşi ştiam că nu era chiar un vis, un vis banal, ci era o comunicare şi o confirmare totodată.

Zilele treceau şi eu continuam lectura. Toate acele pauze din text le onoram cu o interiorizare, o “meditaţie“ şi o încărcare energetică de înaltă vibraţie prin respiraţii profunde.

Tobias a început să-şi facă apariţia şi în timpul zilelor, în timpul lecturării a ceea ce El comunica celor din Cercul Crimson. Spre întristarea mea, am terminat filele care au fost traduse şi care le primisem. Sufeream că nu puteam citi mai departe, deoarece informaţiile erau deosebite. Multe din cele comunicate nu le cunoscusem încă şi doream să continuu instruirea mea. Astfel am început să mă interesez cum aş putea procura în continuare scrierile Cercului Crimson.

Întâmplarea, care nu-i întâmplare, a făcut să mă viziteze o cunoştinţă, A.P., care locuieşte de câtiva ani în Australia. Am discutat cu ea despre cele ce

7

Page 8: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

citisem şi nu mică mi-a fost mirarea ca după plecarea ei din ţară să-mi transmită pe internet, din Australia, continuarea în limba română a transmisiilor lui Tobias, precum şi fotografii ale Cercului Crimson. Eram fericită. Primeam transmisiile, le înregistram, le scoteam la imprimantă le citeam şi le ofeream si altor persoane. Dar pe lângă faptul că citeam, am început să comunic cu Tobias. Chiar în timp ce citeam, facând acele pauze, închideam ochii şi vizualizam atâtea comunicări transmise mie atât telepatic cât şi în imagini. Era minunat, eram atât de fericită că cineva atât de înalt vibraţional se ocupa de mine, din Înalt.

Am primit astfel multe informaţii şi cunoaşteri. Am fost extraordinar de bucuroasă când am vizualizat venirea mea pe Geea. Am vizualizat, sub supravegherea lui Tobias, secvenţe din viitor şi multe multe altele. Am vizualizat deasemeni trecerea mea într-o altă etapă.

Dar despre toate acestea detaliat, în capitolele următoare.

MIL ŞI TOBIASEntităţi imateriale superevoluate care veghează asupra

pamântenilor

De câţiva ani buni menţionam în cărţile mele despre un ghid astral de înaltă luminozitate şi superioritate, pe care îl numisem Mil. Desigur că mulţi dintre cititorii mei au înţeles că de fapt Mil era una şi aceeaşi entitate cu fiinţa superevoluată care în creştinism este cunoscută ca Arhanghelul Mihail. Cititorii au dedus aceasta întrucât de multe ori menţionam numele celor doi ghizi de înaltă spiritualitate şi vibraţie, Mil şi Gal, încât astfel a fost uşor ca cititorii să înţeleagă despre cine era vorba. Mai apoi am venit în scrierile mele cu ghidul Zen. Şi aşa, din aproape în aproape, cititorii au ajuns să-mi cunoască ghizii astrali, pe unii dintre ei în plan fizic, iar pe altii în plan astral.

Acum am permisiunea să aduc la cunoştinţă cititorilor mei că un nou ghid, o nouă cunoştinţă, fiinţă superevoluată astrală imaterială îmi călăuzeşte paşii spirituali, iar această fiinţă se numeşte TOBIAS. Este o fiinţă superevoluată care a fost întrupată de mai multe ori pe Terra şi în apropierea căreia am avut diferite misiuni în mai multe din vieţile mele anterioare. Acum, la modul conştient, primul impact vibraţional cu Tobias l-am avut prin intermediul unor transmisiuni emise de el pământenilor printr-un spirit întrupat, aflat şi el în misiune, numit acum Geoffrey Hoppe.

După ce am avut primul impact vibraţional cu Tobias prin cele transmise prin Geoffrey, iată că într-o călătorie astrală Mil, înaltul şi sublimul ghid–învăţător, m-a condus la o întâlnire cu Tobias, întâlnire care a avut loc într-un spaţiu dimensional de înaltă vibraţie. Acolo mi s-a permis să-mi revăd şi reamintesc întâmplări din vieţile când am mai fost întrupată pe Terra şi făceam parte din aceeaşi familie cu Tobias. Desigur că după această întâlnire de contact, am rămas în legătură directă cu Tobias şi la modul conştient. Acum, alături de alţi ghizi astrali, care mi-au îndrumat paşii evoluţiei spirituale pe

8

Page 9: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Terra, se afla şi Tobias care îmi comunica ceea ce doreşte să transmit pamântenilor din această zonă.

Deasemeni am luat contact şi cu alte persoane-spirite întrupate, care şi ele se află acum în misiune în această zonă, fiinţe cu care de-a lungul multor vieţi anterioare am conlucrat spre slava Luminii, facând parte din aceeaşi mare familie –SHAUMBRA, familie a spiritelor aflate în misiune pe Terra.

În ziua de 14 ianuarie 2003, în Bucureşti am avut o primă întâlnire cu vechea familie-Shaumbra, de fapt cu câteva spirite întrupate cu care mai conlucrasem cândva. La această întâlnire a participat şi Tobias, noul ghid învăţător, el bineînţeles în corp imaterial, dar sesizat-perceput mai întâi şi apoi vizualizat de mine. Au primit confirmarea prezenţei lui Tobias şi celelalte persoane din Shaumbra de zonă, care erau atunci prezente.

Desigur că nenumărate sunt informaţiile oferite, atât atunci cât şi ulterior, când l-am vizitat acolo în spaţiul lui dimensional, în călătoriile mele astrale. Voi veni în viitor cu amănunte privind învăţătura care doreşte să o ofere pământenilor, precum şi cu informaţii privind actualitatea de pe Terra, la ora prezentă. Acum am să prezint succint ceva din ceea ce se doreşte să se aducă la cunoştinţa pamântenilor, şi anume:

“Naveta spaţială Columbia aducea pe Terra anumite informaţii netransmise prin legăturile radio (conform instrucţiunilor primite de cosmonauţi înainte de lansare ) care ar fi putut revoluţiona sau ajuta imens omenirea. Dar, din Înalt s-a văzut şi constatat cum ar fi fost utilizate acele importante informaţii şi atunci s-au luat măsuri urgente ca acele cunoaşteri să nu parvină încă omenirii, sau unor puteri terestre care le-ar fi folosit cum nu se doreşte din Înalt, adică în scop distructiv evoluţiei umane terestre.“

Voi continua să transmit şi în viitor ceea ce se doreşte din Înalt, indiferent dacă aceasta place sau nu place cuiva. Eu mă aflu aici să slujesc LUMINA, CUNOAŞTEREA şi ADEVĂRUL.

ÎNTALNIREA CU METATRON

După cum am intrat în relaţie vibraţională cu Tobias şi Geoffrey, iată că a venit la rând energia şi comuniunea vibraţională a lui Metatron, entitate energetică spirituală care nu a luat vreodată forma corpului uman terestru, dar care ne reprezintă ca fiinţe divine, prin conştienţă şi iubire, prin conştientizarea noastră ca scântei divine care fac parte din Marele Întreg, numit Dumnezeu. Metatron nu a venit niciodată pe Terra în corp fizic. Dar în formă de puternică energie a vizitat Terra, înainte ca aceasta să fie condensată în forma cunoscută de noi. Deci a vizitat spaţiul acesta dimensional înaintea facerii Planetei ca Geea-Pamânt.

Metatron, dacă ar fi venit, dacă s-ar fi apropiat de Terra după facerea ei, ar fi dezintegrat creaţia, fiinţele umane terestre şi multe altele care fac parte din creaţia planului terestru. Nici acum Metatron nu se apropie direct de Terra şi de fiinţele umane din aceleaşi motive expuse mai sus. În schimb Metatron a emis prin pulsaţii (a dislocat din fiinţa Sa) fluxuri energetice, particule–scântei, iar acestea au luat forme, printre care chiar şi forme energetice umane dar imateriale şi prin aceste canale ale sale Metatron comunica vibraţional, prin Limbajul Ah, cu fiinţele umane terestre care au parcurs anumite grade de

9

Page 10: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

ascensiune în cunoastere. Mai precis, conlucrează cu fiinţele care au reuşit şi au înţeles că ele nu sunt trupul ci spiritul şi se manifestă ca atare, chiar aici în plan tridimensional. Aceste fiinţe umane terestre fac de fapt parte din energia de grup şi de familie spirituală a lui Metatron, care prin evoluţie au ajuns să se încadreze în vibraţia Sa şi să aibă posibilitatea comunicării vibraţionale.

Iată că astăzi, citind, Lucrările lui Tobias, am intrat în acele pauze vibraţionale ale Limbajului Ah şi am fost conectată la Metatron prin particula-scânteie a unei fiinţe imateriale, dar care mi s-a arătat ca formă umană terestră cu o înfăţisare anume (îi vizualizam doar capul ca înfăţişare umană). Acum mi se transmite că acea particulă-scânteie va veni la întrupare în plan terestru, va avea acea înfăţisare şi va vieţui în ţările arabe. Va fi un învăţător-spiritual.

Am comunicat cu această entitate prin Limbajul Ah, limbaj vibraţional utilizat între spiritele conştiente de divinitatea lor. Ea a vrut să cunoască anumite stări vibraţionale ale fiinţelor umane terestre. Fiind în comuniune cu această entitate care doreşte să o notez cu prenumele de Tobias jr. Tot ce ea experimenta, prin mine se transmitea în acel limbaj vibraţional, bazei lui spirituale-Metatron. Acesta, prin intermediul emisiilor Sale, particule-scântei, experimentează trăirile spiritual vibraţionale ale spiritelor întrupate pe Terra.

Am comunicat astfel vibraţional cu Tobias jr., iar la încheierea comunicării, conlucrării şi comuniunii vibraţionale am vizualizat rezultatul “materializat“ într-un fel de grăunţe aurii (foarte asemănătoare boabelor de porumb) şi strălucitoare ca Soarele. Era ceva minunat şi deosebit să vizualizez “materializarea” emisiei energiei iubirii spirituale, (chiar a unei fiinţe imateriale) condensată în acele grăunţe aurii. Am văzut că grăunţele energetice au fost împachetate cu grijă şi transportate în faţa lui Metatron, iar acolo au fost oferite particulelor-scântei emise de Metatron, particule-scântei care urmează să vină la întrupare pe Terra. Fiecare particulă-scânteie a primit câte un grăunte de lumină vibraţională şi acest grăunte a fost asimilat în interiorul fiinţei energetice a entităţii. Odată cu aceasta, entităţile emise de Metatron au primit cunoaşterea iubirii spirituale terestre. Aceasta le-a oferit prilejul de a dori şi mai mult să vină la întrupare pe Pământ, să ofere această cunoaştere spiritelor întrupate aici pentru a crea echilibrul necesar pe Geea în vederea trecerii în noua energie şi cunoaştere, oferită Terrei prin armonie şi conştientizarea fiinţei divine în interiorul fiinţei umane din acest spaţiu dimensional.

Deasemeni am vizualizat un fel de ... cartofi închişi la culoare care mi-au fost arătaţi imediat după apariţia grăunţelor strălucitoare. Eram mirată de această apariţie, când mi s-a transmis că dacă aş fi emis fluxul energetic al iubirii în dualitatea folosită încă pe Terra, aşa ar fi arătat roadele emisiei iubirii în dualitate, ca nişte cartofi, dar pentru că am ieşit din dualitate şi energia veche a planului tridimensional, roadele emisiei vibraţionale a iubirii spirituale sunt strălucitoare şi divine, deşi mult mai mici ca formă, dar mult mai luminoase şi înalt vibraţionale. Am fost foarte uimită de cele ce mi se transmiteau prin imagini vizuale, telepatic sau prin claraudiţie.

Rămân conectată în continuare (sper că pentru veşnicii) la unda vibraţională a entităţii Metatron, prin emisiile energetice-vibraţionale ale Sale.

Toate acestea din iubire, pentru iubire şi cu iubire, tuturor cititorilor acestor trăiri-experiment.

10

Page 11: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

ÎNTALNIREA ŞI CONTOPIREA CU METATRON

După cele întâmplate, trăite şi descrise mai sus, expuse în prima parte a acestui capitol, după 24 de ore am continuat cu lectura informaţiilor transmise de Tobias prin Geoffrey Hoppe, de la Crimson Circle. Nu mică mi-a fost mirarea când după câteva pagini de lectură am ajuns la capitolul sau lecţia -din aprilie 2002, intitulată “SUNTE ŢI GATA?”. Când Tobias a anunţat că Metatron a dorit să se adreseze grupului, să transmită un mesaj, el dorea de fapt să transmită, să transfere o energie în fiecare Shaumbra. Apoi urma acea pauză în care de fapt s-a transmis energia Metatron, iar după acea pauză, prin Geoffrey a transmis Metatron mesajul transformat în cuvinte.

Pentru mine a fost o uimire, o încântare şi o confirmare că ceea ce s-a petrecut cu 24 de ore înainte, acum se confirmă prin ceea ce transmitea Metatron şi anume (citez un fragment din cele transmise de Metatron):

“Eu sunt Metatron,Vocea Voastră în Spirit. Eu nu sunt obişnuit să vă vorbesc direct. Pentru cei care îmi cunosc trecutul, voi o să înţelegeţi că eu am trimis mesagerii să fie cu voi. Deci, este chiar o onoare pentru mine să vin aşa direct ca acum, să mă alătur lui Tobias, să mă alătur vouă în această adunare. Şi într-un sens, eu sunt tot aşa de nervos ca şi Cauldre de această prezentare directă, sau poate şi voi sunteţi …. “

Ceea ce am vrut să subliniez în această transcriere a mesajului lui Metatron este faptul că într-adevăr, cu o zi înainte am trăit cele descrise în prima parte, când un trimis al lui Metatron mi s-a prezentat şi am experimentat împreună cele ce am descris. Şi pentru mine acum era o mare onoare să citesc acestea şi să am confirmarea la cele ce trăisem. După ce am terminat de citit ceea ce urma, de fapt am terminat de citit cele traduse în limba română. Sufeream pentru că nu mai puteam să mă înfrupt din transmisiile lui Tobias, întrucât necunoscând limba engleză, nu aveam posibilitatea să citesc ceea ce urma în transmisiile lui Tobias.

Pentru un timp am închis ochii şi bineînţeles că m-am conectat energiei lui Metatron. Sau mai bine zis el, prin trimişii săi, m-a contactat. Am perceput vibraţia sa. Deodată am vizualizat o sferă imensă de energie multicoloră, ştiam că este Metatron. Cum ştiam ? Şi de unde ştiam aceasta, este greu de spus. Conştientizam că ceea ce ştiam venea din interiorul meu, ştiam fără cuvinte. Era de fapt o comunicare vibraţional-energetică prin care înţelegi chiar fără cuvinte.

Vedeam deci acea sferă minunată şi luminoasă, când deodată m-am văzut pe mine o mică luminiţă care se apropia de imensa sferă. Uimitor, am ajuns urcând pe lângă sfera multicoloră mai sus de jumătatea ei. Uimire extraordinară,stupefacţie, sfera s-a deschis şi m-a primit în interiorul ei. Era atât de bine acolo, atâta pace şi linişte. Cred că mi-a trebuit un timp de acomodare. Spun aceasta deoarece a trecut un timp în care doar pluteam. Apoi deodată mă vedeam pe mine cum am început să iau o formă. Dintr-o mică sferă luminiscentă, am devenit ca un boboc de floare de trandafir, dar tot de formă sferică şi într-o haină energetică –sferică. Din acesta a ţâşnit o tulpină energetică luminoasă care se extindea în jos, apoi din această tulpină au ţâşnit un fel de rădăcini, dar şi acestea energetice şi luminoase. Acestea s-au ancorat în partea inferioară a sferei energetice multicolore. Apoi vedeam din nou

11

Page 12: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

bobocul de floare de trandafir. Acesta urca în interiorul sferei, a urcat prin extinderea tulpinii până a atins partea superioară a sferei energetice-mamă, a sferei care se deschisese şi mă primise în interiorul ei. Bobocul de floare de trandafir, la un moment dat a atins partea superioară a sferei-mame şi s-a unit cu aceasta. Sfera energetică vibra de satisfacţie, vibra prin aceasta şi trandafirul în totalitatea lui: rădăcină, tulpină şi floare. Se emitea astfel un fior de împlinire, de bucurie şi extaz. Floarea trandafirului s-a deschis şi s-a contopit cu partea superioară a sferei imense şi minunate. Vedeam şi din exteriorul sferei floarea de trandafir care se contopise cu sfera, vedeam şi din interiorul sferei, în interiorul ei, precum vedeam totodată şi în exteriorul sferei, din exteriorul ei şi acestea concomitent. Trăiam ceva de nedescris. Trăiam dumnezeirea, trăiam extazul, trăiam împlinirea. Trăiam trezirea şi conştientizarea mea că sunt fiinţă spirituală. Cuvintele nu pot reda ceea ce trăiam, adevărată trăire şi regăsire a fiinţei mele divine. Aş fi vrut să fi rămas astfel în această contopire divină şi trăire, pentru veşnicii.

După o perioadă, am văzut ceva în exteriorul sferei-mamă, ceva cu care mă contopisem. Am văzut figura asemănătoare unei fiinţe umane, care parcă se topea, devenea tot mai subţire şi mai mic, se subţia, apoi s-a volatilizat, dar s-a unit cu pământul. În conştienţa mea, în mentalul meu, dacă poate fi numit astfel, am înţeles că ceea ce văzusem era de fapt vechea mea energie în care vieţuisem până în clipa aceea pe Terra. Abia acum aceasta dispăruse în totalitate şi nu mai exista. Ce exista şi ce eram acum? Era o fiinţă divină care vieţuia în interiorul imensei sfere cu care se contopise şi care ocrotea trandafirul din interiorul ei. Trandafirul exista pe verticală, în mijlocul sferei, ca o axă, cu rădăcinile-i de lumină înfipte în partea inferioară a sferei, în baza ei, cu tulpina-i luminoasă care era de-a lungul sferei şi cu floarea-i de lumină, deschisă şi contopită cu partea superioară şi luminoasă a sferei.

Nimic nu este mai satisfăcător şi mai înalt vibraţional ca această contopire cu Sfera de lumină-Metatron, care este de fapt VOCEA SPIRITULUI NOSTRU, A EXPRIMĂRII LUI, A FIINŢEI NOASTRE DIVINE , CARE SUNTEM - EU SUNT.

TOBIAS, GEOFFREY ŞI MELFIOR

Luasem la cunoştinţă de câtva timp despre transmisiile entităţii Tobias, prin Geoffrey Hoppe, de la Crimson Circle. Începusem să comunic vibraţional cu entitatea Tobias. Simţeam o mare afecţiune şi pentru Geoffrey, cel prin care transmite Tobias, în Crimson Circle. Priveam pozele cu el şi simţeam cum mă încarc energetic. Se producea în fiinţa mea o înălţare vibraţională inexplicabilă. Aveam comunicări chiar şi prin vis cu Tobias şi eram conştientă că se lucra mult asupra mea, mai ales când dormeam.

Într-o noapte, fiind într-o asemenea lucrare sub egida lui Tobias, iată că am avut această comunicare căreia eram tentată să îi spun vis. Dar ştiu că nu era vis ci o comunicarea într-o stare mai specială.

A apărut Tobit cu fiul Său Tobia, mergeau împreună. Îi vedeam în mişcare, sub lumina soarelui din miezul zilei de vară. Erau atât de frumoşi, luminoşi şi fericiţi şi îi iubeam atât de mult, simţeam iubirea care se răsfrângea din fiinţa mea asupra lor. Deodată m-am vizualizat între ei ţinându-ne de mâini

12

Page 13: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

toţi trei şi mergând aşa în continuare pe acelaşi câmp.Vedeam, vizualizam aceasta de undeva din exteriorul imaginii. Eu eram şi între ei ţinându-ne de mâini şi eram totodată şi undeva de unde vedeam toate acestea ca într-un film.

Eu, cea din exteriorul acelei imagini, l-am întrebat pe Tobias. “Tobit, cine este femeia dintre tine şi fiul tău Tobia? ” Iar Tobias a răspuns:“Cine poate sta între un tată şi fiul lui? Cine alta decît …. Dar mai

gândeşte tu cine putea fi? Vei afla răspunsul.”Am tresărit şi am revenit în starea de “normalitate“ şi veghe a fiinţelor

terestre. Din acea clipa am înţeles cine era femeia dintre tată şi fiu, ştiu, dar nu îndrăznesc să pun pe hârtie. De câte ori îmi amintesc acea trăire, îi am în faţa ochilor pe cei doi, Tobit şi Tobia. Simt aceaşi mare iubire pentru ei. Când mi-e tare dor, deschid calculatorul şi îl privesc pe Geoffrey, care se află pe monitor şi simt încărcarea vibraţională şi energetică deosebită. Ştiu că aceasta înseamnă emisia de peste vremi a iubirii lui pure spre mine. Într-adevăr iubirea este cea mai înaltă şi puternică forţă din întregul macrocosmos. Nimic nu poate fi stavilă, nici prin vremi, în faţa puterii iubirii pure.

MARELE PREOT AL TEMPLULUI DE LA ŞINCA VECHE

Însoţită de un grup de iniţiaţi, în vara anului 2003, am vizitat Templul de la Şinca veche. Am ajuns acolo, am urcat panta dealului şi iată-ne în faţa templului. Ne-am oprit. Ne-am pus în rezonanţă cu vibraţia locului şi abia apoi după un timp, am intrat cu smerenie în templu.

Am intrat de fapt în interiorul dealului, sub stânca din care se compune dealul. Nu se vedea decât stânca şi pulberea de pe jos, în prima încăpere. În partea dreaptă era o deschizătura în peretele stâncos prin care se vedea interiorul unei alte încăperi. După câţiva paşi şi câteva minute de acomodare, am intrat în următoarea încăpere. Dar ca să intri în aceasta trebuia să te apleci, sa faci o plecăciune, să te închini oarecum, întrucât era un perete de stâncă despărţitor, iar numai în apropierea solului avea deschizătura prin care se poate pătrunde mai departe. Dar în acest perete despărţitor, la înălţimea ochilor, este un orificiu prin care se poate vedea, stând în poziţia verticală, în următoarea încăpere, adică în altarul templului. Prin acel orificiu într-o anumită zi şi oră se poate vedea simbolul din altar, semnul lui David, adica hexagrama, steaua cu şase colţuri, dar in mijlocul căreia se mai află şi simbolul energiilor Yin şi Yang, adică a dualităţii, a femininului şi masculinului.

Iată că în această sală, deasupra noastră era o deschizatură spre înalt, prin care pătrundea Lumina Soarelui. Mare mister, deschizătura avea formă trapezoidală şi spiralată, cu partea deschizăturii mari în interiorul stîncii. Acum se mai văd doar trei spirale sculptate în stîncă, din cele şapte care au fost iniţial şi de la care urcau spre cer, mii de trepte energetice până la cei care le-

13

Page 14: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

au construit. M-am postat în centrul deschizăturii, al acelui tunel spre Înalt. Am stat câteva clipe şi minunea s-a produs. Deodată am intrat în contact cu fiinţe extraterestre, cu entităţi din alte spaţii dimensionale, cu cele care au creat cu mii de ani în urmă acel tunel, acel culoar spiralat şi trapezoidal, precum şi simbolul din altarul templului.

Entităţile au început să-mi comunice ceea ce se dorea să aflu cu privire la acel loc, iar eu vedeam ca într-un film ceea ce s-a întâmplat cândva. Am pus întrebarea când s-au întâmplat acestea şi am primit răspunsul, prin care mi s-a transmis:  ’’cu 6000 (şase mii) de ani înainte de Christos.’’ Dar să descriu ce filmuleţ vizualizam mental. Un film care prin Ajna chakra şi clarvedere îl derulau şi mi-l -transmiteau cei cu care am intrat în legătură mentalo-astrală, în timpul comunicării.

Vedeam cum deasupra dealului s-a oprit în staţionare mai îndelungată o navă. Era o navă care putea fi confundată foarte bine cu un nor chumulus, dar mult mai strălucitoare. De ce s-a oprit acolo? Pentru că la baza dealului, într-o grotă, se afla un pământean care era contactat de cei din navă şi prin care aceştia doreau să comunice viitoarelor generaţii informaţiile care trebuiau să ajungă pe Terra. Cine era cel de sub stâncă, cel care îşi pusese acolo sălaşul ? Nimeni altul decât un Mare Spirit întrupat la cererea Sa, pentru a ajuta fiinţele de pe Terra să-şi cunoască prin vremi şi evoluţie originea celestă. El era considerat de către cei din zonă, un fel de “vraci” de alţii, preot, iar de unii, prezicător şi vindecător. Dar cu toate acestea ei nu se sfiau să-l caute şi să-i ceară ajutorul în privinţa sănătaţii, precum şi fel de fel de sfaturi şi preziceri.

Iată că se explică astfel, de ce dealului i se mai spune şi în zi de azi ’’Dealul Ursitelor,’’ pentru că acolo se ’’ursea’’ adică se prezicea viitorul de către cel care vieţuia acolo. La el mergeau mamele, taţii şi bunicii din zonă, după ce li se năştea un urmaş, să le ursearscă, adică, să le prezică viitorul copilului, precum il căutau pentru a-i cere ajutorul şi sfatul în diferite alte probleme şi necazuri care se abăteau asupra locuitorilor.

(Dar despre toate acestea si multe altele voi scrie mai pe larg in următoarea mea carte, iar acum mă voi referi doar, la ceea ce este în legătură directă cu subiectul lucrării de faţă.)

Cine era Marele Preot al Templului ? Al acelui Templu, însemnat cu semnul lui David ? Stupoare, uimire! Nimeni altul decât cel pe care, acum îl cunoaştem ca Geoffrey Hoppe, sau Cauldre, cel prin care entitatea Tobias transmite omenirii mesajele Sale.

Deşi în această viaţă Geoffrey Hoppe, este american de origine, iată că el este cel care în urmă cu aproximativ 8000 de ani, (opt mii de ani ) vieţuia în zona actualului oraş Braşov, mai precis, era Preotul templului de la Şinca Veche. El era cel pe care localnicii îl numeau vraciul, magul sau prezicătorul. Dar oricum i-ar fi spus el era cel care îi ajuta atunci când ei aveau nevoie. El, vraciul, magul, preotul, era cel care a intrat în legătură cu ’’Oamenii veniţi din Soare,’’ cei care au emis raza de lumină, care au tăiat în stîncă un semn care a rămas peste vremi mărturie legăturii şi comunicării dintre oamenii veniţi din Înalt şi vraciul localnic. Semnul era văzut de către cei din popor, numai o singură zi din an, în amiaza zilei şi atunci numai dacă marele Zeu trimitea raza de lumină a Soarelui să pătrundă prin orificiul deasemeni tăiat in stîncă, iar aceasta să lumineze interiorul altarului , ca semnul să poata fi văzut de plebe. Altfel semnul era vazut numai de Marele Preot, numai el avea acces în

14

Page 15: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

interiorul acelei încăperi, dar nici el nu trebuia să zăbovească decît foarte puţin, în interiorul altarului sacru.

Iată că Geoffrey Hoppe, Marele Preot, magul, vraciul, prezicătorul, de curând a fost în România şi a mai prezis poporului acestuia cîte ceva. Iată că rădăcinile trecutului îl readuc aici unde a mai trăit cândva, pentru a-şi ajuta semenii şi pe cei cu care a mai conlucrat prin vremi.

Astfel şi acum mi se explică şi mie multe, şi anume, de ce Shaumbra din Braşov sunt atât de tenaci şi au descoperit multe prin forţe proprii, referitoare la energiile şi tainele cristalelor şi a informaţiilor inoculate în cristalele de cuarţ din zonă. Bineînţeles că tot ei, Shaumbra de acum, nu sunt alţii decât atlanţii care au inoculat informaţiile în cristale, după sosirea şi reorganizarea lor în zonă, după scufundarea Atlantidei. Dar şi atunci ca şi acum, au un îndrumător, un maestru şi învăţător în persoana lui Tobias, şi a lui Cauldre, Geoffrey Hoppe şi a minunatei sale soţii, Linda, care şi ea are rădăcini adânci în aceste meleaguri transilvane.

TOBIAS ŞI CERCURILE CONCENTRICE - EXPANDAREAÎntâlnire în alte spaţii dimensionale cu Shaumbra şi Tobias

Am primit lecţia Shoud 9 din aprilie 2003. Am început să citesc.La prima pauză am început să respir profund şi l-am invocat pe Tobias.

Am intrat în comuniune cu vibraţia Shaumbrei, am trecut într-o stare de expandare. Am emis din toată fiinţa mea acele cercuri concentrice vibraţionale. L-am invocat pe Tobias. Iată că deodată Tobias a apărut în faţa mea. El m-a ajutat să vizualizez ce se întâmplă prin starea de expandare. Am vizualizat cum emiteam cercuri concentrice vibraţionale, iar acestea au ajuns până în spaţiul în care se afla Tobias. Acum vizualizam ce se întâmplă în plan subtil. Vedeam cum a ajuns un cerc concentric la Tobias. Atunci el a transmis unde vibraţionale concentrice spre mine. Comunicam astfel. Am văzut cum emiteam unul spre celălalt cercurile vibraţionale şi când acestea ajungeau la noi, conştientizam ceea ce emitea celălalt, ce emitea vibraţional şi ca forme gând şi cuvânt. Vedeam clar cercurile care ne cuprindeau şi totodată chiar şi pe cei din preajma noastră. Astfel Tobias a primit mesajul meu şi a venit la mine.

Iată-l în faţa mea, m-a salutat cu un salut vibraţional şi mi-a cerut să–l urmez. L-am urmat în lumea lui. Am trecut dincolo de voal, dincolo de zidul de foc şi lumină. Deodată mă aflam în mijlocul unui cerc de fiinţe-entităţi imateriale, care fac parte acolo din  Cercul Shaumbra  condus de entitatea Tobias. Priveam de jur împrejur. Ce vedeam? Roată în jurul meu se aflau fiinţe asemănătoare nouă pământenilor, dar acestea erau mult mai subtile, mai diafane şi mai luminoase. Parcă se vedea prin fiinţa lor. Erau aşezate pe un fel de jilţuri invizibile. Toate entităţile erau înveşmântate în alb şi nu aveau nici un fel de încalţăminte. Sau mai bine zis aveau picioarele înveşmântate în ceva alb lăptos.

Eram în mijlocul unui cerc format din entităţi. Am vizualizat atunci cum toate acestea au primit cercurile, undele vibraţionale emise de mine prin expandarea efectuată,când mă aflam în corp material pe Terra, acasă la mine.

Tobias a făcut prezentările astfel:

15

Page 16: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

El este Melfior Ra, fiinţă celestă, dar acum aflată în plan tridimensional pe Terra. Se află aici aşa cum şi noi mergem uneori acolo să fim împreună cu cei care sunt treziţi din somnul inconştienţei. Aşa cum noi răspundem acolo întrebărilor lor, Melfior Ra va răspunde acum întrebărilor voastre.

Tobias a venit aproape de mine, s-a aşezat puţin mai în spatele meu şi mi-a spus:

“Melfior Ra, vei răspunde tuturor întrebărilor lor.”Am spus: “Da, voi răspunde dacă îi voi auzi.” Nu ştiu de ce mi-a venit să

spun aceasta.Tobias a spus:“Îi vei auzi deoarece ai un auz bine format şi desfundat.” Deodată am auzit următoarele:“Melfior Ra, prieten pământean, prin faptul că ai emis cercuri

concentrice înalt vibraţionale, ştii ce s-a produs cu noi şi în noi?” “Nu.” “Iată, priveşte.“Vedeam cum au ajuns cercurile acolo prin intermediul lui Tobias şi apoi

el le-a transmis şi celor de faţă. Mă vedeam în mijlocul cercului lângă Tobias, deşi la modul conştient când emiteam undele energetice eram pe Terra, singură, şi nu vedeam pe nimeni in preajma mea.

Gândind eu aceasta, Tobias a spus:”Deşi erai pe Terra, o parte din tine a venit aici odată cu vibraţia ta,

chiar dacă nu ai conştientizat aceasta. O parte din tine era deja aici. Toţi cei de faţă s-au bucurat de prezenţa ta vibraţională aici. Ştii ce înseamnă aceasta?”

“Nu.”“Priveşte.”Am privit din nou, şi vedeam ce s-a întâmplat. Când fluxul emis de mine

a ajuns la Tobias, iar el l-a redirecţionat spre ceilalţi, toţi din cerc s-au încărcat-hrănit-împărtăşit din ceea ce emisesem. Dar ce am emis? Simplu un gând de iubire catre Tobias. Iar Tobias mi-a răspuns tot la fel, prin flux energetic, prin cerc concentric. Iar când acesta a ajuns la mine, am simţit contopirea mea cu Tobias. Iar când Tobias a emis fluxul, celorlalţi, toţi au simţit-trait contopirea cu mine.“

Iată că o entitate a spus:“Melfior Ra, ceea ce s-a întâmplat este echivalentul unui act sexual în

plan terestru, dar desigur că frecvenţa vibraţională este alta şi deasemeni şi trăirea este la un nivel mult mai înalt vibraţional. Ceea ce am simţit cu toţii şi chiar tu, este oferirea iubirii pure necondiţionată şi la nivel înalt, la nivel de inimă spirituală şi nu de nivele inferioare de manifestare aşa cum se manifestă între entităţile de pe Terra, în cele mai multe cazuri. Am vrut să conştientizezi aceasta şi să transmiţi celor aflaţi în corp carnal, că expandarea vibraţională este oferirea iubirii pure.”

Eram oarecum uimită şi de ce nu, chiar uşor bulversată şi ruşinată de această expunere directă a entităţii care acum mi se prezinta L.E. Ei au perceput aceasta şi L.E. mi-a spus:

“Iată Melfior Ra, ai făcut dragoste cu un grup de 30 de fiinţe deodată. Dar Tu eşti cel câştigat din aceasta deoarece noi toţi la rândul nostru ţi-am emis iubirea noastră pură deodată şi aceasta chiar te-a ajutat să ajungi acum aici. Iată, aşa se iubeşte în spaţiul în care noi vieţuim. Aşa trebuie să se

16

Page 17: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

întâmple şi pe Terra în scurt timp. Dragostea să se manifeste la nivel vibraţional şi la nivel de inimă spirituală şi nu de organe genitale, sexualitate. Aşa se iubeşte aici, dincoace de voal.“

De ce să nu recunosc că eram destul de uimită şi profund emoţionată. Dar Tobias a venit să mă scoată din încurcătură, şi a spus:

“Melfior Ra se află acum aici să răspundă întrebărilor voastre. Cum şedinţa Shaumbra se ţine aici, in spaţiul celest şi nu pe Terra, procedaţi ca atare.”

A venit o întrebare.“Melfior Ra, noi vă vizităm fără ca voi să ştiţi, sau sunt puţini care ne

percep. Eu am făcut călătorii în spaţiul vostru dimensional şi am văzut lucruri care nu le pot înţelege, probabil mi se întîmplă aceasta şi din cauză că, încă nu am fost vreodată întrupat pe Terra. Răspunde-mi te rog la următoarea întrebare. Acolo, părinţii de copii îşi iubesc copii?”

“Da, desigur, şi-i iubesc chiar foarte mult.”“Dacă îi iubesc, de ce îi bat şi îi fac să plângă şi să sufere chiar?““În ceea ce priveşte educaţia copiilor, pe Terra se procedează în felul

următor: părintele spune copilului să se poarte frumos, adică să fie cuviincios şi respectuos. Dacă copilul nu face întotdeauna aceasta, părintele îi mai dă câte o nuieluşă sau o palmă la funduleţ, sau îl trage de urechi.

“Da, îl loveşte. Am văzut când îl lovea chiar peste cap cu multă duritate şi copilul plângea groaznic, iar părintele era înconjurat de negură, de vibraţie joasă şi lovea cu putere, mica fiinţă şi nu voia să-l asculte măcar pentru a se dezvinovăţi. Cum se poate aşa ceva, cum spui că părinţii îsi iubesc progeniturile? Ce fel de iubire este aceasta?”

“Acum vreau să mai completez ceva la cele spuse anterior. Sunt şi la noi pe Terra părinţi şi părinţi. Părinţii cei mai evoluaţi încearcă doar cu vorbe frumoase să-şi educe copiii şi unii chiar reuşesc. Desigur că nu toţi părinţii de pe Terra sunt spirite superioare şi au această răbdare şi cunoaştere, să se poarte frumos cu copiii, să le devină exemple pozitive. Ştiu că sunt mulţi părinţii care se poartă cu multă asprime faţă de copii şi îi stăpânesc prin duritatea lor, deşi aceasta nu le place copiilor.“

“Am văzut şi asemenea cazuri în călătoriile mele pe Pământ. Vedeam cum copilul nu îşi putea iubi părintele din cauză că era timorat de frica lui, iar părintele jubila că fiul lui era ascultător. Dar vedeam că această ascultare era doar teamă – energie neluminoasă şi copilul abia aştepta să scape de sub tutela aşa zisului părinte, pentru a se manifesta după voia lui. Noi suntem foarte mâhniţi să vedem că se întâmplă aşa ceva la voi.”

Urmează o altă întrebare.“Melfior Ra, de ce pământenii nu fac ceea ce faci tu, adică să

expandeze, să emită iubire spre întregul macrocosmos şi spre toată creaţia Părintelui Ceresc, aşa cum îi spuneţi voi. De ce, cei mai mulţi se mulţumesc să emită iubire nejustificat, numai spre bunuri materiale?”

“Fiinţele terestre au mare nevoie de a-şi dobândi strictul necesar, adică cele necesare vieţuirii pe Terra în condiţii cât mai bune, mai confortabile. Unele vor mult mai mult şi aceasta le ia mult din timp. Atunci ele nu mai au timp de a se reculege, de a se interioriza pentru a-şi cunoaşte puterea şi spiritul prin intermediul căruia se fac asemenea expandări, asemenea emisii vibraţionale.“

17

Page 18: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

“De ce unii pământeni doresc să aibă mai mult decât au nevoie?“Pentru că aceştia nu ştiu, nu vor să vadă adevărul că toate cele

materiale ramân pământului când ei vor fi chemaţi de pe Pământ.“”Cum este posibil ca spiritele întrupate să uite că sunt fiinţe celeste şi că

locul lor este aici şi nu acolo. Că acolo se află doar pentru un timp? Iată ce nu pot eu înţelege.“

Tobias a intervenit spunând. “După ce vei merge şi tu la întrupare vei înţelege mai multe despre

viaţa manifestată în corp carnal. Este într-adevăr greu de înţeles aceasta pentru cei care încă nu au ajuns la şcoala terestră, dar le va veni şi lor timpul să experimenteze prin intermediul unui trup carnal.

Melfior Ra, vei fi condus înapoi pe Terra. A fost prima ta întâlnire cu Shaumbra spiritelor de dincoace de voal. Acesta a fost doar un început. Am promis Shaumbrei de aici că voi invita din când în când câte un spirit Shaumbra din alt spaţiu dimensional. Vei mai veni aici de multe ori pentru a lămuri mai multe necunoscute atât în ceea ce priveşte Shaumbra celestă, cât şi cea Terestră.“

Am revenit în plan terestru. Tobias m-a condus şi înainte să plece am avut nevoie să mă ajute într-o problemă.

Acum câteva zile m-a contactat tata unei fete în vârstă de 18 ani care a dispărut de acasă de aproximativ 45 de zile. Acum l-am întrebat şi eu pe Tobias dacă cele vizualizate referitor la fată sunt reale şi ce trebuie să mai fac pentru a înţelege şi afla despre fata dispărută.

Tobias mi-a spus următoarele:“Expandează până vibraţia ta ajunge la fată.“Am făcut aceasta. Deodată vedeam fata, era în faţa oglinzii, se machia,

se farda. Apoi am văzut un tânar înalt, suplu, blond, cu ochii mai mult cenuşii decât albaştrii. Acesta a venit, a îmbraţişat-o, iar fata l-a întrebat: «  ai făcut ce te-am rugat? »

Am înţeles că îl rugase să comunice părinţilor ei ceva despre existenţa ei.

În clipa când scriam acestea a sunat telefonul şi în clipa aceea am ştiut cine mă suna. Era tatăl acelei fete. Tobias mi-a transmis: “Spune-i cele aflate“. Într-adevăr am făcut aceasta.

Tobias a dispărut din câmpul meu de vizualizare şi percepţie. Sunt şi eu uimită de cele ce mi se întâmpla şi de cele ce trăiesc, dar sunt conştientă că toate sunt coordonate de undeva din Înalt.

FRUCTUL TRANDAFIRULUI

Este nespus de greu să încerci să exprimi în cuvinte ceea ce se poate trăi doar în simţire, în trăirea interiorizată a fiinţei tale. Dar iată că astăzi mi s-a pus şi această întrebare. A venit la mine o persoană care a străbătut distanţa de sute de kilometri pentru a sta de vorbă cu mine şi a o ajuta să înţeleagă anumite fenomene.

Printre multe altele, m-a întrebat şi despre Fructul Trandafirului. Bineînţeles că citeşte Tobias şi teoretic a parcurs Lecţiile lui Tobias, dar numai teoretic. Ce era să-i spun decât că dacă ajungea să parcurgă şi practic ceea ce

18

Page 19: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

a parcurs teoretic nici nu mi-ar fi pus această întrebare. Chiar faptul că a pus întrebarea îmi confirma că a parcurs doar teoretic Lecţiile. Acum vin şi încerc să schiţez răspunsul care îl aştepta V.G. din Galaţi de la mine.

La nivel spiritual şi metafizic totul se întâmplă în simţire, în trăire. Energiile sunt fluxuri imateriale-vibraţionale care trec prin fiinţa noastră. Ele ne străbat şi captăm energiile cu care suntem în rezonanţă. Cu cât starea noastră vibraţională este mai înaltă, cu atât şi energiile care le captăm sunt de frecvenţe mai înalte. Ajungem să ne comparăm cu centrii noştri energetici. Când vom renunţa să lucrăm, captăm şi să emitem energie numai prin centrii energetici inferiori, atunci avem certitudinea că am evoluat, că am făcut paşi în evoluţia noastră spirituală. Prin centrii energetici inferiori emitem la anumiţi paramatri vibraţionali energiile şi captăm tot la fel. Dar dacă încercăm să ne sublimăm energiile şi să urcăm pe scara frecvenţelor vibraţionale, atunci şi emisiile noastre vor fi din ce în ce de ţinută vibraţională mai înaltă.

Poate vor fi persoane care se vor simţi frustrate de acest răspuns sau de această “divagaţie” după părerea lor. Dar tocmai acestora le spun acum:

Vouă, celor care vă simţiţi frustraţi, vă pun întrebarea: Sunteţi în stare să renunţaţi la emisiile energetice care se efectuează prin centrii energetici inferiori, adică prin muladhara, svadistana şi manipura? Sunteţi în stare să renunţaţi la plăcerile trupului pentru cele ale spiritului? Sunteţi în stare să renunţati la plăcerea sexuală pentru a avea o plăcere spirituală? Sunteţi în stare să renunţaţi la bucata de friptură din farfurie şi să o înlocuiţi cu o legumă sau un fruct? Sunteţi în stare să renunţaţi la confortul ultramodern pentru a locui într-o căsuţă umilă şi fără tot felul de aparate sofisticate care produc aer condiţionat şi încălzire? Sunteţi în stare să iubiţi asemenea toate fiinţele, fără a ţine seama că cineva este fiul, fiica, fratele, sora, tata sau mama ta?

Iată la ce se referă cei trei centri energetici inferiori. Aceştia trebuie dominaţi şi supuşi să nu te supună ei pe tine. Abia când cineva a dovedit că poate face toate acestea şi le face, atunci va afla ce este FRUCTUL TRANDAFIRULUI, întrucât acesta se va afla în adâncul interiorul fiinţei lui.

Când s-a ajuns la iubirea necondiţionată, ai atins partea inferioară a inimii spirituale, a centrului energetic Anahata, care o reprezintă. Dar trebuie să ajungi în mijlocul nucleului ei. Pentru aceasta se cere să iubeşti necondiţionat, să primeşti asemenea iubire şi să emiţi. Când ai ajuns în acest stadiu ţi se oferă fructul trandafirului şi al crinului purităţii. Atunci eşti în comuniune cu sinele tău interior, cu scânteia divină din tine şi ai posibilitatea să comunici de la spirit la spirit cu alte fiinţe asemeni ţie, întrucât legea rezonanţei este în funcţiune şi acţiune permanentă. Iar undele fluxului tău energetico-vibraţional, undele emisiilor tale la parametri cei mai înalţi vor comunica direct cu spiritele şi energiile fiinţelor cu care te vei pune în comuniune şi comunicare vibraţională. Când vei trăi asemenea clipe şi vei avea şi confirmarea comuniunii şi a comunicării spirituale, spun spirituală că aceste comunicări sunt direct sub influenţa spiritului, când vei trăi starea de extaz, şi atunci nu vei mai avea nevoie să întrebi ce este fructul trandafirului, întrucât acesta il vei trăi şi îl vei conştientiza la modul cel mai înalt vibraţional.

Când se ajunge la asemenea comunicare, cuvintele sunt de prisos. Iată că ajungem şi noi şi avem posibilitatea să comunicăm fără cuvinte, ca în spaţiile dimensionale mult superioare nouă. Dar pentru a ajunge la aşa ceva este de stăbătut un drum, o cale a evoluţiei spirituale. Şi doresc să aduc la

19

Page 20: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

cunoştinţa cititorilor că de fapt pentru această lecţie ne aflăm la şcoala planului tridimensional terestru. Atâta vom merge şi vom reveni pe Terra până vom învăţa această lecţie şi până vom culege laurii fructului trandafirului, aici aflându-ne în corp material.

La începutul acestui capitol sau prelegeri îmi venea să renunţ, întrucât mă gândeam că este foarte greu să exprimi în cuvinte asemenea trăiri de absolută şi înaltă intimitate spirituală. Dar iată că nu m-am oprit datorită fiinţelor de lumină care îmi sunt aproape şi a căror prezenţă o conştientizam. Sunt de fapt curierii celeşti care au adus energiile necesare formulării acestor propoziţii şi fraze prin care să exprim ceea ce se dorea să ia la cunoştinţă cititorii mei şi de fapt şi a lor, pentru că entităţilor celeste le datorez tot ceea ce am scris vreodată.

Ştiu că sunt ajutată să mă pot exprima şi să pot comunica ceea ce se doreşte din Înalt să afle spiritele care sunt în faza de trezire sau chiar trezite din somnul inconştienţei spirituale.

Se doreşte ca fiinţa umană terestră să ştie că este un spirit celest care a venit aici la dorinţa sa de a-şi demonstra că poate să supună materia, adică trupul fizic.

Dar să nu uităm, că noi am ştiut că ni se va şterge banda memoriei şi că prin Liberul Arbitru, vom începe şcoala terestră de la prima literă de alfabet, litera vibraţională, şi am acceptat aceasta întrucât eram fiinţe evoluate celeste şi suntem, dar trebuia să reajungem prin modul conştient la parametrii vibraţionali avuţi înainte de întrupare.

Încerc pe cât îmi stă în putinţă să ajut la trezirea din somnul inconştienţei cât mai multe spirite întrupate, care doresc aceasta şi dau dovadă că doresc trezirea şi absolvirea şcolii terestre, a şcolii de evoluţie spirituală în acest spaţiu tridimensional.

Bineînţeles că evoluţia nu se încheie aici, aici este doar o treaptă spre alte spaţii dimensionale în care trebuie să ne desavârşim evoluţia spre a avea posibilitatea să ne apropiem pas cu pas de starea vibraţională a Casei Ancenstrale, din care am descins cândva, poate chiar cu milioane de ani în urmă. Dar astfel, prin evoluţie spirituală, vom aduce Raiul pe Pământ şi vom extinde Impăraţia Tatălui Ceresc!

ÎNTALNIREA DE PE MUNTELE SION

În urmă cu 2150 de ani a fost dat prin profeţii vremii ca spiritele aflate în misiune să se întâlnească pe Muntele Sion. Cine erau cei care trebuiau să se întâlnească acolo? Erau marii mistici ai vremii, preoţi, rabini, maeştri etc. De ce trebuiau să se întâlnească? Pentru că s-a transmis prin profeţi că Arhanghelul Mihail doreşte o întâlnire pe Muntele Sion, cu cei care deţineau tainele desavîrşirii omenirii, pentru a se reconecta la energiile galactice a diferitelor spaţii dimensionale, în vederea reîntâlnirii şi conlucrării peste vremi, când se vor emite din nou energii luminoase asupra Terrei.

Omenirea în totalitatea ei nu era pregătită să înţeleagă legătura omului cu Dumnezeul Absolut, cu energiile şi cu ceea ce urma să se întâmple. Precum nu era pregătită să înţeleagă cine este şi de ce se află aici în acest spaţiu dimensional, pe care nici măcar nu îl percepeau.

20

Page 21: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

S-a stabilit atunci ca peste vremi să se reîntâlnească pentru a reînnoii conexiunile atât cu înaltul cât şi cu Pământul şi mai ales cu spiritul.

Toţi cei care au fost invitaţi atunci pe muntele Sion se află acum întrupaţi din nou pe Terra şi pregătesc şi primesc energiile viitorului. Cine sunt ei? Cei care şi acum au primit anunţul că trebuie să primească noile energii, ca omenirea să facă saltul în cea de a patra dimensiune vibraţională. Se pregăteşte omul nou şi Pământul nou.

S-au întâlnit atunci şi acolo multe fiinţe umane care veneau din mai multe ţări şi chiar continente. Au fost conectaţi la energiile spaţiilor înalt vibraţionale precum şi la energiile altor galaxii. Atunci au fost închise energiile celor 7 sigilii ale fiinţelor umane, pentru a rămâne închise până când fiinţa umană va ajunge la cunoaşterea necesară deschiderii sigiliilor. S-a mai stabilit atunci ca peste vremi să fie din nou anunţaţi cei care au participat la închiderea sigiliilor să fie chemaţi la conlucrare în vederea deschiderii sigiliilor. Atunci nu s-a adus la cunoştinţa acestora cum, în ce fel şi când vor fi chemaţi la conlucrare. S-a spus doar că vor şti, şi vor fi găsiţi pentru a deveni din nou conlucrătorii luminii.

Iată că au trecut 2150 de ani de atunci şi s-a dat semnalul ca cei care au conlucrat în slujba luminii să fie treziţi şi să-şi continue lucrarea. Startul a fost dat din Înalt. Cum? Simplu. Oamenii care au mai conlucrat prin vremi se află, se caută, se adună şi devin cercuri de lumină purpurie. Când ceva se hotărăşte în Înalt, atunci in spaţiile dimensionale se împlineşte prin lucrătorii luminii.

Sunt câţiva ani de când entitatea celestă Tobias, a început să transmită pe Pământ lecţiile care trebuie să fie cunoscute de pamânteni. Prin aceste învăţături de fapt s-a dat startul ca lucrătorii să se afle, să se unească, să conlucreze şi să se împlinească prin ei vrerea divină. Cine sunt cei la urechile şi inima cărora au ajuns învăţăturile? Nimeni alţii decât cei care în urmă cu aproximativ 2000 de ani s-au întâlnit pe muntele Sion.

Prin energia transmisă de Tobias prin cuvintele învăţăturilor sale, s-a emis şi energia necesară prin care, cei care au fost atunci pe munte îşi reamintesc exact ce au făcut atunci acolo şi cum arătau, deci o energie a revederii, a reamintirii prin clarvăz a secvenţei trăită atunci pe muntele Sion. Citind frecvent lecţiile transmise de Tobias, m-am împărtăşit cu această sacră energie şi deodată vedeam ca pe un ecran cele trăite de mine atunci pe munte.

Iată ce am vizualizat prin Ajna chakra, şi ce am trăit atunci pe Muntele Sion.

Mi-a apărut pe ecranul mental un bărbat de origine arabă. Era un bărbat în vârsta de aproximativ 40-45 de ani. Deodată am sesizat ceva comun în fizionomia bărbatului cu fizionomia mea actuală. M-am recunoscut în el. Eram eu cel de atunci. Îmi priveam cu atenţia îmbrăcămintea. Eram de statură mijlocie, mai mult înalt decât scund, ceea ce nu prea se potriveşte cu statura mea actuală. Eram oarecum destul de agitat, aveam o dispută cu cineva. Am dorit să ştiu de ce eram agitat. M-am văzut deodată în mijlocul unui cerc format din bărbaţi. Toţi erau aşezati în diferite poziţii, dar cei mai mulţi şedeau cu picioarele încrucişate, aş putea spune ,un fel de incorectă poziţie Lotus. Eu eram în picioare în mijlocul cercului şi explicam ceva, susţineam ceva cu tărie şi eram nemulţumit că ei nu mă înţelegeau şi nu erau de acord cu mine. Am reluat cu şi mai multe argumentaţii expunerea, dar tot degeaba. Atunci m-am înfuriat rău. Întorcându-mă brusc, am vizualizat deodată la oarecare distanţă în

21

Page 22: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

spatele primului cerc un alt cerc de bărbaţi care la fel şedeau în cerc, dar tăcuţi şi fără să schiţeze vreun gest, sau să scoată vreun cuvânt. Parcă atunci i-am descoperit şi mă nedumerea prezenţa lor acolo. Am ieşit din cerc, am trecut şi de-al doilea cerc şi am plecat undeva. Eram tare supărat.

Apoi am vizualizat ceea ce s-a întâmplat în continuare. Am mers câtva timp, am coborât de pe platoul muntelui. Am întâlnit câteva persoane, acestea erau slujitorii mei. Aveam mai multe cămile şi slujitori, precum şi multe bagaje. M-am întors în imediata apropiere a platoului. Ne-am oprit. Slujitorii au început să lucreze. Mi-au pus cortul, l-au aranjat frumos, mi-au lăsat toate cele necesare, apoi au plecat. Sufeream nespus că una din slujitoare nu a rămas cu mine în cort pentru a-mi ţine companie şi a-mi face şederea cât mai plăcută, precum şi cele necesare menajului pentru a mă simţi cât mai bine. Când toate au fost aranjate după toate cerinţele, slujitorii au plecat şi s-au aşezat la poalele muntelui, unde erau şi slujitorii celorlalţi bărbaţi care se aflau pe platoul muntelui sacru.

M-am reîntors pe platou. Nemulţumit şi îndârjit. M-am aşezat pe rândul al doilea. Am stat acolo un timp, apoi am primit invitaţia să trec în primul cerc. M-am supus. Am rămas în primul cerc.

Cele ce se petreceau acolo, deocamdată le trec sub tăcere. Dar voi menţiona următoarele. Nopţile eram nefericit că nu era Eva lângă mine. Doream să-mi fie aproape. Iată că din această dorinţă s-a întâmplat prima mea dedublare. Dorinţa fiind mare, m-am dedublat şi am vizitat-o eu acolo jos în vale. Eram doar spirit, nu şi trup. Mergeam noapte de noapte la ea şi îi transmiteam energia iubirii pure. Eram fericit şi la fel şi Eva. Se bucura în vis de prezenţa mea. Iată când şi unde am început dedublările şi în ce scop.

Am rămas pe munte timp de o lună de zile. Zilele eram trup suflet şi spirit, dar nopţile eram doar spirit şi suflet.

Cu câteva zile înainte să coborâm de pe munte, Marele Preot care ne făcea instruirea m-a chemat la el şi mi-a zis:

“Maestre, (să nu uiţi acest cuvânt) scopul chemării şi venirii tale aici a fost să înveţi dedublarea. Aceasta te va ajuta prin vremi. Iată de ce nu am vrut să-ţi acceptăm cerinţa de a-ţi opri lângă tine slujitoarea. Trebuia să existe ceva puternic care să te determine să faci dedublarea. Acesta era scopul nostru cu tine şi în vederea acestui exerciţiu te-am ales să ne fii alături, căci peste vremi va trebui să te decorporalizezi şi să faci anumite călătorii astrale pentru a afla şi a transmite anumite cunoaşteri semenilor tăi de atunci. Iată, acum lecţia ta este învăţată, dar îţi voi mai aduce la cunoştinţă ceva.

Eva a apărut de scurt timp în viaţa ta. Ea este o fiinţă celestă, ea a trebuit să-ţi trezească în profunzime dorinţa care să te determine să te dedublezi. Acum trebuie să ştii că ea s-a materializat doar pentru o vreme anume. Ea de fapt nu mai este în corp fizic, să nu o mai cauţi şi să nu o mai aştepţi. Ea te va găsi atunci când îţi vei fi încheiat lucrarea pentru care ai venit acum aici. Ea atunci te va încânta cu iubirea ei pură aşa cum şi tu ai încântat-o acum cu iubirea ta pură. Aşteaptă să o întâlneşti peste mai bine de 2000 de ani. Când vei reintra din nou în vibraţia energiei creată aici, atunci o vei mai întâlni, dar atunci tu vei fi o femeie, iar ea va fi un celest, o entitate celestă care te va iubi. Timpul va trece neimaginat de repede şi vă veţi reîntâlni, că de dorul ei vei face cele ce îţi intră în misiune. Vei dori şi vei tânji de dorul energiei iubirii pure şi ea te va îmbrăţişa când te vei aştepta mai puţin, dar cu

22

Page 23: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

atât mai mult vei primi-o cu mai mare bucurie în fiinţa ta. Din acea clipă nu vei mai duce dorul iubirii deoarece te vei fi unit pe vecii prin puritate cu iubirea fără sfârşit. Dar pâna vei ajunge să trăieşti clipele acestea despre care îţi vorbesc acum, vei avea de trecut prin multe vămi, dar le vei trece, că vei fi în lumină şi vei fi purtătorul luminii.

Acum aşază-te şi ocupă-ţi locul în primul cerc, acolo unde se cuvine să stea cei care şi-au conştientizat fiinţa divină şi au avut curajul să-şi separe spiritul de trup şi să se pună în slujba luminii. Află că în tot acest timp am vegheat asupra ta, ba chiar mai mult, ţi-am dat imboldul să înfăptuieşti toate aceste exerciţii, întrucât erai pregătit din Înalt pentru această lucrare. Ne vom mai întâlni peste câteva mii de ani şi ne vom reaminti ceea ce acum am împlinit. Tu eşti cel care eşti, nimeni şi nimic nu te va opri din drumul tău. Când vei retrăi toate acestea îmi vei da crezare şi te va uimi ceea ce atunci îţi vei aminti şi vei retrăi prin vibraţia energiilor echivalente cu cele de aici. Acum ţi-ai făcut ucenicia, eşti un absolvent al şcolii astrale din plan tridimensional, cândva vei preda toate acestea semenilor tăi, celor care îţi vor fi scoşi în cale special pentru a le oferi învăţatura, dar aceasta va fi, în viitorul în care ne vom reîntâlni.”

Am plecat, mi-am reluat locul cu oarecare durere în suflet căci am înţeles că nu o voi mai întâlni pe Eva şi oarecum parcă nemulţumit că mi s-a jucat această … farsă în ceea ce priveşte Eva. Dar am înţeles întrucât energiile pe care le-am asimilat m-au făcut să înţeleg întru totul cele petrecute.

Când voi primi dezlegarea, vă voi relata şi despre întâlnirea cu fiinţa celestă Eva. Cândva m-a condus într-o călătorie astrală, pe la începutul experimentărilor călătoriilor astrale, în întruparea aceasta. Am descris această întâlnire într-un capitol intitulat “Extazul oraşului floral”. Dar atunci nu ştiam cine este Eva, nu conştientizam că ne-am mai întâlnit cândva şi că între noi a existat cândva o relaţie foarte, foarte apropiată. Acum ştiu ce fiinţă este şi în ce spaţiu dimensional se află.

Dar, deocamdată atât am avut încuviinţarea să expun. Când va fi vremea, voi mai scrie despre acestea.

SHAUMBRA

Familia spiritelor misionare

Shaumbra. Prima întâlnire colectivă şi la modul conştient a membrilor Shaumbra cu entitatea Tobias a avut loc în această minunată zi de 14 februarie 2003, în care se sărbătoreşte ziua îndrăgostiţilor şi este închinată Sfântului Valentin, patronul îndrăgostiţilor.

Mă aflam în Bucureşti. Deşi îmi încheiasem misiunea, programul pentru care am venit în capitală, iată că am mai rămas câteva zile în Bucureşti. Stabilisem plecarea chiar în această zi. Din nou mă aflam pe B-dul Lacul Tei, în apropierea Lacului Gelic Angelic, cel care are o minunată legătură energetică cu Shambala. Confirmarea spuselor mele sunt lotuşii minunaţi care înfloresc pe tot timpul verii la marginea lacului. După cum ştim nimic nu este întâmplător, deci nici cazarea mea în apropierea acestui lac.

Împreuna cu V.S. prietena şi gazda mea, aşteptam o vizită. Ne anunţase L.S. că va veni chiar la o oră matinală pentru a mai sta de vorbă cu

23

Page 24: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

noi, înainte de plecarea mea, care urma să se întâmple în jurul orei 11.00. Iată că L.S. şi-a făcut apariţia în jur de ora 08,30, aşa cum ne anunţase.

La o cafea, am început să ne povestim visele şi întâmplările de peste noapte, călătoriile astrale fie în stare de veghe şi conştienţă precum şi cele din timpul somnului, dar vise iniţiatice. Le povestisem celor două persoane despre vizita mea în corp astral la Crimson Circle, din USA, unde am participat la o întâlnire Shaumbra şi despre instrucţiunile primite la acea şcoală de iniţiere astrală şi terestră totodată.

După o cafea şi câteva minute de relaxare şi uniformizarea stărilor noastre vibraţionale, am intrat în încăperea unde se afla calculatorul. V.S. a accesat internetul şi câteva minute am privit la Shaumbra, la cei din Crimson Circle din U.S.A. După un timp de discuţii referitoare la Tobias, am rămas într-o profundă tăcere. Deodată am vizualizat Shaumbra din Crimson Circle şi revedeam ceea ce trăisem în călătoria astrală din timpul nopţii, călătorie astrală efectuată în stare de veghe. Atunci am spus celor de faţă că trebuie să avem întotdeauna la întâlnirile noastre textele transmise de Tobias şi o persoană dintre noi să citească măcar un fragment, pentru a intra mai uşor în starea vibraţională a Shaumbrei.

L.S. avea la ea ultima transmisie de la Tobias, prin Geoffrey Hoppe, dar în limba franceză înregistrată de pe internet. L.S. a început să citească traducând direct în româneşte. Informaţiile erau deosebite şi foarte repede am intrat în starea vibraţională necesară conlucrării la modul conştient cu Entitatea Tobias.

În tot timpul acesta trăiam la modul conştient în două dimensiuni, una cea din plan fizic şi una cea din plan astral din timpul călătoriei mele când am vizitat Shaumbra. Regretam că nu suntem decât trei persoane şi ar fi fost mai benefic să fim patru deoarece cifra 4 are o mare însemnătate în Shaumbra. Dar imediat ce am emis acest gând am fost corectată din dimensiunea a patra şi mi s-a spus că suntem de fapt patru fiinţe, deşi nu toate sunt în corp carnal. Am transmis aceasta celor din grup.

L.S. a continuat să citească şi să traducă din franceză “Lecţia din 12 ianuarie 2003“. În timp ce ea citea l-am vizualizat clar pe Tobias. Era pe diagonală cu mine. Era chiar lângă un trandafir japonez foarte frumos, stufos şi înalt. În partea mea dreaptă era aşezată L.S. iar în partea mea stângă se afla V.S.. Tobias a început să scuture trandafirul, făcea aceasta deoarece îmi puneam întrebarea dacă este cu adevărat acolo sau este doar o părere a mea (neîncrederea ne urmăreşte uneori, indiferent la ce nivel de evoluţie spirituală ne aflam). Arbustul se mişca doar în plan astral dar în plan fizic rămânea nemişcat. Gândind aceasta, Tobias mi-a spus:

“Nu aştepta să vezi clătinându-se arborele în plan fizic, că nu se va întâmpla aceasta, dar îţi voi da o confirmare într-un fel anume şi în plan tridimensional că nu este doar o imaginaţie ceea ce vizualizezi acum. Priveşte peretele din spatele arborelui.”

Am început să privesc peretele. Se conturau fel de fel de imagini ale umbrelor frunzelor trandafirului. Iată că privirea, după ce s-a plimbat pe mai multe holograme, imagini a umbrelor frunzelor care de fapt aveau alte forme, deodată privirea mi s-a fixat pe o imagine anume. Era imaginea umbrei unei frunze. Privind-o, aceasta a început să-şi modifice conturul. Astfel a luat contur

24

Page 25: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

profilul unui cap uman. Era minunat şi foarte clar, nu era nici o confuzie că era imaginea sau umbra unui profil uman. Telepatic mi s-a transmis:

“Din acel profil-hologramă te salută Tobias. Acum priveşte puţin mai în dreapta profilului meu.“ Puţin mai în partea dreaptă se contura un alt profil, dar era ceva mai mic şi mai feminin. Mi s-a transmis:

“Acest profil vă reprezintă pe voi care sunteţi Shaumbra din România. Priveşte cum se face transmisia dintre noi, prin cele trei fluxuri energetice. Explică aceasta şi celorlalte persoane aici prezente.“

Când Tobias îmi transmitea toate acestea, am văzut foarte clar trei unde luminiscente între: ochii, nasul şi gura noastră, a celor două profile.

Vizualizând acestea, Tobias mi-a transmis: “Comunicăm prin aceste trei căi: prin vizualizare, respiraţie şi cuvânt.

Acestea sunt modalităţile noastre de comunicare în această întâlnire. Transmite aceasta şi grupului.”

Am transmis acestea celor două persoane şi am rămas privind în continuare. Iată că deodată ceva a început să se întâmple. Cele două profile au început să se apropie. S-au apropiat din ce în ce mai mult, apoi s-au unit printr-un sărut, apoi s-au contopit şi imaginile au dispărut. Am rămas toate trei uimite de ceea ce s-a întâmplat. Am avut confirmarea că într-adevăr nu eram numai noi cele trei persoane din plan fizic şi aflate acolo în corp material terestru. Telepatic mi s-a transmis:

“Am dorit să ne întâlnim astăzi pentru prima oară, deoarece este o zi însemnată pentru voi cei de pe Pământ şi anume Valentin’s day, iată voi primiţi acum iubirea mea, sărutul meu pur-neîntinat şi îmbrăţişarea mea. Iată de ce a trebuit să te mai afli astăzi aici Melfior Ra, astăzi în această însemnată zi, am dorit să începem conlucrarea şi comunicările cu Shaumbra din această zonă, cu cei care vor primi Lecţiile transmise de mine, prin intermediul tău. Vei şti cine se încadrează şi va putea fi admis în această Shaumbra, în această veche familie a spiritelor misionare. Iubirea mea şi a invitaţilor mei vă va călăuzi, precum şi pe cei care vor fi invitaţii tăi din plan terestru în această Shaumbra. În această zi a iubirii, vă ofer ceea ce simbolizează această însemnată zi, primiţi IUBIREA lui TOBIAS.“

Desigur că mare ne-a fost uimirea, dar acesta a fost începutul doar. Apoi au urmat alte şi alte întâlniri cu entităţile invizibile ochilor fizici, dar vii, existente şi super inteligente. Când va fi momentul vă voi aduce la cunoştinţă câte ceva din comunicările făcute de Tobias, entitate superevoluată care a vieţuit cândva în trup carnal. Poate fi găsită povestea vieţii lui pe Pământ, în Vechiul Testament, intitulată “Cartea lui Tobit , precum pot fi accesate Invaţăturile lui Tobias, pe internet la adresa : www.crimsoncircle.com ”

SHAUMBRA DIN ROMANIABraşov, inima ţării

Shaumbra se numesc spiritele care sunt venite şi întrupate pe Terra în scopul îndeplinirii unor misiunii de răspândire a luminii divine, a evoluţiei spirituale. Toţi şhaumbra sunt emisarii şi emiţătorii luminii divine în spaţiul dimensional terestru.

25

Page 26: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Ca urmare a cărţilor mesaj scrise de mine şi apreciate de marele public, foarte multe persoane au dorit să mă cunoască. Fiind redactor la revista “Lumea Misterelor”, aceste persoane m-au contactat şi prin intermediul revistei şi mi-au propus întâlniri în oraşele lor. S-au organizat astfel lansări de carte, conferinţe, diferite întâlniri cu cititorii, ca apoi cititorii şi fanii mei să se constituie în cluburi şi să organizeze întâlniri cu mine, în scopul de a le împărtăşi experienţele, cunoaşterile şi trăirile mele.

În cadrul cluburilor “Melfior Ra” am început prin întîlniri periodice, să le transmit tot ce ştiam. La un moment dat, ajungând şi la mine învăţăturile lui Tobias, am transmis aceste învăţături şi cluburilor mele. Astfel s-au constituit în interiorul cluburilor « Cercuri Shaumbra » cercuri Tobias. Au luat fiinţă prin intermediul meu Cercuri Shaumbra, în oraşele : Bucureşti, Braşov, Craiova, Constanţa, Cluj, Timişoara, Târgu Mureş etc.

Aşa cum oraşul Braşov este inima ţării şi Cercul Shaumbra din acest oraş este inima celorlalte cercuri. Prin acest Cerc Shaumbra, entitatea Tobias se manifestă la parametri cei mai înalţi. Aici, prin acest cerc, prin această familie a spiritelor aflate în misiune, Tobias transmite învăţăturile Sale şi oferă îndrumări membrilor cercului.

Iată o secvenţă din ceea ce se întâmplă în asemenea cercuri. La întâlnirea din luna octombrie 2003 cu cercul Tobias din clubul « Melfior Ra » din Braşov, în discuţiile libere s-au pus fel de fel de întrebări. Unele au primit răspunsul, altele au rămas suspendate, ca răspunsul să vină ulterior. Shaumbra G.T. ne-a bucurat sufletele cu un cristal de cuarţ, mai bine spus un conglomerat de cristale de cuart, pe care îl primise doar să îl admire, iar ea l-a adus la această întâlnire să ne ofere şi nouă o bucurie. Era un conglomerat de cristale care avea forma ţării, dar nu numai forma ci şi relieful ţării, iar în anumite locuri acest conglomerat avea câteva vârfuri de cristale mult mai mari, mai proeminente şi mai curate. Ne-am bucurat şi ne-a uimit acest conglomerat, deoarece acele vârfuri proeminente se aflau exact acolo, unde în ţara noastră se află niste guri energetice puternice şi unde se manifestă anumite fenomene zis ‘paranormale’. Iată câteva din acele puncte importante marcate prin acele vârfuri de cristal proeminente: Munţii: Retezat, Bucegi, Rarău. Deasemeni se mai află ceva chiar în centrul ţării, precum şi în Munţii Apuseni şi în alte locuri din ţară. Voi mai nominaliza şi insula Şerpilor.

Eram cu toţii uimiţi de ceea ce vedeam şi conştientizam că acel conglomerat nu întâmplător a ajuns în faţa noastră. De ce să nu recunosc, pe acel conglomerat se mai află şi ceva zgură, marcată prin mici puncte negre, aşa ca neghina prin grîu. Dar conglomeratul era şi este fenomenal.

O altă persoană din cerc, Shaumbra, Şt.D. era foarte interesat de graniţele energetice şi venea cu întrebări referitoare la graniţele energetice ale ţării, graniţe efectuate de Marii Iniţiaţi ai zonei, din vechi timpuri. I-am răspuns că încă nu este momentul să deschid un asemenea subiect. De ce nu am răspuns, deşi scrisesem despre acestea în cărţile mele ? Nici mie nu îmi venea să cred că am refuzat un răspuns, dar nu simţeam impulsul dat din interior pentru abordarea temei. I-am perceput nemulţumirea, dar cum nimic nu mă mai poate atinge, nici aceasta nu m-a deranjat şi am trecut mai departe.

După entuziasmul şi bucuria cristalului au decurs multe discuţii. Dar totuşi eram Shaumbra şi Energia lui Tobias a apărut la un moment dat ca o briză. Am sesizat-o, dar nu am spus nimic, am lăsat intenţionat să treacă fără

26

Page 27: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

să spun ceva, dar eram atentă dacă cineva a mai perceput-o. Trebuia să mi se clarifice anumite nivele ierarhice, bazate pe evoluţia spirituală a celor din cerc.

Deodată M.V. a spus: “Nu suntem singuri.” Într-adevăr, nu eram singuri. Cineva venise, erau curierii celeşti care aduceau energia lui Tobias şi a invitaţilor Săi. Eram bucuroasă că cineva percepuse ceea ce era de perceput, dar încă am mai amânat clipa, după cum mi se cerea din Înalt şi din interiorul fiinţei mele.

Deşi se pronunţase cuvântul meditaţie, m-am prefăcut că nu îl aud, desi ştiam la ce se referă. Dar la un moment dat M.V. a luat măsuri şi s-a derulat ceea ce trebuia. Am intrat în relaxare, apoi în starea şi vibraţia meditaţiei. Ne era foarte clar şi era clar tuturor că nu eram singuri. Se simţea pregnant energia care ne-a învăluit ca într-un norişor de lumină argintie. Tobias avea posibilitatea să comunice prin câteva persoane din cerc. M.V, persoana prin care Tobias comunica cercului din Braşov, din respect şi iubire spirituală, a acceptat ca eu să transmit, poate pentru a da mai multă greutate cuvintelor şi pentru că aşa se hotarâse din Înalt, deşi putea transmite foarte bine şi el, ceea ce Tobias dorea să ne comunice.

Deodată am început să rostesc ceea ce Tobias transmitea celor din cerc. Toţi şi-au primit răspuns la întrebările lor, fie rostite sau nerostite. Era şi trăiam o stare de pace, împlinire şi iubire spirituală. Aceasta a durat aproape o oră. Inainte să se încheie transmisia, Tobias ne-a mai comunicat să privim în ce formă suntem aşezaţi şi să ne dăm un număr, începând de la mine spre dreapta. Am deschis ochii, am privit forma care o luase cercul, fără să fi conştientizat aceasta când ne-am aşezat. Cercul forma conturul ţării noastre, era profund asemănător cu conglomeratul de cristale, care era in mijlocul cercului pe o măsuţă. Eram profund uimiţi de felul cum eram aşezaţi, deoarece nu ne-a trecut prin gînd să ne aşezăm în aşa fel încît să formăm conturul ţării noastre. Conştientizam fiecare în ce zonă a ţării eram. Ni s-a transmis metoda de reenergizare a graniţelor energetice ale ţării, a graniţelor iubirii pure, ca toţi cei care vor trece prin aceste graniţe să se încarce de iubire şi să vină cu iubire în interiorul ţării. Am efectuat pe loc o energizare cu lumina iubirii pure, a graniţelor energetice. Ne-am enumerat, am luat în primire numărul şi zona de care răspundem pentru a ţine graniţele energetice ale ţării vii şi luminoase. Apoi transmisia s-a încheiat. Iată, am exersat ceva pe viu şi astfel cei din cerc îşi împlineau menirea şi misiunea de Shaumbra.

După acest workshop, exerciţiu energetic, am reintrat în vibraţia noastră de manifestare. Am început să vorbim, să ne mirăm cum eram aşezaţi. Acum fiecare venea cu argumentul său, de ce s-a aşezat într-un loc anume. Desigur că eram mai multe persoane şi fiecare a încercat să-şi găsească un loc, ba chiar s-au mai adus scaune, fotolii ca fiecare să fie aşezat cât mai comod şi în apropierea celor cu care rezona mai bine. Dar acum ne era foarte clar că totul a fost dirijat de undeva şi că eram supravegheaţi de fiinţele imateriale care se ocupau cu aceasta, ca noi să fim aşezaţi într-un fel anume. Nu ne mai venea să ne despărţim, trecuse de mult miezul nopţii iar noi încă aveam multe de spus, de împărtăşit şi de elucidat. Dar înspre ziuă ne-am amintit că ne mai aşteaptă alte obligaţii şi avem câte ceva de făcut, că mai sunt şi alţii care se află pe drum şi trebuie ajutaţi să treacă obstacolele. Aşa că deşi nimeni nu simţea oboseala şi nici nevoia de a dormi, totuşi înspre ziuă, am încheiat minunata întâlnire cu energia lui Tobias.

27

Page 28: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Iată că Shaumbra din Braşov se află la mare înălţime şi este inima ţării şi inima tuturor cercurilor Shaumbra din România, dar într-adevăr merită aceasta. Spun aceasta în cunoştinţă de cauză, deoarece emană atâta iubire spirituală spre întreaga zonă şi locuitorii ei. Se află acolo mari şi luminoase spirite pentru care nimic nu mai contează decât să-şi îndeplinească misiunea pentru care se află aici în acest spaţiu tridimensional şi în corpurile materiale prin care se manifestă.

ÎNTALNIREA CU SHAUMBRA DIN BRAŞOV

Într-o seară frumoasă de iarnă,16.01.2004, un grup Shaumbra din Braşov, aflaţi în stare de meditaţie şi fiind conduşi de Melfior Ra, au primit vizita unei entităţi de lumină care s-a prezentat ca fiind veghetorul – avatarul acestei ţări şi care ne-a pus fiecăruia câte o întrebare la care a trebuit să răspundem. Bineînţeles că întrebările erau puse mental, telepatic, deasemeni şi răspunsurile, dar aici voi aduce spre cunoştinţa semenilor noştri doar ceea ce vom crede de cuviinţă, din cele trăite atunci.

1. “MELFIOR -RA. Cine eşti şi de ce crezi că te afli aici, în mijlocul acestor spirite întrupate?“

„Sunt un spirit, călător ca toate spiritele, dar acum întrupat aici pe Pământ. Sunt în vârstă de câteva de milioane de ani tereştrii. Mă aflu aici să ajut la iluminarea Terrei şi a terestrienilor; sunt aici să ajut la formarea unor canale de emisie a luminii şi energiei pe Pământ. Am conştienţa menirii şi misiunii mele aici în acest spaţiu dimensional.”

2. “GINA. Te-ai iertat?“„Da, m-am iertat pentru tot ce am crezut că am greşit aici în această

întrupare, dar şi pentru ceea ce nu am reuşit să fac pentru IISUS când era pe Pământ.”

3. “MARIAN. De ce mă iubeşti?“„Iubesc pentru că am perceput iubirea Mamei Divine, o lumină de o

vibraţie excepţională, pentru că şi eu pot să ofer această lumină a iubirii pure. Cred că eu sunt Ea, Ea sunt eu, noi suntem UNUL. De fapt noi toţi suntem UNUL.”

4. „CĂTĂLINA. „Nu am perceput întrebarea, dar am vizualizat imaginea unei roţi de

moară şi a unei ape. (apa = purtătoare de informaţie şi energie)Am senzaţia că trebuie să fac o purificare. Acum parcă mi se clarifică

întrebarea, care putea să fie : “Vrei să te purifici ca entitate?” „Da, vreau, sigur pot şi doresc să fac aceasta.” 5. “MARIUS. Cine eşti tu? De ce crezi că eşti mai bun decât ceilalţi?

(ceilalţi în general) Crezi că eşti pregătit pentru o şcoală într-o altă dimensiune? Crezi că atunci când comunici cu Tobias este întotdeauna Tobias?“

“Eu sunt ceea ce eu sunt, eu sunt tot ce eu sunt şi tot ce este, eu sunt unu”. Eu nu cred că sunt mai bun decât ceilalţi, eu sunt mai bun decât ceilalţi.

(desigur au fost multe râsete, dar cu iubire şi fără supărare).

28

Page 29: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Eu cred în lumina adevărului de sine, din mine, eu cred că sunt în lumină şi fac tot (ce-mi este în putinţă) posibilul să luminez tot timpul.

Dar, pentru că înainte de a invoca, UNUL, întotdeauna cer acceptul energiei Tatălui şi al Mamei Creatoare.

6. “CRISTINA. De ce îţi este teamă? De ce crezi că nu eşti la fel de demnă şi merituoasă ca şi ceilalţi?“

„Mi-e teamă că nu sunt la fel ca ceilalţi pentru că nu am încredere în mine, dar promit că se rezolvă. Ştiu că trebuie să fiu mai încrezătoare, să am mai multă credinţă în tot ceea ce fac. Ba chiar să ajut şi pe alţii să fie mai încrezători în forţele şi lumina lor interioară.”

7. “EDUARD. Cum ar trebui să te manifeşti faţă de ceilalţi?““Iubeşte-ţi aproapele ca pe tine însuţi – mi se pare puţin pentru că unii

nu se iubesc pe ei. Fizic, mental şi spiritual să fii alături de cel care are nevoie de ajutorul tău şi dublat cu cunoaştere în momentul potrivit.”

8. “ELENA. De ce sunt ceilalţi suspicioşi când vorbeşti de Dumnezeu, ţi-ai pus această întrebare?“

„Eu ştiu că trebuie să continuu, să fac ccea ce fac. Mai ştiu că nici IIsus când a fost pe Pamânt nu a fost crezut de către toată lumea.”

“DORU. De ce ai venit aici?“ (Am vizualizat o lumină albastră înconjurând un vas plin cu lumină verde)

„Pentru evoluţie spirituală. Culoarea albastră îmi sugerează armonia, ca apoi să umplu vasul cu iubire. Acum, vasul s-a umplut rapid.”

9. “NELU. „Nu am perceput întrebarea. Am simţit doar o stare de împlinire, de plutire, bucurie şi dorinţa de a ajuta oamenii. Am simţit dorinţa de mai bine pentru tot neamul şi poporul meu.”

10. “DOINA. Ce poţi face tu asemeni lui Dumnezeu?“„Să iubesc până la marginea infinitului creaţiei. Simt că iubirea pentru

toată creaţia este asemeni iubirii lui Dumnezeu pentru noi. Iubirea şi numai iubirea ne face asemănători Creatorului.

11. “OVIDIU. Cum poţi elimina durerea fizică? Am avut imaginea unei foi de hârtie şi un creion, apoi mi-a apărut pe ecranul mental colega de serviciu.”

„ Răspunsul este: folosind respiraţia. Inspirând sănătate, apoi, expirând şi eliberând boala.

12. “MIA. De ce eşti suspicioasă şi nu ai încredere în tine? Doar ai realizat frumoase cercuri de lumină! Deci ai făcut ceva!“

„ (Am avut în imagine capul statuii Libertăţii.) Nu mă consider aşa de bună cum mi se spune si de aceea nu am incredere in mine. Simt că iubesc oamenii dar nu cred că fac pentru ei ceva. Mai precis, aş dori să fac ceva mai mult pentru semenii mei, pentruspiritele intrupate aici.”

13.“ELENA. De ce eşti aşa de retrasă şi te crezi chiar simplă?”„Din punctul meu de vedere sunt destul de complicată, dar nu am simţit

nevoia să ies în faţă. Lucrurile simple sunt cele mai bune. Aceasta este parerea mea.”

14. “MONICA. Este Shaumbra familia ta? Ce sau cine eşti tu?“„Da, simt că Shaumbra este familia mea, familia cea spirituală. Iar eu

sunt lumina şi energia care aduce cunoaştere.15. “MIRELA. De ce ai venit aici în seara aceasta?“

29

Page 30: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

„Da, ştiu pentru ce am venit şi mă bucur foarte mult pentru că acum, alături de acest cerc pot face mai mult faţă de cât puteam face singură pentru această ţară în această întrupare.

16. “FLORIN. Munceşte mai mult!“ ( Am sesizat un punct luminos şi am perceput starea de înaltă vibraţie)„Sunt aici şi asta fac şi voi face. Ştiu că spiritual mai am multe de

parcurs, de învăţat şi de experimentat. Dar cred că începutul a fost mai greu. De acum totul va decurge lin şi continuu.”

17. “SILVIA. Ştii cine eşti? Ce faci? Ce stare ai?“„Sunt o fiinţă de lumină şi am văzut o mantie energetică de culoare

mov. Ştiu că trebuie să mă eliberez pe mine şi să ajut şi pe alţii să se elibereze de poveri inexistente. Acum trăiesc o senzaţie de bucurie şi împlinire.“

Iata stimate cititorule, au fost redate pe scurt, întrebările şi răspunsurile primite în seara respectivă, când mai multe spirite întrupate şi trezite, conştiente că nu sunt trupul ci spiritul, scânteia divină din interiorul trupului, au intrat în comuniune şi comunicare telepatică sau prin intermediul clarvederii, a imaginilor, cu fiinţe imateriale care veghează asupra Terrei, a zonei şi în mod special asupra spiritelor întrupate şi aflate aici pentru a experimenta viaţa prin intermediul trupului, a energiei condensate până la starea de materie.

Din Braşov, Shaumbra, familia spiritelor conştiente salută cititorii cu multã Luminã şi Iubire spiritualã, prin semnătura care urmează: M & M.

SPIRALA ÎNTRUPĂRILOR MELEEliberarea

După intrarea în rezonanţă vibraţională cu Crimson Circle, cu Geoffrey Hoppe şi prin el cu Tobias, am fost ajutată foarte mult. Este adevărat, se confirmă încă o dată că atunci când discipolul este pregătit, Maestrul apare. Iată, se dorea să mi se aducă la cunoştinţă alte şi alte informaţii şi lecţii şi iată că a apărut Tobias.

Ce a dorit Tobias să mă facă să înţeleg şi să cunosc? Simplu. Că de fapt am avut o mulţime de vieţi anterioare şi că, de fapt, fiecare viaţă parcursă a lăsat în spaţiul terestru proiecţiile spiritului meu întrupat. De fapt în fiecare viaţă a fost întrupată o particulă a fiinţei mele spirituale, a spiritului meu, iar aceste proiecţii există în plan astral şi oricare dintre noi putem intra în contact cu proiecţiile fiinţei noastre spirituale.

S-a dorit să înţeleg că acele proiecţii au un fir energetic de legătură cu Pământul, iar aceste fire-energetice-ombilicale trebuie să fie dematerializate, pentru a se da libertate absolută proiecţiilor astrale care aparţin fiinţei spirituale. Aceasta înseamnă a ne desprinde de toate vieţile anterioare şi a încheia ciclul karmic. De fapt cel care ajunge să conştientizeze aceasta este clar că a încheiat datoriile karmice şi că devine un Nou spirit întrupat, o FIINTA NOUA, într-o ENERGIE NOUA, într-o CASA NOUA, pe un PAMANT NOU. O să vă întrebaţi cum pe un Pământ nou? Foarte simplu şi aceasta.

Ştim că se emit fluxuri energetice pe Terra de multă vreme. Aceste fluxuri energetice au fost absorbite de Pământ şi totodată de fiinţele terestre care au ajuns să le conştientizeze şi să se încarce cu aceste energii noi. Fiinţele care s-au hrănit cu aceste energii, deşi trăiesc printre celelalte fiinţe umane terestre, totuşi sunt în alt plan dimensional şi nu mai au nimic comun cu fiinţele

30

Page 31: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

rămase în vechea energie. Aceste fiinţe–noi, dispun de multe capacităţi care celorlalte fiinţe le sunt inaccesibile, întrucât sunt blocate prin vechile energii care nu mai corespund OMULUI NOU şi PAMANTULUI NOU.

Iată că Entitatea Tobias m-a ajutat să mă despart de toate proiecţiile fiinţei mele spirituale, proiecţii care era necesar să se desprindă de Terra, iar eu spirit întrupat în această viaţă să mă pot manifesta în toată libertatea, fară să mai depind de proiecţiile fraţi-surori-gemeni, faţă de care nu mai aveam nici o datorie, doar că ne mai ţinea în legătura acel cordon ombilical energetic. Dar iată cum s-a produs această desprindere.

Citeam Cartea Tobias. Pauza era anunţată în vederea emiterii fluxurilor energetice asupra celor care au fost de faţă în Crimson Circle, unde Tobias transmitea lecţiile Sale prin Geoffrey Hoppe şi totodată şi cititorilor celor scrise când aceştia vor citi cele comunicate de Tobias. Iată deci cum se face o legătură energetică pe Terra, prin scrierile comunicărilor lui Tobias.

Am intrat în starea de pauză, de fapt într-o stare de interiorizare. Am închis ochii şi dupa câteva clipe au început să se deruleze în faţa ochiului meu spiritual cele ce vă voi relata.

Eram în stare de veghe şi ţineam ochii închişi şi totuşi vedeam. Vedeam o spirală minunată formată din fiinţe. Eu cea de acum eram în mijlocul spiralei. Spirala se derula foarte asemănător cu spirala galaxiei noastre, Calea Lactee. Priveam galaxia de entităţi. Am fost invitată să privesc fiinţele. Le vedeam în ansamblu şi totodată treceam prin faţa lor şi le vedeam, dar stupoare, mă vedeam de fapt pe mine în mii şi mii de exemplare, de multiple dubluri. După ce am ajuns în capătul spiralei, m-am reîntors şi mi-am reluat locul în mijlocul spiralei, de unde parcă pornea spre derulare spirala. Deodată am văzut cum spirala a început să se deruleze, să se rotească şi după cum se derula, se rotea fiecare entitate când ajungea în marginea dimensiunii unde era iniţial, cea mai îndepărtată entitate-proiecţie, acolo dispărea entitate după entitate. Astfel s-a derulat toată spirala şi au dispărut entităţile în marginea “galaxiei Căii Lactee” a proiecţiilor mele spirituale. Deodată m-am vizualizat singură, iar în jurul meu era atâta pace şi tăcere. Mă simţeam atât de liniştită şi împăcată cum nu am mai fost vreodată. Apoi am văzut cum din fiinţa mea se emitea un flux energetic luminos. Acel flux energetic a umplut golul creat de plecarea entitătilor. Acum nu mai vedeam spirala, ci o masă imensă de luminozitate şi pace. Da, vedeam Pacea. Este atât de nou să se spună că vedeam Pacea, dar o vedeam, o vizualizam şi era şi trăiam o stare de nedescris. Am deschis ochii şi am continuat să percep acum în jurul meu acea luminozitate şi Pace imensă. Apoi am continuat lecturarea. Şi iată, că în ceea ce urma să citesc era descrisă exact această stare prin care eu am trecut, care am trăit-o în pauza dintre capitole. Cu fiecare capitol pe care-l parcurgeam trăiam o asemenea stare şi întâmplare similară cu ceea ce am descris mai sus. In pauza de respiraţii vizualizam ceea ce era urma să citesc in continuare, iar aceasta îmi aducea confirmările cele mai profunde cu privire la trăirile şi viziunile mele.

Pe parcursul zilelor, în repetate rânduri îmi apărea Tobias sau Geoffrey şi îmi comunicau câte ceva, sau îmi dădeau răspunsuri la întrebările mele.

Iată, astfel se derulează acum timpul, fiind în legătură din ce în ce mai strânsă cu minunatele entităţi care îl însoţesc pe Tobias. Entităţi, care unele vor veni în curând la întrupare, iar altele au fost şi am mai conlucrat împreună. Iată familia–shaumbra se reîntregeşte, se regăseşte, cei care sunt în aceleaşi

31

Page 32: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

rezonanţe vibraţionale nu mai contează în ce dimensiuni vieţuiesc, se întâlnesc şi conlucrează. Este atât de minunat să ştii că ai o familie bazată pe starea vibraţională, o familie cu care poţi fi împreună şi mergând pe stradă şi aflându-te în mijlocul mulţimii, de fapt tu ai ajuns să trăieşti în altă dimensiune, iar aici eşti prezent mai mult cu partea fizică decât cu cea spirituală.

Iată că zidul de foc, vălul care desparte dimensiunile se subţiază şi se dă şansa conlucrării conştiente a fiinţelor evoluate din diferite spaţii dimensionale. Sunt fericită că nu sunt singură. Sunt fericită că mi-am regăsit adevărata familie-shaumbra. Familia spiritului care m-a vegheat de–a lungul multor întrupări prin diferite spaţii dimensionale. Familia mea –şhaumbra- este atât de numeroasă şi imensă încât umple întreg Universul. Oriunde m-aş îndrepta în acest Univers există fiinţe mult dragi mie, care mă primeasc cu mare bucurie în mijlocul lor. Oriunde aş fi în întregul şi imensul Univers sunt în familie şi mă simt atât de minunat alături de fiinţele mult iubite de mine, care şi ele la rândul lor mă iubesc.

Trăiesc într-o permanentă bucurie interioară şi exterioară totodată. Dar bucuria izvorăşte din interior şi se emite sub forma unor fluxuri energetice luminiscente în exteriorul fiinţe mele. Cei care percep aceste fluxuri se împărtăşesc cu lumina fiinţei mele şi cu iubirea mea, precum şi eu mă împărtăşesc cu lumina şi iubirea emisă de cei din familia Şhaumbra. Cei care se împărtăşesc cu lumină, emit lumină, şi vieţuiesc în mijlocul luminii. Lumina le este călăuza. Cei care şi-au eliberat amprentele-proiecţiilor vieţilor anterioare, au umplut locul proiecţiilor cu LUMINĂ din LUMINĂ CELESTĂ.

DEMATERIALIZAREA VOALULUI DINTRE SPAŢII Mă reîntorsesem dintr-o călătorie. Deşi m-am culcat târziu, mult după

miezul nopţii, nu îmi era somn. Am început să citesc. După vreo oră, am sesizat la un moment dat o prezenţă în apropierea mea. Cu coada ochiului am zărit o sferă de lumină. Am privit-o cu mare atenţie, deşi o vedeam doar cu coada ochiului. Simţeam că şi eu sunt privită. Ştiam că este o fiinţă imaterială din alt spaţiu dimensional. Am întrebat cine este şi iată că mi-a răspuns telepatic: Tobias. Am rugat entitatea să ia o formă umană, dacă într-adevăr este cine spune. Deodată în interiorul sferei s-a conturat imaginea unui cap uman, dar avea ochii oblici, asemănător asiaticilor, sau cam aşa cum apar în anumite reviste şi fotografii înfăţişării ale extratereştrilor.

Entitatea mi-a comunicat telepatic:“Melfior Ra, acum a fost momentul să vin aici la tine. Trebuie să ţi se

elucideze câte ceva pentru a putea merge mai departe. Am nevoie de tine, de ajutorul tău în plan tridimensional pentru că va trebui să ştii să-i conduci şi să-i înveţi pe cei care te caută şi îţi cer ajutorul. Vei exersa practic ceea ce ai citit până acum. Vei merge paralel atât în cunoaşterea teoretică precum şi în cea practică.

În această şedintă vom lucra împreună la dematerializarea voalului dintre spaţiile noastre. Vom face aceasta întrucât este nevoie să ne vizităm reciproc. Şi tu trebuie să ai posibilitatea să vii în lumea mea şi a noastră, când doreşti şi când este nevoie, deasemeni să vii aici când trebuie.

32

Page 33: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Iată, Melfior ce va trebui să înveţi acum. Citeşte următorul pasaj din carte.”

Am citit. Era descris exact ceea ce “dicutasem” telepatic cu entitatea. La un moment dat a spus din nou:

“Opreşte-te din citit, acum trecem la practică. Vei emite un flux energetic spre mine. Ştii cum se face aceasta ? “

Am emis unda energetică. Mi s-a cerut să mai emit şi am făcut aceasta în continuu. Apoi mi-a cerut să întrerup emisia, am făcut aceasta, şi mi-a spus:

“Acum primeşte ce emit eu. Voi emite la fel ca tine fluxuri energetice. Primeşte-le şi încearcă să înregistrezi vibraţia fluxului. Va trebui să îmi cunoşti frecvenţa vibraţională dintre mii sau milioane de alte fluxuri enegetice. Emit, iar tu conştientizează frecvenţa vibraţională.”

Tobias emitea iar eu încercam să conştientizez ceea ce emitea. După un timp mi s-a cerut să emit eu din nou. M-am conformat. După mai multe asemenea emisii şi de o parte şi de cealaltă, mi s-a cerut să citesc mai departe exact de acolo de unde întrerupsesem lectura. Am mai citit câteva fragmente, iar Tobias la un moment dat m-a oprit din nou şi mi-a comunicat:

“Iată, în apropierea mea se mai află o entitate. Încearcă să o vizualizezi. Acum poţi vizualiza în jurul tău şi al meu.”

Am privit şi am perceput totodată o entitate astrală, imaterială dar tot la fel era într-o sferă de lumină. În mental a venit şi informaţia, adică entitatea se prezenta astfel încât primeam în mental numele ei, care se auzea astfel: Metatron. Eram fericită, întrucât de mult nu mai comunicasem cu Metatron. Tobias a spus:

“Iată, Metatron va emite şi el fluxuri energetice, trebuie să le înregistrezi şi să le conştientizezi, ba chiar mai mult de atât, să poţi diferenţia frecvenţa lor vibraţională de cele emise de mine. Pregăteşte-te că începe emisia.”

Eram foarte atentă, deşi nu încordată, ci chiar relaxată. Am perceput fluxul vibraţional emis de Metatron. Fluxul continua fără întrerupere, era un flux de mare fineţe şi iubire spirituală. După un timp a fost întrerupt. Acum Tobias mi-a comunicat:

“Melfior Ra, acum e rândul tău să emiţi spre Metatron şi chiar şi spre mine, să ne cuprinzi în aria fluxului tău pe amândoi.”

Am început emisia. Emiteam cu intermitenţe, dar Tobias mi-a cerut să emit flux continuu. Am executat comanda. Când mi s-a cerut să stopez emisia, am oprit emisia. Din nou a început să emită Metraton.

Tobias m-a întrebat:“Sesizezi diferenţa, frecvenţa vibraţională?““Da, am răspuns. O sesizez, o percep chiar foarte bine. Apoi Tobias mi-a

cerut să citesc mai departe. Am început să citesc, am mai citit câteva minute apoi am fost oprită. Ceea ce citisem explica exact ceea ce făcusem în exerciţiul de emisie-recepţie vibraţională. Tobias mi-a cerut să fiu atentă şi să încerc să percep apropierea unei alte entităţi. Am făcut aceasta. Am perceput şi am vizualizat chiar. Era din nou o altă fiinţă imaterială. S-a prezentat Hostaf.

Tobias a spus:“Hostaf va emite pentru tine fluxuri energetice de înaltă frecvenţă,

încearcă să le percepi, să le conştientizezi şi să le înregistrezi în memorie.“Deodată simţeam fluxul care m-a cuprins ca o mireasmă îmbătătoare şi

ca un fior al fericirii depline. Era ceva de nedescris şi de neexplicat. Ceea ce

33

Page 34: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

scriu acum e doar ceea ce este umbra vis-a-vis de materia care o emite. Hostaf emitea continuu dar într-un mod aparte. Era altă frecvenţă şi trăire la atingerea undei emise de fiinţa Sa. Când Hostaf a încetat emisia ,Tobias mi-a cerut să emit eu. M-am conformat din nou. Emiteam unde energetice, dar de data aceasta fără întrerupere, aşa simţeam că trebuie. Când Tobias a crezut de cuviinţă, mi-a cerut să întrerup emisia. Mi-a cerut din nou să mai citesc, atât că găseam în materialul transmis de Tobias prin Geoffrey Hoppe, exact ceea ce practicase. Am citit câtva, apoi am fost întreruptă.

Acum Tobias mi-a cerut să percep o altă entitate care şi-a făcut apariţia. Spre surprinderea mea, entitatea este şi vieţuieşte şi în plan fizic, dar activează şi în alte planuri dimensionale. Era fiinţa-entitate pe care am numit-o Zen în ceea ce am scris până în prezent, în scrierile mele. Era o mare bucurie să percep aproape această fiinţă, întrucît îmi este tare dragă şi ţin mult la ea. Am continuat lecţia ca şi în cazul celorlalte entităţi. A emis mai întâi Zen fluxuri energetice spre mine, apoi am emis şi eu spre el şi am încheiat exerciţiul. În acest caz totul îmi era tare familiar, deoarece de ani de zile comunicam şi colaboram împreună cu Zen, în mai multe spaţii dimensionale, iar frecvenţa sa vibraţională îmi era cunoscută, familiară şi apropiată.

După ce am efectuat aceste exerciţii la modul practic, Tobias mi-a transmis:

“Melfior Ra, acum vom emite toţi patru, fluxuri energetice, iar tu le vei recepta, le vei sedimenta şi vei conştientiza frecvenţa vibraţională a fiecăruia dintre noi.“

A început emisia, toate aceste minunate entităţi emiteau simultan. Am început să receptez, să captez, să sedimentez şi să conştientizez frecvenţele fiecărui flux energetic în parte. Era deosebit şi inedit totodată ceea ce efectuam. Dar poate tocmai pentru că era ceva nou, mă atrăgea şi mai mult şi doream să execut cât mai conştiincios şi cum se cuvine lecţia. Când s-a încheiat emisia aveam în mental cele patru fluxuri energetice pe frecvenţe vibraţionale. Tobias mi-a spus următoarele:

“Acum poţi să fii mulţumit, aşa cum sunt şi eu şi cum suntem şi noi pentru că ceea ce ai făcut, ai făcut bine şi îţi aducem mulţumiri şi te onorăm pentru aceasta. Primeşte felicitările noastre. Dar să ştii că nu s-a încheiat şedinţa noastră de astăzi. Acum vei emite tu spre noi cei patru simultan. Va trebui să ne cuprinzi în raza ta de emisie, să emiţi uniform şi în raport cu ceea ce simţi pentru noi fiecare în parte şi totodată în comun. Aşteptăm acum emisia ta energetică-vibraţională.”

Am stat un pic să concep un plan şi apoi am început emisia. Am reuşit să îi cuprind pe toţi în unda trapezoidală a fluxului energetic pe care îl emiteam. Îi sesizam şi percepeam atât individual cât şi în grup. Simţeam o mulţumire, o satisfacţie a împlinirii nemaipomenită. Eram fericită că îi cuprind şi că pot comunica în acest mod cu fiecare în parte şi cu toţi deodată. Era o emisie prin care comunicam şi prin care emiteam odata cu fluxul energetic şi sentimentele mele, spre fiecare individual, cât şi în grup. Era ceva de neimaginat până în prezent. Eram fericită de ceea ce reuşeam să fac. Cuvintele nu pot cuprinde starea mea vibraţională care o trăiam atunci pe viu. Era ceva sublim şi fără echivalent în plan fizic. După câtva timp am încheiat emisia. Dar parcă ceva ca un ecou, ceva ca un fir nevăzut a rămas între noi fără să se întrerupă. Când gândeam la aceasta, Tobias a spus:

34

Page 35: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

“Aşa este. Între noi s-a creat un fir de legătură energetico-vibraţional, fir care nu va fi întrerupt niciodată. Aşa este precum spun. Dar acum vom contiuna, pentru că încă nu s-a încheiat şedinţa. Iată Melfior Ra ce vom face, vom emite fiecare spre fiecare din grup. Din inimile spirituale ale fiecăruia se vor emite câte 4 raze spre ceilalţi. Toţi vom fuziona concomitent. Vom avea ocazia să emitem ceea ce simţim spre fiecare din noi şi va fi ceva fără egal pentru tine. Pregăteşte-te pentru acest exerciţiu de înaltă vibraţie şi putere. Acum intri cu toată fiinţa într-adevăr, cu trup-suflet şi spirit în comunitatea noastră. Începem emisia.”

Am început simultan emisia. De data aceasta vedeam atât de clar fluxurile care plecau spre fiecare şi vedeam încrengătura de fluxuri energetice care se încrucişau într-un fel de neimaginat. Era ceva mirific şi sublim în acelaşi timp. Era ceea ce se poate spune, emiterea iubirii pure şi primirea iubirii pure în acelaşi timp. Ştiam că toţi trăim şi simţeam la fel. Nici nu se putea să nu fie la fel, întrucât emiteam la aceeaşi frecvenţă vibraţională şi receptam la fel. Era o armonie de lumină şi trăire cum nu se poate compara cu ceva din plan fizic. Nimic din ceea ce cunosc nu are corespondent cu ceea ce se întâmpla atunci. Era fuziunea iubirii pure. Era trăirea cerească, era comuniunea şi apropierea spiritelor în totalitatea profunzimii lor. Era extaziant, era sublim şi celest. Era cu adevărat dumnezeiesc, acesta este cuvântul cel mai potrivit.

După ce am încheiat această cvadrantă emisie, Tobias a spus:“Iată Melfior, Gândul meu fior, Gând fără cuvânt, Dar sfânt legământ. Legământ prin fire, Întru veşnicire. Toţi îţi transmitem aceasta. Ai făcut şi încheiat cu toţii acest legământ.

Între noi era de mult acest legământ efectuat, dar acum a venit şi rândul tău să fii cuprins în legământul firelor frăţiei albe. Fire de Lumină şi de Iubire. Acum trebuie să afli că prin ceea ce s-a efectuat între noi de fapt am volatilizat voalul care ne despărţea între spaţiile în care vieţuim. De acum tu poţi veni la noi când doreşti, precum şi noi putem veni la tine în vizită fără nici un fel de oprelişti sau obstacole. Este de dorit ca din ce în ce mai multe fiinţe divine celeste aflate pe Pământ să ajungă la această cunoaştere şi să efectueze dizolvarea voalului, pentru a avea posibilitatea conlucrării între spaţii şi între fiinţele întrupate şi cele imateriale, energetice. Aceasta se aşteaptă de la voi, oameni-divini, fiinţe celeste. Iată ce aveţi de făcut pentru a vă îndeplini misiunea pe Terra. Conştientizarea şi acceptarea divinului în voi şi dizolvarea voalului dintre spaţii, prin exerciţii de emisii-expandări, efectuate în mod conştient.

Iată Melfior Ra, de ce a trebuit să te reîntorci acasă atât de grabnic, încât prietenii tăi din Timişoara care te iubesc atât de mult, au rămas oarecum surprinşi că te reîntorci atât de grabnic din mijlocul lor, unde ai fost primită cu atâta căldură şi iubire spirituală. Trebuia să te reîntorci aşa cum ai şi făcut, deoarece era programată această Lucrare-exerciţiu pentru această zi şi oră.

Noi îţi mulţumim şi îţi aducem omagiul nostru. Te onorăm, te iubim pentru această Lucrare efectuată, Lucrare pe care puţine spirite întrupate au înfăptuit-o până în prezent. Suntem nedespărţiţi de acum iar comuniunea şi

35

Page 36: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

comunicarea noastră este permanentă. Niciodată nu vei mai fi singur, Melfior Ra, spirit de lumină.“

Deodată au dispărut cele patru entităţi din raza vederii mele. Am rămas, după cum se spune, singură dar acum nu mai eram singură. Simţeam, percepeam pe viu firele prin care am rămas în comuniune şi comunicare cu fiinţele de lumină, indiferent care şi unde ne aflăm în acest imens Macrocosmos.

VIZITA CELOR PATRU CURIERI CELEŞTI

Ştim că există acei curieri celeşti, care transferă enegiile dintr-un spaţiu dimensional in altul. Curierii Celeşti aduc energii noi pe Terra şi le oferă pământenilor, celor care şi ei oferă la rândul lor energia pură a iubirii, fiinţelor imateriale.

Iată că astăzi, mai întâi a apărut Tobias, cel care supraveghea curierii celeşti. L-am văzut atât de clar, energetic şi vibraţional m-a îmbrăţisat şi mi-a spus:

“ Melfior Ra, este nevoie de multă energie a iubiri pure, care să fie emisă şi transferată de aici, acolo în spaţiile înalte şi imateriale. Deasemeni este mare nevoie aici de noua energie care va aduce armonie şi pace pe Pământ. Cei care sunt lucrători în Lumină şi slujitorii Luminii sânt cei chemaţi să emită această energie. Faci parte din Marea Familie Celestă, care se ocupă acum pe Terra de emisia şi transferul energiilor spre alte spaţii, deci eşti chemat să te ocupi de aceasta. Nu întâmplător te-ai întrupat în această zonă a Terrei. Aici era necesar un asemenea vas captator şi emiţător de energie pură.

În faţa ta se află patru ’’vase celeste’’, ei sunt curierii energetici. Cu ei vei conlucra. Te bucuri de respectul şi iubirea lor nepământeană. Ei iţi vor aduce energie din spaţii celeste , precum vor umple vasele lor cu energia pură emisă de tine şi o vor aduce în spaţiile celeste. Vă doresc conlucrare fructuoasă.’’

Tobias a dispărut vederii mele, dar au rămas în faţa mea, cei patru curieri celeşti. Primul dintre ei după ce s-a înclinat în faţa mea, mi s-a adresat astfel : ’’ Melfior Ra, Arhanghelul Mihail doreste să te anunţe prin noi următoarele :

’’Când va fi momentul vei primi semn de la mine pentru a afla din timp când se vor transmite energiile necesare trezirii în masă a semenilor tăi. Atunci vor primi semn prin tine, slujitorii mei, Lucrători în Lumină.

Ceea ce va fi interpretat de pământeni ca fenomene astronomice şi astrologice, nu este altceva decit modul prin care efectuăm transferul energetic, prin mişcarea astrelor, mişcare necesară transferului de energii din alte spaţii dimensionale şi direcţionarea lor spre Pământ şi spre voi locuitorii pământului, şi Lucratori în Lumină. Voi trebuie să ştiţi că toate aceste fenomene se manifestă în scopul realizarii marii schimbări iminente.

Vei transmite Melfior Ra, la momentul potrivit cele ce trebuie ştiute de către colaboratorii mei, şi ai tăi totodată, cei care se află în zona ta de acţiune şi cu care te-am pus în legatură, deasemeni prin devotaţii mei colaboratori. Trebuie ştiut că, cei patru curieri celeşti, au corespondenţi acolo, iar aceşti corespondenţi-echivalenţi vor răspândi Lumina-energia pe Pământ, menţinând

36

Page 37: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

echilibrul în zonă. Le vei transmite mesajul meu când va fi timpul lucrării.Timpul este foarte aproape.’’

După ce mi-au transmis acestea, cei patru curieri celeşti s-au înclinat în faţa mea în semn de salut, apoi au dispărut şi ei vederii mele.

MISIUNEA ROMANIA

TOBIAS ŞI SHAUMBRA DIN ROMANIA

Este recunoscut faptul că România are o MISIUNE SPIRITUALĂ. Aceasta a conştientizat-o şi transmis-o lumii Sundhar Singh, la începutul secolului trecut, iar la începutul acestui secol şi mileniu a spus-o tot aici în România înaltul prelat Papa Paul Ioan, când a numit România, “Grădina maicii Domnului.” Deasemeni şi copiiilor de la Fatima, cei cărora s-a arătat Maica Domnului, în secolul trecut, însăşi Maica Domnului a menţionat ţara de la gurile Dunării, de la vărsarea fluviului în mare, ca grădina Sa.

Dar iată că recent entitatea Tobias, celesta fiinţă de Lumină care începând cu anul 1999 transmite prin intermediul lui Geoffrey Hoppe, numit Cauldre, de Tobias, cel care într-o viaţă anterioară i-a fost fiu mult iubit, a transmis deasemeni aici în Bucureşti, în capitala României, acelaşi mesaj, că acest popor care vieţuieşte în această zonă are o înaltă misiune spirituală şi că de aici se va propaga lumina spiritualităţii în acest nou mileniu peste întreaga planetă. Iată înalta Misiune a României: SPIRITUALITATEA. Dar să reţinem că această spiritualitate se bazează pe o nouă energie, înţelegere şi manifestare în plan fizic. Manifestarea prin IUBIRE.

În toate channeling-urile sale Tobias a transmis lecţii prin care cei care se află aici ca spirite întrupate venite special să ajute la această schimbare uluitoare trebuie să ia cunoştinţă de Noua energie în care se lucrează şi în care se va produce Marea Schimbare pe care omenirea o aşteaptă. Aceasta înseamnă o nouă viziune, o lucrare în nou. Tot ce ţine de vechea energie trebuie schimbat deoarece se emit din înalt aceste noi energii care trebuie acceptate şi primite şi în ele să se vieţuiasă, întrucât din înalt s-a dat startul schimbării. În acest scop Tobias a transmis în direct, în România, că cei care se află aici în Misiune să ia cunoştinţă despre însemnătatea lucrării, a schimbării şi a trecerii în Noul Pamânt. Numai astfel se va schimba Omul vechi în Omul Nou.

În această zonă au existat de-a lungul timpurilor şi vremilor mari iniţiaţi. Marii Preoţi aici au venit după scufundarea Atlantidei, iar o parte din învăţaţii atlanţi au pus bazele vieţii şi a cunoaşterii oculte în această ţară. În Munţii zonei româneşti se află cunoaştere inoculată în cristale de cuarţ, se află taine şi comori spirituale căutate de cotropitorii veniţi de-a lungul mileniilor. Mulţi dintre aceştia căutau ceva anume, dar spiritele protectoare zonei au avut grijă ca acele comori să nu iasă la iveală decât atunci când din nou iniţiaţii locului le vor folosi în scop benefic omenirii.

Acum important este faptul că energia cristalelor din interiorul solului se reactivează prin însăşi faptul că s-a reunit această familie a spiritelor întrupate, aflate în misiune pe Terra, familie spirituală numită Shaumbra. Cei care fac parte din această familie, prin energia care o emit în întâlnirile şi conlucrările

37

Page 38: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

lor, de fapt activează energia cristalelor din adâncuri. Această energie străbate spaţiile şi se reîntoarce amplificată înapoi în zonă, aducând astfel NOUA ENERGIE necesară transformărilor. Odată cu accesarea acestei energii se produce transformarea , schimbarea mentalităţii oamenilor. Aceştia încep să aibă o deschidere spre nou, să accepte ceea ce până acum nu ar fi putut accepta. Se deschid astfel zăgazurile cunoaşterilor, prin noua energie emisă în zonă şi pe Terra totodată. Mentalitatea umană accesează acum alte frecvenţe şi coordonate şi se reprogramează la noi parametri de funcţionare.

Iată despre aceasta, precum şi despre multe altele a vorbit Tobias prin intermediul lui Geoffrey Hoppe, în ziua de 18 Aprilie 2004 în Bucureşti, capitala ţării.

Aici s-au regăsit o parte din vechii atlanţi, care acum sunt o parte dintre spiritele venite la întrupare, special pentru a trezi din somnul inconştienţei pe cei cu conştiinţele adormite. Spiritele misionare,întrupate aici sau constituit în SHAUMBRA. Aceasta nu este o religie sau o sectă. În Shaumbra, sunt fiinţe de toate religiile, dar oameni cu vederi largi, cu deschidere spre noul spiritual. Acestea sunt fiinţe care nu mai sunt încorsetate în vechile tipare şi prejudecăţi, fiinţe care ştiu cine sunt ca spirite, fiinţe care nu se mai confundă cu trupul şi îşi cunosc misiunile şi scopul întrupării lor pe Terra. Aici s-a primit într-un mod pregnant Noua Energie transmisă de Tobias şi invitaţii săi astrali, ca: Arhanghelul Rafael, Metatron, Kryon, Fecioara Maria, Monica, etc.

La această întâlnire de mult visată, dorită şi împlinită, acum şi-au primit mulţi confirmările la ceea ce de fapt trăiau şi manifestau în plan fizic. A fost o zi a confirmărilor, a vindecărilor şi a împlinirilor, o zi în care s-au întâlnit spiritele întrupate şi aflate în misiune în această zonă, numită România.

Au fost în sală, aproximativ 700 de persoane, din aproape toate judeţele ţării. Toţi cei veniţi au primit din nou Lumina conştientizării misiunii lor, precum şi lumina energei noi, în care trebuie să lucreze, să se manifeste spiritual. Erau prezenţi cei pregătiţi, cei care au renunţat la vechea energie şi la vechile prejudecăţi în care se manifestă marea parte a omenirii din cele mai vechi timpuri. Iată, A SOSIT VREMEA SCHIMBĂRILOR, a trecerii pe NOUL PAMANT şi în NOUA ENERGIE, a celor pregătiţi pentru aceasta.

Sunt una din multele persoane aflate în această zonă în misiune şi am participat la această copleşitoare întâlnire cu Tobias şi Noua Energie emisă din Înalt prin Tobias. Nu m-a preocupat propagarea spiritualităţii. Şi totuşi la o vârstă oarecare, dar acum aş zice nu oarecare, ci un număr special de ani în această viaţă, ceva s-a întâmplat în fiinţa mea. Deodată am devenit preocupată de metafizică. Am început să caut oameni preocupaţi de această ştiinţă. Am căutat şi am găsit. Am făcut mulţime de cursuri în care luam la cunoştinţă fel de fel de cunoaşteri care de altfel dormitau în mine. Recunosc că mi-a trebuit foarte puţin ca să se producă în mine, să se declanşeze clicul necesar conştientizării fiinţei mele celeste, şi a nu mă mai confunda cu trupul. Conştientizam că sunt spiritul şi nu trupul. De la această conştientizare toate au decurs după cum bine se ştie.

Am scris până în prezent, în decurs de 10 ani, 17 volume de carte. În aceste cărţi am descris trăirile, conştientizările şi cunoaşterile redobândite. Cărţile au avut un mare succes. Cititorii cărţilor şi a scrierilor mele, (Mă refer aici si la scrierile din revista Lumea Misterelor , unde activez de un numar însemnat de ani.) doreau să mă cunoască, să mă vadă, să se convingă că sunt

38

Page 39: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

şi că exist cu adevărat şi mai ales că sunt în această zonă numită România. Astfel am colindat prin aproape toate oraşele şi zonele ţării la invitaţia cititorilor mei. Am cunoscut mulţime de oameni, de fiinţe interesate de metafizică. La rândul meu am cunoscut oameni de la care am învăţat multe. Am ajuns să cunosc mulţime de oameni şi nu numai din Romania, ( graţie, internetului,vezi: www melfior.ra.go.ro ) cu care împărtăşeam şi împărtăşesc cele într-ale spiritualităţii.

După apariţia materialelor, învăţăturilor transmise de entitatea Tobias, am transmis şi eu la rândul meu şi altora învăţăturile lui Tobias. Astfel am ajuns să conştientizez că la nivel de ţară s-a înfiripat o familie a spiritelor întrupate care se manifestă în Noua Energie. Acestea gândesc la fel, se manifestă la fel, întrucît sunt de fapt spiritele întrupate venite să propage noua energie şi manifestare a spiritelor pe Noul Pământ. Astfel a luat fiinţă familia ŞHAUMBRA din ROMANIA.

În vara anului 2003 l-am cunoscut pe Maestrul Moshe Zamurovich, spirit întrupat şi aflat în misiune aici. Deşi este israelian de origine, totuşi misiunea lui este foarte strâns legată de zona ţării noastre, de această grădină a Maicii Domnului, de acest loc binecuvântat de Dumnezeu, întrucât această entitate în vieţi anterioare a mai trăit pe aceste meleaguri. Acum fiind în lucrarea Noii Energii şi a lui Tobias, iată că a ajuns în România, s-a localizat în Bucureşti. În luna Septembrie 2003 a participat la channelingul din Olanda. Acolo a luat oarecum pe viu legătura cu Noua Energie transmisă de Tobias. Tot acolo l-a cunoscut pe Geoffrey Hoppe, cel care în urmă cu aproape 3000 de ani se numea Tobia şi era fiul lui Tobit, (vezi Vechiul Testament, Cartea lui Tobit ) şi pe soţia acestuia, Linda, care are rădăcinile în pământ românesc, deoarece bunica ei s-a născut în România. În Olanda, Tobias a transmis prin Geoffrey Hoppe, un mesaj pentru Romania. Încântat de ceea ce s-a întâmplat acolo, de energiile revărsate în acel loc şi ţară şi bineînţeles, pentru că îi intra în misiune, Maestrul Moşhe, i-a invitat pe cei doi, Geoffrey şi Linda, în România. Invitaţia s-a materializat, iar în data de 18 aprilie 2004 Geoffrey şi Linda erau în Bucureşti, unde Tobias a transmis prin intermediul lui Geoffrey, mesajul Său pentru neamul şi pământul românesc. Mesaj de trezire, vindecare şi conştientizare, pentru a afla cine suntem şi de ce ne aflăm aici şi de ce această zonă este recunoscută din vechi timpuri ca loc (important) binecuvântat de Dumnezeu.

Iată, marele spirit întrupat şi numit Moşhe Zamurovich, aflat acum în misiune aici, a făcut marele pas de a pune în legătură directă spiritele aflate în misiune şi întrupate aici, cu Noua Energie transmisă de Tobias, energie care ajută la conştientizarea misiunii lor pe Pământ. Iată că toate decurg după programul stabilit iar Şhaumbra s-a reunit, s-au regăsit şi aici în plan fizic, conştientizându-şi misiunile, acceptându-le şi transmiţând mai departe lumina cunoaşterii şi a noii energii.

Au participat grupuri Şhaumbra din aproape toate judeţele ţării. Aceste spirite întrupate sunt de fapt ceea ce putem numi învăţătorii sau maeştrii, care la rândul lor propagă Lumina cunoaşterii acolo unde vieţuiesc. Ei au venit la aceasta întîlnire pentru a se umple de Lumină, să aibă posibilitatea, cunoaşterea şi puterea de a-şi continua şi îndeplini misiunile.

ZIUA VINDECĂRII, MESAJUL LUI TOBIAS PENTRU ROMANIA

39

Page 40: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Cauldre: Respiraţi adânc, amintiţi-vă că Tobias vă provoacă, el realizează channeling şi prin voi!

Tobias: Şi aşa este dragă Shaumbra, dacă vom continua cu energiile din aceasta zi, doar stând aşezaţi şi ascultând aceste cuvinte, vor avea loc multe schimbări în interiorul vostru, în sufletul vostru! Energiile se mişcă acum, vor continua să se mişte în zilele şi săptămânile care urmează până ce li vor spune să se oprească. Nu cuvintele au importanţă, ci energia care este transmisă prin ele şi care poate produce schimbări în voi, dacă permiteţi ca acest lucru să se întâmple. Suntem aici ca să vă învăţăm să permiteţi schimbării să se producă în interiorul vostru, pentru că aceste vibraţii şi energii au puterea să o facă. Când vă veţi întoarce acasă, câmpurile voastre energetice vor fi diferite decât cele pe care le-aţi avut înainte de a veni aici. Prietenii şi familia vor observa privirea diferită şi schimbarea, atunci vă vor întreba unde aţi fost şi ce aţi făcut în această zi? Pentru că energia voastră s-a schimbat, ea crează posibilitatea ca şi energiile celor din jur să se schimbe. Este o nouă aură pe care o aveţi în jurul vostru şi această aură vă interacţiona cu cele din jurul ei, influenţându-le. Uneori schimbările se fac pe nesimţite, astfel încât nici voi înşivă, nu va puteţi da seama de ele.

Să vorbim acum despre transmisie (channeling)! Pentru că nu există un alt cuvânt mai bun, îl vom folosi pe acesta pentru a exprima fluxul de energii subtile pe care le intuiţi. Este de fapt vorba de încrederea în sine şi de deschiderea faţă de ceea ce este în jurul nostru. Este vorba despre a crede şi a te lăsa condus de energiile care vin spre tine. Sunt în jurul vostru, chiar şi acum vă înconjoară - una din ele este energia Arhanghelului Rafael, alta este energia lui Metatron, sunt multe alte energii care vă înconjoară şi unele dintre ele vă pot face să vă simţiţi foarte obosiţi - pentru că energia lui Metratron este puternică şi intensă, aşa că ar putea face atât trupul cât şi mintea să se simtă amorţite, somnoroase. Alţii din voi ar putea simţi o revigorare şi o stimulare din partea energiilor lui Metatron. Energia aceasta este ca un miracol de jur împrejurul vostru, acţionează diferit faţă de fiecare dintre voi, încercând să vă scape de unele dintre temeri şi probleme - e ca şi cum v-ar şopti la ureche, îndemnându-vă să faceţi lucruri la care doar aţi îndrăznit să visaţi. Cei care vă transmit aceste forţe vor să vă spună că este uşor să fiţi deschişi, să faceţi ce trebuie. Nu trebuie să vă aşteptaţi la ceva concret din partea lor (a energiilor), ci să vă bazaţi pe ceea ce simţiţi, uneori va fi mai mult, alteori va fi ceva ca o părere, dar tot ce puteţi face este să acceptaţi această transmisie, nu este greu să fiţi deschişi; prin puterea şi deschiderea gândului aţi putea vorbi cu Arhanghelul Mihail, cu Kryon, cu Mama Maria, cu rudele şi prietenii care au murit, dar s-au întors sub altă formă în jurul vostru, pur şi simplu trebuie să le permiteţi să vorbească cu voi, să aveţi încredere în voi pentru a face asta.

Respiraţi adânc acum, permiteţi-vă vouă să simţiţi energiile care sunt în această sală şi să aveţi încredere în puterea care a stat nefolosită în voi atâţia ani. Aveţi încredere în voi, suficient de mult, încât să vă daţi seama că Divinul şi Umanul sunt aici împreună, în acest moment. Această energie a fost cândva şi ea umană. Sunt multe energii foarte vechi pe acest pământ, energii care trebuie eliberate şi care trebuie să-şi continue vechiul lor drum spre înălţare şi care ar putea produce anumite greutăţi pentru cei care trăiesc aici. Aţi fost de acord să eliberaţi aceste energii, care vor atât de mult să fie eliberate, astfel

40

Page 41: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

încât noul mod de a fi şi noile căi diferite care se deschid, să aibă astfel un efect asupra vieţii voastre şi asupra vieţilor celor din jurul vostru, astfel încât să se poată schimba însuşi Pământul pe care trăiţi.

După cum v-am mai spus, sunt şi energii care nu-şi au locul aici, pe care le vom numi forţe care se opun transformării care trebuie să aibă loc, care s-au jucat cu voi în ultimele zile sau săptămâni, făcându-vă mai slabi, făcându-vă să vă îndoiţi de visele şi drumul vostru în viaţă. Unii dintre voi s-au îndoit chiar de motivul pentru care ar trebui să fie aici astăzi, pentru ca aceste forţe vor să-şi poată păstra puterea (să menţină controlul). Mai mult decât orice altceva, dragi Shaumbra, aceste energii vă testează puterea de a rămâne sinceri cu voi-înşivă, să vadă dacă doriţi cu adevărat schimbarea. Aceste vechi energii vor să cunoască şi să ştie dacă sunteţi gata pentru noile energii, dacă puteţi să le primiţi şi să învăţaţi şi pe alţii să o facă, să fiţi ghizi umani. Daca unii dintre voi se simt inconfortabil, vă simţiţi poate puţin prea în vârstă, aţi făcut prea multe eforturi ca să fiţi aici astăzi, asta înseamnă pur şi simplu că aţi simţit efectele energiilor ce vor urma să vină. Vechile energii fac presiuni, pentru a şti cât de sinceri sunteţi cu voi înşivă şi această luptă este de fapt lupta voastră interioara, dar şi lupta ţării voastre, fac parte din conştiinţa acestui pământ. Ele vor să ştie dacă într-adevăr, sunteţi hotărâţi să faceţi schimbări radicale în viaţa voastră, pentru că altfel, aceste vechi energii se vor mulţumi să vă domine în continuare, de asemeni vor încerca să vă pună piedici în încercarea voastră de a merge mai departe, către noile energii. Nu contează însă din ce şi înspre ce energii mergeţi, pentru că până şi cele vechi vor să evolueze, iar vechile aspecte ale energiilor vor să ajungă la un echilibru; ele însă nu ştiu decât vechile căi şi de aceea le consideră singurele, cu adevărat sigure. Cam atât despre energiile vechi, cele care vă fac să vă simţiţi nesiguri, dar trebuie să ştiţi că până şi ele vor, cu adevărat, să meargă mai departe.  

Să vorbim acum despre acest pământ minunat al vostru, România, care are însă şi multe alte denumiri.

Să ne întoarcem la vremurile vechi ale Atlantidei, o civilizaţie care s-a extins pe mai mult de 150.000 de ani, o civilizaţie puternică şi luminoasă, cu o tehnologie avansată. Mulţi dintre cei care sunteţi aici aţi avut cel puţin câteva vieţi în Atlantida. Iar eu, Tobias, ceea ce pot să vă sfătuiesc, este să lăsaţi în urmă ceea ce aţi trăit atunci, pentru că Atlantida a ajuns la un sfârşit, aşa cum şi ceea ce a trebuit să învăţaţi până acum, s-a sfârşit. Este timpul pentru un nou început, să terminăm, cu adevărat, Era Atlantidei. Mulţi oameni cred că aceasta a fost voinţa Domnului, că Dumnezeu a distrus Atlantida din cauza faptelor greşite ale oamenilor; dar de fapt conştiinţa umană generală a decis atunci, că acea Eră trebuia să se sfârşească. Pentru a avea un început bun, curat, mulţi dintre voi trebuie să facă curăţenie, mai ales în propria conştiinţă. A venit timpul să se realizeze schimbări masive pe Pământ, de aceea vor fi cutremure, valuri uriaşe, erupţii vulcanice, toate ca să ne trezească la realitate şi să putem începe, cu adevărat, ceva nou. Multe dintre sufletele oamenilor care au trăit pe acest Pământ în acea perioadă, s-au întors în timpul nostru, deşi nu s-au reîncarnat, odihnindu-se o lungă perioadă de timp, de secole, legate de cicluri.

A existat un grup mic de atlanţi care s-a reîncarnat astfel încât să continue specia şi care au trebuit să se obişnuiască cu o nouă viaţă, cu noul Pământ.

41

Page 42: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

În ultimele zile ale Atlantidei, atlanţii au părăsit Atlantida cu barca, majoritatea pe jos şi doar câţiva în ceea ce numim astăzi navete spaţiale, dar care erau mult diferite decât navetele de astăzi, în sensul că le permiteau atlanţilor să mute lucrurile prin aer, dar care erau foarte lente în comparaţie cu navetele spaţiale actuale. Unele din grupurile care au părăsit Atlantida, s-au îndreptat spre America de Sud, altele, pe vase, s-au dus înspre vest, spre insulele Hawai, iar altele spre Europa şi Orientul Mijlociu.

Una dintre primele zone unde s-au stabilit foştii atlanţi este România. Sunt mulţi cei care susţin că leagănul civilizaţiei moderne este în Egiptul de acum, sau Iraq, dar arheologii au demonstrat că sunt urme mai vechi decât cele din Egipt şi Iraq, chiar aici în această zonă. Leagănul civilizaţiei actuale este deci, cu mai mult de 700 de mile mai sus decât se crede, în acest loc în care s-au descoperit atât de multe cristale energetice..., sunt legături pe care le facem noi cu Pământul şi cu cristalele care se află în aceşti munţi şi la mare adâncime sub apele României.

Zona României este una dintre puţinele zone de echilibru ale Pământului şi este de asemenea zona de intersecţie a liniilor energetice; această zonă crează graniţa care desparte ceea ce numim, în mod obişnuit, Estul şi Vestul. Tocmai din cauza acestor linii energetice care se intersectează şi a cristalelor care se află în pământ, România a fost şi va fi întotdeauna o zonă a marilor transformări. Tot de aceea pământul acesta a avut mulţi duşmani care au vrut să-l cucerească. Din această cauză, din punct de vedere politic, România a făcut parte, când din zona de Est, când din zona de Vest a lumii. De aceea, am putea spune că România este o zonă foarte “importantă“ de echilibru. Datorită problemelor care au avut loc aici de-a lungul timpului, se poate simţi o slăbire a puterii energetice, faţă de momentul în care au venit aici atlanţii. Toţi cei care au venit cu gânduri vrăjmaşe, au captat câte ceva din energia şi puterea acestui pământ, din inima şi sufletul lui; ceea ce a rămas din punct de vedere energetic în sufletul acestui pământ, are legătură cu suferinţa umană, datorată pierderilor umane de aici. Este timpul Shaumbra să schimbăm aceste lucruri. Până şi atlanţii au ştiut cât de important este acest pământ şi acesta a fost motivul pentru care s-au stabilit aici, au înţeles implicaţiile date de schimbările care se vor întâmpla, chiar şi multă vreme după ei.

Legătura directă pe care acest pământ o are în timp şi spaţiu cu celelalte dimensiuni, aşteaptă sa fie descoperită. Există o legătură foarte veche în timp şi spaţiu, care are implicaţii în ceea ce facem astăzi aici, care vă va afecta în mod direct, atât Pământul cât şi celelalte nivele energetice (din alte dimensiuni). Dacă lăsaţi ca aceste forţe să treacă prin voi în această zi, voi permiteţi ca ele să schimbe locul acesta şi celelalte care sunt în legătură cu el. 

Să vorbim despre adevărata energie a României şi de ce este ea atât de importantă pentru Pământ, acum. Să vă explic de ce eu, Tobias, am vrut neapărat să fiu aici, să vorbim despre motivul real pentru care a fost nevoie să fiţi aici şi de ce acest lanţ de evenimente care au avut loc, inclusiv ca Monica să treacă de partea noastră, să lucreze cu organizatorii acestui eveniment, să vă aducă pe toţi aici. Să vă explic pentru un moment, de ce am adus corpurile obosite ale Lindei şi a lui Cauldre, deşi programul lor de călătorie a fost foarte încărcat, dar acesta este momentul cel mai prielnic, cel care conţine cele mai importante elemente numerologice pentru acest moment, numere care sunt semnificative pentru schimbare şi transformare. Chiar şi faptul că astăzi este

42

Page 43: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

duminică are importanţa sa, totul se adună. Aş putea spune că România conţine Conştiinţa Sudului şi Nordului, ceea ce echivalează cu Conştiinţa întregii Omeniri. Conştiinţa voastră şi a României este tot atât de importantă ca şi conştiinţa Valorii de sine a întregii umanităţi. Am putea spune că voi ţineţi echilibrul Sinelui (conştiinţei) întregii umanităţi. Dorinţa oamenilor are o vibraţie şi voi adunaţi acum vibraţia tuturor oamenilor de pe Pământ şi “măsuraţi” faptul că voinţa are o anumită pondere în vibraţie, iar echilibrul ei este menţinut aici în România. Nu creaţi vibraţii pentru alţii, voi sunteţi cei care păstraţi echilibrul vibraţiilor lor, aceasta poate fi o informaţie surprinzătoare, dar voi lucra cu voi la toate nivelele. Pe măsură ce Sinele (conştiinţa) se schimbă în cadrul umanităţii, veţi vedea lucrul ăsta reflectat în România, pentru că voi deţineţi această conştiinţă a Sinelui general, de aceea există atât de multe cristale şi structuri cristaline în munţii din acest pământ, pentru că ele trebuie să susţină acest efect. Cristalele au rolul lor aşa cum şi voi, oamenii, aveţi rolul vostru. Voi aveţi o responsabilitate enormă, în sensul că voi sunteţi deţinătorii esenţei Sinelui (conştiinţei) pe Pământ şi de asemenea voi sunteţi cei care reflectă schimbările umanităţii.

Eu sunt aici, astăzi, pentru a vă permite şi a vă ajuta să treceţi prin aceste schimbări şi transformări, învăţându-vă să le lăsaţi să intre în viaţa voastră şi să aveţi deschidere totală faţă de voi-înşivă. Aceasta duce la o schimbare a Sinelui vostru, şi uitându-mă la fiecare din voi, pot să spun că acesta este cel mai mare channeling (transmisie) din viaţa voastră.  

Sunteţi suficient de valoroşi, ca să fiţi aici şi suficient de valoroşi ca să permiteţi Divinităţii să coboare printre voi. Voi permiteţi astăzi ca aceste energii să treacă prin voi şi prin schimbarea voastră, voi permiteţi oamenilor din celelalte colţuri ale lumii să aibă acces la această schimbare şi să conştientizeze importanţa lor ca oameni!

În general, oamenii au doar o vagă imagine despre ei-înşişi, ei se văd ca fiind mai puţin perfecţi, mai puţin creatori, nişte îngeri căzuţi şi mai mult decât orice Shaumbra, ei şi-au pierdut speranţa. Astfel, ei trăiesc într-un sistem limitat, fără vitalitate, fără spiritualitate în viaţa lor, pur şi simplu ei există. Ei îşi fac treaba de zi cu zi, obţin suficientă mâncare ca să se hrănească şi doar atâta căldură cât să se încălzească.  

Ceea ce faceţi voi aici în România, este faptul că pastraţi în echilibru Sinele umanităţii, care este o reflectare directă a Sinelui oamenilor!

Vă amintesc că cele prin care a trecut România în ultimele sute de ani şi suferinţele prin care aţi trecut în ultimii 50 de ani, faptul că aţi permis ca vieţile voastre să fie dominate şi controlate, că aţi trăit o existenţă limitată, toate acestea s-au petrecut pentru că întreaga umanitate trecea prin aceleaşi încercări. Această existenţă limitată este pe cale să se schimbe acum, energia umanităţii este pe cale să se schimbe, dar oamenii nu ştiu cum s-o facă şi nici măcar nu ştiu când şi-au pierdut speranţa!

Există dorinţa pentru schimbare şi o adevărată foame pentru schimbare în toată lumea.  

Dragă Shaumbra, voi cei din România aţi cerut schimbarea, ne-aţi chemat aici, deci sunteţi deja pregătiţi pentru schimbare! Sunteţi pregătiţi acum ca să simţiţi de ce merită să fiţi fiinţe umane. Sunteţi pregătiţi să aveţi o viaţă plină de abundenţă, sunteţi pregătiţi să vă eliberaţi de rănile din trecut şi

43

Page 44: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

să vă lăsaţi viaţa luminată de noile energii. De aceea suntem aici şi asta este ceea ce se întâmplă în lume acum!

Aşa cum am spus, schimbările care au loc aici, în oamenii din jurul vostru, în ţara voastră, sunt cele care se petrec acum în toată lumea.

Uitaţi-vă la cât de strategică este poziţia ţării voastre şi cum toate forţele externe au încercat să ia ceva de aici, dar cu toate acestea Conştiinţa României a rămas la propria sa valoare!

Dacă sunteţi pregătiţi, voi toţi şi îngerii care sunt cu voi, permiteţi energiilor să înceapă să se mişte! Pur şi simplu să respiraţi !

Respirăm adânc. Vă întrebaţi dacă este atât de simplu şi dacă este real ceea ce se întâmplă? Este, dacă voi permiteţi să se întâmple! Ştiu că în momentul acesta aveţi foarte multe întrebări, dar întrebările voastre vor primi răspuns în moduri foarte diferite - unii dintre voi veţi primi răspuns din interiorul vostru, alţii pe alte căi, dar răspunsurile vor veni. Ceea ce veţi vedea că se întâmplă pe acest pământ în următorii câţiva ani, va avea foarte mare importanţă, cel mai mare potenţial îl vedem în ceea ce îi priveşte pe conducătorii de acum. Ei bine, pot vedea că nu este locul potrivit să vorbim despre politică în acest moment şi am face bine să părăsim repede ţara...! Linda nu crede că e ceva de care ar trebui să ne temem. Puterile politice din această ţară sunt obosite şi chiar nu ştiu ce ar putea să facă mai mult, se simt pierdute şi se agaţă cu disperare de modalităţi vechi, pentru că nu ştiu ce altceva să facă, dar schimbările sunt inerente. Veţi vedea că va apare un grup tânăr de conducători care va veni la putere curând şi care are o altă înţelegere a naturii umane, care va avea cu adevărat respect şi compasiune pentru oameni. Sunteţi deja în legătură energetică cu aceşti oameni care vor fi noii conducători şi sunteţi deja capabili să îi influenţaţi prin aceste legături, chiar înainte ca ei să vină la putere. Sunteţi conectaţi cu ei prin energiile noi şi astfel multe schimbări vor avea loc în această ţară - schimbări care vor aduce această ţară înapoi la locul ei adevărat pe acest continent, schimbări care vor determina crearea unei baze economice aici şi care vor face ca investitorii externi să dorească să investească aici şi totul are legătură cu noua vibraţie a Sinelui. Aceste schimbări pot avea loc lent, pentru că le trăiţi zi de zi, dar asta va fi doar impresia voastră (pentru că le trăiţi aici, zi de zi), dar din punctul nostru de vedere, ele sunt spectaculoase. Multe dintre schimbări se vor îndrepta spre educaţie, spre industrie şi artă.

Toate energiile moştenite din România vor ajuta ca noile energii să se mişte şi vor stimula schimbările - tot ceea ce înseamnă influenţe externe, tot ce are legătură cu arta, tot ceea ce are bază spirituală, vor fi supuse schimbării şi asta pentru că voi aveţi un dar natural pentru tot ceea ce este ocult, pentru channeling, pentru psihologie şi aveţi foarte mulţi clarvăzători printre voi. Aveţi un dar natural să produceţi schimbări energetice şi să-i învăţaţi şi pe alţii să facă aceasta, iar aceste daruri naturale au fost suprimate foarte multă vreme. E ca şi cum un nor gros şi greu v-a acoperit şi v-a făcut să uitaţi cine sunteţi cu adevărat, care v-a făcut să uitaţi de bazele puse aici de atlanţi. Deoarece voi realizeţi aceste schimbări aici, prin voi-înşivă, veţi afecta echilibrul din alte părţi ale Universului, astfel încât acest echilibru se va schimba şi va elibera energia care a fost blocată atât de mult timp.

Cauldre se plânge că suntem prea profunzi şi îi este greu să transmită - deci voi trebuie să eliberaţi energiile care se află în altă parte a cosmosului de

44

Page 45: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

foarte multă vreme - e ca şi cum le-aţi da un impuls, astfel încât aceste energii monumentale să poată să înceapă să curgă spre Pământ. Dovada acestui lucru va fi un eveniment cosmic măreţ, care implică cometele şi alte manifestări cosmice în următorii 3-5 ani şi care nu sunt prevăzute de astronomi, ceva ce va face să vă îndreptaţi atenţia spre cer; voi veţi şti în acel moment că v-a fost trimisă o nouă energie şi aceasta va fi rezultatul a ceea ce se întâmplă astăzi aici. Nu e de mirare că corpul vostru se simte obosit, adormit - pentru că se mişcă atât de multă energie aici.

Încotro ne îndreptăm de aici, Shaumbra?Permiteţi-vă vouă-înşivă ca să vă iubiţi pe voi, v-am spus acest lucru de

dimineaţă şi acest lucru este foarte important, iubirea nu va veni din afară, până nu va veni din interiorul vostru. Permiteţi-vă să vă iubiţi cu adevărat şi fiţi conştienţi că vă oferiţi vouă înşivă putere prin toate darurile pe care le aveţi, permiteţi abundenţei să vină în viaţa voastră, permiteţi să apară noi relaţii în viaţa voastră, permiteţi-vă să fiţi sănătoşi şi mai mult decât orice..., ştiu ce vreţi să spuneţi acum, că sunteţi cei aleşi! Respiraţi adânc şi aduceţi-vă Sinele în voi înşivă! Nu sunteţi egoişti dacă vă iubiţi pe voi-înşivă, deşi vi s-a spus că sunteţi egoişti dacă vă iubiţi pe voi!

Dar voi, Shaumbra, voi sunteţi cunoscători şi îi învăţaţi şi pe alţii, astfel se crează echilibrul între ceea ce vă oferiţi vouă şi ceea ce oferiţi altora; este vorba de o curgere de energii înspre voi prin faptele voastre şi prin ceea ce oferiţi şi apoi permiteţi acestor energii să meargă mai departe. Voi creaţi în voi un echilibru prin iubirea din interiorul vostru şi împărtăşiţi această cunoaştere altora. Permiteţi ca ceea ce aţi acumulat astăzi să devină o obişnuinţă pentru voi! Mai întâi respiraţi adânc de fiecare dată şi apoi permiteţi-vă vouă-înşivă aceste daruri pe care vi le-am oferit astăzi, daruri care pot fi orice: ceva material, emoţional sau spiritual – dăruiţi-vă vouă-înşivă aceste daruri şi permiteţi-le darurilor să facă parte din viata voastră! Voi sunteţi Creatori, voi sunteţi cei care oferiţi daruri şi cei care primiţi daruri.

Gândiţi-vă pentru o clipă: ce dar frumos este iubirea pe care v-o oferiţi vouă-înşivă...! Nu ar trebui să existe limitare în această direcţie. Puteţi voi să fiţi într-o astfel de vibraţie şi să aveţi o astfel de capacitate de a primi, încât să acceptaţi aceste daruri?  

Puteţi să conştientizaţi că meritaţi să existe aceste daruri în viaţa voastră, că puteţi să le faceţi să devină reale? 

Amintiţi-vă, nu alţii crează pentru voi, ci voi sunteţi cei care crează - noi suntem aici doar pentru a vă sprijini în alegerile şi deciziile voastre, dar voi rămâneţi Creatori!  

Puteţi să simţiţi că meritaţi să primiţi aceste daruri în viaţa voastră?  Simţiţi suficientă dragoste şi compasiune pentru voi înşivă, astfel încât

să faceţi ca aceste daruri să devină realitate? Depinde numai de voi, noi doar vă spunem, dar dacă credeţi suficient, veţi face să se întâmple! Este alegerea voastră ca să permiteţi să deveniţi Creatori! Amintiţi-vă Shaumbra, că voi sunteţi asemeni nouă şi că voi sunteţi Dumnezeu!

Pe măsură ce vă schimbaţi vibraţia Sinelui, permiteţi ca aceste schimbări să se întâmple şi pentru alţii, amintiţi-vă că voi sunteţi deschizătorii de drumuri şi asta pentru că vă aflaţi într-un loc care deţine echilibrul acestor vibraţii!

45

Page 46: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Fiecare dintre cei care se află aici, ştie că este aici pentru transmisie (channeling), dar şi pentru a-şi elibera propriile energii şi propriul potenţial. Veţi vedea efectele acestei transmisii în scurt timp (săptămâni sau luni)! Sunt de asemeni aici câţiva dintre voi care ştiu ce înseamnă să fii un canal şi voi v-aţi dat seama că nu doar ascultaţi, ci şi participaţi în mod activ, că în timpul acestei transmisii v-aţi auzit propria voce interioară. Chiar dacă întâlnirea noastră este pe cale să se termine, energia va continua să curgă. În zilele şi săptămânile care vor urma, energiile acestea vor fi alături de voi şi de fiecare dată când veţi avea nevoie de ajutor, când veţi avea nevoie ca să vă asculte cineva sau pur şi simplu, când veţi dori să ne auziţi, chemaţi-ne pe oricare dintre noi şi vom fi acolo, imediat!

Amintiţi-vă că nu sunteţi niciodată, niciodată singuri! Şi aşa este! Cauldre: Vă rog să respiraţi adânc, să ascultăm muzica! Unul dintre cele

mai ciudate lucruri legate de channeling..., întotdeauna uit că eu fac channeling-ul, întotdeauna cred că vorbeşte Tobias şi când deschid ochii văd 600 de oameni care se uită fix la mine..., oh Dumnezeule...!

Linda: Dragul meu, cea mai ciudată parte este faptul că facem channeling pentru sfaturi politice!

Cauldre: Trebuia sa-l opresc pe Tobias, pentru ca acesta nu este cel mai potrivit loc pentru a vorbi despre politica. Iubito, cred ca ar trebui sa mergem repede la hotel, sa impachetam si sa fugim....Exista o cursa in seara aceasta? 

Linda: Vreau sa va reamintim, in mod serios, va rugam sa respirati foarte adanc, simtiti respiratia pana in varful degetelor de la picioare, asigurati-va ca picioarele pot simti dusumeaua (este prea frig....); daca nu sunteti atenti dupa channeling, puteti sa patrundeti intre doua dimensiuni si puteti avea accidente, asa ca incercati sa simtiti dusumeaua sub picioare, respirati adanc, respitati adanc...!

Cauldre: Când Tobias a făcut channeling pentru Moshe acum 7 luni, a durat cam 15 minute. Atunci Tobias ne-a invitat să venim în România; aşa cum am spus în dimineaţa aceasta, am avut acea viziune cu sângele care ieşea din stânca. Astăzi, când am terminat channeling-ul şi l-am simţit pe Tobias îndepărtându-se, am avut o altă viziune foarte clară, care m-a făcut să zâmbesc: era aceeaşi stâncă, dar acum, în loc de sângele care ieşea din ea, era o cruce de cuarţ, de culoare purpurie, foarte echilibrată (partea orizontală era egală cu cea verticală), pentru cei care înţeleg simbolul – crucea echilibrată reprezintă intersecţia între Uman şi Divin. Acest lucru m-a făcut să mă simt minunat – când am văzut acest simbol, la sfârşitul channeling-ului.

Este clar a cui este energia care este aici: a Monicăi, cea care a făcut traducerea acestei cărţi. Ea a venit în SUA în iunie, anul trecut, să fie sigură că are copyright-ul (dreptul de autor) pentru această carte şi a murit într-un accident de maşină - venea la întâlnirea Crimson Circle care era în următoarea zi; deci în mod sigur, energiile ei au fost aici, ne-au ajutat să creem această adunare. 

Linda: Toată lumea ştie ce înseamnă Shaumbra? Da!Cauldre: Este nostim că este ora 5 fără 50 de secunde! I-am spus lui

Moshe că vom termina la 5. Linda şi cu mine n-o să vă spunem la revedere, pentru că îngerii nu-şi iau niciodată rămas bun... Ei spun: Ne vedem pe autostrada care duce spre rai! Îngerii spun: Mulţumesc! 

Mulţumesc..., mulţumesc..., mulţumesc...!

46

Page 47: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

ÎN SEMN DE MULTUMIREIMPRESII

Aveam adunat de mai mult timp “ materialul” scrierile pentru această carte, scrieri care cuprind întîlnirile şi trăirile mele, şi ale altor Şhaumbra, referitoare la Tobias. Dar nu ştiu din ce cauză tot amânam incheierea lucrării. Acum ştiu. Aşteptam acest channeling pentru a finaliza cartea. Aceasta era piesa lipsă dar necesară în realizarea întregului. Acum există şi finalul.

Iată în continuare şi în încheiere câteva impresii de la persoane din diferite localităţi ale ţării, dar care au participat la channeling, întrucît fac parte din familia Şhaumbra:

MELFIOR RA - Romania 18 APRILIE 2004. Această zi o pot numi ZIUA CONFIRMĂRILOR. O

imensă bucurie şi împlinire spirituală. O copleşitoare trăire spirituală şi înălţare vibraţională am trăit pe tot parcursul channelingului. Tobias este entitatea care se ocupă din Înalt de îndeplinirea misiunilor spiritelor întrupate, care au misiuni în această zonă numită România, prin energia care o emite asupra noastră.

Prin ceea ce transmite Tobias se realizează conlucrarea la modul conştient între fiinţele terestre şi fiinţele de lumină, entităţile energetice superevoluate, extraterestre- celeste.

Pentru mine channelingul a fost extraordinar, întrucât am primit confirmări la toate cărţile scrise de mine până în prezent. Tobias mi-a transmis confirmări la tot ceea ce este mai important în scrierile mele, mai ales ceea ce am cuprins în cartea “Crucea energetică a Terrei”. Tobias ne-a comunicat despre cristalele şi existenţa a ceea ce se află în subsolul zonei ţării noastre. Iată, aici sunt confirmările primite de mine prin îngerii întrupaţi Geoffrey şi Linda Hoppe.

Pentru mine a fost “ZIUA CONFIRMĂRILOR”, ziua bucuriei depline, ziua LUMINATĂ. Nu întâmplător eram în prima săptămână şi Duminică după Sfintele Paşti, numită în creştinism “Săptămâna Luminată”.

O mare influenţă a avut asupra auditorului şi muzica celestă a artistului Gheorghe Iovu. Nimic nu vine mai lin şi mai plăcut în fiinţele noastre ca sunetele melodioase şi transfiguratoare a creaţiilor lui Gh. Iovu. Noi, cei care conştientizăm că suntem asemeni lui Dumnezeu prin scânteia divină din fiinţele noastre, ne regăsim şi ne redresăm energetic şi vibraţional prin sunetele create şi emise cu atâta măestrie de artistul Gh. Iovu, care este un mare spirit misionar ce transformă şi clădeşte armonia şi pacea pe unde trece şi pe unde lansează sunetele fără egal, transfiguratoare.

În marea familie Shaumbra era prevăzut şi un asemenea artist care să destindă şi să deschidă calea informaţiilor şi cunoaşterilor emise de Tobias, prin Cauldre. Totul a fost prevăzut şi aranjat din ÎNALT.

Mulţumesc Tobias! Mulţumesc Cauldre! Mulţumesc Linda! Mulţumesc Moshe! Mulţumesc Shaumbra din întreaga lume! Pace, Lumină şi Iubire spirituală tuturor !

Rudolf Steger - Austria

47

Page 48: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Am 38 de ani, locuiesc în Austria, sunt căsătorit şi am doi copii iar în luna octombrie va veni pe lume si cel de-al treilea copil al nostru. Lucrez pentru firma Henkel din Viena şi am venit pentru prima dată în Romania în urmă cu doi ani. Intalnirea cu Geoff, Linda şi Tobias a fost pentru mine prima participare la un channel în direct. Incă de la începutul întalnirii am simţit un foarte inalt potenţial de energie în jurul meu şi vibraţii pozitive foarte puternice. Chiar înainte ca Geoff şi Linda să-şi facă apariţia, am avut un sentiment de a fi acasă, de a fi cu familia mea. Mă simţeam total relaxat iar inima îmi era plină debucurie. Era ca un sentiment de siguranţă ,conştient că nimic nu te poate răni în acel loc atâta timp cât în jurul tău sunt numai oameni care te iubesc profund, dându-ţi posibilitatea de a te decshide complet fără nici un fel de teamă.

Când au apărut Geoff si Linda, am simţit imediat o intensificare a energiei, senzaţie care a devenit din ce în ce mai puternică atunci când Tobias ni s-a alăturat. Am simţit, de asemenea, un flux energetic foarte puternic în palme care a durat, cu intensităţi diferite, până la pauză şi a revenit în cea de-a doua parte a întîlnirii când, însă, a fost mai puţin intens decât la început. Cel mai puternic flux energetic a fost pentru mine în momentul în care Tobias a prezentat-o pe Monica şi apoi de câte ori a menţioant numele ei . De fiecare dată am avut senzaţia unui duş energetic în tot corpul, începand din creştet şi mergând în jos până la vârful degetelor de la picioare şi apoi din nou în sus. Am simţit, deci, că cea mai puternic- legatură a fost cu Monica Ionescu (pe care nu am cunoscut-o, dealtfel, în ultima sa viaţă ). Iţi multumesc, Monica pentru faptul de a fi fost cu mine în această zi minunată.

De-a lungul primei părţi a întalnirii am simţit foarte multa iubire în cuvintele lui Tobias. A fost destul de greu pentru mine să mă concentrez la înţelesul acestor cuvinte pentru că energia iubirii a fost foarte puternicaă. Am avut sentimentul că inima  mea  a crescut şi s-a deschis complet pentru mesajul iubirii care venea de la Tobias. De câteva ori am avut senzaţia de a fi părăsit solul, ca şi cum corpul meu ar fi plutit iar energia lui Tobias ar fi neutralizat forţa gravitaţională, astfel încât de-a lungul întregului channel am fost conectat numai la acestă energie, la cuvintele lui Tobias şi la nimic altceva din această lume.

Atunci când Tobias a început să vorbească despre Romania, despre trecutul ei, despre situaţia prezentă şi despre viitor, mi-am simţit inima atât de profund marcată încât lacrimile au început să-mi curgă pe obraji. Am simţit că trebuia să fiu acolo în acel moment şi să particip într-un anume fel la tot ce se întâmpla. Am simţit că eram conectat cu această ţară minunată şi că Romania este pentru mine ACASA.

Ceea ce pentru mine a fost foarte interesant este că încă de la început, de când am venit pentru prima dată în Romania în urmă cu doi ani, m-am simţit foarte familiar cu această ţară şi cu oamenii pe care i-am întalnit aici. Stiu că aceasta se datorează şi oamenilor minunaţi pe care i-am cunoscut aici, care îmi sunt foarte importanţi şi pe care îi iubesc foarte mult. Dar ştiu, de asemenea, că această senzaţie nu vine numai din relaţiile personale. Imi amintesc foarte clar că încă din adolescenţă, când am început să fiu interesat de acestă lume (desigur că cel dintâi interes în studiul

48

Page 49: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

geografiei a fost pentru Europa), am avut un sentiment foarte special pntru Romania. In acel moment am fost foarte surprins de asta, având în vedere că nu era nici un motiv (cel puţin aparent) pentru ceea ce simţeam: nu ştiam nimic despre Romania şi la acel moment Romania era parte a Tratatului de la Varsovia şi deci un fel de duşman pentru democraţiile occidentale. Cu toate astea, aveam pentru ea  un sentiment cald şi pozitiv (şi dealtfel a fost singura ţară din estul Europei pentru care am simţit aşa ceva la momentul acela), mi-a plăcut aceasta ţară şi mi-am dorit să aflu mai multe despre ea.

Acum cred că ştiu de unde venea. In sâmbăta dinaintea întâlnirii cu Tobias , am vizitat Muzeul Satului şi în timp ce mă plimbam am întâlnit o mică fermă (situată undeva în Transilvania, la origine) unde am avut o senzaţie foarte puternică de a fi fost deja acolo şi a fi cunoscut-o foartebine. Intre timp sunt foarte convins că într-o viaţă anterioară am trăit în Romania.

Revenind la întalnire şi la cuvintele lui Tobias  despre Romania: tot ce a spus despre Romania, mi-a atins inima foarte profund. Am simţit că acele cuvinte îmi sunt adresate şi mie, că o parte din planul meu este legat de Romania şi că şi eu am de adus o contribuţie la dezvoltarea viitoare a Romaniei. Nu ştiu de pe acum cum se va întampla asta dar ştiu că trebuie să fiu deschis faţă de oportunitaţile care vor apărea. Am senzaţia că o mulţime de piese din viaţa mea care până acum păreau să nu aibă nici o legatură una cu alta, se reunesc acum asemenea unui joc de puzzle şi dau împreună o imagine plină de sens.

Când întâlnirea s-a terminat, am simţit în întreaga încăpere o energie minunată. Am mers în spatele sălii şi m-am aşezat pe unul dintre scaunele de sus, doar pentru a pătrunde mai adânc în acesta energie pozitivă, aducătoare de pace. De acolo de sus am observat că o mulţime de oameni făceau acelaşi lucru: mulţi dintre participanţi au rămas pentru încă ceva timp în sală şi îmi era evident că şi ei simţeau acelaşi lucru. La fel şi pentru sutele de oameni aşteptând ca Geoff să le semneze carţile despre Tobias, efectul acestui spirit era vizibil. Toţi îşi aşteptau în linişte rândul, nimeni nu părea stresat, nimeni nu împingea pentru a ajunge mai repede în faţă. Toţi păreau să se bucure de spiritul minunat al momentului. Energia, vbraţia întregii întâlniri a fost incredibil de înalta. Când am plecat mi-am simţit capul supraâncarcat, ca înaintea unei explozii.

Aceasta întâlnire cu Linda, Geoff şi Tobias, a fost extraordinară şi una foarte specială, profundă, un eveniment foarte important pentru mine. Sunt recunoscător tuturor pentru că mi-au dat mie şi altor câteva sute de persoane atât de mult. Sunt, de asemenea, recunoscător lui Moshe şi întregii echipe, care a organizat întâlnirea şi au făcut posibil ca ea să aibă loc. Şi, de asemenea, sunt recunoscător lui Ghorghe Iovu, a cărui muzică divină a fost un acompaniament perfect pentru acest moment minunat.Toţi sunteti iubiţi fără limite pentru ceea ce faceţi.Tuturor, din inima mea şi din Austria, iubire şi lumină.

Rama-Su & Rama-Yan –Braşov

49

Page 50: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Într-o frumoasă dimineaţă de primăvară mă aflam în Sala Palatului Copiilor din Bucureşti, emoţionat că în scurt timp voi avea plăcerea să comunic în direct cu fiinţe de Lumină din alte Dimensiuni.

Simţeam vibraţia sălii, simţeam Lumina şi iubirea fiecărei fiinţe din acea încăpere. Mă simţeam cu adevărat Divin Uman.

Luminile se sting, iar pe acodurile unei melodii divine, o entitate ce îşi spune Tobias începe să comunice cu fiecare din noi. Am început să inspir profund, iar energia emisă de Tobias umplea fiecare atom, fiecare moleculă din fiinţa mea. Am început să mă dilat şi în acelaşi timp intram în rezonanţă cu vibraţia fiecărei entităţi din acea sală. În acest moment cu adevărat divin m-am extins peste toată sala, peste tot oraşul, am depăşit limitele acestei lumi şi am ajuns simultan în toate universurile. Eram prezent în "Tot Ce Este", când o voce din interiorul fiinţei mele mi-a spus: "Vino prieten drag, Shaumbra, să ne îmbrăţişăm!". M-am contopit pentru câteva clipe cu energia lui Tobias şi am trăit momente greu de descris în termeni cunoscuţi de noi. În această stare l-am întrebat pe Tobias ce părere are despre misiunea cercului Shaumbra din Braşov. Răspunsul l-am auzit foarte clar în interiorul meu: "Sunt onorat de munca pe care o depuneţi voi acolo prin tot ceea ce faceţi, astfel că şi noi cei de dincoace de voal înţelegem cum voi experimentaţi toate formele noii energii. Acum prieten drag Shaumbra, extinde Sinele tău în toate dimensiunile şi fii în momentul de Acum, pentru ca invitaţii mei dragi Arhanghelii Rafael şi Metatron să lumineze fiinţa ta. Îmbrăţişează acum energia minunată a lui Rafael."

Am inspirat profund energiile vindecătoare ale Arhanghelului Rafael şi dintr-o dată corpul meu a început să vibreze, un val de Lumină mi-a străbătut corpul, lacrimi de fericire mi-au apărut în ochi şi pentru câteva clipe am simţit iubirea întregului Univers.

Au trecut câteva momente şi am inspirat energiile de înaltă vibraţie ale lui Metatron, o energie la fel de minunată, stabilizatoare, care mi-a echilibrat corpul.

Trăiam clipe de beatitudine, când deodată am simţit cum depăşesc limitele corpului şi mă extind în toată sala, simţeam vibraţia fiecărei fiinţe, am trecut dincolo de pereţii încăperii, am ajuns în Univers atât cât îmi este mie permis, şi ciudat, eram conştient că stau pe scaun în sală şi în acelaşi timp în toate dimensiunile. Eram extins şi puteam cuprinde cu întreaga mea fiinţă toate dimensiunile.

O voce cunoscută deja, mi-a spus: "Astfel se explica şi experimentează Expandarea Sinelui Superior în momentul divin de Acum."

Am emis Lumină şi Iubire cu toata puterea fiinţei mele tuturor acelor minunate entităţi care mă priveau cu iubire şi compasiune.

Aş fi vrut să nu mă mai întorc în această dimensiune, dar mi-am reamintit că sunt încă la şcoala evoluţiei spirituale şi mai am multe de învăţat pentru a fi cu adevărat în "Lumină şi Iubire."

Mulţumesc pentru toate aceste clipe minunate în alte dimensiuni bunului meu prieten, ghid şi maestru spiritual Tobias şi lui Melfior Ra, prin intermediul căreia am ajuns Şhaumbra.

Lumină şi Iubire.

Dr. Manuela B. - Botoşani

50

Page 51: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Până acum câteva zile Tobias era o poveste despre un înger care vine să ne înveţe despre NOUA ENERGIE. Povestea e acum realitate pentru că noi am ales ca această energie să ne locuiască. Ea vine ca o vindecare pentru suflet pentru că în căutarea sinelui nostru, ne-am simţit adesea atât de singuri. Frământarea asupra a ceea ce e bine sau rău, frica de nenumăratele şi neştiutele "vini" care nu se mai termină niciodată, stările mizerabile sau dimpotrivă cele de exaltare, ne-au făcut să credem că nu există vindecare pentru acest balans al fiinţei, că noi suntem iremediabile fiinţe ale jocului între două polarităţi sortite să nască o karmă veşnică. Lupta cu tine însuţi a adus întotdeauna moarte ( de aceea "fericiţi cei săraci cu duhul "). Şi acest Tobias a venit să ne asigure că de fapt nu e nici o luptă, că de fapt noi ne-am jucat şi acest ego hulit de maeştri a fost prietenul nostru cel mai bun, împreună cu toate emoţiile noastre, cu tot ceea ce am numi reuşită sau ratare ( dar ce nu ne spune Tobias...).

Esenţa învăţăturii lui e simplă, ca orice adevăr: "şi eu la fel sunt Dumnezeu" şi primul pas este de a TE IUBI acceptând orice parte şi toate părţile din tine, care la un loc ţi-au adus înţelegerea şi puterea de a învăţa iubirea. Învăţătura din lecţiile lui vine lin, fără zdruncinături apare o pace, bucurie şi linişte, profunde; înţelegi în sfârşit ce înseamnă să fii cuprins de o compasiune totală pentru toţi şi toate. Singura vină ar fi să uiţi că respiri pentru că aceasta te-ar face să hoinăreşti pe o axă a timpului care de fapt nu există pentru o fiinţă cosmică.

Cum este Tobias? Un tip foarte de treabă. Compania lui e plină de căldură, dragoste, înţelegere, tact şi mai ales de un umor nemaipomenit. Bineînţeles că este şi şmecher: nouă ni se cuvin toate onorurile, laudele - el, echipa lui, invitaţii lui nu fac mai nimic....dacă tu îi spui că îl iubeşti, el te va iubi de multe ori mai mult ( şi ai putea să te pui cu cineva care ba te încălzeşte ,ba te răceşte, sau îl simţi pe cap, pe spate, sau foarte des îţi rupe zăgazul lacrimilor sau chiar al iritărilor...să fim serioşi ).

Ce este noua energie? Bineînţeles că ceva ce n-a mai fost. Suntem pe o altă spirală a depărtării şi apropierii periodice de centrul universurilor. Acum e timpul apropierii, al manifestării şi al exprimării. Este energia de ACASĂ pe care am purtat-o mereu cu noi, pe care am căutat-o mereu; un alt model de energie, viziunea pe care am venit să o manifestăm. Energiile uzate nu pot face faţă drumului. Orice ar fi (plăcut sau neplăcut) de fiecare dată ar trebui să ne fericim că am ales să trăim această răscruce de energii, fiind protagoniştii.

În concluzie data de 18 aprilie 2004 este o dată istorică pentru Shaumbra din România, aşa cum a spus şi Tobias. Dacă noi am ales pionieratul înseamnă că avem curaj (de care ştim sau nu). DA - îţi trebuie curaj să înduri atâta iubire şi lumină, îţi trebuie curaj să vezi că în jurul tău nu mai funcţionează aceleaşi legi iar pentru alţii totul e "normal", curaj să nu te laşi doborât de dorul de ACASĂ şi să-ţi vezi de treabă acolo unde te afli facând teme pentru CREA#IE, lăsând deschisă poarta inimii ca alţii să poată citi dacă vor, de acolo...

Marea familie a Shaumbrei a mai crescut cu câteva sute de români. Dacă îi priveşti, ştii că inima a preluat controlul: o vezi în ochii lor, în gesturile lor. Ei sunt fraţii mei pentru că ceea ce are preţ pentru mine are şi pentru ei; ei încearcă să vadă printre lucruri aşa cum încerc şi eu; ei doresc

51

Page 52: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

" un nou cer şi un nou pământ "şi aşa şi eu; ei sunt liberi ca şi mine şi mă susţin asa cum îi susţin şi eu pe fiecare dintre ei. EI sunt EU şi inima lor e inima mea. Noi suntem SHAUMBRA. Şi dacă spiritele s-au întâlnit şi se întâlnesc la SFAT şi AJUTOR, atunci cu siguranţă evenimentul e COSMIC pentru că LUMINA va cuceri în curând cele trei dimensiuni în totalitate!

Irina Sgandar – BucureştiLa doar câteva luni după primul contact cu conceptul de "energie

nouă"şi minunatul tarâm locuit de Shaumbra, intâlnirea cu Tobias a fost pentru mine ca o confirmare in plus că drumul ales, deşi lipsit de indicatoarele clasice de direcţie, este cel bun sau, dacă ar  fi să trec dincolo de dualitatea bun/rău, este drumul care să mă ducă spre acel eu din profunzimea fiinţei mele pe care il căutam prin fumul atat de relativ al timpului şi spaţiului.  Privind retrospectiv,cred că a fost, intr-adevăr, o zi de vindecare şi pentru mine care a debutat, aşa cum era şi firesc, cu stabilirea diagnosticului. In cazul meu,a fost vorba de nişte tumori pe suflet venind din cine ştie câte vieţi anterioare, unele chiar din cea prezentă, care mi-au reamintit brusc de prezenţa lor (chicotind ca doctorul Tobias, aş zice că mi s-a diagnosticat karma cu ajutorul vreunui aparat de dincolo de val, sa-i spunem "karmograf").   Nu mi se pare deloc intâmplător faptul că perioada de după intâlnirea cu Tobias a fost pentru mine scena unor bătălii crâncene intre diverse faţete ale spiritului meu aflate în căutarea echilibrului, de ca şi cum s-ar fi redeschis o uşă spre o încăpere pe care o credeam deja eliberată defantomele unui trecut mai mult sau mai puţin uitat care se cere eliberat.   Tobias in România a însemnat totodată o sărbătoare  a energiei şi luminii, cele doua coordonate după care imi place să-l definesc pe Dumnezeu.   M-am simţit onorată şi fericită să fiu împreună cu această mare familie căreia i-am simţit pulsul încă din faza pregătirilor pentru eveniment, perioada în care am avut senzaţia că apropiata prezentă a lui Tobias în România a depăşit cu mult pietatea romanilor de dinaintea unor mari sărbatori religioase ca Paştele sau Crăciunul.   Unul dintre aspectele care m-au impresionat în mod deosebit a fost prezenţa unui număr mare de persoane în vârstă (şi vorbesc aici exclusiv despre vârsta biologică ) şi entuziasmul cu care aceştia primesc informaţia despre noua energie. A fost pentru mine un semnal că dincolo  de rigiditatea interpretărilor date de biserică în tot ceea ce ţine de Dumnezeu, rigiditate care a marcat educaţia religioasă a acestor oameni, ei se intorc la acel bun simt interior prin care se pot recunoaşte pe ei înşişi ca parte a divinitaţii şi care le permite contactul direct cu Marele Creator. Mărturisesc că nerăbdarea şi curiozitatea mea legată de acest eveniment nu îl privea nu numai pe Tobias, ci şi pe cei care l-au adus aici, respectiv Geoffrey şi Linda.  Am avut onoarea de a mă afla în apropierea lor pentru câteva ore în care m-am simţit  ca într-o familie, dar de data aceasta un alt fel de familie, mai intimă  şi foarte apropiată ca nuanţă de ceea ce eu numeam "un model aproape imposibil", şi anume un cuplu clasic format dintr-un bărbat şi o femeie ca o poveste frumoasă , păşind mână în mână pe drumul spinos al evoluţiei spirituale (e un vis foarte vechi al meu în care eu  eram protagonista unui astfel de scenariu).

52

Page 53: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

   Desigur că sunt fericită pentru şansa de a fi spart încă un zid al neincrederii, cu atât mai mult cu cât intrebarea despre cum arată relaţile în noua energie nu-şi găsise încă un răspuns satisfăcător în mintea mea.  Am văzut doi oameni minunaţi împărţind cu respect şi tandreţe unul faţă de celălalt responsabilitatea de călăuze pentru căutatorii de Lumină.  Poate cel mai înţelept final pentru aceste câteva gânduri legate de Tobias în România ar fi intenţia cu care Tobias se prezenta în faţa lui Geoffrey cu câţiva ani în urmă, la primul lor contact în noua energie : "E timpul să ne apucăm de lucru". Da, este timpul şi ştiu sigur  că aici, în România, suntem şi pregătiţi şi dornici să o facem.And so it is?

Prof. Simona P. -BucureştiAceste impresii (trăiri) ţin de nivelul spiritual individual; şi mai ţin şi de a

fi parcurs înainte de întâlnirea de duminica 18.04.2004 acele comunicări-energii (shoud-uri) transmise de Crimson Circle ca lucrare spirituală deosebită desfăşurată de Tobias şi invitaţii lui la începutul Erei Vărsătorului în Noua Energie. Personal, pot mărturisi că paralel cu iniţierile pe care le-am traversat prin cursuri de evoluţie spirituală pe plan fizic şi astral, comunicările însoţite de energiile aduse de Tobias m-au marcat, m-au atras pentru că am permis, am conştientizat şi am aderat trează în conştiinţă la această mare lucrare în şi cu NOUA ENERGIE. Trebuie să ai simţul sacrului dezvoltat pentru a simţi energia sacră din adunările Shaumbrei şi să intuieşti cumva firul călăuzitor în procesul de trezire spirituală şi realizare a divinului din noi. Trebuie să iei trenul acesta, atunci când este în staţia unde ai ajuns. Visez la adunări asemănătoare aici în România pentru ca, în sfârşit, să folosim energia-forţă a UNIRII şi ÎNCREDERII în darurile divine pe care le avem noi românii. Acestea nu ne-au fost luate niciodată, dar am uitat de ele, am adormit. Şi acest somn a fost proiectat în plan divin tocmai pentru a trăi, a crea, a ne implica la trezirea spirituală a neamului şi a-i învăţa pe următorii chemaţi să se trezească. Este rândul nostru să trăim ceea ce am proiectat.

Matematica şi informatica m-au ajutat în pătrunderea şi cunoaşterea limbajului simbolurilor şi a energiilor acestora. Aşa am intuit mai uşor lucrarea lui TOBIAS şi am aderat la adunările Shaumbrei pentru că SUNT un învăţător în slujba lui Dumnezeu.

Am ales VIA#A, de aceea ACUM învăţ, intenţionez, programez, acţionez, deci creez în NOUA ENERGIE. Mai concret. Traversând o perioadă mai tensionată şi neplăcută pot spune, datorită unor întâmplări desfăşurate cu 5-6 ani în urmă în Vechea energie, am văzut cu ochiul spiritual că venea spre mine cu viteză, un vehicul şi am perceput intenţia celui care conducea, de a mă accidenta grav. Instantaneu cu percepţia s-a declanşat imaginaţia şi am creat instrumentele necesare schimbării cursului acestui vehicul: nişte semafoare-stopuri care au obligat acel vehicul să se oprească. Iar eu am putut traversa în pace şi linişte drumul pe care mergeam. Ulterior am dezmembrat acel vehicul al energiilor vechi şi l-am trimis la un depozit de vechituri. Desigur că am trimis tuturor celor cu care am fost implicată în întâmplările de acum 5-6 ani cât şi celor care acum judecau acele întâmplări, multă IUBIRE, PACE, LUMINĂ, IERTARE şi energii de VINDECARE ŞI TREZIRE, onorând munca fiecăruia.

53

Page 54: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Nu judec deciziile nimănui; le observ, analizez şi învăţ să TRĂIESC în ACUM. Acestea le-am învăţat şi din comunicările lui Tobias, să înţeleg ce sunt. Am primit ajutorul lui şi a invitaţilor săi cu inima deschisă; şi e plină de iubire inima mea ACUM.

La întâlnirea de pe 18.04.2004 aşteptată cu multa dragoste, am simţit energiile ce se ţeseau în jurul nostru, şi energiile aduse pentru noi de TOBIAS, Arhanghelul RAFAEL, METATRON şi MONICA. Fizic, la nivelul capului, gâtului şi plexului solar, am fost conştientă că se lucrează pe mine ( pentru că am permis, şi m-am deschis ). Suferinţa şi frica mai prezentau nişte resturi în trupul meu care afectau plămânii, gâtul şi plexul solar. Chakra Anahata era activată puternic. Simţeam iubire, convingere că sunt vindecată şi ajutată să merg pe drumul pe care mi l-am ales. Am simţit nişte înţepături la degetul mare al piciorului stâng. Pe toată perioada transmisiei prin channeling a comunicărilor lui Tobias, corzile mele vocale au vibrat ca şi cum Tobias vorbea prin mine; numai traducătorul meu nu funcţiona ca la Geoffrey. În zilele următoare am avut o uşoară stare de plutire şi somnolenţă. Dar am fost uşurată, eliberând nişte energii psihice vechi, datorate unor întâmplări trăite cu mult timp în urmă.

Mai am multe de împărtăşit despre iubitul nostru TOBIAS. Sper să le transmit prin MEFIOR RA. Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în această minunată misiune a lui TOBIAS, lui Geoffrey şi Lindei în mod special, lui Moshe şi echipei lui. Te iubesc Tobias şi mulţumesc lui Dumnezeu că trăiesc ceea ce trăiesc.

Maria P. – BucureştiVenirea în România a lui Geoffrey şi Linda Hoppe, în scopul realizării

unui channeling, în care să se transmită mesajul lui Tobias pentru Shaumbra din această ţară. Acest channeling a fost ceva unic pentru noi şi a însemnat foarte mult pentru noi toţi cei care aşteptam clipa aceasta.

Ziua de 18 Aprilie 2004, ultima zi din Săptămâna Luminată, după calendarul creştin ortodox, a avut o semnificaţie deosebită pentru întreaga ţară, fiind înconjurată de energii vindecătoare.

Evenimentul important a reuşit să adune oameni venitţi în număr mare, din toate zonele ţării, oameni uniţi într-un singur scop: să ajute la vindecarea vechilor răni ale ţării şi locuitorilor ei.

Am mers acolo la întâlnirea cu minunaţii oaspeţi, cu gândul de a mă lăsa pătrunsă de energiile sublime care se emit asupra noastră din spaţii celeste, pentru a ajuta astfel şi pe ceilalţi să îşi recâştige speranţa în viitorul acestei ţări. Cu toţii am perceput energiile care se mişcau şi ne pătrundeau fiinţele. A fost ceva nemaipomenit şi nemaiîntâlnit până atunci.

Timpul parcă avea alte coordonate, nici nu ne-am dat seama ce repede a trecut ziua, cea însemnată şi Luminată. Channelingul efectuat de Geoffrey pentru cei din sală a fost ceva foarte emoţionant pentru noi toţi. A fost o adevărată sărbătoare şi zi Luminată, care ne-a umplut fiinţele de Pace şi Lumină. Aceasta ofer de atunci mai departe tuturor. Pace şi Lumină!

Dr. Sorina Soescu -ConstanţaÎntâlnirea cu Tobias.

54

Page 55: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Îl cunoşteam pe Tobias de ceva vreme. De peste un an îi ascultam mesajele transmise de Geoffrey Hoppe pe site-ul Crimson Circle. Le ascultam la propriu, căci având avantajul cunoaşterii limbii engleze, le savuram direct de pe site. Energia pe care o primeam odată cu fiecare mesaj era atât de puternică, încât îi percepeam impactul câteva zile bune după mesaj.

La Bucureşti am avut fericirea să-l ascult „în direct” pe Tobias şi să-i cunosc pe Linda şi Geoff, cei aleşi de spiritele din cealaltă parte a vălului pentru a transmite mesajele lor de iubire şi energie. Am avut o mulţime de obstacole înainte de a mă decide să vin la Bucureşti, dar am reuşit să-mi aranjez programul în aşa fel încât să ajung. M-am întâlnit în sală cu vechi prieteni şi cunoştinţe, simţindu-mă deja „acasă”. Muzica d-lui Iovu, care ne-a întâmpinat la intrarea în sală şi ne-a însoţit pe tot parcursul zilei, ne-a ajutat să ne simţim bine în colţul de Univers în care ne aflam. Şi ne-a ancorat foarte mult în prezent.

Când Geoffrey a prezentat spiritele care erau alături de noi şi a vorbit de Arhanghelul Rafael, cel care controlează frica, am ştiut imediat de ce a venit şi acest spirit. Ultimele săptămâni au fost dominate de frică şi nesiguranţă. Teama că o serie dintre proiectele mele nu vor reuşi, frica de a nu pierde cele obţinute până atunci. Frica de viitor, teama pentru cele întâmplate în trecut. Tobias a vorbit foarte mult despre risipirea energiilor noastre în contemplarea trecutului şi planificarea scenariilor pentru viitor (din care puţine devin realitate). Am simţit energiile fricii atât de intens însoţindu-mă în ultimul timp, încât prezenţa lui Rafael a fost ca o confirmare a ceea ce am trăit. De parcă Tobias a ştiut de ce m-a invitat şi pe mine la întâlnire.

Pentru că am simţit că toţi cei care eram în sală am fost, într-un fel sau altul, invitaţi direct (sau mai indirect) de Tobias pentru a ne transmite mesajul său.

Cuvintele deosebite ale lui Geoff şi mesajul de dimineaţă al lui Tobias au fost ca un fel de „încălzire” pentru adevăratul scop al venirii sale în România. Mesajul propriu-zis ne-a fost transmis în ultimul channeling a lui Geoff, cu forţă, implacabil, răspicat şi plin de energie. Am simţit în predicţiile lui Tobias atâta determinare cum nu mai simţisem în nici unul dintre mesajele anterioare pe care le mai audiasem. Dacă în cursul dimineţii a existat o stare de somnolenţă a multora din audienţă în cursul primului channeling, la mesajul său special pentru România am perceput o ascuţire a stării de percepţie a tuturor participanţilor din sală. Energia era atât de intensă, încât putea fi aproape atinsă. Toţi erau atenţi, concentraţi, branşaţi la vibraţia transmisiunii. Ea s-a întipărit în memoria tuturor celor prezenţi şi continuă să lucreze chiar şi la câteva zile după transmitere.

A fost pentru prima dată când un spirit a specificat existenţa unei misiuni speciale pentru români. A fost o mare onoare să înţelegem faptul că suntem deţinătorii echilibrului pentru valoarea de sine a întregii omeniri. Că valoarea de sine a fiecărei persoane din România trebuie să se îmbunătăţească, pentru a creşte această calitate în întreaga omenire. Că schimbarea energiei şi a încrederii în propria noastră valoare va ajuta întreaga planetă în cursul schimbării energetice care se prefigurează pe Terra.

De mult ni se spune că suntem speciali. Fără a ni se preciza în ce sens. Românii ştiu că au un rol important de jucat. Dar oare de ce întâlnesc atât de mulţi oameni care se simt mizerabil şi consideră că nu au nici o valoare?

55

Page 56: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Transformarea spre redobândirea încrederii în sine este un proces lung, anevoios şi consumator de energie. Poate de aceea ni se transmit informaţii despre tipurile de energii disponibile şi despre conservarea propriei noastre energii.

Să respirăm adânc. A fost cea mai simplă şi mai importantă lecţie transmisă de Tobias. Când respirăm, mintea tace. Scenariile dispar. Corpul se relaxează. Şi reuşim să ne conectăm la vibraţia înaltă a Divinităţii din interiorul nostru.

Prietenul nostru Tobias, care ne vizitează pe toţi cei care îi citim mesajele, ne-a vrut adunaţi la un loc, ne-a vrut aproape de mesagerul său, a dorit să ne unim energiile şi să le percepem împreună. Unii dintre participanţi susţineau că au văzut sau simţit energia lui Tobias. Poate da, poate nu. Dar eu ştiu că am simţit o vibraţie a propriului meu corp, aşa cum nu a mai fost de mult. Şi mai ştiu că până la sfârşitul zilei, frica a dispărut cu totul. Ca şi cum nu ea ar fi fost stăpâna corpului şi minţii mele în ultimele zile.

Tobias este prietenul viselor mele, al meditaţiilor şi reveriilor mele. Îl simt alături când mă plimb pe malul mării sau când admir pomii în floare, primăvara. Pe lângă multe alte lecţii, Tobias ne-a transmis, din nou, mesajul lui de încurajare: nu suntem niciodată singuri!

Iar Duminică, la Bucureşti, am fost împreună, o mare familie de spirite în trup fizic şi spirite neîntrupate, într-o uniune energetică şi vibraţională de iubire.

G.A.-ConstanţaÎntâlnirea cu familia Crimson, cu ajutorul lui Geoffrey Hoppe, a fost şi

este o ocazie unică în experienţa şi viaţa mea pe acest pământ. Am înţeles că noi, oamenii, nu suntem singuri în acest univers, că suntem creaţi de Dumnezeu, că suntem ajutaţi în evoluţia noastră umană şi spirituală.

Suntem creaţia supremă a divinităţii şi suntem înzestraţi cu aceleaşi calităţi divine, suntem creatori, suntem mici Dumnezei creaţi de divinitate după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu.

Am simţit o vibraţie înaltă care mă ajută să fiu eu însămi şi să-mi conştientizez originea divină, care este într-o legătură permanentă cu Dumnezeu, care ne inspiră în orice clipă dacă dorim şi dacă suntem deschişi în iubire.

Am înţeles că este foarte important să te iubeşti pe tine ca entitate divină şi apoi să îi vezi şi pe ceilalţi asemănători cu tine.

Înţelegerea, puterea, voinţa sunt la îndemâna fiecărui om. Este evident că în acest moment suntem ajutaţi de univers şi de fiinţele de lumină.

A.B.-ConstanţaAm simţit că fac parte din Univers, că eu sunt în el iar el face parte din

mine.Am trăit sentimentul de unitate, de atemporalitate şi plin spiritual, de

iubire necondiţionată. Doresc să dăruiesc această stare tuturor fiinţelor din jur, să fiu vasul prin care acest nectar se dăruieşte lumii.

S.G.-Constanţa

56

Page 57: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

În acele momente trăite în Bucureşti, cu ocazia întâlnirii cu Geoffrey şi Linda şi implicit cu Tobias, m-am simţit ca fiind acasă într-o familie unde totul mi se părea cunoscut.

În 18 aprilie 2004 am simţit o transformare spirituală mai mult ca oricând, am avut momente de déjà vu care mi-au confirmat că trebuia să fiu acolo şi că tot universul a lucrat pentru aceasta.

Mircea Iani - ConstanţaInstructor QIGONG şi aspirant SHAUMBRAImpresii? Ce impresii să am? Nici una, sau o mie. Nu poţi vorbi despre ce

s-a petrecut dacă nu eşti Shaumbra. Şi dacă eşti, nu mai este nevoie să vorbeşti. Toate se petrec normal, în adevăr şi iubire. Toate se petrec aşa cum s-a hotărât. Toţi ne-am primit darul de iubire ca pe ceva de la sine înţeles. De ce de la sine înţeles? Păi dacă mă uit la anii care au trecut împreună cu C.C., dacă aduc la nivelul conştientului toate transformările petrecute cu mine în aceşti ani, care au culminat cu această întâlnire, mi se pare normal cea ce s-a întâmplat. Mi se pare normal să mă regăsesc în toate reperele trezirii, să conştientizez că am părăsit treptele suferinţelor, ignoranţei, lenei spirituale şi a mândriei de sine. Am înţeles că aici îmi este locul, că aici mi se spune adevărul, că aici am găsit ceea ce căutam. Aici am regăsit lumina de acasă, aici mă simt ACASA. Am practicat Yoga (ha-tha), Karate, tai chi, qi gong, inforenergetica, am studiat şi practicat tehnici de parapsihologie, de energie universală şi le mai practic încă, dar răspunsul la întrebările mele le-am căpătat aici. În acest Cerc.

Mi s-a vorbit despre abundenţă… Ce bogat sunt! Acum şi aici! Mi s-a vorbit despre iubire…. Acum iubesc cu adevărat! Mi s-a spus să respir… Ce să mai respir, că mi se tăiase respiraţia. De cum am intrat în sală, toate “locurile libere“ din mine s-au ocupat. Îmi vedeam “visul” cu ochii, vedeam cum totul se transforma în “realitate”. Vedeam ce n-am văzut până atunci, “drumul spre ACASĂ“. Să vă mai spun că întâlnirea cu Geoffrey şi Linda a fost una dintre minunile lumii. Că atunci când Tobias a început să vorbească, vorbea şi prin mine? Că tot ce auzeam, mi-a fost spus şi mie în acelaşi timp? Că voiam să strig: ĂSTA ESTE ADEVĂRUL!.. Voiam să le spun tuturor să-i lase pe îngeri să-i lucreze să-i purifice, să le deschidă porţile, să lase fricile deoparte, să uite de ele şi să pună în locul lor iubire. Să-şi deschidă inimile şi să-i iubească pe toţi căutatorii de lumină şi în acelaşi timp: SĂ DEVINĂ MARTORI DETAŞA#I AI JOCULUI COSMIC.

Karera - CraiovaAcum un an şi jumătate, prin Melior Ra am ajuns la lecţiile lui Tobias şi

am început să le citesc cu foarte mare interes. La început am fost puţin şocată, dar după ce am stat şi am analizat (că aşa suntem noi oamenii, nu ne luăm niciodată după interiorul nostru sau mai bine zis să ascultăm primul impuls) am rămas fidelă EU-lui meu şi l-am urmat citind şi punând în practică lecţiile lui Tobias şi bineînţeles împărtăşind şi altor persoane despre noua energie.

Mi-a plăcut foarte mult şi aşteptam cu mare nerăbdare un nou set de lecţii de la V. din Bucureşti, până când Dl. Moşhe ne-a anunţat că vor veni în România Geoffrey si Linda, persoanele prin care se exprimă Tobias.

În sfârşit a venit şi ziua de 18 aprilie, ziua întâlnirii cu aceşti oameni minunaţi, veniţi de peste ocean pentru a fi împreună cu noi.

57

Page 58: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Introducerea a fost făcută de Moshe pentru a-i familiariza şi pe cei care nu auziseră de Tobias, dar care au ales să vină la întâlnire.

Au apărut cei doi mult aşteptaţi şi au început să povestească din vechile lecţii, pentru informarea numerosului public.

Dacă erai puţin mai atent, puteai să vezi sala plină de lumini (sfere luminoase) care încercau să ne mângâie şi să ne onoreze, de parcă noi eram musafirii.

Nu, musafiri nu este un cuvânt potrivit. M-am simţit foarte onorată, ca şi cum aş fi fost o mare personalitate.

La început m-am simţit stingherită. Eu mă înclinam în faţa lor, ei se înclinau în faţa mea. Eram confuză, mă uitam în jur şi vedeam sala plină; eram şi eu acolo jos, dar mai eram şi în altă parte, înconjurată de acele entităţi care se uitau la mine şi mereu mă inundau cu un imens respect şi o mare iubire. Când m-am mai obişnuit cu atmosfera, am început să văd că cei din sală erau şi ei acolo şi primeau aceleaşi onoruri. Energia lui Tobias era aşezată peste Cauldre, ce era ocupat cu conversaţia.

Arhanghelul Rafael era peste fiecare corp aflat în sală şi undeva deasupra scenei, peste întreaga sală şi aveam impresia că energia şi lumina lui era expandată mult mai mult.

Pentru mine era un spectacol superb, mă simţeam personajul principal şi eram în centrul atenţiei, în centrul universului, undeva unde nu am mai fost niciodată, nici măcar în visele mele.

A fost ceva ce mintea nu poate pecepe, a fost ceva ce m-a propulsat în altă dimensiune.

La fiecare channeling am simţit şi trăit la fel dar cu mici diferenţe, detalii pe care nu le observam din cauza emoţiilor urmate de un plâns de fericire al corpului fizic.

Şi acum, când mă conectez la acea energie minunată, îmi vine să plâng de fericire. Mi-am propus să-mi las un timp la dispoziţie, timp în care să curgă toate lacrimile pentru a spăla şi a şterge toată energia veche. Trebuie să intrăm curaţi în noua energie, nu ?

Prof. ANCA MOLDOVEANU - CRAIOVA Întâlnirea cu TOBIASO clipă de revelaţie. Un moment de trăire spirituală. O realitate! În faţa mea Linda şi Geoff . În jurul meu peste şase sute de oameni. Şi

Moshe… care ne-a adus pe toţi ACASĂ . Pentru câteva ore (sau doar o clipă) aşa a fost .

AM FOST ACOLO . ERAM ACOLO . SUNTEM AICI .Iniţial nu eram convinsă că voi ajunge, însă la ieşirea din sală am fost

copleşită de o asemenea beneficitate şi linişte interioară, încât i-am fost recunoscătoare lui Melfior Ra că a insistat să venim.

Mergeam pe stradă şi tresăltam de bucurie ţinându-l de mână pe soţul meu, gândindu-mă cât de recunoscătoare trebuie să-i fiu lui Dumnezeu pentru că suntem amândoi pe aceiaşi “cale” , pentru că ne-a oferit şansa să avem legături de suflet cu oameni ca Melfior Ra, Contele Incappucciato, Moshe Zamurovich, Teodor Vasile, Daniel, Băieţii de la “Făclia Lumii”, Linda şi Geoffrey Hoppe şi toţi prietenii din jurul nostru, de suflet şi de conştiinţă (pe

58

Page 59: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Marcel şi Carmen Cărău şi pe toţi ceilalţi pe care îi îmbrăţişez cu gândul), prieteni care atât de greu pot fi găsiţi şi care atât de aproape pot fi de tine.

Experienţa trăită atunci şi acolo – 18 aprilie, la Palatul Copiilor din Bucureşti – a fost una dintre cele mai profunde de până acum. Când am înţeles ce s-a întâmplat, ce energii benefice s-au eliberat în acele momente, mi-am dat seama că am participat la un eveniment cosmic pe care numai cu spiritul îl poţi percepe.

Adeseori m-am întrebat : “Cât de importantă sunt eu în planul Divin, oare contez ?”

Şi odată cu această întâlnire mi-a venit şi răspunsul. Fiecare dintre noi e important în planul lui Dumnezeu, fiecare are

părticica sa de contribuţie, fiecare întregeşte prin vibraţia sa un echilibru important ! Nu mă mai întreb dacă trebuia “să fiu acolo” în acel moment pentru că ştiu că toţi cei care am participat am fost “ajutaţi” să înţelegem că trebuia să fim acolo, “ajutaţi” să găsim banii necesari şi convinşi că aceea era prioritatea nr.1.

Nu vreau să vorbesc despre energia pe care toată lumea a simţit-o şi care era atât de copleşitoare încât abia îmi ţineam capul pe umeri, dar vreau să vorbesc despre faptul că, spre uimirea mea, aproape tot ce s-a spus acolo am înregistrat fără efort, orice cuvânt al lui Tobias găsea rezonanţă în mine şi îmi aducea confirmarea unor lucruri pe care, deşi le ştiam, acum le puteam vedea într-o lumenă nouă.

Deasemenea m-au impresionat Linda şi Geoffrey, m-a impresionat simplitatea şi detaşarea cu care aceşti oameni şi-au acceptat misiunea.

Pe Geoffrey l-am mai cunoscut cândva. Ştiu asta pentru că i-am recunoscut privirea.

De aceea îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat posibilitatea să reîntâlnesc oameni pe care i-am iubit sau cu care am evoluat cândva.

Prof. E. P.-DevaConferinţa Tobias din 18 aprilie 2004, în ansamblu a fost un mare

succes.Mesajul transmis poporului român a fost de o excepţională valoare.Tobias a arătat valoarea energetică a pământului românesc, explicând

astfel de ce acest pământ a fost ţinta numeroaselor atacuri atât de la Est cât şi de la Vest, şi de ce doreau străinii să-l cucerească. M-a impresionat viziunea lui Geoffrey referitoare la ţara noastră. Stânca din care curgea sânge reprezintă sângele vărsat de locuitorii acestor meleaguri pentru apărare. Viziunea finală cu aceeaşi stâncă din care curgea lumina ne arată că trecutul a fost vindecat şi mai mult decât atât arată viitorul luminos a acestor locuri şi oameni.

Deosebit de impresionant a fos mesajul adresat Shaumbrei din România prin care ni se releva că noi ţinem balanţa energetică a întregii umanităţi pe problema “meritului de sine“. Odată conştientizată această calitate, va trebui să o onorăm şi să o dezvoltăm.

Mesajul a menţionat trei daruri oferite poporului român:- Dorinţa de înălţare spirituală,- Senzitivitate-

59

Page 60: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Pentru ca acestea să se dezvolte, să crească, vom avea conducători cu o înaltă moralitate şi spiritualitate, care vor schimba sistemul educaţional existent, sistem ce va duce la schimbarea oamenilor şi în final la transformarea omului vechi în omul nou.

Psh.Ioana C. - Deva Întâlnirea cu mediumul Geoffrey Hoppe a confirmat încă o dată faptul

că, a te conecta prin sinapsa psihică la oceanul nesfârşit de informaţii ancestrale este o oportunitate la care, mai devreme sau mai târziu, fiecare entitate umană va ajunge.

Ca psiholog am urmărit în primul rând impactul transferului moleculelor psiho-informaţionale dinspre entitatea emiţător spre grupul receptor.

Transformarea acestor informaţii în unde electromagnetice odată cu receptarea lor de către creierul uman, şi ulterior transpunerea în limbaj articulat presupune un proces extrem de complex asupra căruia ştiinţa se va apleca, sperăm, cât mai curînd.

Impactul dintre transmiterea informaţiilor în sine şi percepţia energetică a acestora a fost unul pe deplin confirmat. Aceasta a deschis o cale de comunicare între Entitatea Suverană Tobias şi participanţii la conferinţă, făcând deseori abstracţie de Geoffrey, mediumul ales cu atâta grijă şi manifestâdu-se direct ca percepţie psihoinformaţională receptată la nivel subtil.

Am perceput aceste reflecţii ca pe-o emanaţie a Inteligenţei Universale asupra întregii creaţii, ca o respiraţie Divină dătătoare de viaţă, dar mai ales ca şi conştientizare umană a Noii energii teriene.

A fost un moment al confirmărilor în care Melfior Ra s-a regăsit şi odată cu ea toţi cei care sunt întru reconectarea conştientă a umanitaţii la sursa ancestrală de susţinere a viului prin ea însăşi ca parte a Marelui Întreg.

Conform emanaţiilor transmise de Tobias, “lucrătorii luminii“ au înţeles încă o dată că omul este însăşi eternitatea materializată la cererea sa într-o experienţă umană .

Fie ca toate căile ce duc spre cunoaşterea de sine să conveargă spre drumul simplu, direct şi sigur al Omului spre el însuşi, spre “aducerea aminte“ a forţei şi puterii infinite, îngemănate într-un trup uman şi pentru o clipă din eternitate.

Ing. Simona C. – HaţegUrmăream de ceva vreme transmisiunile în direct pe care Tobias le

efectua lunar prin intermediul lui Geoffrey Hoppe şi care erau oferite celor interesaţi, prin Internet. Aşa că mare mi-a fost bucuria la aflarea veştii că Geoff şi Linda vin în România.

A venit şi ziua mult aşteptată şi după o noapte de călătorie cu trenul, am ajuns la Bucureşti, la Palatul Naţional al Copiilor, unde avea loc întâlnirea.

Dl. Moshe, organizatorul evenimentului, dar şi un mare iniţiat, pentru a crea ambianţa necesară, a condus o şedinţă de relaxare şi meditaţie la care au participat toate cele aproape 700 de persoane din sală. Deşi aveam emoţii, am reuşit să mă relaxez, cu ajutorul minunatului suport muzical susţinut de Gheorghe Iovu. Am perceput vortexul venit din interiorul Pamântului, care mi-a străbătut întregul corp şi care s-a îndreptat apoi spre Soare, urmând să se

60

Page 61: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

întoarcă înapoi ca o rază de lumină, ca un duş energetic ce avea rolul de a curăţa de impurităţi corpurile energetice ale persoanelor din sală.

Au apărut pe scenă Geoffrey şi Linda şi după o scurtă prezentare a început channelingul. Am închis ochii. M-am detaşat de tot. Pluteam şi parcă nici nu mai eram în sală. Nu auzeam decât vocea lui Geoffrey care transpunea în cuvinte acea “minge de gânduri” – cum spunea el - pe care o primea de la Tobias, acesta aflându-se pe partea cealalta a “vălului”, dar totuşi prezent în sală. Tobias şi-a adus şi invitaţii săi, aşa cum face de obicei. Am perceput energiile şi vibraţiile lui Tobias, Kryon, Fecioarei Maria, Arhanghelului Rafael (căruia eu îi cer ajutorul de multe ori), Metatron (vocea Spiritului) şi a Monicăi. Energiile lor m-au învăluit, creându-mi o stare de bine, de linişte, de pace interioară, de înălţare spirituală.

Din mesajul lui Tobias pentru Shaumbra din România m-a impresionat în mod plăcut faptul că aceştia păstrează echilibrul întregului Pământ şi că ei au o mare misiune, aducând astfel confirmări la cele ce a scris în cărţile sale Melfior Ra.

La sfârşitul întâlnirii, Geoffrey a oferit autografe din partea sa şi a lui Tobias. Am cumpărat şi eu cartea nou apărută, “Seriile Creatorului” şi am urcat pe scenă. I-am mulţumit lui Geoffrey (dar şi lui Tobias) pentru faptul că a venit în România şi pentru că în ziua aceea am fost foarte fericită. Răspunsul său a fost că Tobias nu a dezamăgit pe nimeni. Şi aşa este!

Ibolya Cs. -HunedoaraLa întâlnirea cu Tobias, prin Geoffrey Hoppe, am fost foarte

impresionată. De emoţii puternice şi bucurie, am plâns. Lacrimile îmi curgeau încontinuu din ochi, din clipa când am simţit şi perceput energia lui Tobias.

Deasemeni, am perceput energia Arhanghelului Gabriel şi a Fecioarei Maria, precum şi mireasma de smirnă în preajma mea. Am simţit, mai ales în palme, energia puternică şi înălţătoare aflată în întreaga sală. Priveam în jurul meu şi vedeam mulţimea de oameni care erau atât de impresionaţi şi împăcaţi cu ei înşişi în acele clipe.

Am remarcat că mi s-a declanşat în acea zi şi întâlnire o puternică deschidere a Ajnei chakra. La două zile după revenirea mea în oraşul natal, fiind în Biserica Catolică, am vizualizat mai multe entităţi de Lumină, printre care pe Fecioara Maria, Padre Pio, Sfânta Rita şi mulţi îngeri şi chiar Arhangheli. Iar când mă apropi de Icoana Sfintei Maria, lacrimile îmi curg încontinuu şi percep o minunată mireasmă. Deasemeni văd în altar coloane energetice care susţin bolta. Sunt emoţionată şi uimită de tot ceea ce mi se întâmplă şi pentru toate acestea mulţumesc lui Tobias pentru că m-a ajutat să pătrund şi să mă las pătrunsă de Noua Energie care lucrează în mine.

Viorica S., D. O. şi Adriana H. – Lancrăm (Alba Iulia)Din Lancrăm, localitatea în care a văzut lumina planului fizic marele

poet şi filozof Lucian Blaga, am plecat spre capitală trei persoane de gen feminin. Toate aveam în suflet dorinţa fierbinte de a ne întâlni cu Cauldre şi Linda, cei ce aduc spre noi mesajele mult aşteptate în fiecare lună de la marele spirit Tobias.

Întâlnirea a fost peste aşteptările noastre. La intrarea lui Geoffrey şi Linda în sala în care erau aproape 700 persoane, am avut o mare surpriză

61

Page 62: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

simţind la cei doi emoţia. Trăiam în acea clipă cu mare intensitate emoţia lor datorată întâlnirii cu acest grup de oameni veniţi din toate colţurile ţării să-i vadă şi să-i întâlnească. A fost pentru mine un sentiment nou, nemaiîntâlnit până atunci.

Aproape tot timpul se simţea mişcarea energiilor în sală, iar noi am simţit cum aceste energii ne înconjoară şi ne pătrund în tot corpul, aducând linişte precum şi o toropeală puternică, dar şi senzaţia de frig, urmată apoi de căldură.

Atunci când Tobias ne vorbea prin Cauldre, am văzut tot timpul o lumină care era într-o continuă mişcare în spatele lui, iar când Tobias a încheiat transmisia, acea lumină a dispărut vederii mele. În toată această perioadă am simţit o legătură energetică cu Tobias, dar prin intermediul lui Cauldre.

Această întâlnire ne-a adus şi unele confirmări, şi anume că noi putem simţi şi vedea spirite-entităţi de dincolo de văl. Atunci când Cauldre a spus că avem invitaţi, i-am simţit şi am ştiut cine sunt, chiar înainte de a fi prezentaţi de el. L-am simţit atât pe Metatron cât şi pe Monica. Dar pe Arhanghelul Rafael nu l-am simţit şi aceasta probabil pentru că mi-am eliminat de mult timp frica.

Au fost momente când am simţit mult mai multe entităţi de dincolo de văl venite să asiste şi să ne ajute. Când Cauldre a spus despre viziunea lui după mesajul din Olanda pentru Romania, “stânca din care curgea sânge”, iar acum după mesajul dat în România, unde din aceeaşi stâncă, a spus că nu mai curge sânge ci curge lumină, am văzut şi eu o cruce de lumină înainte de a ne comunica viziunea sa, şi mă bucur nespus de semnificaţia ei – unirea omului cu divinul, unire care a început şi în această ţară mult încercată.

L-am văzut, simţit şi auzit pe Tobias mulţumind întregii adunări pentru aplauzele oferite lui Geoffrey şi Linda. Totul a fost extraordinar. Cuvintele nu pot exprima tot ce am văzut, simţit şi trăit în acele clipe, noi toţi cei din sală şi cei de dincolo de văl. La un moment dat m-am văzut şi simţit cum energia mea s-a extins în toate direcţiile şi s-a unit cu energia celorlalţi (atât cei de sus şi cei de jos) şi toţi eram unul. Când scriu acestea, simt şi ştiu că nu suntem singuri. Ei sunt cu mine şi îşi fac prezenţa simţită subtil.

După aproape o săptămâna de la întâlnirea de la Bucureşti, am fost trezită din somn, înainte de ora 3 dimineaţa pentru a aşterne pe hârtie aceste trăiri din timpul transmisiei lui Tobias. Sosind acasă, mi s-au confirmat cele spuse de Tobias prin Cauldre: “Lumea va vedea în voi o schimbare. Vi se va şi spune, deşi ei nu o înţeleg”.

Toate persoanele, chiar toate cu care am venit în contact, mi-au spus: “ce mult te-ai schimbat, parcă întinereşti, etc.!”, aceste cuvinte m-au bucurat nespus de mult, mi-au dovedit din nou că schimbarea a început şi se produce.

Mulţumim lui Tobias pentru prezenţa lui în România şi pentru mesajele transmise, precum şi tuturor entităţilor de lumină care au fost şi sunt cu noi şi care întotdeauna ne ajută (ajutor pe care eu personal l-am primit din plin).

Cu iubire şi compasiune, grupul din Lancrăm, pentru toţi cititorii acestor cuvinte.

Doina P. -OradeaÎn data de 18.04.2004, la întâlnirea de la Bucureşti cu Geoffrey şi Linda

Hoppe, am trăit clipe şi momente de neuitat. Clipe nemaiîntâlnite şi trăite de mine până atunci. La intrarea lor în sală am simţit o mare bucurie şi emoţie

62

Page 63: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

totodată. Am fost atât de emoţionată încât mi-au dat lacrimile. Mi se părea că îi cunosc de când lumea. Îmi erau atât de dragi şi de familiari încât parcă numai ieri ne-am fi văzut şi despărţit. Era ceva de nedescris.

În timpul channelingului am aţipit, dar şi aceasta era ceva inexplicabil mie, deoarece parcă dormeam, deşi ştiam, auzeam şi eram conştientă de tot ce se vorbeşte şi se transmite în sală, deşi eram parcă în acea aţipire sau stare dintre somn şi veghe. Poate era starea Alfa!

Când Geoffrey ne-a spus să ne uităm în stânga şi în dreapta noastră şi să facem cunoştinţă cu aceste persoane, iată că în stânga mea se află o persoană de gen feminin. Ne-am prezentat. Ea se numea Simona. Dar iată că din nou era ceva uimitor. Eram în capitala ţării şi erau persoane din mulţe judeţe, dar persoana de lângă mine avea rude în oraşul Oradea, oraşul de unde sunt eu. Aveam cunoştinţe comune, eram chiar în relaţii bune cu unchiul său din Oradea. Ceva se lega atât de bine, încât m-am împrietenit cu Simona. Ceva ne apropia şi mă făcea să mă simt acolo ca acasă, ca într-o adevărată familie şi de fapt eram cu toţii marea familie-SHAUMBRA. Eram cu toţii în Noua Energie şi trăiam conform acestei energii noi.

Trăiam o pace interioară deosebită, o linişte şi acestea au rămas în fiinţa mea şi le duc cu mine, le am în interiorul fiinţei mele, le trăiesc permanent de atunci. Sunt foarte conştientă că acum nu mai am nevoie de ceva sau cineva din exteriorul meu, întrucât am în interiorul meu pacea adusă din Înalt, Pacea Celestă.

Tuturor multă Pace, Lumină şi Armonie.

Gicu Dan – Sântana de Arad Bucureşti, 18 Aprilie 2004. Derularea Misiunii Spirituale a României

presupune ca pe acest spaţiu al Terrei să se reverse în manifestare o Nouă Frecvenţă Vibraţională Energetică din gama Noilor Energii ale Noului Pământ, care să susţină saltul în conştiinţã al celor ce-l doresc, de la vechea stare de vieţuire, în dualitate, ca Fiu al Omului, la noua stare de vieţuire ca Fiu al lui Dumnezeu (Om Divin).

Momentul intrării în funcţiune al acestei Noi şi Puternice Energii, a fost programat din Planurile Celeste, de către giganţii noştrii Maeştrii ai Luminii, să aibă loc la data de 18.04.2004.

( 1+8+0+4+2+0+0+4=19 / 1+9= 10 / 1+0=1 adică revenirea la Unitate, Unitatea de Conştiiţã Divină sau Conştienţa

Unificată).Cu această ocazie, Marele nostru Maestru Tobias cu care colaborez la

nivel ezoteric încã din primăvara anului 2003, ne-a făcut bucuria de a-l aduce la Bucureşti pe Geoffrey Hoppe, Shaumbra Terrei cunoscut sub numele de Cauldre.

Prezenţa Maestrului Cauldre la Bucureşti împreunã cu minunata sa însoţitoare spiritualã şi soţie Linda (al cărui trecut ezoteric şi genetic vibrează acum mai mult ca niciodată în fiinţele lor sub influenţa Energiilor Speciale de Echilibru ce izvorăsc de acum înainte necontenit din spaţiul Românesc), s-a constituit şi la modul fizic ca o matrice de reîntregire fratern-misionară, între Shaumbra României şi Shaumbra Terrei reprezentată de domniile lor.

Dacă Maestrul Cauldre considera că misiunea sa apocaliptică este prea complexă şi de o responsabilitate copleşitoare, ceea ce este un mare adevăr,

63

Page 64: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

prin prima etapă a destinului său şi a popasului spiritual Bucureşti - România 18.04.2004, complexitatea destinului său a crescut exponenţial, datorită unui cordon energetic de natură suprasensibilă, prin care s-a racordat Energiilor de Echilibru din spaţiul a ceea ce pe bună dreptate eu denumesc ROMÂNIA INIMA OCULTÃ A TERREI.

Fiindcă la iniţiativa prietenei mele Melfior Ra-Deva prin intermediul aceleiaşi neobosite Vali L. din Timişoara am fost rugat să-mi expun impresiile faţă de prezenţa lui Cauldre şi a Lindei în Bucureşti, mă axez acum pe două aspecte care mi se par foarte urgent a se medita pe ele şi anume: Cauldre şi Linda vor trebui să vină în România şi nu numai în Bucureşti, deoarece declanşarea IDEALĂ a Misiunii Spirituale a României de care depinde întreaga civilizaţie Terestră, va fi pornită din oraşul Arad.

Deoarece proxima vizită pe care Cauldre şi Linda au intenţia ca să o efectueze în România în anul 2005, de aici de pe partea de vest a României voi încerca în ultima săptămână a lunii mai 2004 ca prin intermediul Maestrului Tobias să-i contactăm mai repede la nivel spiritual, pentru a stabili un plan de colaborare cu extensie foarte mult în viitor.

Cu această ocazie le mulţumesc şi îi felicit pe Cauldre şi pe Linda pentru eforturile şi rezultatele spirituale pe care le-au atins.

Camelia S. -TimişoaraCuvintele nu pot exprima atâta divinitate câtă am întâlnit Duminică,

18.04.2004. Totul a fost magnific. N-am simţit oboseala celor 9 ore de drum. Nu ne-a fost foame, sete. Totul a fost fantastic de frumos, Cauldre şi Linda sunt o familie divină. La această întâlnire am primit atâtea informaţii cât nu mi-aş fi imaginat vreodată. Voia DOMNULUI a fost să beneficiem de atâta energie divină încât ne putem considera binecuvântaţi de DUMNEZEU cât şi de ENERGIA NOUĂ. Pentru mine această întâlnire este cea mai mare fericire şi realizare a vieţii. O nouă cale ne-a fost deschisă şi nu putem decât să-i mulţumim lui DUMNEZEU.

Vali L.-TimişoaraCuvintele sunt prea inexpresive pentru a putea exprima cu fidelitate

ceea am simţit, trăit şi perceput la întâlnirea cu Noua Energie, prin intermediul lui Geoffrey şi Linda Hoppe, în Bucureşti. Deşi citisem tot ceea ce a transmis Tobias prin Cauldre, acum a fost cu totul altceva. Dacă prin cuvintele scrise energia se percepea şi îmi încărca fiinţa de forţă şi lumină, acum acestea s-au manifestat la parametrii foarte diferiţi şi mult mai profund decât prin intermediul lecturii. Fiind faţa în faţa cu cei doi “îngeri” aflaţi în trupuri umane, totul avea alte valori. Timpul nu mai era cel care trecea şi se scurgea zadarnic. Acum timpul era ceva ce de fapt nici nu mai conta. Eram în afara timpului şi spaţiului. Eram în altă dimensiune unde am accesat frecvenţe vibraţionale neatinse vreodată de mine la modul conştient. Dar acum s-a întâmplat aceasta, să fiu conştientă că exist într-o nouă dimensiune şi că pot vieţui simultan în mai multe spaţii dimensionale.

Dar acum sunt aici şi sunt alt om, sunt o altă fiinţă, sunt eu cea conştientă de cine sunt şi de ce mă aflu aici. Eu sunt cea care mă aflu aici, dar pe Noul Pământ şi vieţuiesc aici într-o Nouă Energie. Toate acestea datorită

64

Page 65: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

entităţii de Lumină TOBIAS. Pentru aceasta îl onorez, îi mulţumesc şi îl iubesc. Tuturor Pace si Iubire.

Gabriel Băcescu, - RecaşAm plecat din gara Timişoara Nord sâmbătă 17.04.2004 orele 22.42 un

număr de şapte persoane cu scopul de a merge la Bucureşti pentru a ne întâlni cu Geoffrey, Linda şi Tobias. Acest divin număr şapte, era format din trei persoane din Recaş şi patru din Timişoara. Cu toţii aşteptam cu nerăbdare evenimentele de a doua zi, deoarece era pentru prima dată când participam în direct la o transmisie de tip channeling. După cum se ştie, Tobias a venit la această transmisie cu încă trei entităţi deosebite: Metatron, Rafael şi Monica. Aceştia au fost în permanenţă prezenţi în sală, având misiunea de a participa la această zi de vindecare. Personal am simţit prezenţa acestora având impresia apariţiei unei brize răcoroase care străbătea întreaga sală. Am privit mirat o persoană din dreapta mea care a început să tremure de frig, motiv pentru care a primit de la colega ei o haină. De asemenea am simţit în atmosferă un miros de parfum deosebit de plăcut. În prima parte a transmisiei m-a cuprins o stare de somnolenţă, dar am făcut tot posibilul să nu adorm. Starea de somnolenţă a dispărut odată cu acordarea pauzei de la orele 12.00. În a doua parte a transmisiei m-am simţit foarte relaxat şi odihnit, având în permanenţă o stare de bună dispoziţie. Acea zi minunată a luat sfârşit, primind autografe de la Geoffrey, Tobias şi Linda. În acele momente de despărtire trăiam cu speranţa că aceste întâlniri se vor repeta într-un viitor nu prea îndepărtat.

Emilia –Gavril, RecaşA FOST ODATĂ CA-N POVEŞTIOrice poveste are un sâmbure de adevăr. Am să vi-l spun acum pe cel al

poveştii mele…Am plecat din vestul ţării spre oraşul Bucureşti, cu soţul meu şi cu un

prieten de familie. Prietenul nostru voia să meargă, după channeling, în oraşul Ploieşti la părinţii săi, cărora s-a gândit să le ducă ceva deosebit şi a ales două păsări de curte, un cocoş şi o găinuşă din rasa americană cradle. Acestea erau mici, frumoase, cu pene roşii şi albe, cu gâtul golaş.

Am fost surprinsă destul de neplăcut, pentru că urma să călătorim o noapte întreagă cu păsările în tren – clandestine - şi nu doar atât, dar urmau să stea cu noi în sala de seminar. Am ajuns fară nici un incident la Bucureşti. Cele două păsări, ştiind că sunt clandestine în tren, nu şi-au făcut simţită prezenţa deloc.

În sală am uitat de cele două păsări şi totul decurgea normal, într-o realitate paranormală. Dar în jurul orei 12 a.m., în timpul channeling-ului, s-au hotărât să cânte. Au cântat puţin mirate şi au tăcut brusc. Toată lumea din jurul nostru a crezut că fost soneria unui telefon celular, de fapt, după spusele prietenului nostru, au fost “primele păsări trezite din România”.

Ele s-au liniştit imediat după aceea pentru că entitatea Tobias a trecut pe la ele şi cu umorul său binecunoscut nouă, le-a spus să stea liniştite, doar şi ele sunt din familia “ Shaumbra” şi nu are rost să deranjeze channelingul. Este clar că ele au înţeles şi l-au ascultat. Nu au mai scos nici un sunet până după ce am ieşit din sala de seminar.

65

Page 66: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

V-am spus această poveste-adevărată, pentru a înţelege noi oamenii, că noua energie acţionează şi asupra celorlalte fiinţe şi nu numai a fiinţelor umane. Dacă vă place povestea, spuneţi-o şi altora.

Şi aşa este precum v-am spus.Dar acum voi trece la subiectul principal al călătoriei noastre. După ce

am ascultat mesajul lui Tobias pentru Romania, transmis în luna septembrie a anului trecut în Olanda, am ştiut că întâlnirea cu el este iminentă şi aproape. Şi aşa a fost. Cred că am plecat spre Bucureşti din clipa în care am aflat data exactă a transmisiei. Era primul channeling în direct la care urma să particip în viaţa aceasta. Şi ceea ce a urmat mi-a întrecut aşteptările. De la început simţeam cum atmosfera din sală devenea tot mai densă, mai plină de entităţi care se adunau să ne cunoască şi să se bucure că suntem acolo. Unele se apropiau de mine mai mult şi le simţeam ca pe nişte mici vârtejuri care se formau în jurul ochilor şi a frunţii mele, altele îşi făceau simţită prezenţa printr-un parfum suav, care-mi era cumva cunoscut. Încet ne-am contopit cu muzica astrală a d-lui Ghe. Iovu, şi creşterea vibraţională a trupului m-a adus aproape în starea de levitaţie.

Pe Geoffrey l-am simţit ca pe un frate pe care nu l-am văzut de mult, dintr-o altă viaţă în care eram împreună pe aceste meleaguri. Energia adusă de invitaţii lui Tobias ne-a cuprins sufletele de bucurie atât de repede şi de blând, încât lacrimi mari şi pure ne curgeau din ochi, dar noi zâmbeam.

Prezenţa lui Metatron ne-a schimbat pulsul inimii. Ciudat, simţeam inima pulsând, undeva în abdomen, în palme. Vocea lui Tobias avea o rezonanţă familiară, o ştiam parcă. Îi recunoşteam umorul şi m-am bucurat că există Geoffrey prin care îi putem auzi vocea şi vedea surâsul. Au existat momente în timpul transmisiei, în care eram într-o atmosferă fluidă, plină de culori palpabile, de nuanţe nemaivăzute. Uneori vocea lui Tobias se depărta mult, era doar un murmur şi atunci pentru o clipă aţipeam şi reveneam brusc, dându-mi seama că energia era atât de puternică încât parcă mă detaşam de trupul fizic.

Am simţit că trebuie să mă descalţ aşa cum face şi Geoffrey în timpul transmisiei, şi ştiu că şi alte persoane din sală au procedat la fel. Chiar în timpul transmisiei simţeam cum începe pentru noi vindecarea pe care o vom duce mai departe pentru toţi cei ce vor fi deschişi să o primească.

Sentimentul trăit la finalul transmisiei a fost de tristeţe, ca atunci când te desparţi de cineva drag pentru o perioadă de timp.

Până la următoarea întâlnire cu Tobias şi familia Shaumbra din România, ne-au rămas pozele şi înregistrările cu vocea entităţii Tobias. Dar ce este mai important, ne-a rămas ENERGIA NOUĂ, prin care ţinem legătura cu întreaga familie Shaumbra, din toate spaţiile.

Şi este aşa precum v-am spusPovestea descrisă mai sus Dar este doar un începutPe drumul de străbătut. Deschideţi poarta inimiiSă vă-ntâlniţi cu îngerii.

Ştefania Nicoară - Târgu Mureş

66

Page 67: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Pentru întâlnirea cu Tobias din 18.04.2004. m-am pregătit ca tot omul trăitor în plan fizic prin faptul că am dorit, am aşteptat şi mi-am creat tot felul de iluzii despre ce va fi şi cum va fi. Speram ceva ca o revelaţie sau aşa ceva, dar explicabilă fizic. Nu ştiam exact ce aşteptam de la acest eveniment.

Din discuţiile avute cu colegele mele de grup, care au participat la întâlnire, am înţeles că aproape toate aşteptau “ceva”. Nu ştiu în ce măsură s-au concretizat la fiecare aşteptările, dar în ce mă priveşte am să vă spun următoarele:

Încă de la intrarea în sală mi-a atras atenţia înscrisul din fundalul scenei, “www.iamgodalso.ro“ pe care nu l-am înţeles imediat, însă reflectând asupra lui, mi-am dat seama că este “Şi eu sunt Dumnezeu”. Asupra acestei probleme m-am lămurit deplin când dl. Moshe ne-a dat explicaţiile necesare.

Apoi am făcut cunoştinţă cu Cauldre, (Geoffrey Hoppe) şi Linda, soţia sa, care încet ne-au introdus în atmosfera spirituală şi energetică specifică comunicărilor lui Tobias.

După primele două şedinţe mai scurte, Linda ne-a prevenit asupra unui fenomen care va apărea, acela de a adormi în timpul comunicărilor. De fapt şi eu văzusem în primele două şedinţe că anumite persoane au adormit -sau aşa părea- în timpul comunicărilor.

Nu credeam că acest lucru va fi valabil şi pentru mine, deoarece eram odihnită fizic, iar spiritual eram avidă de tot ce mi se putea comunica în aceea zi.

Şi totuşi ceva s-a întâmplat. Nu am conştientizat nimic în acele momente, eram copleşită de informaţiile primite, de valoarea lor atât în plan fizic pentru viaţa noastră cotidiană, cât şi de confirmările primite referitor la schimbările noastre spirituale, lucruri pe care le citisem şi înţelesesem din cărţile lui Tobias.

În acele momente plângeam şi sufeream. Eram copleşită, nu mai raţionam, simţeam doar cu sufletul. Aşa a fost până la final. Conferinţa s-a terminat şi nu a fost nimic spectaculos din acel “ ceva” pe care îl aşteptasem.

Pe drum spre casă, spre Târgu Mureş, stupoare! În discuţiile care s-au iscat atât în grup, cât şi separat, cu colegele mele, am înţeles că aveam lipsuri în desfăşurarea cronologică a întâlnirii, a ultimei transmisiunii a lui Tobias. Multe din comunicările lui nu mi le aminteam. Ce s-a întâmplat ? Am adormit ? Exclus. Nu-mi amintesc nimic ce semăna cu somnul. Totuşi lipsisem de la unele informări, deşi eram în sală. De ce? Ce scop au avut toate acestea? Ce trebuie să învăţ din toate acestea? Nu am avut încă timp fizic să analizez, să gândesc asupra lucrurilor trecute, dar acum când scriu aceste rânduri, îmi dau seama că învăţătura lui Tobias este pentru a trezi în noi, nu cuvintele “ Şi eu sunt Dumnezeu”, ci înţelegerea lor. Pătrunderea lor cu sufletul, acceptarea lor spirituală, se face şi se trăieşte fizic, cu foc în suflet. Simpla înţelegere şi acceptare mentală nu este suficientă.

Aceasta este esenţa. Oare aceasta să fie revelaţia mea? Puteţi înţelege ce am dorit să vă spun ? Puteţi înţelege ce am trăit atunci şi acolo? Tuturor multa iubire şi Lumină.

Melfior Ra - ŞHAUMBRA-ROMANIA, Iată stimaţi şi iubiţi cititori, doar câteva frânturi de reflecţii, de la mult

prea puţine persoane ( faţă de câte au fost în sală) care au fost acolo în

67

Page 68: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

Bucureşti şi au participat cu întreaga fiinţă: trup, suflet şi spirit la întâlnirea cu Tobias prin minunatul “receptor spiritual“ Geoffrey Hoppe, alături de minunata sa soţie şi coechipier spiritual, Linda.

Într-adevăr este foarte greu să exprimi în cuvinte, trăiri de o impresionantă şi înălţătoare stare vibraţional-energetică. Doar cei care s-au împărtăşit cu acele trăiri profund-înălţătoare vor înţelege ceea ce s-a dorit să transmită cuvintele cuprinse în această modestă carte.

Tuturor cititorilor Pace, Lumină şi Iubire spirituală.

Melfior Ra

CUPRINS:

1. PREFATA2. TOBIAS ŞI ROMANIA3. MESAJUL LUI TOBIAS PENTRU ROMANIA4. ENTITATEA TOBIAS5. MIL ŞI TOBIAS6. ÎNTALNIREA CU METATRON7. INTALNIREA SI CONTOPIREA CU METATRON8. TOBIAS, GEOFFREY ŞI MELFIOR9. MARELE PREOT AL TEMPLULUI DE LA ŞINCA VECHE10. TOBIAS ŞI CERCURILE CONCENTRICE – EXPANDAREA11. FRUCTUL TRANDAFIRULUI12. ÎNTALNIREA DE PE MUNTELE SION13. SHAUMBRA

68

Page 69: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

14. SHAUMBRA DIN ROMANIA15. ÎNTALNIREA CU SHAUMBRA DIN BRAŞOV16. SPIRALA ÎNTRUPĂRILOR MELE17. DEMATERIALIZAREA VOALULUI DINTRE SPA#II18. VIZITA CELOR PATRU CURIERI CELEŞTI19. MISIUNEA ROMANIA. TOBIAS SI SHAUMBRA DIN

ROMANIA20. ZIUA VINDECĂRII - MESAJUL LUI TOBIAS PENTRU

ROMANIA21. ÎN SEMN DE MULTUMIRE - IMPRESII

69

Page 70: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

De acelasi autor :

Descifrarea enigmelor Taina muntelui Misiunea RomâniaCălătorii pe Vamfim din piramida luminii celeste Universul

70

Page 71: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

1994 1995 1996 1996

Din tainele faraonilor Aleh, Prietenul meu astral Taina reginei Semiramida Taina profetului

Si a grădinilor suspendate

1997 1998 1999 2000 Revelaţii din sfera divină Călător pe o rază Călător pe o rază Şcoala iniţierii astrale

71

Page 72: Melfior Ra - Shaumbra - Romania

2001 2001 2001 2001

Eli, primul meu Crucea energetică Călător pe o rază Crinul de plumb ghid astral a Terrei Crinul de lumină

2002 2002 2002 2003

72