FOREVER Februarie 2014

22
Februarie 2014 | 178 România & Republica Moldova

description

revista forever living products romania

Transcript of FOREVER Februarie 2014

Page 1: FOREVER Februarie 2014

Februarie 2014 | 178

România & Republica Moldova

Page 2: FOREVER Februarie 2014

FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

Familia noastră Forever esterăspândită în întreaga lume.Întotdeauna când vizitez o anumităţară mă simt binecuvântat că măpot bucura de fiecare moment alcălătoriei şi pot trăi din plinexperienţa. Aşa cum distribuitoriinoştri îşi maximizează timpul printr-o planificare eficientă şidezvoltarea calităţilor deleadership, şi eu mă simt inspiratsă transform fiecare minut alcălătoriilor mele într-unul care sămerite toate eforturile. Am observato atitudine pe care o au distribui-torii noştri de top - ei nu considerăniciodată că timpul li se cuvine.Trăiesc viaţa cu pasiune, laintensitate maximă şi apreciazătimpul drept cea mai preţioasăresursă de care dispun. Am simţit

energia şi entuziasmul familieinoastre Forever la fiecare evenimentşi de fiecare dată m-am simţitinspirat.

Valorificarea la maximum atimpului de care dispui reprezintăcheia spre atingerea obiectivelor,indiferent că vrei să explorezilumea sau să câştigi noi colaboratori.Îţi valorifici timpul aşa cum artrebui? Chiar şi câteva minute înplus pot conta dacă le foloseşticorespunzător. Gândeşte-te cum săfoloseşti în avantajul tău acest timpîn plus şi respectă planul pe care ţil-ai făcut! Câteva minute s-ar puteasă ţi se pară nesemnificative, dardacă eşti pregătit să le foloseştipentru a da un telefon sau a teîntâlni cu un partener din echipă,aceste minute sunt importante şiduc la noi succese.

Folosind fiecare minut al zileipentru a ne atinge ţelurile şi a ne

bucura de viaţă arătăm, de fapt,că suntem recunoscători pentrutoate oportunităţile care ni se oferă.Emily Dickenson ne aminteşte că„eternitatea este compusă dinfiecare moment prezent.” Este unadevăr valabil şi în viaţa noastră,şi în afacerea noastră Forever.Unele dintre cele mai buneexperienţe de care am avut partes-au întâmplat pe drumul spreaeroport, care putea la fel de binesă fie un timp irosit. Momenteleunice pot apărea oriunde, oricând.Succesul le iese în cale celor careprofită de oportunităţi. Fiecare zine oferă şansa de a fi extraordinari,aşa că nu uitaţi să ZÂMBIŢI şi săpreţuiţi fiecare minut!

Mereu al vostru,

Rex Maughan

CUM NE PUTEŢI CONTACTA?Pentru informaţii referitoare la:n companie şi site - la adresa de [email protected] produselor - la numărul de fax 021 22289 24 sau la adresa de e-mail [email protected], cumenţiunea “În atenţia medicilor consultanţi aicompaniei”. Răspunsurile vor fi trimise prin e-mail saufax (în funcţie de modul în care aţi făcut solicitarea). Acestserviciu este disponibil numai pentru distribuitorii

companiei, prin urmare, vă rugăm să menţionaţi număruldumneavoastră de identificare în cuprinsul solicitării.Informaţiile se dau exclusiv în scris. nprocesarea înscrierilor şi a comenzilor - laadresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400”.n înregistrarea fiscală, emiterea şi platafacturilor de bonus, fişele bancare - la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţiaDepartamentului de Contabilitate”.

Mesajul Fondatorului Companiei

CUM POT AFLA PUNCTELE CREDIT?1. Accesează foreverliving.com şi loghează-te cadistribuitor şi vei avea acces la situaţia punctelor tale.Dacă nu ai o parolă sau ai uitat-o, o poţi afla trimiţând une-mail la [email protected], cu menţiunea “Înatenţia Departamentului AS400” sau poţi contacta telefonicSediul Central din Bucureşti.2. Trimite un SMS cu user (toate cele 12 cifre ale ID-uluiFLP) şi parola (parola iniţială este formată din ultimele 6cifre ale ID-ului FLP), la numărul 0745.072.689. User-ul şiparola trebuie despărţite printr-un singur caracter spaţiu.

2

FIECARE SECUNDĂCONTEAZĂ

Page 3: FOREVER Februarie 2014

foreverliving.ro

Mesajul Directorilor Generali

3

CU

PRIN

S Mesajul Fondatorului Companiei &Mesajul Directorilor Generali

2-3

Combinaţia care îţi creşte performanţele sportive4-5

Anticipează ceea ce planifici6-7

10 sfaturi pentru a învinge teama8-9

Hrănire şi revitalizare de iarnă

10

Când timpul pare că nu-ţi ajunge11

Întotdeauna mai bine12

Noi vrem clienţi Forever forever13

Momentul perfect pentru Clean 914-15

Învaţă să fii din nou copil16

INFO FOREVER17

Calificările lunii ianuarie18 -19

Unul dintre lucrurile extraordinare pecare ni le dăruieşte Forever este ocaziade a avea impact asupra foarte multoroameni. Şi nu este vorba doar de ceidin apropierea noastră, ci de milioanede persoane din toată lumea.

Forever România există de 15 ani. Întimp ce unii se îndoiau că produselenaturale pot să-şi facă loc pe piaţă şi înexistenţa de zi cu zi, noi am reinventatpur şi simplu conceptul „stil de viaţăsănătos”. În timp ce alţii se întrebaudacă o companie ca a noastră poatedura, Forever a schimbat pentru totdea-una ideea de multilevel marketing înţara noastră. Şi a oferit tuturor partene-rilor săi sursa pentru o prosperitate fărăegal.

Cum a fost posibil? Pentru că ne-amdorit cu adevărat să aducem oamenilordin ţara noastră mesajul companiei şiprodusele ei de cea mai înaltă calitate.Şi ne dorim în continuare. De aceeasuntem chiar mai emoţionaţi gândindu-nela următorii 15 ani. Acum există oechipă puternică, există experienţă,există toate mijloacele, resursele şisuccesele care ne permit să ajutăm şi

mai mulţi oameni şi să leoferim soluţii şi maieficiente.

În 2014 avem aşadarplanuri mari. Aţi auzit deprincipiul lui Pareto? E simplu – 80%dintre efecte sunt produse de 20% dintrecauze. De exemplu, 80% dintre veniturisunt generate de 20% dintre clienţi, 80%dintre lucrurile cu adevărat importantepe care le aveţi de făcut le rezolvaţi în20% din timp, 20% din oamenii dintr-oechipă fac 80% din treburi.

Dacă învăţăm să-l folosim în muncanoastră, dacă ni-l luăm ca aliat încarieră, principiul Pareto ne ajută sădescoperim care sunt cele maiimportante lucruri, ne învaţă să nestabilim corect priorităţile, sarcinile pecare ni le propunem ca obiective. Apoihotărâm cum realizăm fiecare dintreaceste ţeluri.

Aceasta este esenţa principiului Pareto:trebuie să identificăm şi să ne concen-trăm pe cei 20% care contează. Vreţi săaveţi în 2014 cel mai prosper, cel maibun an dintre toţi de până acum?

Uitaţi-vă pe agenda lui 2013 şi vedeţicare au fost cele mai importantechestiuni pe care le-aţi făcut. Cât timp v-au luat? Dacă le-aţi fi făcut doar peacelea şi aţi fi ignorat restul de 80%...aţi fi pierdut mult? Dar dacă în 100%din timp aţi fi făcut doar lucrurile celemai importante?

Răspundeţi-vă la aceste întrebări şipentru zilele care au trecut de laînceputul acestui an. Şi hotărâţi-vă săluaţi ca aliat principiul Pareto.

Veţi avea sută la sută eficienţă, sută lasută succes. Fiecare dintre voi şi cu toţiiîmpreună, în familia Forever România.

Cu încredere şi prietenie,

Dr. Szőcs Gábor & Dr. farm. Szőcs Dóra

SUTĂ LA SUTĂEFICIENŢĂ, SUTĂ LASUTĂ SUCCES

Page 4: FOREVER Februarie 2014

Pentru cei care practică un sport, indiferentcă vorbim de nivelul de amator, dar mai alesîn cazul celor care fac performanţă,progresul este elementul cheie, fără de caremotivaţia poate să dispară extrem de rapid.Nu în puţine cazuri se întâmplă ca la unmoment dat să intervină perioade lungi destagnare, în care nimic nu pare să maifuncţioneze, sau mai rău, perioade de declin,în care performanţele fizice scad, în ciudaeforturilor depuse. Lipsa de energie,îmbolnăvirile tot mai frecvente şi cu duratămai lungă, accidentările, durerile musculareşi articulare ce persistă mult timp după unantrenament sau o competiţie, vitalitatearedusă, ei bine, toate acestea pot fi prevenitedacă la programul de antrenament şialimentaţia corectă se asociază un programeficient de suplimente nutritive. Vă sugerămo combinaţie care s-a dovedit a avea efectesurprinzătoare.

Gelul de Aloe vera şi-a căpătat reputaţiade a avea efecte antiinflamatorii. Studiile

ştiinţifice au confirmat observaţiile şi audescoperit mecanismele de acţiune. Astfel,administrarea de gel de Aloe vera dupăeforturi de intensitate crescută şi duratămedie sau mare, aşa cum sunt antrena-mentele cu greutăţi sau competiţiile deanduranţă, are capacitatea de a reduceedemul ce apare la nivelul musculaturiiutilizate şi limitează în acelaşi timp procesulinflamator, care apare în mod natural prinsolicitarea structurilor corpului. S-a observat,de asemenea, o creştere a ratei de vindecarea accidentărilor, cu limitarea durerii, ceea cedă posibilitatea sportivilor să se refacă mairapid şi să reia programul de antrenament.

Forever Aloe Vera Gel stimuleazăsistemul imun, ceea ce înseamnă o mai bunăprotecţie împotriva infecţiilor virale,bacteriene sau micotice. Se ştie faptul că,după perioade de efort intens, capacitateade apărare a organismului se reduce şi deobicei apar infecţii ale căilor respiratorii

superioare. Acestea ar putea fi preveniteprintr-o administrare de gel, începând cucâteva luni înainte de un concurs important.Este de amintit şi efectul de limitare adegradării ţesuturilor conjunctive, procescare se produce în timp, prin solicitarearepetitivă a acestora. Toate aceste efecteextraordinare se datorează faptului că gelulde Aloe vera este un cocteil bogat învitamine (A, B1, B2, B3, B6, B9, B12, C, E),minerale (calciu, magneziu, sodiu, potasiu,mangan, crom, cupru, fier), precum şi 19aminoacizi, dintre care 8 esenţiali (aceştia nupot fi produşi de corpul uman).

Acizii graşi Omega-3 s-au bucurat demultă atenţie în ultimii ani, datorită efectelorbenefice. Cel mai important rol este acela deprotecţie cardiovasculară, dar şi asuprafuncţiilor cognitive şi a sănătăţii oculare. Însport, s-a dovedit că aceste substanţeîntârzie oboseala musculară şi contribuie larefacerea după efort. Mai nou s-a descoperit

Nutriţie avansată în paşi simpli. Sub acest slogan extrem desugestiv a fost lansat cel mai nou produs Forever Living –Vital5. Aşa cum îi arată şi numele, pachetul reuneşte cele cinciproduse esenţiale care nu trebuie să lipsească din rutina zilnică atuturor celor preocupaţi de sănătatea lor, a familiei şi a celor dragi.Aflăm de ce sunt vitale aceste produse, în această asociere, de la Dr.Şerban Damian, specialist în medicină de familie şi acupunctură şinutriţionist sportiv certificat ca urmare a unui program internaţionalorganizat de Comitetul Internaţional Olimpic, dedicat medicilor şicondus de către specialişti în nutriţie din cele mai mari universităţi alelumii. Dr. Şerban Damian este primul medic din România care a urmatacest program. Din 2007 este medic-consultant al Forever LivingProducts România. A publicat mai multe volume de specialitate -Stretching, secretul flexibilităţii, Superfit; Esenţialul în fitness şi culturism. De-a lungul anilor a asigurat consultanţă de specialitate pentru sportivi de performanţă, vedete, oameni de afaceri. Este alergător demaraton şi participă frecvent la competiţii importante din ţară şi străinătate. În 2008 a pus bazele Ro Club Maraton, primul club dealergare din România. Dr. Damian asigură consultaţii la Centrul de nutriţie Superfit (www.superfit.ro).

FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

NOU

4

Combinaţia care îţi creşte

PERFORMANŢELESPORTIVE

Page 5: FOREVER Februarie 2014

că administrarea de acizi graşi Omega-3favorizează recuperarea după accidentărilela nivel craniocerebral, asta datorită faptuluică 97% din creier este format din acizi graşi.Ne putem asigura necesarul de acizi graşiOmega-3 din două surse: alimente şisuplimente nutritive. Aceşti acizi graşi suntconsideraţi esenţiali, pentru că organismulnostru nu este capabil să-i producă, decitrebuie să-i aducem din surse externe.Principalele surse sunt alimentele – plante şianimale care au capacitatea de a sintetizaaceşti acizi graşi. Peştele este considerat ceamai bună sursă – somonul, heringul şisardinele conţin cantităţi mari de acizi graşiOmega-3. Dieta omului modern estecomplet dezechilibrată – raportul dintreacizii graşi Omega-6 (cu acţiuneproinflamatorie) şi acizii graşi Omega-3 (cuacţiune antiiflamatorie) este de 20:1. În modnormal, raportul considerat sănătos ar trebuisă fie de 1:7. Putem schimba acest lucruintroducând în alimentaţie peştele de 3-4 ori

pe săptămână sau recurgând la Arctic-Sea.

Forever Active Probiotic conţinemicroorganisme vii care, administrate îndoze adecvate, oferă beneficii pentrusănătate şi buna funcţionare a sistemuluidigestiv, modulând funcţia imună. Înpopulaţia generală, studiile au arătat căaportul de probiotice poate ameliorarecuperarea după boli diareice, creşterezistenţa la infecţii digestive şi respiratorii şiaduce îmbunătăţiri ale stării pacienţilor cuafecţiuni respiratorii sau alergii. Însăadministrarea de probiotice poate fi utilă nu

doar în anumite afecţiuni medicale, ci şipentru sportivi, în mod particular cei deperformanţă, dar putem include aici şisportivii amatori care se antrenează intens,aducând beneficii în ceea ce priveştesusţinerea şi stimularea funcţiei imunitare.Aşa cum aminteam anterior, efortul intens,de lungă durată, indiferent dacă e vorba deantrenamente sau competiţii, poate produceo deprimare tranzitorie a funcţiei imune.

Mineralele şi vitaminele joacă roluriextrem de diverse în organismul nostru. Spreexemplu, vitaminele din clasa B participă lanivel celular în procesul de producere aenergiei din macronutrienţi, precum şi înprocesele de dezvoltare şi multiplicarecelulară. Cercetătorii au descoperit căsportivii care nu dispun de un aport optimde vitamine au o capacitate mai redusă deperformanţă atunci când sunt supuşi la efortde mare intensitate şi sunt mai puţin capabilide a se recupera după efort – ne referim aicila posibilitatea de refacere a structurilormusculare afectate de efort şi, în plus,capacitatea de a dezvolta masa musculară.Capacitatea de performanţă şi de recuperarese poate reduce chiar şi în cazul unui micdeficit de vitamine din clasa B. Necesităţileindividuale de vitamine şi minerale variazăde la o persoană la alta şi pot să depindă detipul şi intensitatea efortului, cantitatea desubstanţe nutritive pierdute prin transpiraţieşi urină, precum şi diferenţele individuale aledietei. Cei mai expuşi riscului pentrudeficienţe de vitamine şi minerale suntsportivii care îşi limitează aportul caloric sauadoptă diete restrictive, atât cantitativ, cât şicalitativ. Acestora, dar nu numai lor, li se

recomandă un aport suplimentar, care poateproveni dintr-un complex de minerale şivitamine. Forever Daily este alegereaperfectă în acest caz.

Arginina este un aminoacid condiţionatesenţial, ceea ce înseamnă că organismulnostru este capabil să-l sintetizeze, însă înanumite condiţii (boli, traumatisme, stresextrem) nu se poate produce o cantitatesuficientă şi este nevoie să fie adus din sursealimentare. Arginina joacă multe roluri înorganism. Ea poate fi metabolizată până laglucoză şi apoi utilizată pentru producereade energie în timpul efortului fizic. Deasemenea, este importantă pentruproducerea de oxid nitric şi creatină. Se ştieşi faptul că arginina stimulează secreţia dehormon de creştere, un puternic hormon

anabolizant. Datorită acestor efecte, Argi+este considerat un supliment nutritiv beneficşi sportivilor. Hormonul de creştere inducesinteza proteică, esenţială pentru refacereamusculară şi dezvoltarea de noi structuri; deasemenea, are efect lipolitic, reducândstratul adipos. Oxidul nitric are proprietăţivasodilatatoare, ceea ce înseamnă căadministrarea de arginină creşte fluxul desânge către muşchi, favorizând astfeltransportul de oxigen şi substanţe nutritive.Toate acestea conduc către o creştere aperformanţelor fizice, atât în ceea ce priveşteforţa, cât şi capacitatea de anduranţă.

foreverliving.ro 5

Acest articol are rol exclusiv informativ şi nu poate fi folosit camaterial publicitar.

Produsele din această categorie nu au fost evaluate deFDA, deoarece nu au fost concepute pentru a fiutilizate în scop diagnostic, terapeutic, simptomaticsau preventiv al unor afecţiuni sau grupe de afecţiuni.În cazul în care vă confruntaţi cu o problemă medicalătrebuie să consultaţi medicul de familie.

ÎN

CURÂND

ŞI ÎN

ROMÂNIA

Page 6: FOREVER Februarie 2014

Forever Living Products România vine înîntâmpinarea procesului tău de planificare şipropune, la acest început de an dedicatfidelizării, o serie de programe, pachete şistimulente noi: programele speciale defidelizare în funcţie de nivelul la care te afli,pachetele Touch of Forever sau mini Touchof Forever, Întâlnirea Anuală a Managerilorsau seminarul de instruire Start spre nivelulde Manager. Analizându-le, vei constata căele se regăsesc printre factorii care stauparţial sau în întregime sub iniţiativa şicontrolul tău.

În ecuaţia planului pentru dezvoltareaafacerii tale Forever în 2014 este de preferatsă introduci cât mai puţini factori din primagrupă, cei care nu depind de tine. Bazându-tepe ceea ce poţi controla, şansele de reuşităsunt mai mari. Controlul presupune, însă,timp, efort, stimularea intelectului şi aimaginaţiei, muncă mai multă, adaptare,organizare. Este varianta pe care merg acelecompanii care, în timpul recesiunii economice,s-au străduit mai mult şi au găsit soluţii(bazate în majoritate pe inteligenţă şi trudă)

pentru a se menţine la acelaşi nivel şi chiar acreşte.

Şansele de reuşită cresc exponenţial atuncicând planificarea este bine realizată. Pentruaceasta, cel mai simplu este să faci o paralelăcu deplasarea dintr-un punct de plecare într-unul de destinaţie. Astfel, elaborareaunui plan trece, în general, prin următoareleetape:

STABILIREA OBIECTIVELOR.

Care este destinaţia aleasă? Ce ţi-ai propus înacest an să faci în afacerea ta Forever? Alegeobiective SMART: Specifice, Măsurabile,Accesibile, Relevante şi încadrabile în Timp.

PROIECTAREA CURSULUI ACŢIUNII.

Ce rute poţi alege? Evaluează şi analizeazăfiecare alternativă, alege variantele potrivite,asamblează lista acţiunilor pe care le veiîntreprinde, stabileşte o ordine a priorităţilorîn funcţie de urgenţa şi importanţa lor.

Obiectivele mari şiimportante pot fiîmpărţite în etapemai mici,intermediare.

ALOCAREA DE RESURSE.

Cu ce te deplasezi până la destinaţie? Decideresursele financiare, de timp şi energie pecare eşti dispus (şi capabil) să le aloci. Aici ebine să fii realist: nu vei ajunge la destinaţiedacă ţi se termină benzina pe drum, dar,dacă o foloseşti inteligent, poţi parcurge cu20% mai mult decât distanţa anticipatăiniţial.

STABILIREA TERMENILOR FINALI.

Când vrei să ajungi la destinaţie? O partedintre aceşti termeni sunt deja cunoscuţi (ex.perioada de desfăşurare a programelorspeciale de fidelizare), iar planul tău trebuieadaptat în consecinţă. Alţi termeni sunt lalatitudinea ta (ex. trecerea la următorul nivelîn Planul de Marketing). Poţi stabili şi puncte

ANTICIPEAză CEEA CE

FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 1786

DEZVOLTĂ-ŢI AFACEREA

Procesul de planificare a afacerii Forever şi activităţilece derivă din el depind de mai mulţi factori. O partedintre ei nu sunt sub controlul tău, de exemplu evoluţiaeconomiei naţionale, vremea sau funcţionareacorespunzătoare a conexiunii la internet. Alţii suntparţial controlabili, prin efort personal: sănătatea şienergia ta, relaţia cu membrii echipei sau procentulde înscrişi în afacere în urma unei prezentări deoportunitate. A treia grupă de factori sunt cei carestau în totalitate sub controlul tău: câte telefoane dai într-ozi, la câte întâlniri de instruire participi, cât de bine cunoşti produsele Forever şi detaliilePlanului de Marketing sau la care dintre stimulentele propuse de companie te înscrii.

PLANIFICI

Page 7: FOREVER Februarie 2014

intermediare, pentru a verificaşi confirma, pe parcurs, faptulcă te afli pe drumul cel bun.

TRECEREA LA FAPTE.

Startul. Este partea cea maigrea, dar şi cea mai importantăa planificării. Şi este acel „ceva”care face diferenţa între eşecşi reuşită. Se spune că, dacăvrei să câştigi la Loto, trebuieîn primul rând să-ţi cumperiun bilet. Planul este important,dar nu suficient. Acţiunea estecea care transformă în realita-te gândul care a generat-o.

Abilitatea de a anticipa şi, înconsecinţă, de a-ţi planificaactivitatea nu se bazează pepreziceri sau miracole. Existătehnici şi metode cu ajutorulcărora vei avea cele mai buneperspective asupra posibilelorevoluţii ale cursului acţiunii.Una dintre ele foloseşteextrapolarea tendinţeloractuale, plecând de la ipotezacă ceea ce s-a întâmplat întrecut va continua şi în viitor.Ştii astfel, spre exemplu, căoamenii vor ieşi din iarnă, cade fiecare dată, cu imunitatea

mai scăzută. În consecinţă, vorfi mai dispuşi să consumeproduse care îi ajută în acestsens. O altă metodă pe care opoţi practica împreună cuechipa este cea a consensului.Aceasta depăşeşte limitărileindividuale prin implicareaunui grup de persoane înprocesul de anticipare,eventual prin brainstorming.Ei vor ajunge la o părerecomună, bazată pe mai multeinformaţii şi experienţă, multmai apropiată de adevăr decâtun punct de vedereindividual.

Anticiparea este procesulmental prin care stabileşticum crezi că va arăta viitorul.Cu alte cuvinte, este o părere,o opinie a ta cu privire la ceeace urmează să se întâmple.Planificarea, pe de altă parte,este procesul prin carestabileşti cum ai dori să arateviitorul. Atunci când cele douăimagini coincid, înseamnă căai încredere în planul pe carel-ai făcut şi ai cele mai marişanse de reuşită să-ţi atingiobiectivele.

foreverliving.ro 7

De la an la an, planul tău trebuie îmbunătăţit. O metodăbună de a face acest lucru este să înveţi din greşelilefăcute şi să munceşti tot mai inteligent. Eşecurile suntbune doar atunci când aloci timp pentru a le analizacauzele şi a stabili ce ai de făcut ca să le eviţi în viitor.

n Scrie o listă cu cele mai grave greşeli pe care le-aifăcut până acum în afacerea Forever. Fii onest: cu câtte doare mai tare gândul la ele, cu atât mai bine.

n Analizează fiecare dintre aceste greşeli. Ce ai facediferit acum, în circumstanţele date atunci?

n Greşelile din trecut îţi influenţează deciziile pe carele iei în afacere acum?

n Cum ai putea transforma greşelile făcute anterior înacţiuni benefice, prin prisma experienţei câştigate?

Data viitoare când eşti confruntat cu o situaţie sau odecizie dificilă, gândeşte-te la experienţe asemănă-toare şi foloseşte-ţi erorile din trecut pentru a-ţiîmbunătăţi viitorul.

Alexandru IsrailSpecialist marketing

E X E R C I Ţ I U

Page 8: FOREVER Februarie 2014

PRIMII PAŞI

FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 1788

Ai semnat Formularul de Înscriere şi eşti acum distribuitor Forever Living Products.Prin urmare, ai făcut deja primul pas spre noua ta carieră în Multi-Level-Marketing.Cu siguranţă unul dintre primele lucruri pe care ţi le-a spus sponsorul este căreprezinţi o companie cu o istorie de peste 35 de ani în domeniu, care şi-amenţinut, încă de la înfiinţare, poziţia de lider mondial în producerea şidistribuirea produselor pe bază de Aloe vera. Este un atu care te va ajuta să-ţiconstruieşti o reţea puternică de consumatori şi, totodată, o echipă solidă şistabilă – cheia oricărei afaceri MLM de succes.

E firesc, la început de drum, săai anumite temeri, care ţin maidegrabă de frica de necunoscut.

Cel mai important este să leconştientizezi şi să înveţi cum să lecontracarezi. Venim în sprijinul tău cu zecesfaturi care te vor ajuta să vezi lucruriledintr-o altă perspectivă, să înlocuieştiteama cu entuziasm şi să vorbeşti cupasiune despre produsele şi afacereaForever.

1) Identifică sursa fricii.

Acest lucru ne reaminteşte că, înainte de orice,este necesar să aflăm de ce ne temem. De celemai multe ori, frica de a “vinde” îmbracă formevariate. Ne e teamă fie că oamenii nu ne voragrea, fie că ne vor percepe ca fiind preainsistenţi, ne îngrijorăm (în sinea noastră) căprodusele sau serviciile pe care le promovăm nusunt atât de performante precum spunem saune luptăm cu ideea de a nu fi respinşi. Esteesenţial să cunoşti sursa fricii (uneori poate fi ocombinaţie a celor de mai sus), pentru că doaraşa vei şti cum s-o combaţi.

2) Acţionează asupra sursei fricii.

Astfel, acţionezi implicit pentru a o învinge.Extra-sfat! Poţi face mult mai uşor faţă refuzurilordacă nu le iei „personal”. Foloseşte feed-back-urileprimite din partea clienţilor mulţumiţi caargumente pentru vânzările viitoare şi încearcăsă fii cât mai natural atunci când vorbeşti despreproduse şi oportunitate.

10 TEAMAsfaturi pentru a învinge

Page 9: FOREVER Februarie 2014

9foreverliving.ro

3) Indiferent ce vinzi, fă-o cuentuziasm.

Vorbeşte şi acţionează cu pasiune - este unadintre cele mai bune soluţii ca să-ţi învingiteama. Întocmeşte o listă cu toate beneficiileînregistrate de clienţii tăi şi pune-o într-un loccât mai vizibil. Îţi va consolida încredere întine.

4) Schimbă perspectiva.

Cum te-ai simţi dacă ai spune despre tine că„împărtăşeşti” informaţii despre ceea ce faci?Sau că „prezinţi beneficii” ori „împărtăşeştipasiunea”? Dacă nu te simţi confortabilgândindu-te că vinzi ceva anume, găseşte omodalitate de a schimba perspectiva maidegrabă decât să „convingi pe cineva săcumpere de la tine.”

5) Începe cu paşi mici.

De multe ori oamenii sunt tentaţi să-şiasume proiecte mai ample decât potgestiona. Atunci când vrei să-ţi învingiteama, începe cu paşi mici. Împărtăşeşteoportunitatea afacerii mai întâi cu câţivaprieteni apropiaţi şi de încredere, apoiextinde treptat cercul. Cei mai de succesoameni de afaceri sunt cei care

interacţionează cu ceilalţi în mod autentic şiplini de pasiune. Găseşte varianta care teface să te simţi cel mai în largul tău şifoloseşte-o.

6) Ţine evidenţa reuşitelor.

Păstrează la îndemână un jurnal în care să-ţinotezi realizările zilnice. Te va ajuta să fiimereu conştient de ceea ce ai făcut bine.Deseori ni se întâmplă să neglijăm acestaspect.

7) Fă totul cu plăcere.

În loc de abordarea „trebuie să…” sau „nu măsimt în largul meu să… ” încearcă să găseştio perspectivă distractivă de a-ţi împărtăşicunoştinţele şi pasiunea: organizeazăpetreceri pentru clienţii şi echipa ta, oferăproduse cadou la ocazii speciale, doneazăproduse în scopuri caritabile – toate acesteasunt modalităţi distractive de a genera venit.Gândeşte-te ce-ar fi distractiv pentru tine!

8) Concentrează-te asupra aceea ce vrei să obţii.

Cei mai mulţi oameni acţionează şi îşi atingscopurile pentru că se concentrează asupra

beneficiilor activităţii în care sunt implicaţi.Uneori, să-ţi reaminteşti ceea ce vrei să obţiişi de ce vrei să obţii acel lucru te poate ajutasă vezi mai clar ce paşi mai ai de făcut.

9) Nu te gândi mereu numai lafelul în care poţi finalizavânzarea.

De multe ori ne concentrăm prea multasupra vânzării în sine. În loc să te gândeşti„La această prezentare voi vinde „x” AloeVera Gel”, ce-ar fi să încerci varianta „Voisusţine o prezentare entuziastă şi plină depasiune”. Deseori, dacă te concentrezi asupraefortului de a face o treabă extraordinară veirealiza lucruri la care poate nici nu visezi.

10) Continuă să exersezi.

Ca orice altă abilitate de afaceri, actulvânzării devine mult mai uşor pe măsură ceexersezi. Aşadar, începe cu paşi mici şicontinuă să exersezi!

Îţi dorim mult succes în noua ta

carieră Forever!

Page 10: FOREVER Februarie 2014

Hrănire şi curăţare cu Sonya AloePurifying Cleanser, ce conţine Aloe veraşi extracte de fructe, pentru un ten catifelat,perfect curat.

Pielea noastră are nevoie deprotecţie UV 365 de zile din 365.

Aloe Sunscreen Spray (SPF30) protejează în mod eficientpielea de efectele nocive aleradiaţiilor solare, indiferent deanotimp.

Hidratare, hidratare, hidratare –

adaugă Sonya AloeNourishing Serum, SonyaAloe Balancing Cream şi /

sau Sonya Aloe DeepMoisturizing

Cream în rutina zilnică deîngrijire a tenului. Pur şisimplu te vei îndrăgosti deefectele benefice alegelului de aloe şiextractelor de ceai alb şifructe.

Răsfaţă-te cu ForeverAlpha-E Factor, cehidratează în profunzime, lăsându-ţi pieleaincredibil de catifelată.

Aloe vera, mierea şi extractul de castravete din

compoziţia Forever MarineMask curăţă tenul înprofunzime, redându-istrălucirea.

Nu uita să-ţi protejezi mâinile,atât de expuse temperaturilorscăzute. Hidratează-le de câte

ori simţi nevoia cu AloeMoisturizing Lotion. Păstrează produsulmereu la îndemână: pe birou, în geantă şiacasă.

Sonya Aloe Deep-Cleansing Exfoliatorte ajută să îndepărtezi în mod delicatcelulele moarte de la suprafaţa pielii,conferind tenului strălucire, prospeţime şihidratare.

Şi buzele aunevoie deîngrijire

specială. AloeLips este cel mai bun produs deacest gen de pe piaţă. Ai grijă sănu-ţi lipsească din buzunar şi dingeantă, indiferent că pleci pentruo jumătate de oră de-acasă saumergi în vacanţă.

Pentru o experienţă SPA completă înconfortul propriului cămin ai la îndemână

Aroma Spa Collection. Gelul de Aloevera, uleiurile esenţiale şi extractele de ceaialb şi fructe îţi vor asigura relaxareabinemeritată după o zi geroasă.

Câştigă bătălia împotriva iernii şi păstrează-ţimereu pielea catifelată, strălucitoare şiperfect hidratată!

10 FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

DE SEZON

Pielea noastră are nevoie de îngrijire specifică fiecărui sezon.Vremea se schimbă şi, în consecinţă, şi noi trebuie să ne schimbămrutina zilnică de îngrijire a pielii. Vântul rece, căldura uscată dininterior şi temperaturile extreme conduc la deshidratare. Pentru acombate eficient aceste probleme trebuie să-i dăm pielii ceea ce-ilipseşte. Revitalizează-ţi pielea cu produsele noastre bogate în Aloevera, care ajută la menţinerea hidratării optime şi îmbunătăţescabilitatea naturală a pielii de a fi mereu catifelată şi strălucitoare.

Hrănire şi revitalizare

de iarnă

Page 11: FOREVER Februarie 2014

11foreverliving.ro

STRATEGIE

Ai simţit vreodată că ai alergat toată ziua, dar n-ai reuşit să termini nimic din ceea ce ţi-ai planificat?Nu te îngrijora! Îţi oferim trei sfaturi care să te ajute pentru un management al timpului mult maieficient.

CÂND TIMPULPARE CĂNU-ŢI AJUNGE

Articol preluat şi tradus din revista Forever SUA.

Să faci mai multe lucruri

în acelaşi timp este un

mit.

Cercetările arată că foarte puţini dintre noisunt cu adevărat capabili să rezolve maimulte sarcini în acelaşi timp. David Strayer,cercetător la Universitatea din Utah,menţionează, într-un studiu recent, că numai2% dintre oameni au abilitatea de a îndeplinimai multe lucruri concomitent. PsihiatrulEdward M. Hallowell a mers chiar maideparte, descriind „multitasking-ul” drept oactivitate mitică. Creierul nu se poateconcentra la capacitate maximă atunci cândîncerci să rezolvi mai multe lucruri în acelaşitimp, durează mai mult să duci sarcinile laîndeplinire şi eşti mult mai predispus la erori.Aşadar, de ce să iroseşti timp preţios? Punepe hârtie tot ceea ce ai de realizat şi ocupă-tede fiecare lucru pe rând.

Prioritizează,

nu amâna.

În 1941, autorul şi consultantul înmanagement Dr. Joseph Juran a conceput olege a managementului timpului pe care aintitulat-o „puţine vitale, multe mărunte.”Această teorie sugerează că 20% dintresarcini necesită prioritizare, deoarece aunevoie de 80% din timp pentru a fi rezolvate,în timp ce restul de 80% dintre sarcini suntmai puţin importante şi necesită doar 20%din timp pentru soluţionare. Identificareaacestor sarcini vitale, mai ales atunci cândlucrezi full-time în Forever, este esenţialăpentru un control eficient al timpului. Acestlucru înseamnă să fii disciplinat şi săîndeplineşti în primul rând sarcinile urgente,chiar dacă nu ţi se par interesante. Cu altecuvinte, nu amâna finalizarea calificării la unnou nivel în Planul de Marketing sau la unanumit program stimulativ doar ca să alegiculoarea potrivită pentru nişte pliante pecare ai vrea să le faci.

Să iei o pauză nu

înseamnă să iroseşti timp.

Este imposibil să fii foarte productiv dacă eştisupraîncărcat şi obosit. Tony Schwartz, CEO şifondator al Energy Project, care ajută companiilesă-şi menţină şi chiar să-şi crească standardele deperformanţă, spune că, pentru a face o muncăde calitate, nu trebuie să ne solicităm creierulpentru reprize mai lungi de 90 – 120 de minute.În caz contrar, munca începe să se deterioreze. E nevoie, astfel, de o pauză de 20 de minutepentru a ne reface nivelul de energie şiconcentrare. „Importanţa luării acestei pauze ţinede fiziologia noastră”, scria Schwartz într-unarticol publicat recent în New York Times. „Fiinţaumană nu este construită să consume energie înmod continuu. Ni se potrivesc mai degrabăsprint-urile între un consum ridicat de energie şitimp pentru a ne reface nivelul energetic.” Poţifuncţiona la capacitate maximă doar dacă ţi-aiacordat timp să te odihneşti şi să-ţi reîncarcibateriile. Prin urmare, ai grijă să iei pauze laintervale regulate, pentru a-ţi menţine nivelulproductivităţii ridicat pe toată durata zilei.

Page 12: FOREVER Februarie 2014

12 FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 177

NOUTĂŢI

* Global Leadership Team este un grup alcătuit din distribuitorii de succes din întreaga lume care acumulează cel puţin 7.500Puncte Credit Totale anual.

Echipa de la Sediul Central din Scottsdale cautăconstant căi pentru a îmbunătăţi şi a perfecţionaPoliticile Companiei în favoarea dezvoltării afaceriifiecărui distribuitor. Şi cu siguranţă n-am putea faceacest lucru singuri. Aşa că lucrăm împreună cu un grupde top distribuitori din întreaga lume. Acest grup senumeşte Global Leadership Team (GLT)*.

În urmă cu ceva timp, GLT ne-a întrebat dacă este posibil săîmbunătăţim Politicile Companiei în ceea ce priveştePunctele Credit de la Noi Distribuitori şi suntem foarteîncântaţi să vă anunţăm că putem face acest lucru.

Aşadar, ce se schimbă?În acest moment, atunci când sponsorizezi un NouDistribuitor, Punctele sale Credit sunt considerate PuncteCredit Noi numai până la sfârşitul perioadei de calificare la

stimulentul în curs.

De exemplu, lucrezipentru a te califica laChairman’s Bonus şi/sauEagle Manager, îl întâlneştişi îl sponsorizezi pe Ion înoctombrie 2014. Iondevine un om de succes şiîncepe să-şi construiascăpropria afacere. În vecheaversiune a PoliticilorCompaniei, PuncteleCredit ale lui Ion ar ficontat drept Puncte CreditNoi pentru cele 3 lunirămase până la sfârşitul luidecembrie 2014 pentruChairman’s Bonus şipentru cele 7 luni rămasepână la sfârşitul lui aprilie2015 pentru stimulentulEagle Manager.

Conform noilor Politici aleCompaniei, Punctele

Credit Noi ale lui Ion vor fi luate în considerare până cândIon va fi în afacere pentru 12 luni sau până când atingenivelul de Manager, oricare dintre aceste două condiţii esteîndeplinită prima. Dacă Ion nu ajunge la nivelul deManager în primele 12 luni de când a devenit distribuitor,Punctele sale Credit vor conta ca Puncte Credit Noi pentru:

A. Chairman’s Bonus 2014: octombrie – decembrie2014 (3 luni) şi Chairman’s Bonus 2015: ianuarie –septembrie 2015 (9 luni)B.Calificarea la Eagle Manager 2015: octombrie2014 – aprilie 2015 (7 luni) şi calificarea la EagleManager 2016: mai – septembrie 2015 (5 luni)

De fapt, această nouă politică se asigură că vei primi timpde 12 luni Puncte Credit Noi pentru fiecare NouDistribuitor pe care îl sponsorizezi, indiferent de luna încare l-ai sponsorizat, sau până când acel distribuitor atingenivelul de Manager. Acum, nu mai ai niciun motiv să amânisponsorizarea următorului tău Superstar.

Suntem foarte entuziasmaţi de această nouă politică şi ne-am gândit că vă doriţi ca ea să se aplice CÂT MAICURÂND. Aşadar, am decis ca această schimbare să fievalabilă retroactiv, începând din 1 ianuarie 2014.

Pentru orice întrebări despre noua politică vă rugăm săcontactaţi Sediul Central din România.

Vă dorim mult succes!

ÎNTOTDEAUNA MAI BINE!

Page 13: FOREVER Februarie 2014

foreverliving.ro 13

Nu putem trece peste aspectul de autofidelizare fără să discutăm, chiar şi pe scurt,

despre cele cinci puncte amintite în ediţia din ianuarie a revistei, deoarece sunt

elemente esenţiale pentru clădirea unei afaceri Forever de succes.

FIDELIZARE

noi vrem clienţi Forever

1. Fidelitate faţă de compania Forever Living Products

Activăm în sistemul MLM încă din 1992, iar înafacerea Forever avem o experienţă de 16ani. În acest răstimp am cunoscut cazuri încare anumiţi distribuitori, chiar dacă aubeneficiat din plin de toate avantajele şisusţinerea oferită de companie şi liniilesponsoriale, au căzut pradă unor reclamepompoase făcute de alte companii MLM, pecare nu dorim să le comparăm cu ForeverLiving Products din niciun punct de vedere.De ce? Pentru că Forever oferă MAXIMUMdin tot ceea ce se poate obţine înactivitatea MLM. Şi, cu toate acestea, unii selasă conduşi de ideea că „iarba este maiverde în curtea vecinului”, din cauza uneislabe cunoaşteri a potenţialului afacerii FLPşi, totodată, din cauza unei totalenecunoaşteri a companiei în favoarea căreiarenunţă la Forever. Noi am învăţat dinproprie experienţă să căutăm răspunsul lacâteva întrebări înainte de a decide să nealăturăm unei companii MLM:

a) De cât timp există pe piaţă?Pentru a putea fi considerată stabilă, ocompanie trebuie să fie prezentă pe piaţă decel puţin 5 ani. În această perioadă îşidovedeşte viabilitatea: dacă este în stare săse dezvolte permanent ca gamă de produsesau servicii, deschidere de noi pieţe, platacâştigurilor cuvenite distribuitorilor. Şitrebuie să ne ferim de acele companii foartetinere care-şi racolează partenerii cuformula: „Tu eşti printre primii care încep şi toţiceilalţi o să se înregistreze sub tine”. Nu! Nu!Nu! Eu nu vreau să învăţ experimentând pepropria-mi piele, ci doresc să merg pe undrum cu direcţie clară: creştere permanentă,alături de un partener puternic, stabil, care adovedit timp de 36 de ani că este cel maibun pe segmentul de piaţă în care activează.

b) cine sunt conDucătoriicompaniei? sunt Disponibilipentru toţi Distribuitorii?Rex Maughan şi întreaga conducere Foreverrăspund: DA! Am fost şocaţi şi foarteimpresionaţi, la început de carieră în Forever,să vedem un multimiliardar american, înpersoana Fondatorului Forever LivingProducts, care se îngrijeşte personal ca toţicei prezenţi la marile evenimente Forever săse simtă foarte bine, să fie recunoscuţi,trataţi şi apreciaţi regeşte. Şi nu o dată a fostcel care a urcat ultimul în avionul sau

autocarul cu care călătoream, după ce seconvingea că totul este OK. Aceste lucrurisunt mai mult decât o simplă fidelizare.Reprezintă adevărata dragoste părinteascăfaţă de ai tăi.

c) pe ce piaţă lucrează?Nu îţi este indiferent dacă oferta afacerii taleeste pentru toată lumea, de la mic la mare,sau doar pentru un anumit segment alpopulaţiei. Forever ne pune la dispoziţie ogamă de produse necesare zilnic tuturoroamenilor de la 0 la 120 de ani, de o calitateexcepţională, cu garanţia satisfacţieiclientului, cu siguranţa că această piaţă, careînglobează băuturi pe bază de Aloe vera,suplimente alimentare, produse pentru

controlul greutăţii,întreţinerecorporală şi igienă, cosmetice, energizante,sport-fitness nu va fi suprasaturată niciodată,ci, dimpotrivă, înregistrează o creşterepermanentă.

d) Generozitatea planului DemarketinG, investiţie şiriscuri.Afacerea Forever este accesibilă tuturor celorcare doresc să-şi suplimenteze veniturile sausă-şi formeze o carieră, fără niciun fel deinvestiţii sau riscuri, deoarece nu ţi se cerbani la înregistrare. Şi dacă privim cu atenţieîn jurul nostru, ne dăm seama că fărăinvestiţie este foarte greu sau chiar imposibilsă ajungem la câştiguri de sute, mii sau zecide mii de euro în perioade scurte de timp.Dar în Forever mulţi distribuitori audemonstrat, chiar şi în România, că esteposibil să-ţi împlineşti cele mai îndrăzneţevisuri şi ţeluri. Pentru că Forever plăteştefoarte bine, iar unele dintre avantajelePlanului de Marketing sunt unice.

Aşadar, poţi să fii fidel, statornic, devotatunei companii doar atunci când cunoşti totuldespre partenerul tău de afacere şi eştiîncredinţat 100% că te afli în cel mai bun loc.Şi dacă mai ai semne de întrebare legate departeneriatul tău cu compania Forever LivingProducts, opreşte-te, informează-te şi rezolvătoate nelămuririle, pentru ca nimic să nu teîmpiedice să realizezi tot ceea ce-ţi propuipentru viitor.

-Va urma-

Marius BotişDiamant-Safir Manager,

membru Key Leaders’ Council

forever

Page 14: FOREVER Februarie 2014

MOMENTUL PERFECT PENTRU

14 FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

INTERVIU

Cum aţi luat decizia de a începeprogramul de slăbire şi, maiales, cum aţi găsit momentulpotrivit de a vă apuca detreabă?

Am luat hotărârea pentru că pusesem laloc multe kilograme, de la 120 la 154, în

mai puţin de un 1 an şiaveam nevoie de oschimbare serioasă şi rapidă.De aceea am ales Clean 9,îndrumat de Doru Dorobăţ.Momentul potrivit nu există.Aici şi acum reprezintămomentul potrivit, aşa cumam făcut şi eu. Totul dintr-odată. Dacă aştepţi, niciodată

nu va venimomentulpotrivit.

Careconsideraţică este ceamai potrivitămodalitate de aîncepe o dietă?

Cred ca ideal este să începicu o dietă de detoxifiere.În acest fel se elimină toatetoxinele acumulate, carene împiedică să avem unrandament bun la dieteleclasice. Iar Clean 9 este cel

mai bun program de detoxifierepentru a începe drumul spre succes înlupta cu kilogramele.

Majoritatea oamenilor nu intrăîn lupta cu kilogramele în plusdin cauza temerilor pe care leau cu privire la diete. Aţi avut şidumneavoastră astfel de temeri?

Clean 9De mâine, de luni, de săptămâna viitoare, după ce trecsărbătorile, după ce se termină şcoala... Vi se par cunoscuteaceste sintagme? Cu siguranţă oricine a încercat cel puţin odată să urmeze o dietă ştie despre ce vorbim. Ne bucurăm săvă împărtăşim, în rândurile de mai jos, succesul de care s-abucurat Victor Ştefan, Asistent Supervizor, în lupta cu kilogrameleîn plus. Aliaţi de bază: programul Clean 9, exerciţii fizice şimultă voinţă.

Page 15: FOREVER Februarie 2014

foreverliving.ro 15

Cum aţi reuşit să le depăşiţi?

Toţi oamenii au aceste temeri, pentru căgândesc prea mult şi fac prea puţin.Acţionează, vezi ce se întâmplă, vezicare sunt rezultatele, apoi ia o decizie.Dar până nu încerci nu ai de unde să ştiidacă ai să reuşeşti.

De obicei, la finalul unui drum,oricare ar fi el, ne dăm seamade greşelile făcute pe parcurs.Care credeţi că sunt cele maifrecvente greşeli pe care le faccei care doresc să slăbească?

Dacă ai un vis sau o dorinţă, spune-i cumvrei tu, trebuie să crezi orbeşte în ea. Înacest caz, părerea celor din jur contează

cel mai puţin, pentru că, dacă tu te simţibine, restul nu mai contează. Una dintregreşelile cele mai mari pe care le fac ceicare vor să slăbească este să ascultepărerile „experţilor” din jur şi atunci seabat de la drum şi se împotmolesc. Euspun un singur lucru: ai încredere în tineşi credinţa că vei reuşi!

Mulţi spun că, de fapt,adevărata provocare începeabia după ce kilogramele înexces au dispărut. Cum reuşiţi săvă menţineţi greutatea?

Atunci când kilogramele în exces audispărut nu mai vorbim despre dietă, cidespre un stil de viaţă. Şi trebuie să

continui ceea ce aiînceput dacă vrei sănu fi muncitdegeaba. Astfel,stilul tău de viaţă vafi unul sănătos, cu oalimentaţie maibună şi sport cât maides sau pur şi simplumişcare zilnică.Sigur, depinde şi de

timpul pe care îl are fiecare la dispoziţie.În ceea ce mă priveşte, chiar dacă uneoriîmi permit să mănânc mai mult decâttrebuie, am grijă să mă iert şi să repargreşelile prin antrenamente mai lungi şio alimentaţie mai corectă.

Ce sfaturi le puteţi da celor carese simt descurajaţi şi vor sărenunţe la programul de slăbirepe care l-au început? Ce lerecomandaţi să facă pentru a semenţine pe traiectoria stabilită?

Vreau să se mai gândească o dată lasacrifiiciile pe care le-au făcut până înmomentul de faţă, la timpul, energia,lacrimile, durerile şi banii investiţi,precum şi la faptul că tot ceea ce fac facpentru binele lor şi, dacă nu fac ei pentruei, atunci cine cred că va face? Şi dacă nufac acum, atunci când vor face? Fiecareluptă pentru el şi aş vrea să se gândeascăîn primul rând la sănătate, pentru că estecea mai importantă şi, la urma urmei,toate celelalte se pot dobândi pe parcurs.Dar dacă nu eşti sănătos cum poţi faceasta? Îi invit, deci, să se gândească de treiori dacă merită să se oprească şi să sedea bătuţi după ce au alergat toată cursade maraton şi mai au 100 de metri pânăla linia de sosire.

Consideraţi că se pot pierdekilograme numai pe baza uneidiete, fără exerciţii fizice? Carea fost programul de exerciţiifizice pe care l-aţi urmat dvs.?

Se poate slăbi şi doar prin alimentaţie,dar nu veţi avea niciodată rezultatele pe

care le veţi obţine cu un program cardiode exerciţii fizice plus alimentaţie. Maimult, antrenamentele sunt foarte benefice,te ajută să te descarci de stres, stimuleazăendorfinele care oferă acea stare de bine.Eu personal am urmat un program de fitnessfoarte bun, foarte intens, folosindu-mă doarde propria greutate şi am făcut mai puţineantrenamente cu greutăţi. Aceastăabordare a făcut ca rezultatele mele să fieexcelente.

Ce le recomandaţi celor care vorsă slăbească?

Recomand cu mare încredere Clean 9.Este un program excelent de detoxifiere,profesionist conceput, pe bază deingrediente naturale de cea mai înaltăcalitate, cu rezultate foarte bune. Eupersonal am slăbit în primele nouă zileaproximativ 9 kg, în cinci săptămânipeste 20 kg şi nu am luat nici măcar unkilogram înapoi după terminareaprogramului. Fotografiile vorbesc de lasine. Înainte să fac poza la cântar aveam154 kg. Cine doreşte mai multeinformaţii mă poate găsi pe facebook -Victor Stefan. Vă ajut cu cea mai mareplăcere!

Victor Ştefan este pentru noi toţiun exemplu că lupta cu

kilogramele în plus nu este omisiune imposibilă. Felicitări

pentru hotărâre şi perseverenţă şimult succes tuturor celor care îşi

propun să-l urmeze!

“Eu am slăbit aproximativ 9 kilograme în primele 9 zile,

în 5 săptămâni peste 20 kilograme şi nu am

luat nici măcar un kilogram înapoi.”

Page 16: FOREVER Februarie 2014

Tineri şi neînfricaţiAmintiţi-vă cum era atunci când eraţi copii. Simţeaţi că puteţi faceorice. Îi spuneaţi mamei: „Mă duc să fac cutare lucru.” Şi nu conta cespunea ea. Voi simţeaţi că puteţi face orice. Acesta este sentimentulde care avem nevoie ca distribuitori Forever. Trebuie să ne simţim dinnou tineri, plini de viaţă şi de energie şi trebuie să nu ne temem denimic.

CreativiDe multe ori ni se întâmplă să traversăm perioade de criză, momenteîn care ne împotmolim pe drum. Ne luăm după mulţime şi facemceea ce fac şi ceilalţi, iar asta ne aruncă în mediocritate. Din motivede neînţeles ne impunem singuri limite ascultându-i pe cei care nespun: „Nu poţi să faci asta. Chiar te ocupi cu asta? Vinzi Aloe vera? Nupoţi să faci bani din asta!”. Nu-i ascultaţi pe hoţii de visuri. Credeţi învoi înşivă. Fiţi din nou creativi! Pentru că doar aşa vă veţi regăsientuziasmul. Asta vă aduce viziune şi vă ajută să vă distraţi din nou.

ÎncrezătoriCopiii au încredere, nu-i aşa? Copiii se uită la părinţii lor şi cred tot cele spun ei. Trebuie să aveţi încredere. În linia sponsorială superioară.Şi trebuie să construiţi încredere în linia sponsorială inferioară.Încrederea este foarte importantă dacă vrei să construieşti o afacereForever solidă şi de succes. Copiii sunt şi iubitori, nu-i aşa? Iubescnecondiţionat. Cât de important este pentru noi, ca distribuitori, săiubim? Este esenţial să le arătăm colaboratorilor noştri, liniilorparalele şi tuturor oamenilor pe care-i întâlnim că-i iubim. Trebuie săle arătăm că ne pasă şi vrem să-i ajutăm. Astfel afacerea noastră va fiextraordinară.

NeîngrădiţiPentru copii nu există graniţe sau limite. Ei pot realiza tot ceea ce-şidoresc. Şi la fel puteţi şi voi pentru afacerea voastră Forever. Nu vălăsaţi îngrădiţi, dărâmaţi barierele! Începeţi să visaţi la nivel mare şi săvedeţi cu adevărat ce puteţi realiza cu această oportunitateincredibilă.

FericiţiCopiii sunt fericiţi, nu-i aşa? Sunt totdeauna fericiţi şi zâmbitori.Indiferent ce se întâmplă, ei găsesc partea bună în orice. Ca să fiţi ceimai buni în Forever, fiţi FERICIŢI! Urmaţi exemplul lui Rex şi distraţi-văîn timp ce munciţi. Veţi deveni ca un magnet, vă garantez. Oameniivor fi atraşi de energia voastră şi vor dori să înveţe de la voi. Arătaţi-leoamenilor că iubiţi ceea ce faceţi, că zâmbiţi din suflet şi vreţi să leîmpărtăşiţi şi altora această stare de spirit. Şi asta va contribui ladezvoltarea afacerii voastre.

Un nou an se aşterne în faţa noastră, aşa că vă provoc să fiţi din noucopii! Aveţi curajul să le vorbiţi oamenilor despre Forever. Fiţi curajoşişi împărtăşiţi-vă sentimentele! Fiţi cei mai buni distribuitori Forever,iar oportunităţile ce vi se deschid vor fi nelimitate! Să ne vedem cubine la Londra!

2014 – atât de multe oportunităţi

Sunt foarte mândru de copiii mei. De câte ori îi privesc mă gândesc latrăsăturile care-i caracterizează şi care ne-ar fi şi nouă de mare ajutor ca să fimcei mai buni în Forever şi să avem succes în afacere. Vă invit să vedemîmpreună ce calităţi ale unui copil ne pot ajuta să devenim distribuitori mai buni.

GÂNDURI LA ÎNCEPUT DE AN

Învaţă să fii din nou copil

Articol preluat şi tradus din revista Forever SUA.

16 FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

Gregg MaughanPreşedinte Forever Living Products International

Page 17: FOREVER Februarie 2014

Arad: n Str. Marcel Olinescu, Bl. 301, Sc. D, parter, Cod 310295. Tel: 0257 368 212; Fax: 0257 259 049; [email protected]

Braşov: n Str. Lungă 130, Cod 500059. Tel/Fax: 0268 473 233; [email protected]

Cluj: n Str. Dorobanţilor nr. 32 - 34, Cod 400117. Tel: 0264 418 765; Fax: 0264 418 762; [email protected]

Constanţa: n Bd. Alexandru Lăpuşneanu nr. 175A. Tel: 0241 520 242; Fax: 0241 520 243; [email protected]

Craiova: n Str. Maria Tănase 11. Tel: 0251 421 222; Tel/Fax: 0251 421 444; [email protected]

iaşi: n Stradela Silvestru 1, Cod 700012. Tel: 0232 219 920; Fax: 0232 276 591;[email protected]

PROGRAM: L: 12-20; M: 9-17; M: 9-19; J: 9-17; V: 9-17; S: 9-17

n Bd. Aviatorilor 3, Sector 1, Cod 011852. Tel: 021 222 89 23, 0723 603 556, 0744 674 289; Fax: 021 222 89 24

Pentru orice informaţii referitoare la comenzile de produse în centrul dedistribuţie din Bucureşti, Bd. Aviatorilor nr. 3, dupa orele 17:00 puteţisuna la numărul 0728 88 00 41.

PROGRAM: Depozit - Luni-Vineri: 8-20; Sâmbătă: 9-17Departamente - Luni - Vineri: 9-17

Sediu CentRAl (BuCuReŞti):

foreverliving.ro 17

Dacă ne vizitezi în centrele de distribuţie, poţi achita produsele prinintermediul cardului. Poţi alege să achiţi în orice sucursală CEC Bank în contul Forever LivingProducts, la BRD în contul RO74BRDE450SV01018054500 sau prinintermediul automatelor de plată ROMPAY.Dacă timpul nu îţi permite poţi alege una din cele 2 variante extrem desimple şi de comode.

1. comenziforever.ro – poţi plasa comenzi până cel târziu înpenultima zi lucrătoare a fiecărei luni. Pentru coletele livrate în Bucureşti şiIlfov taxa de livrare este de 10 lei, iar în următoarele localităţi din Ilfov seacceptă plata ramburs: Chiajna, Chitila, Otopeni, Voluntari, Căţelu,Popeşti-Leordeni, Jilava, Măgurele, Bragadiru. Totodată poţi face plata cucardul direct din faţa calculatorului. Dacă plasezi comanda până în ora13:00, livrarea se va face în cursul aceleiaşi zile. Simplu, eficient şi sigur.

2. Sună-ne la TelVerde 0800 802 563 sau 021.222.00.22de luni până vineri între orele 10:00 si 16:00 şi vom fi bucuroşi săîţi preluăm comenzile până cel târziu în data de 25 a fiecărei luni.Fie că alegi varianta TelVerde sau online poţi achita contravaloareaproduselor la orice sucursală BRD în contul:

RO24BRDE450SV09924624500

Te rugăm să verifici integritatea coletului în prezenţa curierului şi încazul în care produsele sunt deteriorate, întocmeşte împreună cu acestaun proces verbal, iar noi vom remedia problema în cel mai scurt timp.Nu uita că plata produselor se face în lei la cursul euro/leu comunicatde BNR (se iau în calcul doar primele două zecimale).

PLATA ŞI COMANDA PRODUSELOR

UNDE NE GĂSEŞTI?

nBonusul Recapitulativ al lunii precedente poate fi vizualizat pewww.foreverliving.com , în contul dvs. de distribuitor. Pentru detalii,adresaţi-vă Managerului dumneavoastră sau sediului central dinBucureşti, la adresa de e-mail [email protected], cu menţiunea “În atenţia Departamentului AS400“

CUM AFLI BONUSUL LUNAR

IMPORTANT

Republica Moldova:

Chişinău: n Str. Mihail Kogălniceanu nr. 58. Tel: 00373 22 92 81 82; Fax: 00373 22 00 96 08;[email protected]

PROGRAM: L - V: 9-18; Ultima sâmbătă a fiecărei luni, de la 10-13.

I N F O

nFormularele de Înscriere trebuie semnate personal. Nu se acceptă nici Formularele de Înscriere semnate de altcineva, nici celesemnate în baza unei împuterniciri în faţa notarului public.

n În termen de maxim 60 de zile de la depunerea fişei bancare pentruvirarea bonusului trebuie să vă deplasaţi la sucursala BRD indicată pe fişăpentru a intra în posesia cardului.

nPentru încasarea bonusurilor obţinute în urma activităţii desfăşurate înRepublica Moldova, distribuitorii sunt rugaţi să contacteze sediul dinChişinău (adresa şi numărul de telefon sunt disponibile în cadrul secţiunii„Programul şi adresele centrelor de distribuţie”).

nFacturile de bonus trebuie completate după cum urmează:La rubrica „Explicaţie” trebuie menţionat „Bonus / Comision, conformContractului MLM nr. …”. Rubrica „Cumpărător” trebuie completată astfel:

Cumpărător: Forever Living Products România SRLNr. Ord. Reg. Com.: J40/12036/1998(CUI) CIF: RO11258030Sediul: B-dul Aviatorilor Nr. 3, Sector 1Judeţul: BucureştiContul: RO16BRDE450SV01007574500Banca: BRD-SMC

Page 18: FOREVER Februarie 2014

Asistent ManageriNume Localitate SponsoriCamelia & Nicolae Căpuşan Cluj-Napoca Aurel & Veronica MeşterVlad Căpuşan Cluj-Napoca Camelia & Nicolae Căpuşan

Asistent ManageriDistribuitorii careau obţinut 75 dep.c. în 2 lunicalendaristiceconsecutive.

Calificările

lunii iAnuARiE

Manager 60Manager 60Managerii care și-au reconfirmatnivelul, acumu-lând 60 de p.c.personale și non-manageriale.

ManageriNume Localitate SponsoriDidina Ahalani Cuchiniş, BC Petru & Maria CostescuPetru & Maria Costescu Bacău Cătălina & Ovidiu PălăncianuLiliana Maria Mateiu Sf. Gheorghe Silvia Dragnea

ManageriDistribuitorii care auobţinut 120 de p.c.în 2 luni calenda-ristice consecutive.

SupervizoriSupervizoriDistribuitorii careau obţinut 25 dep.c. în 2 lunicalendaristiceconsecutive.

18 FOREVER | România & Republica Moldova | februarie 2014 | 178

Îi felicităm şi le dorim mult succes şi tuturor calificaţilor la nivelul de Asistent Supervizor în luna ianuarie! Lista completă a calificaţilor la acest nivel va fi disponibilă în varianta online a revistei.

Didina AhalaniMaria & Adrian Arghir Niculina & Viorel CiucheaPetru & Maria CostescuCarmen & Gabriel Larion

Aurel & Veronica MeşterDaniel & Maria Parascan Cătălina & Ovidiu PălăncianuConstantin & Tania Popa

Nume Localitate SponsoriAurica Andrieşanu Roman Cătălina & Ovidiu PălăncianuPetronela Andro Gherăeşti, NT Gabriela GherghelFlorenţa Cadaru Brusturoasa, BC Didina AhalaniEmilia Niculina & Vasile Camilar Scheia, SV Emanoil & Lăcrămioara CreţuOleg Cirmanu Braşov Adriana & Valentin NiţuCristiana & Daniel Coman Brăila Cornel & Angela VasileDan Călin Crisovan Deva Liviu & Luminiţa RednicDaniel & Alina Onute Braşov Bandi Attila & IzabelaElena Pierşinaru Târgu-Jiu Elvira RascolViorel & Rodica-Lucia Robu Vaslui Constantin & Tania PopaDaniel & Simona Tabita Sas Sileani, AR Szőcs Gábor & DóraCristina & Mircea Sima Lapugiu de Jos, HD Dan Călin CrisovanIonuţ Adrian & Loredana Timofte Iaşi Daniel & Maria ParascanLucian Vasile Valea Cluj-Napoca Vlad CăpuşanCornel & Angela Vasile Brăila Marian & Carla DicianuMarta Palii Chişinău, Rep. Moldova Vlad Căpuşan

SponsorulsăptămâniiDistribuitorii care auînscris cele mai multepersoane în decursde o săptămână.

Sponsorul săptămânii6 – 11 ianuarie – Florentina & Claudiu Damian, din Oneşti, Jud. Bacău13 – 18 ianuarie – Liliana & Marin Ilina, din Craiova20 – 25 ianuarie – Daniel & Maria Parascan, din Bacău27 ianuarie – 1 februarie – Daniel & Maria Parascan, din Bacău

Page 19: FOREVER Februarie 2014

Top 10 non-managerial1. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu 2. Daniel & Maria Parascan 3. Petru & Maria Costescu4. Didina Ahalani5. Constantin & Tania Popa

6. Carmen & Gabriel Larion7. Aurel & Veronica Meşter8. Niculina & Viorel Ciuchea9. Maria & Adrian Arghir10. Adriana & Valentin Niţu

Top 10 Noi Distribuitori1. Didina Ahalani 2. Florenţa Cadaru3. Niculina & Viorel Ciuchea 4. Elena Pierşinaru 5. Aurica Andrieşanu

6. Elena & Toader Dumitrache7. Doina Ligia & Neculai Iordache8. Doina Rupi9. Silvia & Alexandru Stan 10. Petru & Maria Costescu

Top 10 non-managerialPrimii 10 distribuitori care au acumulat celemai multe puncte non-manageriale.

Top 201. Aurel & Veronica Meşter (1)2. Camelia & Daniel Dincuţă (3)3. Maria Pop (nou)4. Carmen & Gabriel Larion (5) 5. Daniel & Maria Parascan (4)6. Cătălina & Ovidiu Pălăncianu (nou)7. Elisaveta & Alexandru Pocaznoi (nou)8. Vajda Katalin (7)9. Constantin & Tania Popa (18)10. Petru & Maria Costescu (nou)

11. Kele Mónika (16)12. Smaranda Sălcudean (13) 13. Didina Ahalani (nou)14. Cristiana & Eugen Dincuţă (14) 15. Niculina & Viorel Ciuchea (nou)16. Petru & Emilia Truşcă (nou)17. Derzsi Sámuel & Etelka (nou)18. Maria & Adrian Arghir (nou) 19. Adriana & Valentin Niţu (nou)20. Iuliana Mirela Popescu (nou)

Top 20Primii 20 de Distribuitori, în funcţie depunctele totale, care au realizat statutul deActiv (1pc în nume personal, cel puţin 3 pcde la Noi Distribuitori și cel puţin unAsistent Supervizor).

Programul de mașinăSTIMULENTUL I

Niculina & Viorel CiucheaCristiana & Eugen DincuţăAngela & Valentin GhergheCarina & Sebastian IacătăCarmen & Gabriel LarionConstanţa & Dănuţ Mei-RoşuDaniel & Maria ParascanCătălina & Ovidiu PălăncianuConstantin & Tania PopaLucica & Gheorghe TăbăcaruPetru & Emilia Truşcă

STIMULENTUL II

Elisaveta & Alexandru PocaznoiMaria PopVajda Katalin

STIMULENTUL III

Gizella & Marius BotişCamelia & Daniel Dincuţă Aurel & Veronica Meşter

Programul de mașinăManagerii Activi și Recunoscuţi care îndeplinescurmătoarele condiţii timp de trei luni consecutive:

Detalii în capitolul 10 din Politicile Companiei.

Puncte credit necesare Stimulent 1 Stimulent 2 Stimulent 3

Prima lună 50 75 100

A doua lună 100 150 200

A treia lună 150 225 300

foreverliving.ro 19

Top 10 Noi DistribuitoriPrimii 10 Distribuitori care au acumulat celemai multe puncte de la Noii Distribuitori.

Sponsorul lunii ianuarieDaniel & Maria Parascan, din Bacău

Sponsorul luniiDistribuitorul care în decursul lunii a adus înechipa sa cele mai multe persoane.

Page 20: FOREVER Februarie 2014

F O R E V E R | România & Republica Moldova | februarie 2013 | 17820

Calificările

lunii iAnuARiE

Asistent SupervizoriSiminel Liliana Rezina Moldova

Gorpiniuc Elena Mun Chisinau

Gutu Ira Or Balti, Moldova

Gorpiniuc Nina Or Tiraspol, Moldova

Gorodetchi Ion Chisinau, Moldova

Vaghin Iaroslav Straseni, Moldova

Morozan Elena & Antoci Anatolie Rnul Ialoveni, MD

Jalba Viorica Straseni, Moldova

Armasari Sergiu Chisinau, Moldova

Cremene Liviu & Angela Adriana Salonta, Bh

Buzan Maria Vasile Cluj Napoca, Cj

Janko Olga Sf.Gheorghe, Cv

Uncrut Monica Filofteia & Gabriel Emil Arad, Ar

Isaila Cristina Daniela Oradea, Bh

Cicaldau Valerica & Dumitru Constanta, Ct

Barazalia Sat Tomesti, Hr

Morarasu Filip & Maria Iasi, Is

Tanko Zsigmond & Klara Lunca De Sus, Hr

Iordache Ana Ploiesti, Ph

Voicu Angelica Claudia Braila, Br

Bodiu Hrisa Constanta, Ct

Cireseanu Cristina Constanta, Ct

Stama Sabina Livia Bucuresti

Ion Paula Bucuresti

Popescu Elis Bucuresti

Tocut Simona Claudia & Florin Razvan Oradea, Bh

Tordai Izabella Tunde & Istvan Oradea, Bh

Fieraru Adriana Satu Mare, Sm

Bagiu Mariana Septimia Ozun, Is

Harasztosi Julia Delia Cluj, Cj

Gyonos Izabela Maria Sf Gheorghe, Cv

Focsan Veronica Tirgu Jiu, Gj

Pauna Adina-Catalina Craiova, Dj

Ion Alina Elena & Doru Mihai Constanta, Ct

Neagu Mihaela Constanta, Ct

Noia Carmen Arad, Ar

Mocanu Viorica Com. Poiana

Sitescu Florentina Simona Targoviste, Db

Nagy Mircea Marius Paleu, Bh

Chiorean Valeria & Ioan Cluj, Cj

Tifrea Viorica Gabriela Arad, Ar

Almasan Ramona Elena Sibiu, Sb

Ene Liliana Beatrice Com Stalpeni, Ag

Radu Octavita Com Schela, Gl

Cazacu Camelia Horezu, Vl

Sumulea Ioan Com Ighiu, Ab

Nistor George Sibiu, Sb

Ilin Angelica Mariana Pitesti, Ag

Gaspar Ferencz Simonesti, Hr

Barbatel Gheorghe-Alin Ploiesti, Ph

Petre Loredana-Ioana Tirgusoru Vechi

Leuca Dumitru Paul Suceava

Chiorean Maria Lavinia & Sebastian Satu Mare, Sm

Risca Stefan & Geanina Ionela Suceava, Sv

Polosca Mihail-Stefan & Sajgo Eva Valu Lui Traian, Ct

Oprica Viorica-Mariana Constanta, Ct

Bivolaru Daniel Valentin Giurgiu, Gr

Covaci Ionut Darmanesti, Db

Cimpoiasu Roxana Galati, Gl

Rucarean Andrada Elena Cluj, Cj

Biris Remus Marius & Daniela Antonela Rapoltu Mare, Hd

Sabau Lucia Dorohoi, Bt

Kisgyorgy Eniko Sf.Gheorghe, Cv

Fostea Doina Veronica Botosani, Bt

Berce Gabriel Jimbolia, Tm

Muresan Raluca Adriana Timisoara, Tm

Zaharia Maria Magdalena Bacau, Bc

Cioplea Iuliana Bacau, Bc

Popescu Lenuta Rm Valcea, Vl

Cotos Vasile Cernavoda, Ct

David Cristian Bucuresti

Anastasiu Monica Buzau, Bz

Crismariu Florica Bucuresti

Rauta Paula Bughea De Jos

Zakar Melinda Singiorziu De Mures

Mihasca Ramona Baia Mare, Mm

Rogoz Mariana Birlad, Vs

Meghesan Teodora Felicia Cetea, Bh

Fekete Daniela Marta & Alexandru Alesd, Bh

Rus Laura Andreea Saratel, Bn

Farcas Alexandra-Mariana Constanta, Ct

Cadar Iosif-Eduard Bucuresti

Anghel Consuela Cosmina Valu Lui Traian, Ct

Balan Monica Georgeta Iasi, Is

Stoiculescu Ioana & Eugen Adrian Bucuresti

Harbu Patricia Georgiana Tg.Ocna, Bc

Bobarnac Gheorghe Brasov, Bv

Giunca Laura Elena Recea, Bv

Pakuci Reka Ozun, Cv

Fieraru Pavel & Marioara Brasov, Bv

Banica Marius Ion Bucuresti

Sive Sebastian & Nicoleta Claudia Bucuresti

Apostolescu Madalina Crenguta Bucuresti

Gava Anisoara Albestii De Muscel

Ivan Laura Magdalena Bucuresti

Dragomir Viorica Daniela Paltineni, Bz

Nimara Diana-Elena Tg-Jiu, Gj

Cotojman Cristina Mihaela Tirgu Jiu, Gj

Gaina Florina Luminita Giurgiu

Toma Ana Roxana Pitesti, Ag

Pulpa Cosmin Constanta, Ct

Constantin Camelia Simona & George Ovidiu, Ct

Zguma Sultana Constanta, Ct

Boldeanu Georgeta Constanta, Ct

Munteanu Cristiana Constanta, Ct

Asistent SupervizoriDistribuitorii care au obţinut 2 p.c. în 2luni calendaristice consecutive.

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Page 21: FOREVER Februarie 2014

foreverliving.ro 21

Mihaila Maria Onesti, Bc

Petcu Georgeta Iasi, Is

Georgescu Maria Luiza Ramnicu Sarat, Bz

Gogoana Cristina Mihaita Piatra Neamt, Nt

Parau Dorin & Gabriela Botosani, Bt

Bivolaru Raluca Roman, Nt

Popescu Liliana Slatina, Olt

Epure Danusia Niculina & Claudiu Florin Dragasani, Vl

Piluta Gabriela Tg-Jiu, Gj

Dina Elena Adina Craiova, Dj

Ologu Alexandra Ioana Craiova, Dj

Coman Mirela Bucuresti

Ionescu Ruxandra-Luiza Bucuresti

Mocanu Georgeta-Mariana Tulcea, Tl

Ariciu Corina Catalina & Adrian Constantin Tirgusoru Vechi

Covaci Georgeta Darmanesti, Db

Dancu Semida Irina & Ioan Paul Nasaud, Bn

Omota Maria Caransebes, Cs

Torok-Buzdug Viola Cluj, Cj

Moldovan Doris Gabriela Bistrita, Bn

Suteu Loredana Anca & Samuel Cluj, Cj

Carlan Lucretia & Mihail Satu Mare,Sm

Elena Elena Tg Jiu, Gj

Schiteanu Ancuta Pitesti, Ag

Stama Ion Rimnicu Vilcea, Vl

Nechifor Irina Roman, Nt

Laslo Floarea Ghimes Faget, Bc

Chiroiu-Boteanu Roxana Bucuresti

Oprea Lenuta & Mircea Com.Branistea, Db

Aldescu-Bedereag Raluca-Elena Com.Mogosoia, If

Avram Nicolae Ploiesti, Ph

Borza Eniko Cluj Napoca, Cj

Dicu Ioana Ramnicu Valcea, Vl

Kovacs Margit Livezeni, Ms

Ciobanu Maria & Ioan Busteni, Ph

Buca Nicolae Rimnicu Vilcea, Vl

Ahalani Maria Cuchiris, Bc

Rupi Doina Ghimes, Bc

Turcu Natalia & Nicolai Bacau, Bc

Voicu Daniela Domnesti, If

Pava Daniela Carmen Bucuresti

Cean Elena Tatiana Bucuresti

Pricop Gheorghe Dan Roman,Nt

Corduneanu Riana Roman,Nt

Andriesanu Anca Mihaela Roman,Nt

Pascu Liliana Brusturoasa, Bc

Mogirzan Marina Risca,Sv

Cozma Iuliana Larisa Tg.Neamt, Nt

Pavel Corina Falticeni, Sv

Andrian Brindusa Corni, Bt

Starpariu Andreea Mariana & Vasile Bacau, Bc

Taranu Maria Palanca, Bc

Mihai Florentina Raluca Dolhasca, Sv

Luca Mirela Sanda Roman, Nt

Antici Ramona Gheraesti, Nt

Salgau Oana Valentina Sf.Ilie, Sv

Coman Marioara Ivesti, Gl

Toderica Elena Dofteana, Bc

Costescu Constantin Adrian Bacau, Bc

Mantalea Mihaila Iasi, Is

Stoinescu Cristian Dorin Iasi, Is

Zafiu Magdalena Comanesti, Bc

Pinzariu Mihaela Botosani, Bt

Marin Maria Constanta, Ct

Secuianu Tudorita Tulcea, Tl

Omer Neslihan Medgidia, Ct

Nitulescu Ionela Valentina Bucuresti

Nicola Amalia Iulia Arad, Ar

Petrache Laurentiu Arad, Ar

Craciun Elena Timisoara, Tm

Torok Daniela Arad, Ar

Pascut Flavius Chisineu Cris, Ar

Balint Aurel Todor & Maria Lipova, Ar

Pancu Catalina Arad, Ar

Jauca Anuta Cosmina Rodna, Bn

Oprea Nicu Floresti, Cj

Mihoc Elena Sanda & Marius Florentin Astileu, Bh

Mitroi Luminita Alexandria, Tr

Ciochia Ghinea Ileana Mihaela Tirgu Jiu, Gj

Popescu Mariena Craiova, Dj

Zeres Ioan Mircea Sibiu, Sb

Dumitru Gheorghe Homorod, Bv

Mircse Istvan Od.Secuiesc, Hr

Schiopu Carmen & Sebastian Brasov, Bv

Covrig Dumitru Falticeni, Sv

Dan Elena Rozalia & Ovidiu Vasile Saliste, Sb

Radulescu Gabriela Petrila, Hd

Teodorescu Luciana Iasi, Is

Cristea Fraguta Panciu, Vn

Murgu Alexandra Stefana Iasi, Is

Tarhuna Mihaela Timisoara, Tm

Iacob Ion Daniel Rovinari, Gj

Vijiala Catrinel Tulcea, Tl

Ciocan Dumitru & Eugenia Com. Independenta

Istoc Lucica Onesti, Bc

Falcaru Mihaela Agas, Bc

Postovaru Mihai Onut Adjud, Vn

Pascu Dumitru Palanga, Bc

Cadaru Victor Brusturoasa, Bc

Oprea Ionela Brusturoasa, Bc

Ghiurcanas Maria Mihaela Darmanesti, Bc

Bodor Ionel Iulian Hinganesti, Bc

Acaroaie Ileana Hinganesti, Bc

Filip Ionut Ciughes, Bc

Dumitriu Angela Botosani, Bt

Nume Localitate Nume Localitate Nume Localitate

Asistent Supervizori

Calificările

lunii iAnuARiE

Page 22: FOREVER Februarie 2014

Forever LivingProducts România