Lyoness Day Mapa Explicatii 2010

download Lyoness Day Mapa Explicatii 2010

of 39

Transcript of Lyoness Day Mapa Explicatii 2010

Seminarul dvs. Lyoness Day

Cuprins

Index

1. Prefa 2. Lyoness Holding Europe Ag. (Compania) 3. Lyoness - Sistem training cele 10 beneficii * * * * * * * * * * Restituirea imediat Bonusul de prietenie Restituirea din cumprturi Creditul de cumprare Comisionul de sistem Bonus de partener Restituirea din puncte de carier Business bonus Poziii bonus Treceri de poziii

4. Informaii importante * Avansul * Folosirea avansului * 5 grupe economice * Pachete de avans posibile * Startul optim 5. Discuia de oportunitate (A4) 6. Perspectiva dvs. 7. Formulare 8. Postfa 9. Notiele dvs.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Prefa

Prefa

DragclientLyoness! DragclientLyoness!Felicitri! V-ai hotrt s facei mai mult: mai mult pentru dvs., mai mult pentru familia dvs. Fiecare client Lyoness se bucur de avantajul Bani napoi la fiecare cumprtur i fiecare are posibilitatea, s construiasc pas cu pas, prin recomandri, un venit suplimentar. Frecventarea unui seminar Lyoness Day este un pas important n direcia bun. Seminarul v ofer multe informaii interesante i importante, care reprezint baza pentru construirea unei afaceri de succes i de durat. Doar cel care cunoate strategiile de baz poate s aib succese mari. La Seminarul Lyoness Day vei cunoate exact aceste strategii de baz. Pentru fiecare, care dorete, este posibil oricnd succesul cu Lyoness. Singurul lucru pe care trebuie s l facei este s oferii aceste informaii cunoscuilor dvs. Cu atitudinea potrivit, un scop personal clar, cu un plan exact i cu strategia potrivit v putei ndeplini dorinele. Cu un concept excepional, prin decizia de a aciona, cu o atitudine exact i cu puterea realizrii, succesul este posibil pentru fiecare, n orice moment. Experiena, cteva exerciii, precum i cunoaterea unor reguli de baz pentru construirea unei afaceri reuite, vor fi sprijinul pe drumul ctre elurile dvs. V dorim toate cele bune pe drumul dvs.- de la un venit suplimentar pn la o nou activitate de baz cu posibiliti de ctig mult peste medie.

Bineaivenit

la seminarul dvs.

Lyoness Day.

Ceea ce se afl n urma noastr i ceea ce se afl naintea noastr conteaz prea puin n comparaie cu ceea ce se afl n noi. i dac aducem la suprafa ceea ce se afl n noi, atunci se ntmpl minuni. Henry David Thoreau

Ceea ce v cere inima este exact acel lucru pentru care suntei pe lume. Cheia spre fericire i succes

Succesul nu este ce gndeti, ci este cum gndeti. Anonim

Seminarul dvs. Lyoness Day

Compania

CeesteLyoness?Cteva date:Lyoness Holding Europe AG este o societate pe aciuni cu sediul n Buchs n Elveia. O societate internaional de cumprturi, care aduce fiecrui participant avantaje: - Parteneri comerciali din diferite brane i consolideaz poziia lor pe pia prin aliana de consumatori Lyoness. - Fiecare client se bucur de avantajul Bani napoi la fiecare cumprtur i fiecruia interesat de Business i se ofer posibilitatea, prin marketing activ de recomandare, s construiasc un venit suplimentar i s dezvolte aceasta pn la o activitate profesional principal.

DATE DESPRE COMPANIEnfiinare: 2 iulie 2003 Angajai: 300 n toat Europa Filiale: Austria, Slovacia, Ungaria, Cehia, Germania, Bulgaria, Romnia, Serbia, Slovenia, Italia, Polonia, Marea Britanie, Elveia, Croaia, Turcia Piee n devenire: n toat Europa 32 de ri Clieni: 1.000.000 clieni - i numrul lor crete n fiecare zi!

mpreunsuntemputernici!Acest nceput este valabil n multe domenii ale vieii. Hubert Freidl, iniiatorul i CEO al Lyoness Holding Europe AG a creat din acest motto o idee de afacere. nc din 2001 omul de afaceri a avut ideea s nfiineze, prin aliana cu cei asemenea lui, o societate mare de cumprturi. Aceasta are o putere de cumprare att de mare, nct toi participanii primesc bani napoi, per cumprtur, ca ntr-un sistem de discount. Dup ce aceast idee s-a artat a fi aductoare de ctiguri pentru consumator i un mijloc atractiv de conexiune cu clienii, pentru comer, Hubert Freidl i-a perfecionat sistemul. n 2003 a nfiinat Lyoness Holding Europe AG, care se dezvolt i astzi extraordinar - desigur i datorit unei echipe cu experien, pe care se poate baza i care este n continu evoluie.

Aceste 4 ri urmeaz s se alture celor 15 deja existente n viitorul apropiat.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Compania

Lyoness CashbackCard Cardul pentru clieni al viitoruluiLyoness CashbackCard, care astzi este valabil deja la muli parteneri comerciali, trebuie ca mai nti s completeze sistemul cumprturilor cu bon valoric i dup aceea s l nlocuiasc. Fiecare cumprtur cu Lyoness CashbackCard la un partener comercial Lyoness aduce bani napoi n cont.

Un proiect cu totul deosebit: Ajutor pentru oameni nevoiai Lyoness Child & Family FoundationO parte din ctigul ntreprinderii ajunge automat la fundaia Lyoness Child & Family Foundation, nfiinat n mai 2008, care are ca motto Prin formare - meninem viaa i le ofer oamenilor nevoiai sprijin pentru mai multe anse n via.

Lyoness - un sistem multilevel unic i corect pentru toi.Pentru a face sistemul Lyoness transparent i pentru a-l face pentru toi corect, s-a dezvoltat, prin posibilitatea reclamei de prietenie, un nceput de Multilevel care le ofer, tuturor celor interesai, posibilitatea s ctige bani din cumprturile altor participani. n total 300 de angajai ai Lyoness Holding Europe AG i cele 18 filiale n 15 state ale Europei formeaz o echip puternic i cu orientri spre viitor, care sprijin cei 1.000.000 de clieni Cashback i parteneri Cashback i care i nva pe interesaii de Business la instruiri despre posibilitile n sistemul Lyoness. Doar n primul an au fost cooptai 7.600 de participani pentru Lyoness Community. Astzi Lyoness Holding Europe AG numr 1.000.000 de clieni i peste 17.000 de parteneri comerciali. Pn la sfritul anului 2015, clieni din 32 de ri vor avea posibilitatea s se bucure de avantajele cu Lyoness.

CEO Hubert Freidl Semianrul Lyoness Day reprezint o baz important pentru construirea cu succes a afacerii dvs. Poate avea succes pe termen lung doar acela care este contient de anumite reguli i le respect. Folosii informaiile pe care le primii la Lyoness Day i aplicai-le. ncepei contient organizarea viitorului dvs. acum!

Succes pe drumul elurilor dvs. personale!

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

SistemuldedecontareLyoness

Sistemul de decontare Lyoness reprezint unul dintre cele mai dezvoltate sisteme binare de decontare n Network Marketing. Cu ct este mai bine neles sistemul Lyoness, cu att mai clar va fi recunoaterea ansei personale pe baza celor prezente. n urmtoarele pagini vei gsi tot ceea ce trebuie s tii despre modul de funcionare, precum i despre posibilitile de ctig cu Lyoness. Cine tie cum funcioneaz ceva, are posibilitatea de a pune n aplicare.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

1.RestituireaimediatLyonessAvantajuldvs.imediatlafiecarecumprturCu Lyoness primii la toate cumprturile, pe care le facei oricum, bani napoi. La partenerii comerciali primii la fiecare cumprtur i la fiecare consumaie avantajul imediat n contul dumneavoastr de restituiri: Lyoness este o societate de cumprturi cuprinznd brane i ri. n acest fel v putei bucura la toate cumprturile i consumaiile dumneavoastr la partenerii comerciali n ar i n strintate de restituirea imediat. Corespunztor consumului dvs, aceasta poate s nsemne pentru dumneavoastr mai multe sute de lei (mai multe sute de euro) pe an.

Exemplu:Cumpri mobil de 4.300 lei - ca membru al societii de cumprturi Lyoness primii imediat 43 lei restituire. Lyoness urmrete permanent dezvoltarea reelei de parteneri comerciali, pentru ca dumneavoastr s putei profita n cel mai bun mod la cumprturile dumneavoastr. Prezentarea general o gsii ntotdeauna actualizat pe pagina de internet Lyoness n meniu la Prezentarea general a comercianilor.

1 % la toate cumprturile respectiv consumaiile

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

2.BonusuldeprietenieLyonessLyonessesteosocietatedecumprturicesedezvoltcontinuu prin recomandri directe de care pot profita toi participanii. Recomandareadvs.nceeacepriveteavantajeleLyonessface caaceastsocietatessedezvolteidinaceastaprofitaiidvs.Bonus de prietenie direct La fiecare cumprtur, la un partener comercial, pe care o face un client Lyoness recomandat de dumneavoastr, obinei imediat 0,5 % din suma cumprturii n contul dumneavoastr de restituiri. Exemplu: Un prieten, cruia i-ai recomandat Lyoness (recomandare direct) cumpr alimente n valoare de 860 lei. Asta nseamn 4,3 lei pentru dumneavoastr. Bonus de prietenie indirect Clieni Lyoness, pe care i-ai recomandat, pot s fac de asemenea alte recomandri. i din aceste recomandri profitai i dumneavoastr personal. De la toate cumprturile acestor recomandri indirecte cu Lyoness, obinei tot 0,5 % din suma de cumprturi, n contul dumneavoastr de restituiri. Exemplu: Un client nscris de dumneavoastr a recomandat avantajele Lyoness unei prietene (recomandare indirect). Aceast prieten i cumpr un echipament sportiv pentru 1.720 lei. Aceasta nseamn 8,6 lei pentru dumneavoastr. Exemplu:

Recomandai avantajele Lyoness la nc 10 persoane. Aceste recomandri directe recomand de asemenea avantajele Lyoness la nc 10 prieteni. Calculul nostru pornete de la un rulaj mediu lunar de 615* lei pe gospodrie la partenerii comerciali Lyoness. n acest exemplu rezult pentru dumneavoastr anual 4.059 lei pentru cumprturi, pe care le facei oricum. Recomandri Pentru a putea face recomandri v putei informa pe pagina noastr de internet n meniu la Tell a friend i putei comanda pliante de nscriere pentru prietenii dumneavoastr n meniu la Lyoness Shop.

Rezultatul depinde de numrul de recomandri fcute i a rulajelor lor lor de cumprturi la partenerii comerciali Lyoness.** Conform Institutului naional de statistic din Romnia (sursa: http:// www.insse.ro, starea: 07.04.2010) n ceea ce privete cheltuielile unei gospodrii private, n anul 2009 fiecare gospodrie a cheltuit lunar, n medie 2047 lei, pentru a acoperi toate necesitile vieii zilnice. Dac doar 30% (615 lei) din aceste cheltuieli se fac cu Lyoness, atunci prin recomandri rezult exemplul de restituri.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

3.Restituireadincumprturi, 4.Credituldecumprarei 5.ComisionuldesistemLyonessToate poziiile care s-au format din cumprturile dvs. sau ale recomandrilor dvs., Lifeline, urmeaz poziiilor dvs. existente iar acestlucruvajutsprofitaiidvs.derestituireadincumprturi, credituldecumprareicomisionuldesistem.Suplimentar la restituirea de cumprturi se formeaz i aa numitul comision de sistem. Pentru plata comisionului de sistem trebuie s fie stabilit urmtoarea condiie: Patru recomandri directe cu cel puin cte o poziie format din cumprturi sau minim trei poziii din avans n sistemul de decontare Lyoness.

Numrul poziiilor urmtoare n sistemul de decontare Lyoness, care este necesar pentru generarea de restituiri din cumprturi sau credit de cumprare i nivelul restituirii rezultate din acesta, difer n funcie de grupa economic.

Seminarul dvs. Lyoness DayUrmeaz exemple de restituiri n primele trei grupe economice:

BeneficiileLyoness

Grupa economic I (GE I)

O poziie n GE I corespunde unei valori de discount de 215 lei, format din diferana de discount din cumprturi sau dintr-un avans pentru cumprturile viitoare. Dac din activitate proprie (cumprtur sau avans) respectiv din activitile recomandrilor dvs. Lifeline uneia dintre poziiile dvs. de 215 lei i urmeaz alte 70 (35/35) de poziii, nseamn pentru dvs.:

Grupa economic II (GE II)

O poziie n GE II corespunde unei valori de discount de 645 lei, format din restul de disount din cumprturi sau avansuri pentru cumprturile viitoare. Dac din activiti proprii (cumprtur sau avans) respectiv din activitile recomandrilor dvs. Lifeline, uneia dintre poziiile dvs. de 645 lei i urmeaz alte 60 (30/30) de poziii, nseamn pentru dvs.:

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Grupa economic III (GE III)

O poziie n GE III corespunde unei valori de discount de 1720 lei din cumprturi sau avansuri pentru cumprturile viitoare. Dac din activiti proprii (cumprturi sau avans) respectiv din activitile recomandrilor dvs. Lifeline, uneia dintre poziiile dvs. de 1720 lei i urmeaz alte 50 (25/25) de poziii, nseamn pentru dvs.:

Indiciu:

Planul de restituiri i de economisire pentru toate grupele economice n ceea ce privete restituirea de cumprturi, creditul de cumprare i comisionul de sistem le gsii pe internet n meniul Infos&Services/Downloads. Numr de poziie (GE I pn la GE V) Fiecare poziie care se formeaz primete un numr unic de poziie. Acesta arat i grupa economic n care a fost plasat poziia. Numerele de poziii v permit s vedei n biroul dvs. online Lyoness n meniul principal Poziiile mele, dezvoltarea fiecrei poziii plasate n sistemul dvs. de decontare.

Exemplu:

Prima dvs. poziie plasat n sistemul binar de decontare Lyoness n GE I:

Poziii n GE II:

Adunarea diferenei de discount n alte grupe economice Avei mereu posibilitatea de a hotr n care grup economic s se adune restul de discount din cumprturile proprii, pentru a genera restituirile respective. Poziiile dvs. se adun n GE I, conform setrii principale de sistem, automat. Pentru a modifica setrile, intrai pe internet n biroul dvs. online n meniul Poziiile mele/ Opiuni Business i facei schimbarea corespunztoare. Avansuri pentru cumprturile viitoare n GE diferite Dac dorii s folosii avantajele avansului pentru cumprturile viitoare cu Lyoness, inclusiv a opiunii buget de cumprare i generarea altor restituiri, putei decide n cursul comenzii pentru avans n care categorie dorii s luai n considerare aceast posibilitate.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyonessFiecare din poziiile dumneavoastr genereaz pn la atingerea restituirii din cumprturi n valoare de 1.935 lei, n plus 567,60 lei comision de sistem. Acesta va fi pltit sub luarea n considerare a sistemului binar n mod treptat. Sistemul dumneavoastr de decontare Lyoness calculeaz sptmnal din toate poziiile nou poziionate comisionul dumneavoastr de sistem i este atent de asemenea la egalitatea sistemului dumneavoastr. Dac una dintre poziiile dumneavoastr este urmat de nc alte ase poziii (3/3) primii 34,40 lei comision de sistem n contul dumneavoastr de restituiri. Urmtorul comision de sistem va fi pltit ndat ce uneia dintre poziiile dumneavoastr i urmeaz 5/5, 10/10, 15/15, 20/20 i 25/25 de poziii n sistemul dumneavoastr de decontare. Comisioanele de sistem nu au termen de expirare. ndat ce condiiile menionate mai sus sunt ndeplinite, vor fi pltite n ntregime comisioanele de sistem generate pn atunci.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

6.BonusuldepartenerLyonessBonusuldepartenerpresupuneimplicareadvs.pentruavasigura ca direcii i indirecii dvs. au succes. Succesul lor nseamn garantareasuccesuluidvs.!Bonus de partener direct La toate comisioanele de sistem ale recomandrilor dvs. directe primii 18,75% ca bonus de partener direct. Comisioanele de sistem ale recomandrilor directe rmn neafectate. Bonus de partener indirect La toate comisioanele de sistem ale recomandrilor dvs. indirecte primii 6,25% ca bonus de partener indirect. Comisioanele de sistem ale recomandrilor indirecte rmn neafectate.

Exemplu:

Unul dintre partenerii dvs. direci primete n aceast sptmn de producie 4.300 lei comision de sistem pltit. Dumneavoastr primii din aceasta suplimentar (n plus) 806,25 lei ca bonus de partener direct.

Exemplu:

Unul dintre partenerii dvs. indireci primete n aceast sptmn de producie 4.300 lei comision de sistem. Prin acesta primii suplimentar 268,75 lei bonus de partener indirect.

Important:

Dac nu exist nc dreptul la bonusul de partener, atunci bonusul de partener format (direct i indirect) va fi trimis mai departe n Upline-ul dvs. pn ce se gsete un client cu drept la acest bonus i va fi pltit acestuia.

Condiie

Pentru a primi bonusul de partener direct i indirect trebuie s avei patru direci poziionai n sistemul binar de decontare.

Plata Plata se face mpreun cu comisionul de sistem n fiecare a doua zi de mari dup ncheierea produciei.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

7.Restituireadinpuncte decarierLyonessFiecare poziie care se produce n ntreaga dvs.echip, din rest de discount din cumprturi sau din avansuri pentru viitoarele cumprturi(discounttotaldinainte)genereazmultiplemodaliti devenit!Sistemul de carier Lyoness este conceput pentru construirea unei afaceri active. Aici producia complet a Lifeline-urilor dvs. (poziii din rest de discount din cumprturi i din avansuri pentru viitoarele cumprturi) va fi evaluat, n plus, dup puncte. Fiecare poziie primete un numr de puncte diferit, n funcie de grupa economic (de la GE I pn la GE V), pentru calcularea restituirii din puncte de carier (vezi Tabelul alturat).

Nivelul de carier confirmat hotrte valoarea restituirii din puncte (vezi Tabel de mai jos).

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Calcularea punctelor

La calcularea punctelor pentru calificarea i confirmarea unui nivel de carier, difereniem punctele proprii i punctele de grup. Cele dou adunate reprezint punctele totale. Puncte proprii Numrul poziiilor plasate (cumprturi/avans) ale recomandrilor dvs. directe (direcilor) ntr-o lun de producie, calculat n puncte, reprezint punctele proprii. Puncte de grup Numrul poziiilor plasate (cumprturi/avans) a tuturor Lifeline-urilor dvs., n afar de poziiile propriilor direci, ntr-o lun de producie, calculat n puncte, reprezint punctele de grup. Puncte totale Punctele care sunt necesare pentru un nivel de carier sunt formate din punctele proprii i punctele de grup (Puncte proprii+Puncte de grup=Puncte totale). Calificarea unui nivel de carier Pentru a atinge un nivel de carier n Business Team, trebuie ca mai nti, ntr-o lun de producie, s facei calificarea nivelului respectiv i n urmtoarea lun de producie, s facei confirmarea nivelului respectiv. Pentru aceasta este necesar ca punctele proprii, respectiv punctele de grup, necesare pentru un nivel de carier s fie atinse lund n considerare regula de 50% pe parcursul unei luni de producie. Restituiri din puncte, cadouri de nivel i Businessbonus vor fi acordate doar la confirmarea unui nivel de carier. Confirmarea unui nivel de carier 1. prima lun = calificare 2. a doua lun = confirmare Dac un nivel de carier calificat va fi confirmat n urmtoarea lun (avei destule puncte totale pentru respectivul nivel, lund n considerare regula de 50%, pe parcursul unei luni de producie), atunci avei dreptul la restituiri din puncte, cadouri de nivel i Businessbonus. n continuare, n urmtoarele 3 luni de producie, avei drept deplin la restituirea din puncte la nivelul respectiv. Dac acest nivel va fi confirmat pe parcursul acestor trei luni de producie cel puin o dat, atunci dreptul la restituiri la nivelul respectiv se prelungete cu nc trei luni, unic.

Dac nu se va realiza reconfirmarea (confirmarea nc o dat) nivelului de carier pe parcursul acestor trei luni de producie, atunci urmtoarele trei luni obinei restituiri la nivelul inferior.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Regula de 50%

Pentru calificarea sau confirmarea unui nivel de carier vor fi luate n calcul maximum 50% din punctele totale necesare, de la o linie direct. Pltite vor fi toate punctele ca baz de calcul la nivelul actual.

Perfecionarea unui nivelDac de la nivelul 4 pn la nivelul 8 vor exista cel puin 5 linii cu nivelurile de carier confirmate menionate mai jos, unic, n timpul unei luni de producie, atunci nivelul este perfecionat. (Rmnei permanent pe nivelul respectiv pn perfecionai un nivel superior.)

Restituirea din puncte de carier cu exemplul nivelului de carier 4 confirmat.Pentru a atinge nivelul de carier 4, sunt necesare consecutiv n dou luni de producie (calificare+confirmare) 1200 de puncte totale, lund n considerare regula de 50%. Punctele totale, realizate ntr-o lun de producie, vor fi restituite n nivelul de carier respectiv (puncte totale x lei per punct) n afar de restituirile din puncte ale liniilor care ating un nivel de carier n Business Team-ul lor (calcularea punctelor de diferen).

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

ExempludecalculRestituire din puncte pentru diferena ntre nivelul 1 i nivelul 4De exemplu, v aflai n nivelul 4 confirmat. Unul dintre partenerii dvs. direci se afl n nivelul de carier 1 confirmat. Planul de carier Lyoness v informeaz asupra valorilor restituirii din puncte la fiecare nivel de carier (vezi Tabelul cu cariera). Din diferena valorii restituirilor din puncte ntre nivelul 1 i nivelul 4 se calculeaz diferena de restituiri. Nivel de carier 4 confirmat nseamn pentru dvs. o restituire de 9,13 lei per punct atins. Dac una dintre recomandrile dvs. directe a fcut n aceast lun de producie 200 de puncte totale, asta nseamn pentru dvs. 200 puncte de grup. Partenerul dvs. direct se afl n nivelul de carier 1 confirmat i primete o restituire de 5,37 lei per punct realizat. Diferen ntre nivel 4 i nivel 1 9,13 lei minus 5,37 lei = 3,76 lei

Restituirea dvs.: 200 x 3,76 lei per punct = 752,5 lei Exemplul de calcul dat reprezint o regul de baz pentru calcularea restituirilor din puncte ntre diferitele niveluri de carier ntr-o linie sponsorial (linie de recomandri) i se poate aplica ntotdeauna la fel, la calcularea restituirilor dvs. din puncte. Pentru o verificare proprie putei s ducei la capt exemplul de calcul. Rezultat final al restituirii din puncte:

Puncte proprii: Punctele proprii produse vor fi restituite ntotdeauna cu restituirea din puncte deplin, la nivelul de carier actual.

Restituirea dvs.: 40 x 9,13 lei per punct = 365,5 lei

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

8. Business bonus LyonessConfirmareaunuiniveldecarier(ncepndcunivelul2)nseamn o sum fix de bani primit de fiecare dat cnd se confirm nivelul.

Businessbonus Lyoness reprezint un bonus de susinere, care va fi restituit pentru construirea unei afaceri de durat, constante i serioase. Putei descrca din planul de carier valoarea Businessbonusului respectiv ntr-un nivel de carier confirmat. (vezi Tabel 1). Dreptul la Businessbonus (suficiente puncte, proprii i de grup, pentru un nivel, lund n considerare regula de 50%, pe parcursul unei luni de producie) exist pentru fiecare lun de producie, n care este confirmat un nivel de carier. Dac se realizeaz doar un nivel inferior de carier, atunci exist doar drept la Businessbonusul din nivelul inferior.

Report din exemplul de calcul precedent, de la restituirea din puncte de carier.

Exemplu la nivelul 4 de carier confirmat

Ceva cu totul specialn plus primii, dup cum am menionat, la nivelul de carier confirmat, cadouri de nivel. Nivelul 7 de carier confirmat v rezerv ceva cu totul special: o parte din rulajul din ara dumneavoastr. Nivelul 8 de carier confirmat nseamn parte din rulajul din toate rile europene Lyoness, prezente i viitoare. Un viitor plin de perspective pentru cei care sunt dispui s accepte provocarea.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

9.PoziiibonusLyonessPremiideperformanDac unei poziii ale dvs. i-a urmat un numr exact de alte poziii, lund n considerare sistemul binar de decontare, atunci primii n fiecare grup economic (de la GE I pn la GE V) aa numitele poziii bonus (PB). Pentru calcularea comisioanelor de sistem poziiile bonus vor fi evaluate imediat ca i poziii, care s-au format din cumprturi respectiv din avansuri pentru viitoarele cumprturi. Prin aceasta toate poziiile bonus au drept la comision de sistem 100%, ns nu produc credite de cumprare, restituiri din cumprturi, respectiv puncte de carier. Poziiile bonus reprezint astfel un premiu de performan pasiv i sprijin prin aceasta construirea afacerii dvs. active. Numere de poziii bonus Poziiile bonus pot fi identificate prin numrul lor de poziie. Ele au dup prima cifr, specific grupei economice, cifra 5. Prin aceasta, poziiile bonus formate sunt foarte uor de identificat, n domeniul intern al pagini dvs. de internet Lyoness.

Fiecare poziie, indiferent dac aceasta s-a format din cumprtur sau din avans, la o maturizare total n fiecare GE, genereaz cte patru poziii bonus. Fiecare poziie bonus genereaz la maturziarea ei ntr-o grup economic din nou patru poziii bonus etc. Aceast regul este valabil n fiecare grup economic.

Poziiile bonus completeaz locurile goale n sistemul de decontare Lyoness i astfel funcioneaz ca aa numii acceleratori de sistem. Datorit combinrii de poziii bonus ntre sistemul de decontare personal, cel naional i cel european, dvs. profitai suplimentar de creterea rulajului naional i european (explicaii n paginiile urmtoare).

Indiciu:

n fiecare grup economic (de la GE I pn la GE V) i n fiecare sistem de decontare (personal, naional, european) pentru formarea i plasarea poziiilor bonus sunt valabile aceleai reguli.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Sistemuldedecontare personal,naional,europeanSistemul binar personal Fiecare client Lyoness dispune de un sistem de decontare binar personal. Fiecare dintre poziiile dvs., precum i cele ale Lifeline-urilor dvs., care s-au format din restul de discount din cumprturi i din avansuri pentru viitoarele cumprturi, vor fi plasate n sistemul dvs. binar personal (de la GE I pn la GE V). Aici, din poziii urmtoare, se vor genera restituiri din cumprturi sau credite de cumprare precum i comisioane de sistem.

Poziie bonus cu plasare n sistemul binar personal

Dac una dintre poziiile dvs. respectiv una dintre poziiile bonus, indiferent n care grup economic i indiferent dac aceasta se afl n sistemul binar personal, naional sau european, are statusul (10/10), atunci o poziie bonus va fi plasat n sistemul dvs. binar personal, n grupa economic n care s-a format.

Exemplu la GE I

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Sistemul binar naional Fiecare poziie, a fiecrui client Lyoness dintr-o r, n numrul de poziie, are i numrul de identificare al rii (de ex. 040 pentru Romnia). Fiecare poziie, care a realizat statusul de 15/15, produce o poziie bonus naional. Sistemul binar naional cuprinde, la fel ca i sistemul binar personal, cte cinci grupe economice (de la GE I pn la GE V). Dac o poziie, respectiv o poziie bonus, are statusul (15/15), indiferent n care grup economic i indiferent dac aceasta se afl n sistemul binar personal, naional sau european, atunci o poziie bonus va fi plasat n sistemul binar naional respectiv, n grupa economic n care s-a format. Aceast regul este valabil pentru fiecare poziie a unui client, la nivelul rii. Astfel, fiecare client Lyoness particip direct la dezvoltarea rii lui. Cu ct se formeaz mai multe poziii bonus naionale, cu att se sprijin reciproc mai mult clienii unei ri, la generarea comisioanelor de sistem, n sistemul binar naional respectiv.

Exemplu:

Poziie bonus cu plasare n sistemul binar naional

Pe baza nscrierii dvs. n Romnia, sub numrul de identificare a ri (040), sistemul dvs. binar personal se leag n sistemul binar romnesc, naional. La realizarea 15/15, poziiile bonus generate ajung n sistemul de decontare naional (040) Romnia i sprijin poziiile bonus naionale formate deja.

Exemplu la GE I

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Sistemul binar european Fiecare poziie, care a atins statusul 5/5 i 20/20, produce cte o poziie bonus european. La fiecare maturizare a unei poziii ntr-o grup economic, aceasta produce 2 poziii bonus europene, care vor fi plasate n sistemul binar european. Att sistemul binar personal ct i cel naional cuprinde cte 5 grupe economice (de la GE I pn la GE V). Acest lucru este valabil i pentru sistemul binar european (de la GE I pn la GE V). Dac o poziie respectiv o poziie bonus, indiferent n care grup economic i indiferent dac acestea se afl n sistemul binar personal, naional sau european, realizeaz statusul de (5/5) i mai trziu (20/20), atunci cte o poziie bonus va fi plasat n sistemul binar european, n GE n care s-a format. Toate sistemele personale din toate rile europene i toate sistemele naionale se unesc, la formarea poziiilor bonus europene, cu sistemul binar european (de la GE I pn la GE V). n acest fel toi clienii europeni Lyoness i toate rile europene se sprijin reciproc la generarea comisioanelor de sistem a poziiilor bonus europene. Aceasta i ofer fiecrui client Lyoness posibilitatea de a participa la creterea rulajului european.

Poziie bonus cu plasare n sistemul binar european

Exemplu la GE I

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Regul de plasare n fiecare sistem binar sunt plasate poziii bonus n toate grupele economice (de la GE I pn la GE V) dup aceeai regul. Sistemul de decontare plaseaz automat ntotdeauna pe urmtorul loc liber - de la stnga la dreapta i de sus n jos. Plasare / Perioada de decontare Sptmna de producie pentru poziii bonus ncepe de miercuri ora 13:00 pn n urmtoarea zi de miercuri ora 13:00. Plasarea poziiilor bonus se face dup decontarea sptmnii de producie (ntotdeauna duminic). Poziiile bonus apar dup plasarea n sistemul binar n alt culoare i de aceea vor fi calculate doar la urmtoarea decontare.

Indiciu:

Dup prima realizare a 7/3/3 n sistemul binar personal, fiecare partener Business Lyoness are dreptul s foloseasc ofertele speciale (de exemplu deschiderea unui sistem binar naional respectiv european) de plasare de poziii din avansuri. La acestea se va stabili mai nti regula promoiei prin LYONESS HOLDING EUROPE AG. Dac, din avansuri, se vor plasa poziii ntr-un sistem binar naional respectiv european, atunci acestea genereaz comisioane de sistem precum i credite de cumprare i vor fi sprijinite de poziiile bonus naionale i europene.

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

10. TreceridepoziiiLyonessVenituripasiveFiecare poziie, indiferent dac ea s-a format din rest de discount din cumprturi, respectiv din avans pentru viitoarele cumprturi, fiecare poziie bonus precum i fiecare poziie de trecere, poate s aib trecere n urmtoarea grup economic. Prima dvs. poziie, cu exemplul numrului de poziie 040.000.003.10001 n GE I, a ajuns la 35/35 - asta nseamn o trecere de poziie n urmtoarea grup economic (GE II). Prima poziie care are trecere se aliniaz la prima poziie care a avut trecere a sponsorului n GE II pasiv, n cazul n care prima trecere a sponsorului n GE II pasiv nu a realizat nc 30/30. Dac prima trecere a sponsorului a realizat deja 30/30, n GE II pasiv, atunci sistemul caut cea mai veche poziie (data plasrii) a sponsorului n GE II pasiv i activ i le aliniaz la aceasta (vezi mai jos).

Numrul de poziie rmne acelai. Trecerile de poziii au n urmtoarea grup economic drept deplin la comisioanele de sistem, la poziii bonus i la urmtoarea trecere n urmtoarea grup economic. Poziiile care s-au format din treceri, nu produc restituiri din cumprturi, credite de cumprare i puncte de carier.

Exemplu:

De regul exist doar un singur sistem de decontare personal, naional i european. Acestea se mpart n funcie de discount la formarea poziiei n cte 5 grupe economice (de la GE I pn la GE V). Pentru a face nelese mai uor regulile de baz ale trecerilor, difereniem n explicaie i n reprezentarea grafic, sistemul binar activ de cel pasiv

Seminarul dvs. Lyoness Day

BeneficiileLyoness

Toate celelalte treceri de poziii precum i cele ale recomandrilor directe se aliniaz la propria poziie care a avut trecere, pn cnd aceasta va avea trecere n urmtoarea grup economic. Dac acest lucru s-a ntmplat, atunci sistemul caut din acel moment poziia cea mai veche n GE II pasiv i activ pn cnd aceasta i-a generat comisionul de sistem i maturizarea total prin sprijinul trecerilor de poziii din grupa economic inferioar (GE I). Dac acest lucru s-a ntmplat, atunci sistemul caut din nou, automat, poziia urmtoare cea mai veche n GE II, pasiv i activ pentru a o sprijini prin treceri de poziii din GE I etc. Dac prima poziie care a avut trecere din GE II, pasiv sau activ, a ajuns la maturizare deplin (30/30) i a atins prin aceasta toate comisioanele de sistem n GE II (1.702,8 lei), atunci aceasta trece n urmtoarea GE III, pasiv sau activ - n funcie de:

Indiciu:

Prima poziie care a avut trecere va fi sprijinit automat de ctre toate trecerile de poziii urmtoare personale i de ctre trecerile de poziii ale recomandrilor directe din grupa economic inferioar, n respectivul sistem binar pasiv sau activ (de la GE I pn la GE V) pn la generri complete - maturizare. Dac n respectiva grup economic, n acel sistem binar pasiv sau activ, n care a avut loc trecerea, unei poziii i vor fi aliniate alte dou poziii din cumprturi sau din avans, atunci acestea vor fi sprijinite la generarea de restituiri din cumprturi, credit de cumprare i comision de sistem.

Aceast regul de baz este valabil pentru toate celelalte treceri de poziii, indiferent de grupa economic. Plasarea n sistem Trecerile de poziii vor fi plasate de la stnga la dreapta i de sus n jos dup principiul Best Place, pentru a v putea sprijini n cel mai bun mod la generarea comisioanelor dvs. de sistem. Plasarea poziiilor de trecere se face dup decontarea sptmnii de producie (ntotdeauna Duminic). Poziiile de trecere sunt ca i poziiile bonus, dup plasarea n sistemul binar apar n alt culoare i de aceea vor fi calculate doar la urmtoarea decontare.

Aceasta ofer posibilitatea unui venit pasiv n plus.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Avansul-Ceesteicumsefacecorect?Dup cum tii n sistemul dvs. binar de decontare se adun poziii care se formeaz din restul de discount din cumprturile dvs. Scopul fiecrei poziii a dvs., care s-a format din restul de discount din cumprturi, este generarea restituirii din cumprturi de 1935 lei.

Fiecare avans fcut prin Lyoness se va transforma n poziii i vor fi plasate n sistemul binar de decontare. Fiecare avans prin Lyoness reprezint discountul total la respectivul partener comercial ales. Pentru calcularea restituirilor dvs. care rezult din poziiile urmtoare, nu conteaz dac o poziie s-a format din restul de discount din cumprturi sau din avans. Singura diferen ntre poziiile care s-au format din restul de discount din cumprturi i avansuri, se afl, la atingerea 35/35, n forma de restituire a celor 1935 lei i a fost prezentat n paginile anterioare.

O alt posibilitate de a se forma poziiile este prin avans pentru cumprturile viitoare.

Ce este un avans?Avansuri pentru cumprturile viitoare, respectiv pentru produse, sunt n economia de azi ceva normal i frecvent folosit. Poate c ai luat n considerare deja, vreodat aceast posibilitate. Doreti s i cumperi ceva, faci un avans pe un anumit produs i restul se achit la livrare.

Exemplu:

Avans pentru o cumprtur fr Lyoness. Dorii s v cumprai un colar. La comerciantul ales de dvs. facei un avans pentru produsul dorit.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Cumprturile fac parte din viaa de zi cu zi a fiecruia. ns de un lucru este nevoie mereu: mijloacele financiare necesare. n principiu, exist dou posibiliti pentru ndeplinirea dorinelor de cumprturi: prin finanare sau prin economisire. Muli folosesc n ziua de azi, la achiziii mai mari, varianta finanrii. Lyoness ofer o a treia posibilitate: prin avans pentru viitoarele cumprturi s genereze propriile cumprturi. Sistemul de decontare Lyoness ofer pentru acestea posibiliti unice. Unul dintre numeroasele avantaje ale sistemului binar se afl n utilizarea lui strategic. Dac la avansuri se plaseaz poziii ntr-o anumit configuraie, atunci se reduce n mare parte numrul poziiilor urmtoare necesare pentru generarea creditului de cumprare i a comisionului de sistem.

Exemple:

Plasare de poziii negrupate i grupate n GE I Aceeai activitate mrete eficiena generrii cu pn la 43 %.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Exemple:

Plasare de poziii negrupate i grupate n GE II Aceeai activitate mrete eficiena generrii cu pn la 33 %.

Exemple:

Plasare de poziii negrupate i grupate n GE III Aceeai activitate mrete eficiena generrii cu pn la 33 %.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Folosireaavansului-DouposibilitiRestdeplat(Completare)/Re-Cash1. REST DE PLAT (BONURI VALORICE)Scopul completrii este folosirea avansului deja depus prin adugarea unei sume de bani (restul de plat) i efectuarea unei cumprturi la un partener Lyoness. Completarea se poate face la valoarea ntreag a unei poziii, indiferent de GE n care se afl acea poziie. n GE I completarea trebuie fcut la 215 lei, n GE II la 645 lei, n GE III la 1.720 lei, n GE IV la 5.160 lei, n GE V la 17.200 lei. Atunci cnd se face completarea nu mai exist restituire imediat i bonus de prietenie, cei 2% intrnd n calculul discount-ului ca i cnd ar intra toi banii n contul de poziii. n aceste condiii, suma care trebuie completat este diferena de la CDC (discount-ul) dat de comerciant pn la 100% - vezi Lista de completri. Restul de plat este valabil la partenerii comerciali cu bonuri valorice originale i la cei care accept bon valoric online Lyoness. Restul de plat se depune numerar sau se vireaz n contul LYONESS HOLDING din Banca Transilvania i apoi se face Comand Rest de plat pt. cumprturi la comerciantul respectiv. Completarea se poate face pn naintea maturizrii, adic pn n momentul n care o poziie din GEI a atins 35/35, o poziie din GEII a atins 30/30, o poziie din GEIII a atins 25/25 amd. IMPORTANT n urma completrii poziia i pstreaz toate beneficiile (credit de cumprare, comisioane, poziii bonus, treceri). b). Dorii s facei o completare la o poziie din GEI pentru a comanda bonuri de la Hervis: Discount-ul dat de Hervis CDC = H 8%. Cei 215 ron reprezint 8%, asta nseamn c 100% nseamn 2687,5 lei. Mai trebuie depus o diferen de 2472,5 lei n contul de la Banca Transilvania sau se vor folosi bani din contul de cumprturi, dac exist. Se completeaz formularul Rest de plat Bon valoric i primii bonuri valorice Hervis n valoare de 2687,5 lei. FORMULARE FOLOSITE: - Dovada plii restului de plat la banc (dac nu exist bani n contul de cumprturi) - Formular Rest de plat Bon Valoric

2. RE-CASH (CASHBCK CARD)Scopul RE-CASH este s se primeasc napoi numerar banii care au fost dai ca avans la cumprturi (poziii). Este valabil doar pentru cumprturile fcute cu cashback card i doar dac s-a pltit avans la cumprturi (poziii). Se completeaz formularul de RE-CASH n care se indic pentru ce poziie se dorete re-cash i din acel moment diferena de discount (CDC-2%) se va vira n contul de numerar, la fel ca i restituirea imediat. (Aceast diferen de discount nu va mai forma poziii noi). IMPORTANT n urma RE-CASH poziia i pstreaz beneficiile (comisioane, poziii bonus, treceri) iar creditul de cumprare (1935 ron) se va vira numerar deoarece poziia s-a transformat din poziie din avans n poziie din cumprturi. FORMULARE FOLOSITE - Formular de RE-CASH

Exemplu:

a). Dorii s facei o completare la o poziie din GEI pentru a comanda bonuri de CARREFOUR. Discount-ul dat de CARREFOUR este CDC = C 3%. Cei 215 ron reprezint 3%, asta nseamn c 100% nseamn 7166,68 lei. Mai trebuie depus o diferen de 6951.68 lei n contul de la Banca Transilvania sau se vor folosi bani din contul de cumprturi, dac exist. Completai formularul Rest de Plat Bon valoric i primii bonuri valorice de 7166,68 lei.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Cincigrupeeconomice(GEIpnlaGEV)Lyoness lucreaz n cinci grupe economice n acelai timp. Asta nseamn c prin restul de discount din cumprturi respectiv prin avansuri pentru cumprturile viitoare, se formeaz poziii n cinci sisteme binare de decontare diferite (GE I pn la GE V). Pentru toate grupele economice sunt valabile aceleai reguli n privina generrii de restituiri din cumprturi, creditului de cumprare precum i a comisionului de sistem. Cele cinci grupe economice difer prin suma de discount necesar pentru formarea poziiei, n numrul poziiilor urmtoare la generare i n nivelul restituirilor rezultate din acestea.

35 35

Diferena ntre cele cinci grupe economice: Suma de discount pentru formarea unei poziii Numrul poziiilor urmtoare pn la maturizare Suma ce rezult din restituiri

30 30

25 25

25 25

25 25

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

PachetedeavansposibileConfiguraiideplasaregrupatepentrucretereaeficieneigenerriidvs.

Indiciu:

Avansul pentru viitoarele cumprturi nu este nici investiie nici credit de cumprare ci discountul n avans. Acesta va fi poziionat n sistemul binar de decontare Lyoness i ofer astfel opiunea de a genera credite de cumprare precum i comisioane de sistem. Restul de plat este posibil oricnd sub luarea n considerare a codului de discount comercial (CDC). Dac pe o poziie care s-a format din avans, se efectueaz un rest de plat, atunci suma total (avans+rest de plat) poate s fie pltit sub form de bonuri valorice de cumprare la unul dintre partenerii comerciali cu bon valoric. Mai multe informaii pe www.lyoness.ro

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

StartuloptimnafacereAvans pentru cumprturile viitoare n configuraia 7/3/3 nceputul de carier ca partener Lyoness Business Team se oglindete i n obinerea imediat a cardului auriu Lyoness CashbackCard. Prin achiziionarea unui pachet Business, n luna de cumprare precum i n urmtoarele 3 luni toate punctele de carier produse, pn ce va fi atins nivelul urmtor de carier, vor fi restituite dup schema de restituiri a nivelului de carier 1 (avantaj de start prin economie de timp de dou luni). Dac prin cumprtur respectiv prin avans se atinge 7/3/3, indiferent de intervalul de timp, este valabil aceeai regul de baz. Dac n urmtorul termen (luna realizrii plus trei luni urmtoare) nu va fi confirmat nivelul 1 de carier prin rulaj, atunci statusul de partener Business Lyoness rmne, ns nivelul 1 de carier nu va mai rmne, pn ce va avea din nou loc statusul 7/3/3 prin plasri noi de poziii prin cumprturi respectiv avansuri. Cadoul de nivel a nivelului 1 de carier confirmat va fi acordat dup reconfirmarea punctelor totale prin activitate, construirea afacerii (Calificare+Confirmare). Regula de baz pentru plasarea unui pachet Business Prima poziionare de 7/3/3 trebuie s fie fcut ntotdeauna n sistemul binar personal al sponsorului. Dac aceast regul este ndeplinit atunci pot fi plasate poziii i altfel. Regula de baz pentru obinerea cardului auriu Lyoness CashbackCard Fiecare client Lyoness, care are n sistemul binar personal 7 x GE I, 3 x GE II i 3 x GE III, indiferent dac sunt din rest de discount din cumprturi sau din avans pentru viitoarele cumprturi, primete Lyoness CashbackCard-ul auriu. Pachetul Business Lyoness este i o decizie strategic. Fiecare dintre poziiile dvs. personale i poziiile care se formeaz din toate recomandrile dvs., Lifeline, din diferen de discount din cumprturi, respectiv din avansuri pentru viitoarele cumprturi, urmeaz poziiilor dvs. din sistemul de decontare n fiecare grup economic (GE I pn la GE V).

Pachet Business Lyoness. Startul optim n Lyoness BusinessPachetul Business Lyoness reprezint un avans n valoare de 8600 lei pentru viitoare cumprturi, care va fi plasat n sistemul binar de decontare n primele 3 grupe economice. Un avans n valoare de 8600 lei gsete n aceast configuraie eficiena maxim (din experien).

Prin avansul de 8600 lei - pentru cumprturile viitoare, n aceast poziionare grupat, exist opiunea de a genera prin credite de cumprare i comisioane de sistem 71259,6 lei.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Prezentareadeoportunitate(A4)Beneficiile prezentrii A4 Prezentarea A4 este modalitatea de a prezenta afacerea Lyoness n modul cel mai simplu pentru prietenul vostru. Scopurile prezentrii A4 1. de a-i arta prietenului tu principiul de baz al Lyoness 2. de a-i arta prietenului c afacerea Lyoness este simplu de fcut (nu se vinde nimic, ai nevoie doar de o foaie de hrtie i un pix) 3. de a obine participarea prietenului la Business Info

Prezentarea A4

Ai fcut cumprturi zilele acestea? Cum a decurs aceast cumprtur: TU ai fost la magazin, ai pltit banii la cas i ce ai primit n schimb? (Se deseneaz schimbul clasic bani-marf) Marfa. n afar de marf ai mai primit ceva? Plas, restul, puncte, etc. De acord, toat lumea primete aa ceva. Dar bani cash, n afara de rest, ai primit napoi? Nu. Ar fi interesant pentru tine ca o parte din banii pe care i dai la cas s-i revin cash? Da. Uite cum se poate asta. Exist o firm care se numete Lyoness i care dezvolt la nivel internaional un grup de cumprtori (se scrie Lyoness n vrful paginii i se deseneaz un cerc care simbolizeaz grupul de cumprtori). n acest moment firma Lyoness este prezent n 15 ri, iar grupul este de peste 1.000.000 de cumprtori. n Romnia suntem peste 96.000 de persoane n grup (se scriu aceste numere n dreptul gruplui de cumprtori). Avnd n spate fora acestui grup de cumprtori Lyoness semneaz contracte de discount cu comerciani la care ne facem cumprturile zilnice, obinuite. (Se deseneaz un cerc care simbolizeaz grupul de comerciani). Discount-urile negociate sunt ntre 3% i 27% (se scrie acest procent n dreptul grupului de comerciani). Din acest discount un procent de 1% rmne n firm ca surs de venit. Restul, ntre 2% i 26% revine n grupul de cumprtori (se scrie acest procent undeva n mijlocul cercului care reprezint comercianii). Cum revine acest discount? La fiecare cumprtur ie i revine un procent de 1% bani cash n cont (se scrie TU, se deseneaz o sgeat cu vrful spre TU i deasupra ei 1% numerar n cont). Ci bani cheltuieti lunar pe mncare, carburant, haine? 1500 ron (de exemplu). Asta nseamn 1500/lun x 12 luni x 1% = 180 ron (Se scriu aceste cifre pe coal, n zona n care am scris TU). Ce poi s faci cu 180 de ron? Un plin de benzin, o mas la restaurant, un coafor etc. (Ateptai s primii rspunsul). Ai fcut ceva n plus ca s primeti aceti bani? Nu. Aadar i-a ieit un plin de benzin (o mas la restaurant, un coafor etc) gratuit. i s-a ntmplat s spui i la prietenii ti s cumpere de unde ai cumprat i tu? Da. Se cheam c ai fcut reclam la acel produs sau magazin? Da. Ai primit ceva pentru asta? Nu. Dar ai fi vrut s primeti? Da. Ei bine, Lyoness recompenseaz acest comportament obinuit, i anume de a le spune prietenilor s cumpere de unde cumperi i tu. De la persoanele crora le spui s fac cumprturi de la comercianii Lyoness primeti un procent de 0,5% din cumprturile lor. (Se deseneaz direcii i procentul de 0,5% care vine de la ei).

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Crezi c aceti prieteni vor da informaia mai departe? Da. De ce? Pentru c i ei vor dori s primeasc cei 0,5%. n acest fel grupul de cumprtori este stimulat s se dezvolte. (Se deseneaz i indirecii i prima linie de in-indireci). Ce mai primeti tu este un procent de 0,5% i din cumprturile prietenilor prietenilor ti. (Se deseneaz procentul de 0,5% de la indireci). Avnd n vedere aceste lucruri la ci dintre prietenii ti crezi c putem merge mpreun pentru a le da aceast informaie? La 40 de prieteni. Uite care este ctigul tu: 1500/lun x 40 x 0,5% = 300 ron/lun (Se scriu aceste numere pe coal, sub calculul de 1%). Te las pe tine s faci calculul cu ce bani primeti i de la indireci. Dar vreau s te ntreb: DE UNDE ARE LYONESS S-I DEA ACETI BANI? (Ateptai rspunsul. E posibil ca prietenul tu s nu sesizeze din prima rspunsul. Dac el nu sesizeaz rspunsul continuai voi). Pentru c Lyoness a negociat un discount de minim 3% i pn acum s-au consumat doar 2% (1%+0,5+0,5) din discount. Diferena de la 2% pn la ct a dat comerciantul nseamn nc i mai muli bani pentru tine. Eti interesat s primeti aceti bani? Da. Atunci e nevoie s-i iei dou ore libere n ziua de de la ora s vii s vezi i restul.

Exerciiu

Folosind scenariul de mai sus partenerul business face prezentarea A4 n faa unui coleg.

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Perspectivadvs.uniccuLyonessMulte anse au trecut pe lng noi - nu pierdei ansa Lyoness!La perspectiva dvs. cu Lyoness ne limitm acum doar la a v arat imaginea de mai jos pentru c noi considerm c adun laolalt esena a ceea ce ne ateapt, i anume, mprirea pieei mondiale de bunuri i servicii ntre partenerii business. V putei imagina ce nseamn acest lucru? Totui, nu v gndii prea mult. De ce? Pentru c aceast pia se mparte ACUM, de aceea, ACUM este momentul oportun pentru dvs. s ACIONAI! Mult succes!

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

PostfaFelicitri!Ai fcut un pas important. Primul pas, pentru a avea succese deosebite, este tiina. Doar cel care tie, poate s procedeze corespunztor. V-ai decis pentru mai mult - mai mult pentru dvs. i pentru propria familie. Folosii-v de sprijinul acordat i de experiena dobndit de Upline-ul dvs. Scopul lor este de a v face pe dumneavoastr s avei succes. Prin fiiere video n biroul dvs. online Lyoness i prin nenumrate programe de instruiri, Lyoness v ofer posibilitatea de a crea din tiina i experiena miilor de oameni care au fost reunii n modulele acestea de instruire. Hotri n mod contient ce dorii s realizai, i vei i realiza acest lucru. Cine are un scop clar, cunoate planul, este n stare s fac acel lucru i are ncredere n sine, poate s mite tot n adevratul sens al cuvntului. Cu aceste cunotine acumulate, despre plasarea poziiilor n mod inteligent i marketing activ de recomandare, avei acum posibilitatea s v construii un venit suplimentar productiv. Cine vrea s aib succes, trebuie s gndeasc succesul. Puterea interioar se afl n fiecare dintre noi - cine dorete s o dezlege, este dezlegat. n Network Marketing startul potrivit joac un rol decisiv. De aceea ar trebui s ncepei - n acest moment acum. V dorim n continuare distracie plcut la cumprturi cu Lyoness - i dac dorii, i mai mult. Echipa dvs. Lyoness Contact S.C. LYONESS ROMNIA S.R.L. Calea Floreasca 169 A, Cldirea A-et.3 RO-014459, Bucureti Olteniei 42, RO-410059, Oradea Tel: +40 / (0) 311 / 041 034 +40 / (0) 311 / 041 035 Fax: +40 / (0) 311 / 041 036 E-mail: [email protected] Internet: www.lyoness.ro nregistrat cu J05/2279/07.09.2007 la Oficiul Registrului Comerului de pe lng Tribunalul Bihor CUI: 18512291 Date bancare LYONESS HOLDING EUROPE AG Banca Transilvania Sucursala Oradea Nr. cont: RO 11 BTRL 0050 120C 485631XX SWIFT/BIC: BTRL RO22 BHA IBAN: RO 11 BTRL 0050 120C 485631XX

Biroul dvs. online s-a extins cu numeroase puncte de meniu i funcii, pentru a v putea oferi cea mai bun susinere (cel mai bun sprijin), de care avei nevoie pentru formarea echipei dvs. personale. Ai cunoscut acum toate restituirile Lyoness:

* * * * *

Restituirea imediat Bonusul de prietenie Restituirea din cumprturi Creditul de cumprare Comisionul de sistem

* * * * *

Bonus de partener Restituirea din puncte de carier Business bonus Poziii bonus Treceri de poziii

Seminarul dvs. Lyoness Day

Informaiiimportante

Formulare

Experii exceleaz prin aspiraia la o munc cu scop. ns pentru aceast munc este nevoie i de a ti s lucrezi cu formularele. n acest capitol gsii toate formularele de care avei nevoie pentru construirea structural a liniei dvs. Utilizarea corect a acestor formulare l ajut att pe nceptor ct i pe cel avansat s nainteze mereu spre elul propus. Cuprinsul formularelor i documente de ajutor v stau suplimentar la dispoziie, online pe www.lyoness.ro n punctul de meniu Info&Servicii/Downloads.