Info Saptamanal Nr. 80

of 4 /4
Filadelfia iubește-ți aproapele Versetul săptămânii „Având în vedere că este o pâine, noi, care suntem mulți, suntem un trup; căci toți luăm o parte din aceeași pâine.” 1 Corinteni 10:17 INFO SĂPTĂMÂNAL NR. 80: 27 ianuarie - 2 februarie 2013 În timp ce ne încălzeam lângă sobă, Îl lăudam pe Domnul că avem lemne în timp ce mulți din jurul nostru se încălzesc cu cartoane adunate cu greu din gunoaiele orașului. Mai mult decât sărăcia materială vedem sărăcia din sufletele goale a milioanelor de oameni, care au nevoie de Salvator și simțim că acum este timpul de a semăna Cuvântul cat încă se mai poate. Mulțumim Tatălui care conduce lucrurile minunat în privința cântărilor în limba locală! Cântările au venit în moduri așa speciale, unele în timpul părtășiei cu frații, altele după ce ascultam împreună cu atenție un pasaj din Carte... În ultima vreme, un muzician talentat, a venit de multe ori la noi ajutând mult această lucrare prin care și el personal crește și se întărește. Versurile unei noi cântări spun: „Isus: Calea, Adevărul și Viața”. Poate că în românește sună atât de simplu și natural să spunem aceste cuvinte, dar aici sunt cuvinte atât de profunde și mărețe! Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi ca fiecare vers să fie viu și toți care vor asculta vreodată aceste melodii să fie atinși, salvați! Copiii vecinilor continuă să vină la noi bucuroși prin zăpadă cu piciorușele goale și ne întreabă dacă se pot juca cu Timmy. E un har să-i vedem la călduț cum se joacă așa de frumos. Uneori mama lor vine și se așează lângă sobă la ceai și povestim despre diferite lucruri. De Crăciun, i-am invitat la noi și am avut un timp frumos. Le-am cântat, au auzit povestea Nașterii Domnului și au fost destul de surprinși să audă de fapt ce înseamnă această Sărbătoare despre care ei au mai auzit câte ceva. După rugăciune ne-au pus multe întrebari, iar ceea ce ne încurajează este că știm despre Cuvântul Lui că nu ramâne niciodată fără rod. Am văzut că atunci când am cântat o cântare care spune „Cine a creat lumea? Dumnezeu!”, au început să cânte și ei, și au spus că o știu de pe CD-ul ascultat în timp ce se jucau la noi. Credem că nu este prea mult să vă mulțumim din nou că sunteți alături de noi în această lucrare și dorim ca Dumnezeu să fie cu voi în tot ceea ce faceți! 1 Familia Piu Daniel și Simona au trimis o scrisoare la început de an 2013 către Biserica „Filadelfia”, în care prezintă experiențe de pe câmpul de misiune:

Embed Size (px)

description

Nr. 80 al foii Bisericii Filadelfia Suceava

Transcript of Info Saptamanal Nr. 80

Page 1: Info Saptamanal Nr. 80

Filadelfiaiubește-ți aproapele

Versetul săptămânii „Având în vedere că este o pâine, noi, care suntem mulți, suntem un trup; căci toți luăm o parte din aceeași pâine.” 1 Corinteni 10:17

INFO SĂPTĂMÂNAL NR. 80: 27 ianuarie - 2 februarie 2013

În timp ce ne încălzeam lângă sobă, Îl lăudam pe Domnul că avem lemne în timp ce mulți din jurul nostru se încălzesc cu cartoane adunate cu greu din gunoaiele orașului. Mai mult decât sărăcia materială vedem sărăcia din sufletele goale a milioanelor de oameni, care au nevoie de Salvator și simțim că acum este timpul de a semăna Cuvântul cat încă se mai poate. Mulțumim Tatălui care conduce lucrurile minunat în privința cântărilor în limba locală! Cântările au venit în moduri așa speciale, unele în timpul părtășiei cu frații, altele după ce ascultam împreună cu atenție un pasaj din Carte... În ultima vreme, un muzician talentat, a venit de multe ori la noi ajutând mult această lucrare prin care și el personal crește și se întărește. Versurile unei noi cântări spun: „Isus: Calea, Adevărul și Viața”. Poate că în românește sună atât de simplu și natural să spunem aceste cuvinte, dar aici sunt cuvinte atât de profunde și mărețe! Vă rugăm să mijlociți împreună cu noi ca fiecare vers să fie viu și toți care vor asculta vreodată aceste melodii să fie atinși, salvați! Copiii vecinilor continuă să vină la

noi bucuroși prin zăpadă cu piciorușele goale și ne întreabă dacă se pot juca cu Timmy. E un har să-i vedem la călduț cum se joacă așa de frumos. Uneori mama

lor vine și se așează lângă sobă la ceai și povestim despre diferite lucruri. De Crăciun, i-am invitat la noi și am avut un timp frumos. Le-am cântat, au auzit povestea Nașterii Domnului și au fost destul de surprinși să audă de fapt ce înseamnă această Sărbătoare despre care ei au mai auzit câte ceva. După rugăciune ne-au pus multe întrebari, iar ceea ce ne încurajează este că știm despre Cuvântul Lui că nu ramâne niciodată fără rod. Am văzut că atunci când am cântat o cântare care spune „Cine a creat lumea? Dumnezeu!”, au început să cânte și ei, și au spus că o știu de pe CD-ul ascultat în timp ce se jucau la noi. Credem că nu este prea mult să vă mulțumim din nou că sunteți alături de noi în această lucrare și dorim ca Dumnezeu să fie cu voi în tot ceea ce faceți! 1

din AFGANISTAN... Familia Piu Daniel și Simona au trimis o scrisoare la început de an 2013 către Biserica „Filadelfia”, în care prezintă experiențe de pe câmpul de misiune:

Page 2: Info Saptamanal Nr. 80

Întrebarea de la care trebuie să pornim în căutarea identității proprii noastre ființe. Totul se perindă în jurul nostru cu o viteză amețitoare și totuși totul se rezumă la o întrebare simplă. E ușor să ne definim din prisma lucrurilor exterioare realizate, dar mai greu e să coborâm în noi înșine și să ne răspundem cu sinceritate: „Ce sunt cu adevărat?“ Calea duplicitară ne oferă o motivație ștearsă a existenței, golindu-ne practic de șansa aflării unui răspuns real. Cred că ceea ce ne înnobiliază pe noi, în calitate de copii ai lui Dumnezeu, este redefinirea existenței noastre prin versurile cântării :

„SUNT NIMIC PE PĂMÂNT

DOAR PRIN TINE SUNT CE SUNT”.

Simona Smocot

2

Ce sunt eu?

Zile de naștere

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

membrii Bisericii „Filadelfia”

27 ianuarieCornea Ilie

29 ianuarieGugiuman Ioan

31 ianuarieSaicu SamuelPolocoșer Narcis

30 ianuarieCotleț Neculai

2 februarieHanuseac SimonaPiscuc BeniaminHanuseac OanaMaga Andrei

Page 3: Info Saptamanal Nr. 80

Sâmbătă2 februarie 2013PROPRIA FAMILIE- Mulțumire pentru familie și binecuvântările primite.

Vineri 1 februarie 2013ȘCOALA FILADELFIA- Călăuzire în deciziile pentru 2013;- Respectarea valorilor creștine.

Joi31 ianuarie 2013AUTORITĂȚI- Să fie sensibile la cererea Filadelfiei de a avea un trotuar de acces.

Miercuri 30 ianuarie 2013 CAUZE SPECIALE - Vindecare pentru fratele Bill Mullet și fratele său Eduard; -

Marți29 ianuarie 2013MATURIZARE SPIRITUALĂ PERSONALĂ- Dorința de asemănare cu Domnul Isus; - Rugăciunea personală mai eficientă.

Luni 28 ianuarie 2013MISIUNE, PERSOANE NEMÂNTUITE- Lucrarea prin muzică și media;- Familia Piu - misiunea lor în Afganistan.

Duminică 27 ianuarie 2013BISERICĂ- O închinare plăcută Domnului; - Veghere unii asupra altora pentru a umbla în voia Domnului.

3

Motive de rugăciune

Grupul „Mâini Deschise” în vizită la azilul de bătrâni din Ilișești

Familii pentru care ne rugăm:

1. Bai Bogdan Modest

2. Bardan Pavel și Estera

3. Bădeliță Ioan și Simona- Ligia; - Iulia;- Andreea.

4. Beilic Iulian și Adriana- Alex

5. Bejenar Ioan și Artemiza- Cristian

În această duminică tinerii care formează grupul „Mâini Deschise”, sub conducerea lui Mihai Gafencu, vor vizita azilul de bătrâni din localitatea Ilișești. Aceștia se vor întâlni la ora 13:30 în fața sediului CEC Bank din zona Nordic.

pentru săptămâna: 27 ianuarie - 2 februarie 2013

Page 4: Info Saptamanal Nr. 80

4

Biserica Penticostală „Filadelfia” Str. Narciselor, nr. 5 E, 720207 - Suceava, jud. Suceava

e-mail: [email protected]; website: www.filadelfiasv.ro

PROGRAMUL SĂPTĂMÂNII

Duminică09:00 - Serviciu Divin18:00 - Serviciu Divin

Miercuri - 18:00 Seară de rugăciune

pentru Școala FiladelfiaVineri - 19:00 Repetiție Cor

Joi - 19:00Repetiție Fanfară

Miercuri - 16:30 Cateheză

Marți - 19:00Repetiție Fanfară

Pe 4 februarie, singura persoană din partea Misiunii „Speranța pentru Africa” care va merge de data aceasta în Uganda este Florin Milici de la Radio Vocea Evangheliei - Suceava. El s-a pus la dispoziția lui Dumnezeu, pentru a putea continua instruirea personalului din echipa Radio Hope, pentru a îmbunătăți grila de programe care sunt difuzate momentan și pentru a monta un nou generator. Să ne rugăm cu toții și să spunem din toată inima, ca Dumnezeu să îl păzească de orice atac din partea celui rău în această călătorie și să se întoarcă cu bine în mijlocul familiei. În luna octombrie, anul 2012, am cumpărat un generator cu banii pe care i-am mai avut la noi la finalul turneului, dar acesta nu face față solicitărilor. Datorită mulțimii de oameni care își predau viețile în brațul Domnului și a miracolelor care se întâmplă în fiecare zi , vrem să facem tot ce ne stă în putință ca Radio Hope să funcționeze fără întreruperi. Unui frate din Suceava, Dumnezeu i-a pus pe inimă să achiziționeze un generator performant de putere mai mare care să facă față întreruperilor de energie foarte dese și lungi, pentru ca lucrarea de evanghelizare prin undele radio să nu sufere în nici un fel. Dorim să aducem un cuvânt de mulțumire celor ce ați simțit împreună cu noi și de data aceasta și ați dăruit cu bucurie, făcând posibilă plecarea lui Florin în Africa și achiziționarea acestui generator performant. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă răsplătească pentru dărnicia și inima deschisă pe care ați arătat-o față de lucrarea Lui, implicându-vă în proiectele pe care le desfășurăm în Africa!

Florin Milici, membru al Bisericii noastre, va pleca din nou într-o călătorie misionară în Uganda pentru a rezolva câteva probeleme tehnice la Radio Hope. Ca Biserică avem datoria să-l aducem înaintea lui Dumnezeu în rugăciunile noastre. Iată ce scrie Gabi Condor din partea misiunii „Speranța pentru Africa”:

Florin Milici va merge

din nou în Uganda