Mapa proiecte 1415

download Mapa proiecte 1415

of 17

 • date post

  03-Apr-2016
 • Category

  Documents

 • view

  218
 • download

  0

Embed Size (px)

description

 

Transcript of Mapa proiecte 1415

 • Proiecte AIESEC SIBIU2014-2015

  Andrei Popoviciu1

  Proiecte AIESEC SIBIU2014-2015

 • Suntem ceea ce facem n mod repetat. Excelena, prin urmare, nu este un act, ci un obicei

  Aristotel

  2

 • Despre AIESEC

  Este singura organizaie, global, independent, non-profit, condus de studeni sau proaspt absolveni ai unei instituii de

  nvmnt superior. Membrii organizaiei sunt interesai de leadership, management i

  probleme globale. Viziunea acesteia este:

  AIESEC este singura organizaie din lume care dezvolt lideri prin experiene internaionale.

  Prezent n peste 124 de ri i teritorii, AIESEC ofer tinerilor posibilitatea de a participa n cadrul internship-urilor

  internaionale pltite sau de voluntariat care au drept scop aducerea impactului n societate i dezvoltarea personal i

  profesional a tinerilor.

  3

 • Bordul Executiv AIESEC Sibiu

  Nicolae CiolpanPreedinte AIESEC Sibiu

  nick.ciolpan@aiesec-sibiu.ro+40 (799) 780 591

  Anca PopaVice-Preedinte

  Non-Corporate Developmentanca.popa@aiesec.net

  +40 (471) 762 365

  Ionu SolomonVice-Preedinte

  Finane i Vnzrisolomon.ionut@aiesec.net

  +40 (753) 153 963

  Andrei PopoviciuVice-Preedinte Marketing i Internshipuri Internaionale

  andrei.popoviciu@aiesec.net+40 (799) 410 023

  Radu AgnolaVice-Preedinte

  Talent Managementraduagnola@gmail.com

  +40 (744) 839 638

  4

 • AIESEC International

  AIESEC Romania

  AIESEC Sibiu

  ,

  >

  124 tari si teritorii1.000.000 alumni

  14 centre Locale1000 membrii

  15 ani de experienta

  100.000 membrii500 conferinte anual

  24 conferinte locale6 conferinte regionale

  35 membrii activi

  5 conferinte nationale24 ani de experienta

  5 proiecte bazate pe probleme culturale

  leadershipeducationale

  65 de ani de experienta2.400 de universitati

  )

  )

  )

  )

  , ,,

  ,,

  ,

  )

  , ,,

  ,

  ..

  .

  ,,

  5

 • Parteneri actuali

  Educaionali

  Print

  Sustenabilitate

  Strategici

  Exchange

  Media

  6

 • Proiectul AIESEC Academy

  Denumire pachet Beneficii

  AIESEC Academy a aprut ca i rspuns la nevoia din ce n ce mai mare pe care o au studenii, i anume lipsa de experien practic calitativ. Acesta este un proiect de educaie non-formal pentru studeni, care const ntr-o perioad de train-ing-uri teoretice i workshop-uri urmate de o perioad practic, n care studenii vor avea sansa de a accesa un stagiu de practic la una din companiile partenere (stagiul de practic depinde de dorina companiilor partenere)

  Proiectul i propune s ofere aceast experien practic i s devin un cadru de dezvoltare profesional a studenilor, s fa-ciliteze interaciunea dintre ei mediul business i anteprenorial.Proiectul se va derula pe dif-erite coli:IT,HR,MARKETING.Rmne la latitudinea com-paniei s-i aleag pe ce do-meniu dorete s participe.

  Promovare online pe site-ul/pagina de Facebook AIESEC Sibiu prin afiarea unui banner online Promovare offline prin flyere i/sau afie Prezenta banner-ului pe durata proiectului Acces la baza de date i posibilitatea de a transmite mesaje promoionale n grupul de studeni

  Participarea ca partener principal la conferina de pres de la deschiderea proiectuluiPrezentare 15 minute la deschiderea proiectuluiPosibilitatea recrutrii de personal din cadrul membrilor i alumnilor AIESEC SibiuAsocierea numelui companiei cu proiectul Posibilitatea accesului la un anumit numr de studeni care pot face practic n companiePosibilitatea susinerii unui workshop pe o tem aleas de comun acord pentru participanii unei sau mai multor coli.

  Sponsor150 Euro

  Powered by

  300 EuroSponsor

  +

  7

 • Proiectul Cultural Mix

  Cultural Mix este un proiect bazat pe educaie i pe diversitate cultural. Mai muli internaionali vor ncerca s i nvee pe elevi limbi precum chineza i portugheza, oferindu-le posibilitatea n acelai timp de a cunoate diferinte culturi i obiceiuri din rile respective. Acest proiect promoveaz tolerana, integrarea i nelegerea cultural.

  Asocierea numelui companiei pe perioada proiectului Prezentarea companiei la deschidere Sampling de materiale sau produse pentru participantiRoll-up la sesiuniLogo-ul companiei pe site-ul AIESEC Sibiu

  Gold250 Euro

  Denumire pachet Beneficii

  8

 • Asocierea numelui companiei pe perioada proiectului Prezentarea companiei la deschidere Sampling de materiale sau produse pentru participantiRoll-up la sesiuniLogo-ul companiei pe site-ul AIESEC Sibiu

  Proiectul MOVE

  MOVE este un proiect care presupune pregtirea studenilor din anul I pentru noua lor experien. Studeni internaionali vor ine sesiuni n limba englez pentru a-i ajuta pe acetia s neleag mai bine noua lor condiie social.

  Sesiunile se vor referi la astfel de subiecte ca vorbirea n public, dezvoltarea personal, integrar-ea n societate, orientarea n carier, etc.

  Gold250 Euro

  Denumire pachet Beneficii

  9

 • Proiectul GROW

  GROW este un program naional ce sprijin educaia non-formal, avnd ca target de desfurare o perioad mai lung de timp, i anume un ciclu de 4 ani. Acest proiect, condus de ctre coala de Valori i organizaia nonguvernamental AIESEC, cea mai mare organizaie de studeni din lume, se adreseaz elevilor de liceu din Romnia. Programul este susinut integral n limba englez i se desfoar n mai multe orae din Romnia: Braov, Bucureti, Cluj, Constana, Iai, Oradea, Piteti, Sibiu, Suceava, Targu Mure i Timioara. Principalul obiectiv al acestui program este de a le oferi elevilor de liceu ansa de a-i dez-volta competenele de comunicare i de management, i de a interaciona cu un mediu internaional fr a depi graniele rii.

  Asocierea numelui companiei pe perioada proiectului Prezentarea companiei la deschidere Sampling de materiale sau produse pentru participantiRoll-up la sesiuniLogo-ul companiei pe site-ul AIESEC Sibiu

  Gold250 Euro

  Denumire pachet Beneficii

  10

 • Proiectul ReBranders

  ReBranders este un proiect care vine n sprijinul instituiilor, n vederea mbuntirii imaginii acestora n mediul local din care provin. Acesta se bazeaz pe aducerea unui grup de voluntari internaionali care au cunotine de marketing, PR, de-sign grafic, video, fotografie care le vor putea permite s construiasc un plan de promovare solid pentru entitile implicate n proiect.

  Beneficii:

  1. Beneficiul de a avea o echip de internaionali care s lucreze la crearea materialelor este imens. Fiecare individ va veni cu o nou perspectiv i un set diferit de cunotine i abiliti care vor duce la crearea unui material de calitate, la o fraciune din costuri. O campanie de branding bine implementat va crete vizibilitatea, calitatea si credibilitatea insituiei n societatea din care provine. 2. Organizarea unui Global Village vizeaz promovare partenerilor acestui proiect. Aici vor fi prezeni toi internaionalii din toate proiectele organizate n acea period de AIESEC Sibiu. Global Village este un eveniment unde toi internaionalii adui de AIESEC Sibiu se reunesc i i prezint ara, obiceiurile i unele mncruri tradiionale ntr-o form asemntoare cu un festival mul-ticultural. Fiecare ar este reprezentat de un stand unde se regsesc obiecte tradiionale, muzic tradiional i mncruri specifice rii reprezentate.

  Asocierea numelui companiei pe perioada proiectului Prezentarea companiei la deschidere Sampling de materiale sau produse pentru participantiRoll-up la sesiuniLogo-ul companiei pe site-ul AIESEC Sibiu

  Gold250 Euro

  Denumire pachet Beneficii

  11

 • Discover Romania Beyond Dracula

  Problema Problema identificat care st la baza proiectului "Discover Romania Beyond Dracula" este faptul c identi-tatea i cultura romneasc este puin cunoscut n mediul internaional, dar i n mediul naional, n rndul populaiei tinere din mediul urban. Imaginea Romniei este una inexistent, incomplet sau deformat n mediul internaional. Numele proiectului sugereaz un lucru observat n repetate rnduri n media romneasc i internaional, faptul c Romnia este asociat de cele mai multe ori cu Dracula, ignorndu-se locuri cu potenial turistic imens.

  Scop Discover Romania Beyond Dracula este un proiect care dorete s ajute la mbuntirea imaginii Romniei la nivel internaional i naional, n rndul populaiei tinere, prin dezvluirea i promovarea culturii i patrimoniului naional.

  Proiect n parteneriat cu

  Asocierea numelui companiei pe perioada proiectului Prezentarea companiei la deschidere Sampling de materiale sau produse pentru participantiRoll-up la sesiuniLogo-ul companiei pe site-ul AIESEC Sibiu

  Gold250 Euro

  Denumire pachet Beneficii

  12

 • Conferinta regionala de pregatire a trainerilor

  )

  Ce este ? Conferina regional de training reprezint prima activitate important din experiena unui nou membru AIESEC. Aceasta se va desfura pe perioada a 4 zile n care se vor susine activiti de team-building, simulri de proiecte i pregtiri profesionale ctre membrii participani. Conferina se adreseaz att membrilor AIESEC care doresc s se implice n cadrul organizaiei ca i coordonatori, vicepreedini sau preedini, ct i acelor membrii care doresc s i ia oportunitatea unui stagiu de practic ntr-o companie din strintate.

  Pachete

  Mijloace de promovare Pre (EUR)Prezentare (discurs) la deschiderea/nchiderea evenimentului (20 min) 50Logo pe site-ul conferinei 40Logo pe site-ul AIESEC Sibiu pe parcursul a 12 luni 100Logo n 2 prezentri video 25Banner 75Roll-up 50Materiale promoionale 30Sampling de produse 40Tricouri n culorile specifice companiei 200Tricouri cu logo-ul companiei 50Susinerea unui training n cadrul conferinei (1 h) 250Public