Master & Amplificator - Promoterm...Master Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat...

of 7 /7
Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat Controler Principal (MASTER) Controlerul principal (MASTER) ModuSat permite posibilitatea conectarii tuturor modelelor de sisteme de incalzire ModuSat intr-un sistem centralizat. Sistemele de incalzire ModuSat si controlerul principal (MASTER) sunt legate prin intermediul unui cablu conectat la reteaua Modbus RS485 sau la reteaua virtuala GPRS. Acest lucru permite sistemelor de comunicare bidirectionale SmartTalk™ descarcari instantanee de facturi si date de consum, precum si asistenta pentru utilizatorul final, inclusiv functionarea sistemelor individuale de incalzire de la distanta si incarcarea actualizarilor software-ului. Controlerul principal (MASTER) este disponibil in 6 dimensiuni standard : 1 - 4 Module 1 – Conexiuni pana la 160 de unitati ModuSat 2 – Conexiuni pana la 320 de unitati ModuSat 3 – Conexiuni pana la 480 de unitati ModuSat 4 – Conexiuni pana la 640 de unitati ModuSat 5 - 6 Module 5 – Conexiuni pana la 800 de unitati ModuSat 6 – Conexiuni pana la 960 de unitati ModuSat (Detaliile de gabarit pentru Controlerul principal (MASTER) sunt detaliate pe pagina urmatoare) Contoler Principal (MASTER) Amplificator 1 Caracteristici & Beneficii Conectarea de pana la 960 de sisteme de incalzire ModuSat/Contoare la un singur Controler principal (MASTER) Retea ModBus RS485 sau retea virtuala GPRS pentru conexiune cu Controlerul Principal (MASTER) Clasa de protectie IP65, in 2 tipo-dimensiuni standard. Conexiuni terminale cu surub la partea inferioara Amplificatorul imbunatateste calitatea semnalului pentru traseele lungi de cabluri de legatura Permite sistemului de incalzire din fiecare apartament sa fie controlat de la distanta, inclusiv temporizare si setare, si ofera posibilitatea de diagnoza la distanta in sprijinul utilizatorului. Permite comanda de la distanta, inclusiv punerea in functiune a fiecarui sistem de incalzire individual prin intermediul controlerului principal (master) si faciliteaza incarcarea rapida si descarcarea datelor. Permite verificarea functionalitatii prin simulari de alarme de defectiune. Apartamentele nelocuite pot fi monitorizate si controlate fara necesitatea interventiei in locatia respectiva (de exemplu: proprietati nevandute sau locuite temporar avand protectia anti-inghet pornita; in cazul in care proprietatea este vanduta sau inchiriata se acceseaza de la distanta pornirea sistemului de la un sediu central) Facilitatea online permite utilizatorilor sa vizualizeze consumul de incalzire si apa calda folosind orice dispozitiv compatibil web. Diminuarea numarului de apeluri telefonice ca urmare a erorilor de utilizare Monitorizarea temperaturilor din apartamente Integritatea imbunatatita a datelor si a vitezei de incarcare si de descarcare a acestora. Amplificatorul asigura continuitatea semnalului in cadrul retelei Amplificatorul simplifica identificarea oricaror probleme de retea prin subdivizarea retelei in sectiuni

Embed Size (px)

Transcript of Master & Amplificator - Promoterm...Master Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat...

 • Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Controler Principal (MASTER) Controlerul principal (MASTER) ModuSat permite posibilitatea conectarii tuturor modelelor de sisteme de incalzire ModuSat intr-un sistem centralizat.

  Sistemele de incalzire ModuSat si controlerul principal (MASTER) sunt legate prin intermediul unui cablu conectat la reteaua Modbus RS485 sau la reteaua virtuala GPRS. Acest lucru permite sistemelor de comunicare bidirectionale SmartTalk™ descarcari instantanee de facturi si date de consum, precum si asistenta pentru utilizatorul final, inclusiv functionarea sistemelor individuale de incalzire de la distanta si incarcarea actualizarilor software-ului.

  Controlerul principal (MASTER) este disponibil in 6 dimensiuni standard : 1 - 4 Module 1 – Conexiuni pana la 160 de unitati ModuSat 2 – Conexiuni pana la 320 de unitati ModuSat

  3 – Conexiuni pana la 480 de unitati ModuSat

  4 – Conexiuni pana la 640 de unitati ModuSat

  5 - 6 Module

  5 – Conexiuni pana la 800 de unitati ModuSat

  6 – Conexiuni pana la 960 de unitati ModuSat

  (Detaliile de gabarit pentru Controlerul principal (MASTER) sunt detaliate pe pagina urmatoare)

  Contoler Principal (MASTER) Amplificator 1

  Caracteristici & Beneficii • Conectarea de pana la 960 de sisteme de incalzire

  ModuSat/Contoare la un singur Controler principal (MASTER)

  • Retea ModBus RS485 sau retea virtuala GPRS pentru conexiune cu Controlerul Principal (MASTER)

  • Clasa de protectie IP65, in 2 tipo-dimensiuni standard.

  • Conexiuni terminale cu surub la partea inferioara • Amplificatorul imbunatateste calitatea semnalului

  pentru traseele lungi de cabluri de legatura • Permite sistemului de incalzire din fiecare

  apartament sa fie controlat de la distanta, inclusiv temporizare si setare, si ofera posibilitatea de diagnoza la distanta in sprijinul utilizatorului.

  • Permite comanda de la distanta, inclusiv punerea in functiune a fiecarui sistem de incalzire individual prin intermediul controlerului principal (master) si faciliteaza incarcarea rapida si descarcarea datelor.

  • Permite verificarea functionalitatii prin simulari de alarme de defectiune.

  • Apartamentele nelocuite pot fi monitorizate si controlate fara necesitatea interventiei in locatia respectiva (de exemplu: proprietati nevandute sau locuite temporar avand protectia anti-inghet pornita; in cazul in care proprietatea este vanduta sau inchiriata se acceseaza de la distanta pornirea sistemului de la un sediu central)

  • Facilitatea online permite utilizatorilor sa vizualizeze consumul de incalzire si apa calda folosind orice dispozitiv compatibil web.

  • Diminuarea numarului de apeluri telefonice ca urmare a erorilor de utilizare

  • Monitorizarea temperaturilor din apartamente • Integritatea imbunatatita a datelor si a vitezei

  de incarcare si de descarcare a acestora. • Amplificatorul asigura continuitatea semnalului

  in cadrul retelei • Amplificatorul simplifica identificarea oricaror

  probleme de retea prin subdivizarea retelei in sectiuni

 • Master Master & Amplificator

  Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Dimensiuni - Master cu 1 - 4 Module

  Dimensiuni - Master cu 5 - 6 Module

  Nota: Toate unitatile au o adresa IP pentru conexiuni la reteaua ModBus.

  2

  Vedere fata Vedere laterala

  500 260

  Vedere de sus

  SECTION B-B

  Vedere fata

  500 Vedere laterala

  260

  Vedere de sus 410

  600

  700

  35

  25

  25

  35

  13.5

  13

  .5

  96

  96

 • Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Controler principal (Master). Detalii Conexiune Controlerul principal (MASTER) poate fi conectat la termostatul de camera al sistemelor de incalzire, fie prin intermediul unei conexiuni ModBus de banda larga cu IP static sau cu o retea virtuala de tip modem GPRS, folosind o conexiune mobila cu o cartela SIM. Daca controlerul principal (MASTER) este furnizat optional cu modem GPRS, acesta poate echipat cu 2 carduri SIM. Modemul va comuta intre ele pentru a asigura functionarea continua a retelei mobile, oferind cel mai bun semnal la un moment dat .

  Controlerul principal (MASTER) include conexiuni pentru monitorizarea debitului primar si a temperaturilor de retur din reteaua primara de incalzire functie de temperatura exterioara. Temperaturile exterioare pot fi incarcate pe fiecare sistem de incalzire individual ModuSat pentru a permite acestora reglarea temperaturii functie de temperatura exterioara.

  Controlerul principal (MASTER) poate fi conectat la cazan prin intermediul unui semnal 0-10 volti si intrari/iesiri de alarma, avand astfel posibilitatea de a raspunde unui numar mare de solicitari potrivit cerintelor specifice ale diferitelor scheme.

  Controlerul principal (Master - 1 Controler) 3

 • Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Controlerul principal (Master - 2 Controlere) 4

 • Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Controlerul principal (Master – 3-6 Controlere) 5

 • Amplificator Master & Amplificator Pentru sisteme de incalzire ModuSat Amplificatorul asigura mentinerea continuitatii semnalului in cadrul retelei si, deasemenea, simplifica identificarea problemelor de retea prin subdiviziunea retelei in sectiunile de max. 32 sisteme de incalzire ModuSat.

  Dimensiuni

  Amplificatoarele sunt conectate la Controlerul principal (MASTER), in mod obisnuit, in siruri 2-16 sisteme de incalzire ModuSat, deci in total 32 de sisteme de incalzire ModuSat/pe amplificator.

  Detalii de conexiuni pentru Amplificator 6

  Vedere din fata 300

  Vedere lateral

  Vedere spate

  Vedere sus

  120 260

  120

  200

  160

 • Sistem Master & Amplificator

  Pentru sisteme de incalzire ModuSat

  Arhitectura sistemului

  7

  Master & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSatControler Principal (MASTER)Controlerul principal (MASTER) este disponibil in 6 dimensiuni standard :1 - 4 Module- 6 ModuleContoler Principal (MASTER)

  /MasterMaster & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSatDimensiuni - Master cu 1 - 4 ModuleDimensiuni - Master cu 5 - 6 Module

  Master & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSatControler principal (Master). Detalii Conexiune

  Master & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSat

  Master & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSat

  AmplificatorMaster & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSatDimensiuniDetalii de conexiuni pentru Amplificator6

  SistemMaster & AmplificatorPentru sisteme de incalzire ModuSatArhitectura sistemului