Ghid de asistenţă WF-C500

of 120 /120
Ghid de asistenţă Set de căști stereo wireless WF-C500 Model: YY2952 Utilizați acest manual dacă întâmpinați probleme sau aveți întrebări. Actualizați software-ul de pe setul de căști și aplicația „Sony | Headphones Connect” la cea mai recentă versiune. Pentru detalii, consultați următoarele: https://www.sony.net/elesupport/ Pornire Ce puteți face cu funcția BLUETOOTH® Despre ghidarea vocală Accesorii incluse Verificarea conținutului pachetului Înlocuirea vârfurilor auriculare Când ați terminat de utilizat setul de căști Componente și comenzi Localizarea și funcția componentelor Despre indicator 1

Embed Size (px)

Transcript of Ghid de asistenţă WF-C500

Set de cti stereo wireless WF-C500
Model: YY2952 Utilizai acest manual dac întâmpinai probleme sau avei întrebri. Actualizai software-ul de pe setul de cti i aplicaia „Sony | Headphones Connect” la cea mai recent versiune. Pentru detalii, consultai urmtoarele: https://www.sony.net/elesupport/
Pornire
Despre ghidarea vocal
Componente i comenzi
Alimentarea/Încrcarea
Încrcare
Pornirea setului de cti
Oprirea setului de cti
Configurare rapid din aplicaie
Smartphone Android
Conectarea cu un smartphone Android asociat
iPhone (dispozitive iOS)
Conectarea cu un iPhone asociat
Computere
Asocierea i conectarea cu un computer (Mac)
Conectarea cu un computer asociat (Windows 10)
Conectarea cu un computer asociat (Windows 8.1)
Conectarea cu un computer asociat (Mac)
Alte dispozitive Bluetooth
Conectarea cu un dispozitiv Bluetooth asociat
2
Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth
Comanda dispozitivului audio (conexiune Bluetooth)
Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
Modul pentru calitatea sunetului
Codec-uri acceptate
Efectuarea unui apel video pe computer
Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
Utilizarea funciei de asisten vocal
Utilizarea funciei de asisten vocal (Google app)
Utilizarea funciei de asisten vocal (Siri)
Utilizarea aplicaiilor
Instalarea aplicaiei „Sony | Headphones Connect”
Accesarea informaiilor de asisten din aplicaia „Sony | Headphones Connect”
Cum se pstreaz software-ul la zi (pentru o utilizare confortabil a setului de cti)
Informaii importante
Când setul de cti sau husa pentru încrcare se ud
Notificare cu privire la licene
Mrci comerciale
Depanare
Alimentarea/Încrcarea
Nu se poate efectua încrcarea.
Timpul de funcionare disponibil este scurt, bateria nu ine mult.
Timpul de încrcare este prea mare.
Sunet
Nivel de sunet sczut
Se aude zgomotul în timpul redrii muzicii.
Conexiune Bluetooth
Nu se poate efectua o conexiune Bluetooth.
Setul de cti nu funcioneaz corect.
Nu putei auzi vocea persoanei în timpul unui apel sau volumul vocii este redus, vocea nu v este auzit în timpul apelului sau volumul vocii dumneavoastr este redus.
Altele
Simii durere a urechii
Reiniializarea setului de cti
Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
Specificaii
Specificaii
4
Setul de cti utilizeaz tehnologia wireless Bluetooth, permiându-v s efectuai urmtoarele.
Ascultarea muzicii
Putei recepiona semnale audio de la un smartphone sau un player de muzic pentru a asculta muzic wireless.
Efectuarea apelurilor telefonice
Putei efectua sau prelua apeluri în regim „mâini libere”, lsând smartphone-ul sau telefonul mobil în geant sau în buzunar.
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
5
Despre ghidarea vocal
Conform setrilor din fabric, vei auzi ghidarea vocal în limba englez în setul de cti. Coninutul ghidrii vocale este explicat între paranteze. Putei modifica limba ghidrii vocale i putei porni/opri ghidarea vocal utilizând aplicaia „Sony | Headphones Connect”. Pentru mai multe detalii, consultai ghidul de asisten al aplicaiei „Sony | Headphones Connect”. https://rd1.sony.net/help/mdr/hpc/h_zz/
Vei auzi concomitent ghidarea vocal prin unitile stânga i dreapta ale setului de cti în urmtoarele situaii.
La activarea modului de asociere: „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth)
Vei auzi ghidarea vocal prin unitile stânga i dreapta ale setului de cti în urmtoarele situaii. Când îndeprtai doar o unitate a setului de cti din husa pentru încrcare i o utilizai, vei auzi ghidarea vocal doar din unitatea pe care o utilizai.
Când unitatea setului de cti este scoas din husa pentru încrcare i pornit: „Power on” (Pornire) Oprirea din aplicaia „Sony | Headphones Connect”/Oprirea automat timp de 15 minute dup deconectarea unei conexiuni Bluetooth: „Power off” (Oprire) La oferirea de informaii despre nivelul rmas al bateriei setului de cti: „Battery about XX %” (Baterie aproximativ XX%) (Valoarea „XX” indic nivelul aproximativ de încrcare rmas. Utilizai ca o estimare brut.) / „Battery fully charged” (Baterie încrcat complet) Când nivelul rmas al bateriei setului de cti este redus: „Low battery, please recharge headset” (Baterie slab, încrcai setul de cti) La oprirea automat din cauza nivelului sczut al bateriei setului de cti: „Please recharge headset. Power off” (Încrcai setul de cti. Oprire)
Vei auzi ghidarea vocal din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare în urmtoarele situaii.
La stabilirea unei conexiuni Bluetooth: „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) La întreruperea unei conexiuni Bluetooth: „Bluetooth disconnected” (Bluetooth deconectat)
Not Schimbarea limbii pentru ghidarea vocal dureaz pân la aproximativ 6 minute.
Când iniializai setul de cti pentru a reveni la setrile din fabric dup ce schimbai limba ghidrii vocale, limba nu va reveni la setrile din fabric.
În cazul în care ghidarea vocal nu poate fi auzit chiar i dup schimbarea limbii sau actualizarea software-ului setului de cti, aezai setul de cti în husa pentru încrcare pentru a-l opri, apoi îndeprtai setul de cti din husa pentru încrcare pentru a-l porni din nou.
Subiect asociat Utilizarea unei singure uniti a setului de cti
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Verificarea coninutului pachetului
Dup ce ai desfcut ambalajul, verificai dac toate elementele de pe list sunt incluse. Dac exist articole lips, contactai dealerul. Numerele din ( ) arat cantitatea elementelor.
Set de cti stereo wireless
Cablu USB Type-C® (USB-A - USB-C®) (aprox. 20 cm) (1)
Vârfuri auriculare din cauciuc siliconic hibrid (SS/M/LL, câte 2 din fiecare)
Vârfuri auriculare de mrimea M sunt livrate montate pe unitile stânga i dreapta ale setului de cti în momentul achiziiei. Dimensiunea vârfurilor auriculare poate fi determinat pe baza numrului de linii punctate din partea de jos a interiorului vârfurilor auriculare.
Dimensiunea SS: 1 linie Dimensiunea M: 3 linii Dimensiunea LL: 5 linii
Husa pentru încrcare (1)
Not Vârfurile auriculare sunt consumabile. Dac vârfurile auriculare se deterioreaz sau trebuie înlocuite, contactai cel mai apropiat dealer Sony sau achiziionai seria EP-EX11 (*) (comercializat separat).
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Este posibil s nu fie acceptat în unele ri sau regiuni.*
7
Înlocuirea vârfurilor auriculare
Vârfuri auriculare de mrimea M sunt livrate montate pe unitile stânga i dreapta ale setului de cti în momentul achiziiei. Dac dimensiunea vârfurilor auriculare nu corespunde cu dimensiunea canalelor urechii sau dac setul de cti nu este purtat corespunztor pe urechi, este posibil s nu beneficiai de un nivel optim al calitii sunetului sau al calitii apelului telefonic. Dac se aplic oricare dintre acestea, încercai urmtoarele.
Schimbai vârfurile auriculare cu unele care se potrivesc mai bine în urechi. Când schimbai vârfurile auriculare, încercai diferite dimensiuni ale vârfurilor auriculare, de la mai mari la mai mici. Dimensiunea vârfurilor auriculare stânga i dreapta pot fi diferite. Asigurai-v c purtai în mod corespunztor setul de cti pe urechi. Purtai setul de cti astfel încât vârful auricular s fie cât mai adânc în canalul urechii i s nu v jeneze.
Vârfuri auriculare din cauciuc siliconic hibrid Dimensiunea vârfurilor auriculare poate fi determinat pe baza numrului de linii punctate din partea de jos a interiorului vârfurilor auriculare.
Dimensiunea SS: 1 linie Dimensiunea M: 3 linii Dimensiunea LL: 5 linii
Despre clipul video privind manualul de utilizare
Scoatei vârful auricular.
1
Ataai vârful auricular.
Introducei ferm i complet vârful auricular. Nu ataai vârful auricular cu joc sau înclinat.
2
8
Urmrii clipul video pentru a afla cum s schimbai vârfurile auriculare i cum s purtai setul de cti în urechi. https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0031/h_zz/
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Când ai terminat de utilizat setul de cti
Când terminai de utilizat setul de cti, nu uitai s-l aezai în husa pentru încrcare. Închidei capacul husei pentru încrcare.
Not Dac rmân urme de transpiraie sau ap pe portul de încrcare, funcia de încrcare a setului de cti poate fi afectat. tergei imediat orice urme de transpiraie sau ap de pe portul de încrcare dup utilizare. În cazul în care porturile de încrcare de pe setul de cti sau husa pentru încrcare se murdresc, tergei-le cu o cârp uscat i fin.
Când setul de cti se ud Folosii o lavet moale uscat pentru a terge urmele de ap de pe setul de cti.1. Îndeprtai vârfurile auriculare, poziionai canalele de sunet i orificiile de aerisire cu faa în jos i scuturai bine pentru a elimina apa.
2.
Poziionai orificiul de la microfon cu faa în jos i lovii-l uor de aproximativ 5 ori deasupra unei cârpe uscate etc. pentru a îndeprta apa colectat înuntru.
3.
10
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Dup ce ai finalizat aceti pai, lsai setul de cti s se usuce la temperatura camerei.4.
11
Localizarea i funcia componentelor
Set de cti
Hus pentru încrcare
Indicatori (albastru/portocaliu) (stânga, dreapta) Se aprinde în portocaliu în timpul încrcrii. Se aprinde în albastru sau portocaliu pentru a indica puterea sau starea de comunicare a setului de cti.
1.
Butoane (stânga, dreapta) Apsai pentru a utiliza setul de cti.
2.
Microfoane (stânga, dreapta) Capteaz sunetul vocii când vorbii la telefon.
3.
Vârfuri auriculare (stânga, dreapta)4. Unitatea stâng a setului de cti5. Unitatea dreapt a setului de cti6. Marcaj (stânga)7. Punct tactil Exist un punct tactil pe unitatea stâng a setului de cti.
8.
Porturi de încrcare (stânga, dreapta)9. Marcaj (dreapta)10. Antene încorporate (stânga, dreapta) O anten Bluetooth este încorporat în ambele uniti, stânga i dreapta, ale setului de cti.
11.
12
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Capac1. Indicator (portocaliu) Indic starea de încrcare.
2.
Port USB Type-C Utilizând cablul USB Type-C inclus, conectai husa pentru încrcare la un computer sau la o priz de c.a. via un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare pentru a încrca simultan setul de cti i husa pentru încrcare.
3.
13
Despre indicator
Putei verifica diferite stri ale setului de cti/husei pentru încrcare cu ajutorul indicatorilor. : Se aprinde în albastru/ : Se aprinde în portocaliu/-: Se stinge
Stare alimentare
Indicatorii de pe setul de cti
Când unitatea setului de cti este scoas din husa pentru încrcare i pornit - (se aprinde intermitent de dou ori în albastru)
Când setul de cti este oprit cu aplicaia „Sony | Headphones Connect” / Când setul de cti este oprit automat dup 15 minute de lips conexiune Bluetooth / Când bateria setului de cti este descrcat i setul de cti se oprete, setul de cti
- - - (se aprinde în albastru aproximativ 2 secunde)
Indicaia privind nivelul rmas al bateriei
Indicatorii de pe setul de cti
Când nivelul rmas al bateriei setului de cti este 20% sau mai puin - - - (se aprinde intermitent timp de aproximativ 15 secunde, în mod repetat, lent,
în portocaliu)
Indicatorii de pe husa pentru încrcare
Când nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare este 30% sau mai puin, sau setul de cti este pus sau îndeprtat din husa pentru încrcare
- - - (se aprinde intermitent timp de aproximativ 15 secunde, în mod repetat, lent, în portocaliu)
Stare încrcare
În timpul încrcrii setului de cti (se aprinde în portocaliu)
Când bateria este complet încrcat la pornirea încrcrii pentru setul de cti - - - (se aprinde în portocaliu aproximativ 1 minut i apoi se stinge)
Când bateria se încarc complet i încrcarea este finalizat - - - - - - (se stinge) Temperatur anormal a bateriei setului de cti
- - - - (se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori în portocaliu) Încrcare anormal a setului de cti
- - - - (se aprinde intermitent lent în portocaliu)
Indicatorii de pe husa pentru încrcare
În timpul încrcrii husei pentru încrcare (se aprinde în portocaliu)
Când bateria este complet încrcat la pornirea încrcrii pentru husa pentru încrcare - - - (se aprinde în portocaliu aproximativ 1 minut i apoi se stinge)
Când bateria se încarc complet i încrcarea este finalizat - - - - - - (se stinge) Temperatur anormal a bateriei husei pentru încrcare
- - - - (se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori în portocaliu)
14
Încrcare anormal a husei pentru încrcare - - - - (se aprinde intermitent lent în portocaliu)
Starea conexiunii Bluetooth
Indicatorii de pe setul de cti
Mod asociere - - - - (se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori în albastru)
Neconectat - - - - - - - - (se aprinde intermitent în mod repetat în albastru la un interval de aproximativ 1
secund) Proces conexiune finalizat
(se aprinde intermitent în mod repetat, rapid, în albastru aproximativ 5 secunde) Conectat
- - - - - - - - - - - - (se aprinde intermitent în mod repetat în albastru la un interval de aproximativ 5 secunde) Apel primit
(se aprinde intermitent în mod repetat, rapid, în albastru)
Indicatorii neconectat i conectat se opresc automat dup o perioad de timp. Încep s lumineze din nou intermitent când se realizeaz operaiuni. Când nivelul rmas al bateriei scade, indicatorul începe s se aprind intermitent în portocaliu.
Altele
Indicatorii de pe setul de cti
Se actualizeaz software-ul - - - - - - (se aprinde intermitent în mod repetat, lent, în albastru)
Iniializare finalizat (se aprinde intermitent de 4 ori în albastru)
Pentru detalii, consultai „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Subiect asociat Încrcare Verificarea nivelului rmas al bateriei Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect” Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
15
Purtarea setului de cti
Despre clipul video privind manualul de utilizare Urmrii clipul video pentru a afla cum s schimbai vârfurile auriculare i cum s purtai setul de cti în urechi. https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0031/h_zz/
Pentru o calitate corespunztoare a sunetului, a apelului telefonic etc. Dac dimensiunea vârfurilor auriculare nu corespunde cu dimensiunea canalelor urechii sau dac setul de cti nu este purtat corespunztor pe urechi, este posibil s nu beneficiai de un nivel optim al calitii sunetului sau al calitii apelului telefonic. Dac se aplic oricare dintre acestea, încercai urmtoarele.
Schimbai vârfurile auriculare cu unele care se potrivesc mai bine în urechi. Când schimbai vârfurile auriculare, încercai diferite dimensiuni ale vârfurilor auriculare, de la mai mari la mai mici. Dimensiunea vârfurilor auriculare stânga i dreapta pot fi diferite. Referindu-v la pasul , asigurai-v c purtai în mod corespunztor setul de cti pe urechi. Purtai setul de cti astfel încât vârful auricular s fie cât mai adânc în canalul urechii i s nu v jeneze.
Sugestie De asemenea, putei reda muzic, efectua i primi apeluri etc. atunci când purtai o singur unitate a setului de cti.
Introducei unitile setului de cti în ambele urechi.
Punei-v unitatea setului de cti cu marcajul (stânga) în urechea stâng i unitatea setului de cti cu marcajul (dreapta) în urechea dreapt. Unitatea stâng are un punct tactil.
A: Punct tactil
Ajustai potrivirea setului de cti.
Învârtii unitatea setului de cti pentru a ghida vârful auricular adânc în ureche.
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
17
Utilizarea unei singure uniti a setului de cti
Putei îndeprta o unitate a setului de cti din husa pentru încrcare i o putei utiliza independent. În acest caz, doar unitatea care a fost scoas din husa pentru încrcare va porni.
Când scoatei cealalt unitate a setului de cti din husa pentru încrcare Conexiunea dintre unitile din dreapta i din stânga este stabilit automat i vei auzi muzica sau alt coninut audio în ambele uniti ale setului de cti.
Sugestie Când ascultai muzic într-o singur ureche, dac purtai doar unitatea dreapt, atingei butonul de pe unitatea dreapt pentru a reda muzic. În acest caz, reglai volumul pe dispozitivul conectat. Când purtai doar unitatea stâng, utilizai dispozitivul conectat pentru a reda muzic. În acest caz, putei regla volumul cu butonul de pe unitatea stâng.
Când redai muzic sau alt coninut audio stereo în timp ce purtai o singur unitate, vei auzi sunet mono cu canalele stânga i dreapta combinate.
De asemenea, putei purta o convorbire telefonic în regim „mâini libere” chiar i atunci când utilizai o singur unitate a setului de cti. Atunci când primii un apel, putei rspunde folosind unitatea setului de cti pe care o utilizai. Dac îndeprtai cealalt unitate a setului de cti din husa pentru încrcare atunci când vorbii cu o singur unitate, putei vorbi cu ambele uniti.
Not Atunci când utilizai o singur unitate a setului de cti, asigurai-v c aezai cealalt unitate în husa pentru încrcare.
Atunci când utilizai o singur unitate a setului de cti, nivelul rmas al bateriei setului de cti ar putea fi diferit între prile stânga i dreapta.
Subiect asociat Comanda dispozitivului audio (conexiune Bluetooth) Funciile pentru un apel telefonic
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
18
Încrcare
Setul de cti i husa pentru încrcare conin baterii încorporate litiu-ion reîncrcabile. Utilizai cablul USB Type-C inclus pentru a încrca setul de cti înainte de utilizare.
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare i îndeprtai folia izolatoare.
Eliminai folia izolatoare.
Aezai setul de cti în husa pentru încrcare.
Punei unitatea stâng a setului de cti (unitatea cu punctul tactil) înapoi în orificiul stânga al husei pentru încrcare i punei unitatea dreapt a setului de cti înapoi în orificiul dreapta al husei pentru încrcare. Fiecare unitate a setului de cti va fi aezat în poziia corect în husa pentru încrcare cu ajutorul magnetului încorporat.
Aezai setul de cti în husa pentru încrcare i când indicatorii (portocalii) de pe setul de cti se aprind, închidei capacul husei pentru încrcare. Indicatorii (portocalii) de pe setul de cti se opresc când încrcarea setului de cti este complet.
2
Conectai husa pentru încrcare la o priz de c.a.
Utilizai cablul USB Type-C inclus i un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare.
3
19
Despre timpul de încrcare Timpul necesar pentru încrcarea complet a setului de cti i a husei pentru încrcare este de aproximativ 3 ore (*).
Încrcarea setului de cti când suntei în aer liber O baterie reîncrcabil este încorporat în husa pentru încrcare. Dac încrcai husa pentru încrcare înainte, o putei folosi pentru a încrca setul de cti atunci când nu este disponibil o surs de alimentare cu energie. Timpul necesar pentru încrcarea complet a unitii stânga i dreapta ale setului de cti este de aproximativ 2,5 ore.
Cerine de sistem pentru încrcarea bateriei prin USB Adaptor de c.a. pe USB Un adaptor de c.a. pe USB disponibil la vânzare capabil s genereze un curent de ieire de 0,5 A (500 mA) sau mai mult Computer personal Este necesar un computer personal cu un port USB standard
Nu garantm funcionarea pentru toate computerele. Operaiunile efectuate cu un computer personalizat nu sunt garantate.
Sugestie De asemenea, setul de cti poate fi încrcat prin conectarea husei pentru încrcare la un computer pornit utilizând cablul USB Type-C inclus.
Când scoatei setul de cti din husa pentru încrcare, ghidarea vocal care indic nivelul rmas al bateriei setului de cti poate fi auzit în unitatea stâng i cea dreapt a setului de cti. În anumite cazuri, nivelul rmas al bateriei indicat de ghidarea vocal poate fi diferit de nivelul efectiv rmas. Utilizai ca o estimare brut.
Not Când îndeprtai folia izolatoare, asigurai-v c aezai setul de cti în husa pentru încrcare i îl încrcai înainte de utilizare.
Asigurai-v c utilizai cablul USB Type-C inclus. În caz contrar, este posibil ca încrcarea s nu se efectueze.
Este posibil ca încrcarea s nu funcioneze în funcie de tipul de adaptor de c.a. pe USB.
În funcie de setrile diferitelor funcii i de condiiile de utilizare, viteza cu care bateria se consum poate varia între cele dou uniti, stânga i dreapta. Ca urmare, timpul de încrcare a bateriilor poate diferi pentru cele dou uniti, stânga i dreapta, dar acest lucru nu reprezint o defeciune.
Setul de cti nu poate fi încrcat când computerul este în modul de ateptare (repaus) sau în modul de hibernare. În acest caz, modificai setrile computerului pentru a porni încrcarea din nou.
Încrcarea pornete pe setul de cti i pe husa pentru încrcare. Indicatorii (portocalii) de pe setul de cti i de pe husa pentru încrcare se aprind. Dup finalizarea încrcrii, indicatorii (portocalii) de pe setul de cti i de pe husa pentru încrcare se opresc. Deconectai cablul USB Type-C.
*
20
Când setul de cti este aezat în husa pentru încrcare, dac indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încrcare se aprinde intermitent lent, nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare este redus. Încrcai husa pentru încrcare.
Dac indicatorii (portocalii) de pe setul de cti nu se aprind/se aprind intermitent chiar i când setul de cti este aezat în husa pentru încrcare, bateria husei de încrcare este descrcat. Încrcai husa pentru încrcare.
Dac nu folosii setul de cti pentru o perioad lung de timp, timpul de utilizare a bateriei reîncrcabile poate scdea. Cu toate acestea, durata de via a bateriei se va îmbunti dup câteva încrcri i descrcri. Dac depozitai setul de cti pentru o perioad lung de timp, încrcai bateria o dat la 6 luni, pentru a evita descrcarea excesiv.
Dac nu utilizai setul de cti pentru o perioad lung de timp, ar putea dura mai mult s încrcai bateria.
Dac exist o problem cu bateria reîncrcabil a setului de cti sau cu husa pentru încrcare i apare o situaie neateptat în timpul încrcrii, indicatorii (portocalii) de pe setul de cti sau indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încrcare se aprind intermitent. Se recomand încrcarea într-o locaie cu o temperatur ambiental cuprins între 15 °C i 35 °C. Este posibil ca încrcarea eficace s nu fie posibil în afara acestui interval. Dac problema nu se rezolv, contactai cel mai apropiat dealer Sony.
Dac setul de cti nu este utilizat pentru o perioad lung de timp, indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încrcare s-ar putea s nu se aprind imediat în momentul încrcrii. Ateptai pân când se aprinde indicatorul (portocaliu).
Dac timpul de utilizare al bateriei reîncrcabile încorporate scade semnificativ, ar trebui s înlocuii bateria. Contactai cel mai apropiat dealer Sony pentru înlocuirea bateriei reîncrcabile.
Evitai expunerea la modificri extreme de temperatur, lumina direct a soarelui, umiditate, nisip, praf i ocuri electrice. Nu lsai niciodat setul de cti într-o main parcat.
La conectarea husei pentru încrcare la un computer, utilizai doar cablul USB Type-C inclus i asigurai-v c efectuai conexiunea în mod direct. Încrcarea nu se va finaliza corespunztor în cazul în care husa pentru încrcare este conectat la un hub USB.
Subiect asociat Despre indicator Despre ghidarea vocal Verificarea nivelului rmas al bateriei
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
21
Timp de funcionare disponibil
Timpii de funcionare disponibili ai setului de cti cu o baterie complet încrcat sunt dup cum urmeaz:
Conexiune Bluetooth
Durat redare muzic
Este posibil redarea muzicii aproximativ 60 de minute dup 10 minute de încrcare. Dac setai urmtoarele funcii, timpul de funcionare a bateriei poate fi mai scurt decât cele descrise mai sus.
Equalizer DSEE
Dac setai egalizatorul i DSEE în acelai timp, timpul de operare disponibil al bateriei devine chiar i mai scurt.
Durat comunicare Max. 5 ore
Sugestie Prin utilizarea aplicaiei „Sony | Headphones Connect”, putei verifica ce codec este utilizat pentru o conexiune sau comuta funcia DSEE.
Not Orele de utilizare ar putea fi diferite de valorile descrise mai sus, în funcie de setrile, diferitele funcii i condiiile de utilizare.
În funcie de setrile diferitelor funcii i de condiiile de utilizare, viteza cu care bateria se consum poate varia între cele dou uniti, stânga i dreapta. Aceasta nu reprezint o defeciune.
Subiect asociat Codec-uri acceptate Despre funcia DSEE Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect”
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Codec DSEE™ Timp de funcionare disponibil
AAC AUTO Max. 10 ore
AAC DEZACTIVAT Max. 10 ore
SBC AUTO Max. 10 ore
SBC DEZACTIVAT Max. 10 ore
22
Verificarea nivelului rmas al bateriei
Putei verifica nivelul rmas al bateriilor reîncrcabile ale setului de cti i al husei pentru încrcare.
Când scoatei setul de cti din husa pentru încrcare Când scoatei setul de cti din husa pentru încrcare, ghidarea vocal care indic nivelul rmas al bateriei setului de cti poate fi auzit în unitatea stâng i cea dreapt a setului de cti. „Battery about XX %” (Baterie aproximativ XX%) (Valoarea „XX” indic nivelul aproximativ de încrcare rmas.) „Battery fully charged” (Baterie încrcat complet) În anumite cazuri, nivelul rmas al bateriei indicat de ghidarea vocal poate fi diferit de nivelul efectiv rmas. Utilizai ca o estimare brut.
Când nivelul rmas al este sczut Dac este emis un semnal sonor de avertizare auzii ghidarea vocal spunând „Low battery, please recharge headset” (Baterie slab, încrcai setul de cti), punei setul de cti la încrcat cât mai curând. Când bateria este descrcat complet, este emis un semnal sonor de avertizare, ghidarea vocal spune „Please recharge headset. Power off” (Încrcai setul de cti. Oprire), iar setul de cti se oprete automat.
Când utilizai iPhone sau iPod touch Când setul de cti este conectat la un iPhone sau iPod touch printr-o conexiune HFP Bluetooth, va afia o pictogram care indic pe ecranul iPhone sau al iPod touch nivelul rmas al bateriei setului de cti.
A: Nivelul rmas al bateriei setului de cti B: 100% - 71% C: 70% - 51% D: 50% - 21% E: 20% sau mai sczut (necesit încrcare)
Nivelul rmas al bateriei setului de cti este afiat pe widgetul unui iPhone sau al unui iPod touch care ruleaz pe iOS 11 sau o versiune ulterioar. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu dispozitivul iPhone sau iPod touch. În anumite cazuri, nivelul rmas al bateriei afiat poate fi diferit de nivelul efectiv rmas. Utilizai ca o estimare brut.
Când utilizai un smartphone Android™ (OS 8.1 sau o versiune ulterioar) Când setul de cti este conectat la un smartphone Android printr-o conexiune HFP Bluetooth, selectai [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth] pentru a afia nivelul rmas al bateriei setului de cti ca „100%”, „70%”, „50%” sau „20%” în coloana dispozitivului Bluetooth conectat, pe ecranul smartphone-ului. Pentru detalii, consultai instruciunile de utilizare a smartphone-ului Android. În anumite cazuri, nivelul rmas al bateriei afiat poate fi diferit de nivelul efectiv rmas. Utilizai ca o estimare brut.
Afiarea nivelului rmas al bateriei husei pentru încrcare Când aezai setul de cti în husa pentru încrcare sau când scoatei setul de cti din husa pentru încrcare, dac indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încrcare se aprinde intermitent aproximativ 15 secunde, nivelul rmas al
23
bateriei husei pentru încrcare este între 30% i 5%. Husa pentru încrcare nu poate încrca suficient setul de cti cu acest nivel al bateriei. Când aezai setul de cti în husa pentru încrcare sau când scoatei setul de cti din husa pentru încrcare, dac indicatorul (portocaliu) de pe husa pentru încrcare nu se aprinde sau se oprete imediat, nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare este mai mic de 5%. Setul de cti nu poate fi încrcat cu husa pentru încrcare în acest caz.
Sugestie Nivelul rmas al bateriei setului de cti poate fi diferit în prile stâng i dreapta în funcie de cum le folosii. Atunci când utilizai ambele uniti ale setului de cti este nivelul rmas al bateriei unitii cu un nivel al bateriei mai sczut dintre unitile stânga i dreapta. Atunci când utilizai o singur unitate a setului de cti este afiat nivelul rmas al bateriei unitii respective.
De asemenea, putei verifica nivelul rmas al bateriei setului de cti cu ajutorul aplicaiei „Sony | Headphones Connect”. Smartphone-urile Android i iPhone/iPod touch accept aceast aplicaie.
Not Dac setul de cti i smartphone-ul nu sunt conectate la HFP, nivelul rmas al bateriei nu va fi afiat corect.
Nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare nu poate fi verificat din aplicaia „Sony | Headphones Connect”. Atunci când indicatorul (portocaliu) al husei pentru încrcare clipete, încrcai husa pentru încrcare.
Este posibil ca nivelul rmas al bateriei s nu fie afiat corespunztor imediat dup o actualizare software sau dac setul de cti nu a fost utilizat pentru o perioad lung de timp. În acest caz, încrcai i descrcai bateria, în mod repetat, de mai multe ori, pentru a afia nivelul rmas al bateriei corespunztor.
Subiect asociat Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect” Despre indicator
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
24
Pornirea setului de cti
Când setul de cti este aezat în husa pentru încrcare
Când setul de cti nu este aezat în husa pentru încrcare Setul de cti se oprete imediat dup ce setul de cti este iniializat. În acest caz, setul de cti va porni prin apsarea continu a butoanelor de pe ambele uniti ale setului de cti aproximativ 2 secunde. Setul de cti va porni atunci când este aezat în husa pentru încrcare i apoi îndeprtat din husa pentru încrcare.
Când setul de cti este pornit Când ambele uniti ale setului de cti sunt îndeprtate din husa pentru încrcare, conexiunea dintre unitile stânga i dreapta ale setului de cti este stabilit. Setul de cti intr în modul de asociere Bluetooth la pornirea setului de cti pentru prima dat dup cumprare sau imediat dup ce setul de cti este iniializat.
Subiect asociat Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Oprirea setului de cti
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat i indicatorii (albastru) se aprind intermitent. Dac îndeprtai o singur unitate din husa pentru încrcare, doar acea unitate va porni.
Vei auzi ghidarea vocal „Power on” (Pornire).
1
25
Oprirea setului de cti
Sugestie De asemenea, putei opri setul de cti prin intermediul aplicaiei „Sony | Headphones Connect”.
Not Încrcarea setului de cti nu va începe când nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare nu este suficient. Încrcai husa pentru încrcare.
Subiect asociat Încrcare Pornirea setului de cti Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect”
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Aezai setul de cti în husa pentru încrcare.
Punei unitatea stâng a setului de cti (unitatea cu punctul tactil) înapoi în orificiul stânga al husei pentru încrcare i punei unitatea dreapt a setului de cti înapoi în orificiul dreapta al husei pentru încrcare. Fiecare unitate a setului de cti va fi aezat în poziia corect în husa pentru încrcare cu ajutorul magnetului încorporat. Când setul de cti este aezat în husa pentru încrcare, setul de cti se va opri automat. Încrcarea setului de cti începe când indicatorii (portocalii) de pe setul de cti se aprind i nivelul rmas al bateriei husei pentru încrcare este suficient.
1
26
Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth
Putei asculta muzic i putei efectua apeluri wireless, în regim „mâini libere”, cu ajutorul setului de cti, utilizând funcia Bluetooth a dispozitivului dumneavoastr Bluetooth.
Asociere
Pentru a utiliza funcia Bluetooth, ambele dispozitive care se conecteaz trebuie s fie înregistrate în prealabil. Operaiunea de a înregistra un dispozitiv este denumit „asociere”. Asociai setul de cti cu dispozitivul manual.
Conectarea cu un dispozitiv asociat
Dup ce un dispozitiv este asociat, nu mai este necesar asocierea acestuia din nou. Conectai dispozitivele deja asociate cu setul de cti utilizând metodele necesare pentru fiecare dispozitiv.
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
27
Set de cti stereo wireless WF-C500
Conectarea cu aplicaia „Sony | Headphones Connect”
Lansai aplicaia „Sony | Headphones Connect” de pe smartphone-ul Android/iPhone pentru a conecta setul de cti la un smartphone sau un iPhone. Pentru mai multe detalii, consultai ghidul de asisten al aplicaiei „Sony | Headphones Connect”. https://rd1.sony.net/help/mdr/hpc/h_zz/
Not Conexiunea cu anumite smartphone-uri i dispozitive iPhone poate fi instabil la conectarea utilizând aplicaia „Sony | Headphones Connect”. În acest caz, urmai procedurile din „Conectarea cu un smartphone Android asociat” sau „Conectarea cu un iPhone asociat” pentru conectarea la setul de cti.
Subiect asociat Conectarea cu un smartphone Android asociat Conectarea cu un iPhone asociat Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect” Instalarea aplicaiei „Sony | Headphones Connect”
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Asocierea i conectarea cu un smartphone Android
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti. Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
Smartphone-ul Android este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a smartphone-ului Android sunt la îndemân.
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
2
Despre clipul video privind manualul de utilizare Urmrii clipul video pentru a descoperi cum se efectueaz asocierea pentru prima oar. https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0028/h_zz/
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu smartphone-ul Android.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not
Selectai [Settings] - [Device connection] - [Bluetooth].1.
Atingei comutatorul pentru a activa funcia Bluetooth.2.
Atingei [WF-C500].
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”. Setul de cti i smartphone-ul sunt asociate i conectate. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un smartphone Android asociat”. Dac [WF-C500] nu apare pe ecranul smartphone-ului Android, încercai din nou de la începutul pasului .
5
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth. Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un smartphone Android asociat Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
31
Deblocai ecranul smartphone-ului Android dac este blocat.1
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe smartphone-ul Android. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
2
Atingei comutatorul pentru a activa funcia Bluetooth.2.
Atingei [WF-C500].4
32
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu smartphone-ul Android.
Not Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta smartphone-ul la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe smartphone-ul i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe smartphone, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu smartphone-ul.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un smartphone Android Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
33
Set de cti stereo wireless WF-C500
Asocierea i conectarea cu un iPhone
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti. Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
iPhone este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a iPhone sunt la îndemân.
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
2
Despre clipul video privind manualul de utilizare Urmrii clipul video pentru a descoperi cum se efectueaz asocierea pentru prima oar. https://rd1.sony.net/help/mdr/mov0028/h_zz/
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu iPhone.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not
Selectai [Settings].1. Atingei [Bluetooth].2.
Atingei comutatorul pentru a activa funcia Bluetooth.3.
Atingei [WF-C500].
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”. Setul de cti i iPhone sunt asociate i conectate. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un iPhone asociat”. Dac [WF-C500] nu apare pe afiajul iPhone, încercai din nou de la începutul pasului .
5
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth. Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un iPhone asociat Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
36
Conectarea cu un iPhone asociat
Deblocai ecranul iPhone dac este blocat.1
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe iPhone. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
2
Selectai [Settings].1. Atingei [Bluetooth].2.
Atingei comutatorul pentru a activa funcia Bluetooth.3.
Atingei [WF-C500].4
37
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu iPhone.
Not Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta iPhone la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe iPhone i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe iPhone, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu iPhone.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un iPhone Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
38
Asocierea i conectarea cu un computer (Windows® 10)
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti. Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
Computerul are o funcie Bluetooth care accept conexiuni de redare a muzicii (A2DP). Computerul este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a computerului sunt la îndemân. În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul. Dac versiunea sistemului de operare este Windows 10 1803 sau o versiune ulterioar, funcia Swift Pair va face asocierea mai facil. Pentru a utiliza funcia Swift Pair, facei clic pe butonul [Start] - [Settings] - [Devices] - [Bluetooth & other devices] i bifai [Show notifications to connect using Swift Pair].
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
2
39
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.3
Asociai setul de cti utilizând computerul.
Pentru a realiza o conexiune utilizând funcia Swift Pair
Pentru a realiza o conexiune fr funcia Swift Pair
4
Facei clic pe butonul [Start] i apoi pe [Settings].1.
Facei clic pe [Devices].2.
40
Facei clic pe fila [Bluetooth & other devices] i apoi pe comutatorul [Bluetooth] pentru a activa funcia Bluetooth i apoi facei clic pe [Add Bluetooth or other device].
3.
41
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth. Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”. Setul de cti i computerul sunt asociate i conectate. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un computer asociat (Windows 10)”. Dac [WF-C500] nu apare pe ecranul computerului, încercai din nou de la „Pentru a realiza o conexiune fr funcia Swift Pair” de la pasul .
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
42
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un computer asociat (Windows 10) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
43
Asocierea i conectarea cu un computer (Windows 8.1)
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti. Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
Computerul are o funcie Bluetooth care accept conexiuni de redare a muzicii (A2DP). Computerul este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a computerului sunt la îndemân. În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând.
2
44
Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.3
Asociai setul de cti utilizând computerul.4
Micai cursorul mouse-ului în colul din dreapta-sus al ecranului (dac utilizai un panou tactil, tragei din marginea dreapta a ecranului) i apoi selectai [Settings] din bara de butoane.
1.
Selectai [PC and devices] din ecranul [PC Settings].3.
Selectai [Bluetooth].4.
45
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth.
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”. Setul de cti i computerul sunt asociate i conectate. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un computer asociat (Windows 8.1)”. Dac [WF-C500] nu apare pe ecranul computerului, încercai din nou de la începutul pasului .
Selectai [WF-C500] i apoi selectai [Pair].5.
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
46
Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un computer asociat (Windows 8.1) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
47
Asocierea i conectarea cu un computer (Mac)
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti.
SO compatibil macOS (versiunea 10.15 sau o versiune ulterioar) Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
Computerul are o funcie Bluetooth care accept conexiuni de redare a muzicii (A2DP). Computerul este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a computerului sunt la îndemân. În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul. Activai difuzorul computerului. În cazul în care difuzorul computerului este în modul „OFF” , nu se va auzi niciun sunet din setul de cti. Difuzorul computerului este în modul „ON”
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
2
48
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.3
Asociai setul de cti utilizând computerul.
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”. Setul de cti i computerul sunt asociate i conectate. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde.
4
Selectai [ (System Preferences)] - [Bluetooth] de pe bara din partea inferioar a ecranului.1.
Selectai [WF-C500] din ecranul [Bluetooth] i facei clic pe [Connect].2.
49
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth. Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un computer asociat (Mac) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un computer asociat (Mac)”. Dac [WF-C500] nu apare pe ecranul computerului, încercai din nou de la începutul pasului .
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
50
Conectarea cu un computer asociat (Windows 10)
Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.1
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe computer. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
2
Selectai setul de cti utilizând computerul.3
Facei clic dreapta pe pictograma difuzorului de pe bara de instrumente i apoi selectai [Open Sound settings].1.
Selectai [Choose your output device] din meniul derulant al [Headphones (WF-C500 Stereo)].2.
51
Dac [Headphones (WF-C500 Stereo)] nu este afiat în meniul derulant, facei clic pe [Sound Control Panel], apoi clic dreapta pe fila [Playback] de pe ecranul [Sound] pentru a verifica [Show Disconnected Devices].
Selectai [Connect] din meniul afiat.3.
52
Sugestie
Conexiunea este stabilit. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
53
Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Not Dac calitatea sunetul pentru redarea muzicii este slab, asigurai-v c funcia A2DP care accept conexiuni de redare a muzicii este activat din setrile computerului. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta computerul la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe computer i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe computer, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu computerul.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un computer (Windows® 10) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
54
Conectarea cu un computer asociat (Windows 8.1)
Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.1
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe computer. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
2
Selectai setul de cti utilizând computerul.3
Selectai [Desktop] din ecranul Start.1. Facei clic dreapta pe butonul [Start] i apoi selectai [Control Panel] din meniul pop-up.2. Selectai [Hardware and Sound] - [Sound].3.
55
Facei clic dreapta pe [WF-C500]. Dac [WF-C500] nu este afiat pe ecranul [Sound], facei clic dreapta pe ecranul [Sound] i apoi bifai [Show Disconnected Devices].
4.
Selectai [Connect] din meniul afiat.
Conexiunea este stabilit. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
5.
56
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Not Dac calitatea sunetul pentru redarea muzicii este slab, asigurai-v c funcia A2DP care accept conexiuni de redare a muzicii este activat din setrile computerului. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta computerul la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe computer i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe computer, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu computerul.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un computer (Windows 8.1) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
57
Set de cti stereo wireless WF-C500
Conectarea cu un computer asociat (Mac)
SO compatibil macOS (versiunea 10.15 sau o versiune ulterioar) Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
În funcie de computerul utilizat, este posibil s fie necesar pornirea adaptorului Bluetooth încorporat. Dac nu tii s pornii adaptorul Bluetooth sau nu suntei sigur dac computerul are un adaptor Bluetooth încorporat, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul. Activai difuzorul computerului. În cazul în care difuzorul computerului este în modul „OFF” , nu se va auzi niciun sunet din setul de cti. Difuzorul computerului este în modul „ON”
Scoatei computerul din modul de ateptare (repaus) sau din modul de hibernare.1
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe computer. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
2
Selectai setul de cti utilizând computerul.3
Selectai [ (System Preferences)] - [Bluetooth] de pe bara din partea inferioar a ecranului.1.
58
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Not Dac calitatea sunetul pentru redarea muzicii este slab, asigurai-v c funcia A2DP care accept conexiuni de redare a muzicii este activat din setrile computerului. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu computerul.
Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta computerul la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe computer i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe computer, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu computerul.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un computer (Mac) Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth
Facei clic pe [WF-C500] de pe ecranul [Bluetooth] în timp ce apsai butonul de control al computerului i selectai [Connect] din meniul pop-up.
Conexiunea este stabilit. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
2.
59
60
Asocierea i conectarea cu un dispozitiv Bluetooth
Operaiunea de a înregistra dispozitivul la care dorii s v conectai se numete asociere. Mai întâi asociai un dispozitiv pentru a-l utiliza pentru prima dat împreun cu setul de cti. Înainte de utilizare asigurai-v de urmtoarele:
Dispozitivul Bluetooth este amplasat la maximum 1 m de setul de cti. Setul de cti este suficient încrcat. Instruciunile de utilizare a dispozitivului Bluetooth sunt la îndemân.
Scoatei ambele uniti ale setului de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent.
1
Intrai în modul de asociere de pe acest set de cti.
Când asociai setul de cti cu un dispozitiv pentru prima dat dup achiziionare sau iniializare (dac setul de cti nu are informaii despre asociere), acesta intr automat în modul de asociere dac îl scoatei din husa pentru încrcare. În acest caz, continuai la pasul . Când asociai un al doilea sau al treilea dispozitiv etc. (setul de cti deine informaii de asociere pentru alte dispozitive), apsai continuu butoanele de pe ambele uniti, stânga i dreapta, aproximativ 5 secunde.
Asigurai-v c indicatorul (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprinde intermitent în mod repetat de dou ori la rând. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth pairing” (Asociere Bluetooth) din ambele uniti ale setului de cti, în acelai timp.
2
Efectuai procedura de asociere pe dispozitivul Bluetooth pentru a detecta setul de cti.3 61
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu dispozitivul Bluetooth.
Pentru a terge toate informaiile de asociere Bluetooth, consultai seciunea „Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric”.
Not Dac nu se realizeaz asocierea în decurs de 5 minute, modul de asociere este anulat. În acest caz, aezai setul de cti în husa pentru încrcare i pornii operaiunea din nou de la pasul .
Dup ce dispozitivele Bluetooth sunt asociate, nu este nevoie s efectuai din nou asocierea, decât în urmtoarele cazuri: Informaiile de asociere au fost terse dup o reparaie etc. La conectarea unui al 9-lea dispozitiv. Setul de cti poate fi asociat cu pân la 8 dispozitive. Dac un nou dispozitiv este asociat dup ce au fost deja asociate 8 dispozitive, informaiile de înregistrare a dispozitivului asociat cu data de conectare cea mai veche sunt suprascrise cu informaiile pentru noul dispozitiv. Când informaiile de asociere pentru setul de cti au fost terse din dispozitivul Bluetooth. Când setul de cti este iniializat. Toate informaiile de asociere sunt terse. În acest caz, tergei informaiile de asociere ale setului de cti din dispozitivul conectat, apoi asociai-le din nou.
Setul de cti poate fi asociat cu mai multe dispozitive, dar poate reda muzic de la un singur dispozitiv asociat odat.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Conectarea cu un dispozitiv Bluetooth asociat Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare) Iniializarea setului de cti pentru a restaura setrile din fabric
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
[WF-C500] va fi afiat în lista cu dispozitivele detectate de pe ecranul dispozitivului Bluetooth. Dac nu se afieaz, repetai de la pasul .
Selectai [WF-C500] afiat de pe ecranul dispozitivului Bluetooth pentru asociere.
Dac vi se cere cheia de acces (*), introducei „0000”.
4
Cheia de acces poate fi numit „cod de acces”, „cod PIN”, „numr PIN” sau „parol”.*
Efectuai conexiunea Bluetooth de pe dispozitivul Bluetooth.
Anumite dispozitive se conecteaz automat cu setul de cti atunci când asocierea este finalizat. Indicatorii (albastru) de pe ambele uniti ale setului de cti se aprind intermitent rapid aproximativ 5 secunde. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Dac nu sunt conectate, consultai seciunea „Conectarea cu un dispozitiv Bluetooth asociat”.
5
62
Set de cti stereo wireless WF-C500
Conectarea cu un dispozitiv Bluetooth asociat
Sugestie Operaiunea de mai sus este un exemplu. Pentru mai multe detalii, consultai instruciunile de utilizare incluse cu dispozitivul Bluetooth.
Not Dac ultimul dispozitiv Bluetooth conectat este apropiat de setul de cti, este posibil ca setul de cti s se conecteze automat la dispozitiv prin simpla pornire a setului de cti. În acest caz, dezactivai funcia Bluetooth pe ultimul dispozitiv conectat sau oprii alimentarea.
Dac nu putei conecta dispozitivul Bluetooth la setul de cti, tergei informaiile de asociere ale setului de cti de pe dispozitivul Bluetooth i efectuai asocierea din nou. În ceea ce privete operaiile efectuate pe dispozitivul Bluetooth, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu dispozitivul Bluetooth.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Asocierea i conectarea cu un dispozitiv Bluetooth Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
Scoatei setul de cti din husa pentru încrcare.
Setul de cti pornete automat. Asigurai-v c indicatorii (albastru) se aprinde intermitent. Dac setul de cti s-a conectat automat la ultimul dispozitiv conectat, vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare. Verificai starea conexiunii pe dispozitivul Bluetooth. Dac nu este realizat conexiunea, continuai la pasul .
1
În ceea ce privete operaiile efectuate pe dispozitivul Bluetooth, consultai instruciunile de utilizare furnizate împreun cu dispozitivul Bluetooth. Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth connected” (Bluetooth conectat) din unitatea setului de cti care a fost scoas prima din husa pentru încrcare.
2
63
64
Ascultarea muzicii de la un dispozitiv prin conexiune Bluetooth
Dac dispozitivul Bluetooth accept urmtoarele profiluri, putei asculta muzic i controla dispozitivul cu ajutorul setului de cti printr-o conexiune Bluetooth.
A2DP (Advanced Audio Distribution Profile) Ofer redare muzical de înalt calitate wireless. AVRCP (Audio Video Remote Control Profile) Putei regla volumul etc.
Utilizarea poate fi diferit în funcie de dispozitivul Bluetooth. Consultai instruciunile de utilizare incluse furnizate împreun cu dispozitivul Bluetooth.
Introducei unitile setului de cti în ambele urechi.
Punei-v unitatea setului de cti cu marcajul (stânga) în urechea stâng i unitatea setului de cti cu marcajul (dreapta) în urechea dreapt. Unitatea stâng are un punct tactil.
A: Punct tactil Învârtii unitatea setului de cti pentru a ghida vârful auricular adânc în ureche.
1
Conectai setul de cti cu un dispozitiv Bluetooth.2
Utilizai dispozitivul Bluetooth pentru a începe redarea i reglai volumul la un nivel moderat.3
Apsai butonul de pe unitatea stâng pentru a regla volumul.4
65
Sugestie Setul de cti accept protecia coninutului SCMS-T. Putei asculta muzic i orice alt coninut audio pe setul de cti de la un dispozitiv, cum ar fi un televizor portabil care accept protecia coninutului SCMS-T.
În funcie de dispozitivul Bluetooth, este posibil s fie necesar s reglai volumul sau setarea de ieire audio de pe dispozitiv.
Volumul setului de cti în timpul unui apel i în timpul redrii muzicii poate fi reglat independent. Modificarea volumului pentru apeluri nu modific volumul pentru redarea muzicii i invers.
De asemenea, putei asculta muzic i dac scoatei i utilizai o singur unitate din husa pentru încrcare. Când purtai doar unitatea dreapt, atingei butonul de pe unitatea dreapt pentru a reda muzic. În acest caz, reglai volumul pe dispozitivul conectat. Când purtai doar unitatea stâng, utilizai dispozitivul conectat pentru a reda muzic. În acest caz, putei regla volumul cu butonul de pe unitatea stâng. Când ascultai muzic la o singur unitate, dac v punei i cealalt unitate, putei asculta muzic la ambele uniti.
Not Dac starea de comunicaie este slab, dispozitivul Bluetooth poate rspunde incorect la operaia comandat de la setul de cti.
Subiect asociat Purtarea setului de cti Utilizarea unei singure uniti a setului de cti Cum se efectueaz conexiunea wireless la dispozitivele Bluetooth Comanda dispozitivului audio (conexiune Bluetooth)
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Mrii volumul: Apsai o dat butonul de pe unitatea stâng în timpul redrii muzicii pentru a mri volumul cu 1 pas. Reducei volumul: Apsai continuu butonul de pe unitatea stâng în timpul redrii muzicii pentru a reduce volumul în mod continuu. Luai degetul de pe buton la nivelul de volum dorit.
Când volumul atinge nivelul maxim sau minim, se va auzi o alarm.
66
Comanda dispozitivului audio (conexiune Bluetooth)
Dac dispozitivul Bluetooth accept funcia de controlare a dispozitivului (protocol compatibil: AVRCP), atunci sunt disponibile urmtoarele operaiuni. Funciile disponibile pot varia în funcie de dispozitivul Bluetooth. Consultai instruciunile de utilizare incluse cu dispozitivul.
Putei utiliza butonul de pe unitatea dreapt a setului de cti pentru a efectua urmtoarele operaiuni.
Redare/Pauz: Apsai scurt o dat pe buton. Trecei la începutul piesei muzicale urmtoare: Apsai butonul de dou ori, rapid. Trecei la începutul piesei anterioare (sau piesa curent în timpul redrii): Apsai rapid butonul de 3 ori.
Putei utiliza butonul de pe unitatea stâng a setului de cti pentru a efectua urmtoarele operaiuni.
Mrii volumul: Apsai o dat butonul de pe unitatea stâng în timpul redrii muzicii pentru a mri volumul cu 1 pas. Reducei volumul: Apsai continuu butonul de pe unitatea stâng în timpul redrii muzicii pentru a reduce volumul în mod continuu. Luai degetul de pe buton la nivelul de volum dorit.
Când volumul atinge nivelul maxim sau minim, se va auzi o alarm.
Not Dac starea de comunicaie este slab, dispozitivul Bluetooth poate rspunde incorect la operaia comandat de la setul de cti.
Operaiunile disponibile pot varia în funcie de dispozitivul conectat, software-ul de muzic sau aplicaia utilizat. În anumite cazuri, este posibil ca acesta s funcioneze diferit sau s nu funcioneze deloc atunci când operaiunile descrise mai sus sunt efectuate.
Când utilizai iPhone, Siri poate fi activat prin apsarea continu a butonului de pe unitatea dreapt.
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
67
68
Întreruperea conexiunii Bluetooth (dup utilizare)
Sugestie Când terminai de ascultat muzic, conexiunea Bluetooth se poate întrerupe automat, în funcie de dispozitivul Bluetooth.
Subiect asociat Oprirea setului de cti
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
Utilizai dispozitivul Bluetooth pentru a dezactiva conexiunea Bluetooth.
Vei auzi ghidarea vocal „Bluetooth disconnected” (Bluetooth deconectat) din unitatea stâng sau dreapt a setului de cti.
1
Setul de cti se oprete.
2
69
Despre modul pentru calitatea sunetului
Urmtoarele 2 moduri de calitate a sunetului pot fi selectate în timpul redrii Bluetooth. Putei comuta setrile i verifica modul de calitate a sunetului cu ajutorul aplicaiei „Sony | Headphones Connect”. Mod Prioritate acordat calitii sunetului: Prioritate acordat calitii sunetului. Mod Prioritate acordat conexiunii stabile: Prioritate acordat conexiunii stabile (implicit).
Dac dorii s acordai prioritate calitii sunetului, selectai modul „Prioritate acordat calitii sunetului”. În cazul în care conexiunea este instabil, ca atunci când se aud sunete intermitente, selectai modul „Prioritate acordat conexiunii stabile”.
Not Timpul de redare poate fi mai scurt, în funcie de calitatea sunetului i de condiiile de utilizare a setului de cti.
În funcie de condiiile de mediu din zona unde utilizai setul de cti, se poate auzi sunetul cu intermitene, chiar dac ai selectat modul „Prioritate acordat conexiunii stabile”.
Subiect asociat Ce putei face cu aplicaia „Sony | Headphones Connect”
5-030-795-41(1) Copyright 2021 Sony Corporation
70
Codec-uri acceptate
Un codec este un algoritm de codificare audio utilizat la transmiterea wireless a sunetului printr-o conexiune Bluetooth. Setul de cti accept urmtoarele 2 codecuri pentru redarea muzicii printr-o conexiune A2DP: SBC i AAC.
SBC Aceasta este o prescurtare pentru Subband Codec. SBC este tehnologia de codificare audio utilizat în mod standard de dispozitivele Bluetooth. Toate dispozitivele Bluetooth accept SBC.
AAC Aceasta este o prescurtare pentru Advanced Audio Coding. AAC este utilizat în principal pentru produse Apple, precum iPhone care poate oferi o calitate mai înalt a sunetului decât SBC.
Când muzica într-unul dintre codecurile de mai sus este transmis de la un dispozitiv conectat, setul de cti comut automat la acel codec i red muzica în acelai codec. Dac dispozitivul conectat accept un codec de calitate a sunetului mai mare de SBC, este posibil s trebuiasc s configurai mai întâi dispozitivul pentru a v bucu