Gandurile Oamenilor Schimba Moleculele de Apa

download Gandurile Oamenilor Schimba Moleculele de Apa

of 12

 • date post

  08-Nov-2015
 • Category

  Documents

 • view

  222
 • download

  3

Embed Size (px)

description

Gandurile Oamenilor Schimba Moleculele de Apa

Transcript of Gandurile Oamenilor Schimba Moleculele de Apa

Gandurile oamenilor schimba moleculele de apa

Gandurile oamenilor schimba moleculele de apaLaurentiu Brasovean-AurelMaster An I Biomateriale

CuprinsIntroducere in Adevarata putere a apeiApa si corpul umanMoleculele de apaGeneratoare de apa vieEmotile din apa

The True Power of Water

Una din cele mai vandute carti ale momentului.

O carte de moment care trezeste interesul spre stiinta

Face curios pe ori ce om care se simte revigorat de catre apa

Dezleaga misterul dintre oameni si elementul cel mai predominant din noi 70%

The True Power of Water

Masuru Emoto a realizat un experiment prin care a creat fulgi, stucturi inghetate de apa formate in prezenta anumitor vibratii aplicate asupra apei.

Cartea ilustreaza si prezinta relatia pe care Emoto a gasit-o intre constructia moleculelor de apa si gandurile pe care o persoana le are in preajma apei.

Apa si corpul umanIn mare se cunoaste ca corpul unui adult barbat contine aproximativ 95% apa. Daca se vorbeste la modul general aceasta valoare depinde de varsta, sanatate , inaltime si gen dar printr-un studiu efectuat pe un numar mare de oameni de diferite varste, sanatate, gen si configuratii ale metabolismului a reiesit un procent de 65% apa.

Apa si corpul umanCompartimentarea apei in organismul nostru in cazul unei boli ne poate da indicatii despre natura bolii.

Apa totala din corpul uman se poate masura cu ajutorul Spectroscopiei de masa Flowing-afterglow .Prin aceasta metoda se poate obtine cantitatea de apa din anumite compartimente ale corpului, cum ar fi fluidul extracellular si plasma din sange.Flowing-afterglow mass spectrometry(FA-MS) este o tehnica chimica analitica pentru detectia sensibila a urmelor de gaze( cum ar fi abundenta deuteriului in probe respiratorii ale indivizilor)

Analiza impedantei bioelectrice este alta metoda de calcul a apei din organismSe consuma o cantitate cunoscuta de apa deuterata, se lasa sa se echilibreze sistemul, dupa care se masoara reportul D:H un aerul respirat.6moleculele de apaSunt unele tipuri de apa care se recomanda pentru tratamente. Aceste tipuri sunt mai sarace sau mai bogate in unele minerale pentru a oferii organismului substantele necesate pentru a se echilibra din punc de vedre al aciditatii.

Unii producatori sustin pe baza cercetorilor ca apa furnizata de ei este de 2500 mai fina decat sangele

7Generatoare de apa vie

Sunt unele firme care au invatat sa foloseasca experimentele stintifice pentru a inventa povesti si produse care sa fure ochii si curiozitatea cumparatorului.

Ei sustin ca cu produsul lor apa isi perde memoria , si capata un gust, miros consistenta de minerale mai buna pentru a reface aciditatea sau bazicitatea organismului.

8Emotile din apaDupa cum spuneam apa are memorie.Apa poate lua gustul, forma si mirosul altor substante aflate in jurul ei.De asemenea in momentul interactiunii apei cu unele vibratii, undele se propaga prin aceasta influentand forma.Potrivit cercetarilor din acest domeniu, apa nu este influentata doar de undele sonore in momentul rostirii unor cuvinte ci si de tensiunea si de sentimentele pe care o persoana le simte la un moment dat.

Se consuma o cantitate cunoscuta de apa deuterata, se lasa sa se echilibreze sistemul, dupa care se masoara reportul D:H un aerul respirat.9Emotile din apaDin anumite studii si din discutii filozofice reiese ca prin inghetarea moleculelor de apa , in prezenta unei personae care simte sentimente de bucurie, va rezulta o forma ordonata, simpla a cristalului format care poate si asemanata cu o forma frumoasa precum si sentimentul care influenta apa.Toate rezultatele pot fi discutate si interpretate in mai multe moduri .Potrivit cercetarilor ,moleculele de apa raspund la interactiunea cu alte molecule de apa ,iar acesta ar fi o alta explicatie a formelor ciudate. Apa din oraganismul nostrum ar interactiona cu cea din jurul nostru

10ConcluziiApa find in procent mare parte din noi ne influenteaza viata la fel cum si noi putem influenta proprietatiel apei.Pentru unele persoane este suficent sa se hidrateze pentru a recapata energie pentru o lunga durata de timp.Prin diferite metode de spectrometie putem sa observam si sa studiem comportamentul apei cat si cantitatea de apa din corpul uman sau din alte organisme.Folosindu-ne de memoria pe care apa o are putem afla informatii pretioase despre provenienta ei, substantele care sunt in anumite locuri fara a fi necesar sa folosim metode dificile de investigare.

11Bibliografie

Water Chemistry Vernon L.Snceyink, David JenkinsThe hiden Messages in Water- Masaru Emoto

http://en.wikipedia.org/wiki/Flowing-afterglow_mass_spectrometryhttp://revelationnow.net/2011/12/14/human-thoughts-change-water-molecules/http://en.wikipedia.org/wiki/Body_waterhttp://www.ecpiwater.com/ecpi-water-2/

ASA NU - http://www.apa-vie-sanatate.com/structura-apei-vii-gav-si-apa-de-robinet.htmlSpin Nature of Water Memory- http://www.sjpub.org/sjp/abstract/sjp-206.htmlhttps://www.youtube.com/watch?v=SPMxFdBoxc0https://www.youtube.com/watch?v=4yFS3W2UFhg