Hainute botez Johnny 2013-2014-Hainute bebelusi

download Hainute botez Johnny 2013-2014-Hainute bebelusi

of 18

 • date post

  25-May-2015
 • Category

  Business

 • view

  568
 • download

  2

Embed Size (px)

description

VA INVITAM LA O CLIPA DE INCANTARE Copii au reprezentat intotdeauna bucurie pentru parinti ,bunici si nu numai. Tocmai de aceea intotdeauna ei au fost si sunt pe primul plan in viata noastra. Fie veghind toata viata asupra lor,fie asigurandu-le necesitatile de zi cu zi,fie educandu-i,fie indrumandu-i in drumul lor,fie sprijinindu-i neconditionat in orice situatie. Si sa adaugam nu in ultimul rand preocuparea de fi frumos imbracati,adevarati printi si printese in rochitele sau costumasele lor. Prin muca noastra vrem sa aducem si noi un strop de bucurie si eleganta realizand hainute pentru bebelusii dumneavoastra. Gratie prezentei inedite a doi BEBELUSI minunati SARA si ROBERT va prezentam astfel colectia noastra de hainute 2013/2014.

Transcript of Hainute botez Johnny 2013-2014-Hainute bebelusi

 • 1. VA INVITAM LA O CLIPA DE INCANTARE Copii au reprezentat intotdeauna bucurie pentru parinti ,bunici si nu numai. Tocmai de aceea intotdeauna ei au fost si sunt pe primul plan in viata noastra. Fie veghind toata viata asupra lor,fie asigurandu-le necesitatile de zi cu zi,fie educandu-i,fie indrumandu-i in drumul lor,fie sprijinindu-i neconditionat in orice situatie. Si sa adaugam nu in ultimul rand preocuparea de fi frumos imbracati,adevarati printi si printese in rochitele sau costumasele lor. Prin muca noastra vrem sa aducem si noi un strop de bucurie si eleganta realizand hainute pentru bebelusii dumneavoastra. Gratie prezentei inedite a doi BEBELUSI minunati SARA si ROBERT va prezentam astfel colectia noastra de hainute 2013/2014.

2. UN PRINT SI O PRINTESA 3. COMPLEU BOTEZ PRINCESSSI COMPLEU BOTEZ BORDEAUX 4. ROCHITA SARA COMPLEU ROBERT 5. ROCHITA BEAUTIFUL FLOWER SI COSTUM ISIS 6. COMPLEU NICE RED SI COMPLEU GENTELMEN 7. ROCHITA SOFIA SI COMPLEU CATIFEA NAVY