Feng Shui - Sfaturi diverse

download Feng Shui - Sfaturi diverse

of 29

 • date post

  02-Jun-2018
 • Category

  Documents

 • view

  285
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Feng Shui - Sfaturi diverse

 • 8/10/2019 Feng Shui - Sfaturi diverse

  1/291

  Clopotei de vant feng shui

  http://www.cadouri-selecte.ro/Feng-Shui/Remedii-pentru-energizare-si-purificare/Clopotei-de-vant-feng-shui.html

  Clopoteii de vant sunt un instrument feng shui traditional utilizat pentru purificarea ,protectie si pentru a spori energia unei locuinte sau a unei camere.

  Clopoteii de vant pot fi folositi ca obiecte decorative, instrumente muzicale, si in Feng Shui -ca instrumente foarte puternice.

  Prin folosirea lor intr-un mod corespunzator se crede ca puteti atrage bani si prieteni si capromoveaza sanatatea si armonia in familia dumneavoastra.

  Conform principiilor Feng Shui , energia Chi este prezenta peste tot si in functie de fluxulacesteia, are un impact major in sanatatea , fericirea si norocul unei persoane. Princanalizarea energiei in anumite directii, se crede ca poate contacara influentele negative din viata dumneavoastra si va maximiza posibilitatile de noroc bun.

  Sunetul este unul din numeroasele remedii Feng Shui , iar clopoteii de vant emit un sunetplacut si pot fi folositi pentru a remedia anumite probleme.

  Clopoteii de vant sunt des utilizati in Feng Shui pentru a activa energia Chi si a eliminaorice blocaj ce ar putea probleme pentru locuitorii casei.

  Alegerea clopoteilor de vant potriviti:

  Pentru cel mai bun efect alegeti o dimensiune potrivita spatiului in care urmeaza sa fie aplasati.

  Clopoteii de dimensiuni prea mari ar putea fi coplesitori pentru spatiu, iar cei mai mici arputea sa nu faca fata unei camere mari sau pentru exterior.

  In ceea ce priveste sunetul emis de clopotei , cei potriviti sunt cei ce scot sunetele care va placcel mai mult. Totodata, sunetul este unul dintre cele mai eficiente cai de atac feng shui sisimfoniile minunate pe care acestia le produc au un impact foarte mare asupra miscariienergiilor Chi,

  De obicei, Clopoteii de vant din metal functioneaza cel mai bine deoarece sunetul lor estefoarte penetrant si astfel acestia sunt foarte eficienti in circulatia energiei Chi.

  Cu toate acestea, clopoteii de lemn si ceramica sunt folositi cu succes pentru a remediaanumite probleme. Cei de lemn sunt folositi mai mult de persoanele care nu doresc ca zgomotulsa fie prea strident. Clopoteii din ceramica sunt o modalitate buna de a calma din sud dca aceazona este prea activa. Un alt aspect important de tinut cont cand va alegeti clopoteii este zona incare acestia urmeaza sa fie amplasati. Fiecare element corespunde unei zone anume. Deexemplu, zonele de sud, est si sud-est sunt asociate cu copacul sau cu elementul lemn, si,folosind clopotei de vant din lemn se va activa energia Chi din aceasta zona.

  Cum se utilizeaza Clopoteii de Vand Feng Shui pentru o viata mai buna:

  Clopoteii pot fi folositi pentru protectia, purificarea sau pentru a spori energia chi dintr-oanumita zona. Amplasati in fata la intrare, ei creeaza un sistem de securitate prin alertareaocupantilor casei in cazul in care au intrusi.

  http://www.cadouri-selecte.ro/Feng-Shui/Remedii-pentru-energizare-si-purificare/Clopotei-de-vant-feng-shui.htmlhttp://www.cadouri-selecte.ro/Feng-Shui/Remedii-pentru-energizare-si-purificare/Clopotei-de-vant-feng-shui.htmlhttp://www.cadouri-selecte.ro/Feng-Shui/Remedii-pentru-energizare-si-purificare/Clopotei-de-vant-feng-shui.html
 • 8/10/2019 Feng Shui - Sfaturi diverse

  2/29

 • 8/10/2019 Feng Shui - Sfaturi diverse

  3/29

 • 8/10/2019 Feng Shui - Sfaturi diverse

  4/294

  2015 ANUL CAPEREI SAU OII IN FENG SHUI

  Anul 2015 in arta Feng Shui este recunoscut drept Anul Oii, iar diagrama acestuia pare a fi bineechilibrata, si nu la fel de tumultoasa ca cea din 2014. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal suntcalme din fire si au totodata posibilitatea de a-si pastra echilibrul enegetic, mai degraba decat sa fiecondusi de furie sau alte trairi negative. Odata cu inceputul Anului Nou, ar fi bine sa faci un pact cu tine

  pentru a fi mai bun si rabdator cu cei din jur.

  Toate cele cinci elemente lumesti - lemn, apa, pamant, foc i metal - apar in anul Oii foarte frumosechilibrate, existand un amestec sanatos de energii Yin si Yang, doi piloni importanti care adaugastabilitate energiei din lume.

  Relatiile personale ar trebui sa se imbunatateasca si chiar daca acest an care urmeaza nu va aduce numailucruri bune, acest semn zodiacal are posibilitatea de a crea energie pozitiva in intreaga lume. Anul Oii

  pare a fi mai pasnic, mai putin plin de conflicte si se preconizeaza un mare noroc in avere.

  Exista mai multe motive pentru a spera in imbunatatirea acestui an, si de a face lucruruile in asa fel incatviata noastra sa devina mai usoara. Oportunitati vor fi cu siguranta, asa ca nu ezitati sa faceti planuri de

  viitor in care sa introduceti strategii optime pentru a obtine o mai mare bunastare si succes pentru persoanele care activeaza sfera afacerilor sau comertului.

  Cu toate acestea, Anul Oii are un aspect negativ, steaua ostilitatii este bine conturata si in pericol de adomina, aducand cu ea un sentiment de neincredere si neintelegeri, mai ales in cazul relatiilor care nusunt foarte bine consolidate.

  Desi unele semne individuale ale zodiacului vor excela in 2015, in general norocul pentru fiecare semn vafi ceva mai slab. De aceea este esential sa se recurga la puterea interioara pentru a ramane increzator si

  pozitiv, numai in acest fel se va putea cunoaste succesul. Cei care raman mai puternici si determinati voravea o sansa mult mai buna sa isi implineasca visele sau scopurile propuse.

  PENTRU BIROU

  Majoritatea compani ilor folosesc deja traditionalul Secret Santa in preajma sarbatorilor de iarna, si se bazeaza pe schimbul de cadouri intre colegi. La CadouriSelecte.ro gasiti cele mai frumoase cadouripentru Secret Santa . Apoi intervin zilele onomastice ale sefilor, sau a colegilor si vrei sa le faci uncadou potrivit pentru birou, dar nu stii exact daca alegerea ta este tocmai potrivita in acest sens. La noi pesite gasiti o gama larga de produse, impartite pe diferite categorii, special pentru astfel de ocazii. Cusiguranta orice coleg sau sef se va bucura de o clepsidra sau un suport pentru pixuri sau post-it ori de odecoratiune discreta dar deosebita cum ar fi: globul pamantesc sau un vultur care intruchipeaza puterea

  sau autoritatea. Majoritatea barbatilor adora masinile! Alegeti sa faceti cadou unui barbat o macheta demasina , si nu veti dezamagi destinatarul cadoului.

  Sa recunoastem, majoritatea birourilor, nu iti ofera o inspiratie cand vine vorba de cadouri . Ceea ce ainevoie, sunt cateva cadouri pentru birou inedite si amuzante, care sa va anime ziua de munca si cuajutorul carora sa treaca timpul mult mai repede. Colectia noastra de cadouri pentru birou va relaxa intr-un mod placut mediul de lucrusi va aduce zambetul pe fetele colegilor.

  Puteti alege dintr-o gama larga de produse care sa se potriveasca oricarui birou atat pentru femei cat si pentru barbati, care nu sunt ostentative, dar vor aduce un zambet pe fata tuturor colegilor.

  http://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.htmlhttp://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.htmlhttp://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.htmlhttp://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.htmlhttp://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.htmlhttp://cadouriselecte.ro/Cadouri-pentru-barbati/macheta-masinuta-din-lemn.html
 • 8/10/2019 Feng Shui - Sfaturi diverse

  5/295

  Feng-shui-ul casei - http://articole.famouswhy.ro/feng-shui-ul_casei/ Q: Intreaba despre Feng-shui-ul casei

  Atunci cand ne vine dificil sa ne gasim un loc al nostru ar trebuie sa lasam caminul sa ne ajute sa-lragasim. In momentul in care te hotarasti sa-ti amenajezi casa in stil Feng-Shui ar trebui sa cunosti catevasfaturi utile.

  In primul rand, ar trebui retinut faptul ca Ba-gua (se citeste pakua) reprezinta elementul fundamental alteoriilor culorilor Feng-Shui, iar forma sa are ca model desenul octogonal de pe carapacea unei broastetestoase.

  Simplificand ecuatia in scopuri practice, pentru Ba-gua vom folosi un patrat, impartit la randul sau innoua patrate mai mici, egale ca dimensiuni, care se suprapune peste planul casei desenat la scara.

  Principala nelamurire in aceasta etapa consta in modul de orientare a patratului Ba-gua. In acest sens,exista doua metode de lucru, ambele

  corecte.Asezarea patratului poate fi facuta peste schema la scara a casei sau a apartamentului, cu latura de nordsuprapusa peste zona intrarii principale in locuinta.

  Sau mai poate fi asezat tinand cont de orientarea in spatiu a casei, in functie de punctele cardinale.Tuturor ni s-a intamplat sa avem nevoie de un obiect si sa-l cautam disperati, iar acesta sa fie chiar subochii nostri si sa nu-l observam.

  In mod similar ni se intampla sa fim incapabili sa gasim solutia cea mai viabila care este intotdeauna

  cea mai simpla, iar aceasta sa vina pur si simplu de la sine abia a doua zi, atunci cand nu ne mai este defolos.

  Modul in care percepem lumea si ritmul actiunilor noastre sunt influentate in mare masura de felul incare este aranjata casa noastra, fiecare dintre noi avand nevoie de stabilitate pentru a-si putea organizaviata si pentru a putea intreprinde ceva.

  Stabilitatea se poate materializa sub mai multe aspecte, astfel incat se poate vorbi de stabilitatemateriala, sentimentala, spirituala etc.

  De la aceasta stabilitate trebuie sa pornim pentru a da consistenta actiunilor noastre in configurarea unuicamin bine definit care ne va ajuta sa obtinem acea aderenta la realitate de care avem atata nevoie.

  Pornind de la modelul natural, arta