Essilor News 6 2013

8
01/2013 FIŢI CU OCHII PE AFACEREA DVS. THE ESSILOR MAGAZINE În această perioadă destul de dificilă cum a fost cea din ultimii ani, este din ce în ce mai important să punem accent pe priceperea şi cunoştinţele de specialitate din domeniul îngrijirii sănătăţii oculare. Cu siguranţă sunteţi un expert, dar sunteţi convins că toţi clienţii Dvs. ies mereu din magazin cu convingerea că au găsit cel mai bun profesionist în îngrijirea vederii? Acest lucru este extrem de important, mai ales atunci când numărul persoanelor care intră într-un magazin este din ce în ce mai mic, iar clienţii încearcă să cheltuiască tot mai puţini bani pentru o vedere performantă. Trebuie să transformaţi timpul pe care clienţii îl petrec în magazinul Dvs. într-o adevărată experienţă de shopping, să-i convingeţi că merită să cheltuiască mai mult pe ochelari de bună calitate şi să se mândrească cu ei în faţa prietenilor – deoarece gura lumii este încă cea mai bună formă de publicitate. În acest newsletter veţi găsi foarte multe soluţii noi pe care le-am dezvoltat pentru a vă ajuta în creşterea vânzărilor, iar pe clienţii Dvs. pentru a-i face să revină la Dvs. împreună cu prietenii lor! Vă invităm să aruncaţi o privire peste noul număr INSIGHT- veţi găsi soluţia perfectă pentru a reuşi mai mult în ceea ce vă propuneţi ! Cu stimă Pascal Gery, Director General Essilor România Stimaţi Parteneri,

description

 

Transcript of Essilor News 6 2013

Page 1: Essilor News 6 2013

01/2

013

FIŢI CU OCHII PE AFACEREA DVS.

THE ESSILOR MAGAZINE

În această perioadă destul de difi cilă cum a fost cea din ultimii ani, este din ce în ce mai important să punem accent pe priceperea şi cunoştinţele de specialitate din domeniul îngrijirii sănătăţii oculare. Cu siguranţă sunteţi un expert, dar sunteţi convins că toţi clienţii Dvs. ies mereu din magazin cu convingerea că au găsit cel mai bun profesionist în îngrijirea vederii?Acest lucru este extrem de important, mai ales atunci când numărul persoanelor care intră într-un magazin este din ce în ce mai mic, iar clienţii încearcă să cheltuiască tot mai puţini bani pentru o vedere performantă. Trebuie să transformaţi timpul pe care clienţii îl petrec în magazinul Dvs. într-o adevărată experienţă de shopping, să-i convingeţi că merită să cheltuiască mai mult pe ochelari de bună calitate şi să se mândrească cu ei în faţa prietenilor – deoarece gura lumii este încă cea mai bună formă de publicitate.

În acest newsletter veţi găsi foarte multe soluţii noi pe care le-am dezvoltat pentru a vă ajuta în creşterea vânzărilor, iar pe clienţii Dvs. pentru a-i face să revină la Dvs. împreună cu prietenii lor! Vă invităm să aruncaţi o privire peste noul număr INSIGHT- veţi găsi soluţia perfectă pentru a reuşi mai mult în ceea ce vă propuneţi !

Cu stimăPascal Gery, Director General Essilor România

Stimaţi Parteneri,

Page 2: Essilor News 6 2013

crizal transitions Vii

cea mai bună protecţie împotriva radiaţiilor UV(1)

Cea mai nouă generaţie de lentile Crizal Transitions oferă cea mai bună protecţie împotriva razelor UV pentru lentilele purtate zi de zi, cu un factor de protecţie E-SPF=25*, datorită unui filtru UV unic,

care blochează 100% razele UVA şi UVB, elimi-nând reflexiile UV de pe suprafaţa concavă a lentilei.

Un factor de protecţie E-SPF=25 înseamnă că ochii clienţilor Dvs. sunt de 25 de ori mai bine protejaţi decât fără lentile.

cea mai bună tehnologie de control al luminii(2)

Lentilele Crizal Transitions Signature VII sunt realiza-te folosind cea mai nouă şi mai avansată tehnologie

fotocromică, denumită Chromea 7. Drept urmare, lentilele Crizal Transitions Signature VII sunt mai reactive la lumi-na indirectă a soarelui. De aceea, clienţii dumneavoastră sunt şi mai protejaţi decât până acum împotriva strălucirii puternice. În plus, lentilele Crizal Transitions Signature VII se închid la culoare mai repede, în zilele foarte călduroase.

Dublă protecţie zi de zi împotriva razelor UV şi a luminii puternice

claritate perfectă a vederiiLentilele Crizal Transitions asigură, de asemenea, o claritate perfectă a vederii, datorită celei mai complete protecţii împo-triva celor 5 inamici ai vederii.

Mai mult decât atât, lentilele Crizal Transitions Signature VII au fost aprobate de purtătorii de ochelari, în condiţii de viaţă reală. Testele efectuate arată că 2 persoane din 3 preferă lenti-lele Transitions Signature VII în locul lentilelor Transitions VI.(3)

În plus, 9 persoane din 10 sunt foarte mulţumite de noile lentile Crizal Transitions. (4)

Aşadar, lentilele Crizal Transitions Signature VII oferă cea mai bună protecţie împotriva razelor UV, combinaţia ideală de culoare închisă, adaptare rapidă la schimbarea de intensitate a luminii fiind incolore în spaţii închise. Dacă aveţi întrebări, vă rugăm să contactaţi serviciul clienţi Essilor România

25 E - S P

F

EYE-SUN PROTE

CTIO

N F

AC

TOR 50

E - S PF

EYE-SUN PROTE

CTIO

N F

AC

TOR

(1) Cea mai bună protecţie UV pentru Crizal UV Transitions faţă de lentilele standard incolore şi fotocromice cu AR, măsurată cu factorul de protecţie E-SPF, noul indice dezvoltat de Essilor şi aprobat de o terţă parte independentă, care certifică protecţia UV totală a lentilei. Performanţa este numai a lentilelor: E-SPF exclude expunerea directă a ochilor, care depinde de factori externi (morfologia clientului, forma ramei, poziţia de purtare…).(2) Pentru produsele Transitions Optical.(3) Test pe purtătorii de ochelari efectuat de o terţă parte independentă – Crizal – 157 persoane – SUA – 2012 – procentul de preferinţă, bazat pe alegerea unui produs purtat.(4) Test pe purtători realizat de o a 3-a parte independentă - Crizal Transitions Signature VII-120 de purtători - Franţa 2012. Procentul clienţilor mulţumiţi care au acordat mai mult de 5 puncte pe o scală până la 10.

Mai eficiente la lumina indirectă a soarelui

Mai eficiente chiar şi la tempe-raturi ridicate

TransiTions® signaTure™ Vii TransiTions® Vi

2 PURTĂTORI DIN 3 PREFERĂ LENTI-LELE TRANSITIONS SIGNATURE VII FAŢĂ DE TRANSITIONS VI.

De curând am lansat noile lentile Crizal Transitions Signature VII. Aceste noi lentile fotocromice oferă clienţilor Dvs. cea mai bună protecţie împotriva radiaţiilor UV(1), cea mai performantă tehnologie de control al luminii(2) şi o perfectă claritate a vederii.

* E-SPF=25 pentru lentile Crizal Transitions, cu excepţia materialului Orma pentru care E-SPF=10.

Page 3: Essilor News 6 2013

EXPUNERE LA RADIAŢII UV PRIN REFLEXIE

EXPUNERE LA RADIAŢII UV PRIN TRANSMISIE

Radiaţiile UV au un impact direct şi cumulativ asupra sănătăţii ochilor, accelerând procesul de îmbătrânire a ochilor şi apari-ţia cataractei. În plus, pielea din jurul ochilor este extrem de delicată, iar razele UV provoacă riduri şi contribuie la apariţia bolilor de piele, inclusiv a diferitelor forme de cancer de piele.

Ne expunem zi de zi la aceste radiaţii UV dăunătoare, de aceea protecţia este foarte importantă. Întreaga gamă Crizal oferă protecţie UV completă şi cel mai înalt Factor de Protecţie Solară a Ochilor pentru a proteja ochii clienţilor Dvs. zi de zi.

Datorită tehnologiei de spectru larg, toate lentilele Crizal elimină în mod virtual reflexiile UV de pe suprafaţa concavă, fără să afecteze gradul de transparenţă a lentilei.

Faţă: Radiaţiile UV absorbite de materialSpate: Radiaţiile UV nu se reflectă spre ochi

Toate produsele Crizal vin acum cu un E-SPF cer-tificat de 25** pentru toate lentilele purtate zi de zi, 50+** pentru lentilele de soare Crizal Sun UV. Cu E-SPF=25**, clienţii Dvs. sunt de 25 de

ori mai bine protejaţi decât fără lentile**.

În acelaşi timp, produsele din gama Crizal luptă împotriva ce-lor 5 inamici ai vederii, pentru a asigura cea mai bună claritate a vederii pe termen lung.

Cu produsele Crizal, puteţi oferi clienţilor Dvs. cea mai bună protecţie UV, cu o claritate superioară a vederii!

noua gamă crizal 2013

**Un nou indice dezvoltat de Essilor, aprobat de o terţă parte independentă, care certifică protecţia UV totală a lentilei. E-SPF=25 pentru toate lentilele Crizal UV şi Optifog, cu excepţia Essilor Orma® (E-SPF=10). E-SPF=50+ pentru toate lentilele Crizal Sun UV şi Optifog Sun, cu excepţia Essilor Orma® fără UVX (E-SPF=25). Performanţa este numai a lentilelor: E-SPF exclude expunerea directă a ochilor, care depinde de factori externi (morfologia clientului, forma ramei, poziţia de purtare…).

Protecţie UV pentru � ecare

25 E - S P

F

EYE-SUN PROTE

CTIO

N F

AC

TOR 50

E - S PF

EYE-SUN PROTE

CTIO

N F

AC

TOR

MURDĂRIE

REFLEXII

ZGÂRIETURI

PICĂTURI DE APĂ

PRAF

ÎNVINGE CEI 5 INAMICI AI

VEDERII CLARE

Page 4: Essilor News 6 2013

Visioffice este primul sistem de tehnologie a măsurării oculare 3D care vă permite să obţineţi cu mare precizie fiecare parametru necesar pentru realizarea şi montajul lentilelor.(1) Nu numai că revoluţionează modul în care se fac măsurătorile, dar vă va fi mult mai uşor, Dvs. şi angajaţilor Dvs. să prescrieţi cele mai sofisticate lentile personalizate.Cu gama completă a modulelor de prezentare care sunt integrate ca parte a Visioffice, întreaga Dvs, echipă va putea să le demonstreze purtătorilor avantajele soluţiilor pentru lentilele pe care le recomandă.

Avantaje:J Creşterea vânzărilor de lentile personalizate J Îmbunătăţirea imaginii profesionaleJ Creşterea loialităţii clienţilorJ Visioffice oferă o precizie extraordinară în centrarea lentilelorJ Toate datele obţinute în urma măsurătorilor pot fi stocateJ Simulări personalizate şi animaţii interactive

În calitate de profesionist în îngrijirea vederii, doriţi să oferiţi cele mai bune len-tile, care să asigure clienţilor Dvs. cea mai bună vedere. Exact pentru asta a fost creat Visioffice.

O nouă dimensiune în personalizare și o extraordinară experienţă de shopping pentru clienţii Dvs.

Specialiștii din domeniul vederii pun tot mai mult accent pe exeperienţa de vânzare. Experienţa unui client la achiziţionarea unui produs îl poate face să se întorcă sau nu în acel magazin. De ce nu am face acestă experinţă cât mai plăcută pentru a- l face să revină ?

VISIOFFICE nu este doar un dispozitiv, este o schimbare adusă filozofiei din vânzări! Ajută la: J Creşterea profituluiJ Garantarea succesului de duratăJ Diferenţiere

Faceţi pasul într-o nouă dimensiune a personalizării şi beneficiaţi de privilegiile Essilor !

Cu Visioffice, ac-tivitatea desfă-şurată de Dvs. se diferenţiază, vă conferă o creştere susţinută a aface-rii şi loialitate din partea clienţilor!

Stabiliţi un nou standard în comunicarea cu pacienţii Dvs, şi în educarea lor cu Visioffice!

Essilor VisioFFicE®

achiziţionarea lentilelor de ochelari - o experienţă interesantă?

Visioffice este primul sistem de tehnologie a măsurării oculare 3D care vă permite să obţineţi cu mare precizie fiecare parametru necesar pentru realizarea şi montajul

Nu numai că revoluţionează modul în care se fac măsurătorile, dar vă va fi mult mai uşor, Dvs. şi angajaţilor Dvs. să prescrieţi cele mai sofisticate lentile

Cu gama completă a modulelor de prezentare care sunt integrate ca parte a Visioffice, întreaga Dvs, echipă va putea să le demonstreze purtătorilor avantajele

În calitate de profesionist în îngrijirea vederii, doriţi să oferiţi cele mai bune len-tile, care să asigure clienţilor Dvs. cea mai bună vedere. Exact pentru asta a fost

client la achiziţionarea unui produs îl poate face să se întorcă sau nu în acel magazin. De ce nu am face acestă experinţă cât mai plăcută pentru a- l face să revină ?

nu este doar un dispozitiv, este o schimbare adusă

Cu Visioffice, ac-tivitatea desfă-şurată de Dvs. se diferenţiază, vă conferă o creştere susţinută a aface-rii şi loialitate din partea clienţilor!

client la achiziţionarea unui produs îl poate face să se întorcă sau nu în acel magazin. De ce nu am

Visioffice este primul sistem de tehnologie a măsurării oculare 3D care vă permite să obţineţi cu mare precizie fiecare parametru necesar pentru realizarea şi montajul

Nu numai că revoluţionează modul în care se fac măsurătorile, dar vă va fi mult mai uşor, Dvs. şi angajaţilor Dvs. să prescrieţi cele mai sofisticate lentile

Cu gama completă a modulelor de prezentare care sunt integrate ca parte a Visioffice, întreaga Dvs, echipă va putea să le demonstreze purtătorilor avantajele

În calitate de profesionist în îngrijirea vederii, doriţi să oferiţi cele mai bune len-tile, care să asigure clienţilor Dvs. cea mai bună vedere. Exact pentru asta a fost

client la achiziţionarea unui produs îl poate face să se întorcă sau nu în acel magazin. De ce nu am face acestă experinţă cât mai plăcută pentru a- l face să revină ?

nu este doar un dispozitiv, este o schimbare adusă

Cu Visioffice, ac-tivitatea desfă-şurată de Dvs. se diferenţiază, vă conferă o creştere susţinută a aface-rii şi loialitate din partea clienţilor!

Fiecare ochi e unic fiind caracterizat de un Centru de Rotaţie ( ERC ). Prin urmare fiecare lentilă trebuie să fie unică. Eyecode este esenţial pentru personalizarea lentilelor Varilux şi a lentilelor monofocale f-360. Măsurătorile se pot face pentru : parametrii globului

ocular, pentru parametrii globului ocular + parametrii de purtare ramă, pentru parametrii globului ocular + parametrii de purtare ramă + obiceiuri vizuale.

Sunteţi gata să deveniţi un „ expert eyecode” ? Noua tehnologie patentată Visioffice vă ajută în măsurătorile curente. Cu ajutorul sistemului eyecode obţinem măsurători dinamice 3D şi mai multa precizie pentru datele de proiectare a lentilei.

Știaţi că ? Peste 85% din purtatorii de ochelari sunt interesati in achizitionarea de lentile individualizate realizate printr-o analiza suplimentara a ochiului , platind un pret suplimentar ( Studiu Nielsen online 2009, 3000 persoane în Franţa şi Germania )

(1) Măsurători Visioffi ce pentru distanţe interpupilare, înălţimi pupilare, distanţe Vertex, unghi Pantoscopic, unghi curbură ramă, ochi dominant. distanţa de citit.

Page 5: Essilor News 6 2013

Essilor M,EYE Fit toUcH

TOUCH

Un dispozitiv unic pentru măsurători de înaltă calitate.

Soluţia all-in-one oferă avantaje reale la capitolul vânzări, inclusiv măsurarea precisă a parametrilor de montaj şi o bază de date în format electronic.

Îmbunătăţiţi comunicarea cu clienţiiÎn faţa clientului, puteţi J să realizaţi un proces de măsurare rapid şi comod,Jsă împărtăşiţi rezultatele obţinuteJsă-l sfătuiţi pe client în alegerea lentilei potrivite.

Datorită suportului rotativ comod, puteţi face toate acestea fără a trebui măcar să staţi în picioare la standul de vânzare. Nu e nevoie să ridicaţi camera foto la nivelul ochilor pentru a face fotografii din multiple unghiuri.

Măsurători de mai bună calitateDatorită stabilităţii asigurate la masa de lucru în timpul măsurătorilor, M’Eye Fit Touch vă dă posibilitatea să faceţi măsurători precise ale parametrilor pentru lentile standard, cum ar fi distanţa pupilară, înălţimea de montaj, unghiul de înclinare al ramei şi distanţa Vertex. Include, de asemenea, şi o funcţie pentru evaluarea distanţei de citit.

Calitatea măsurătorilor este comparabilă cu cea a dispozitive-lor premium. M’eye Fit Touch foloseşte un protocol patentat de măsurare 3D.

Cu M’eye Fit Touch aveţi la dispoziţie un mod simplu, precis şi sigur de a demonstra clienţilor calităţile Dvs. de profesionist şi tehnologia de ultimă oră în realizarea lentilelor de ochelari.

Puteţi face măsurătorile necesare şi de asemenea puteţi să-i arătaţi clientului cum va arăta cu noua pereche de ochelari, iar prin folosirea modulelor educaţionale, îi puteţi prezenta avantajele lentilelor. Prin conexiunea la internet, aveţi acces la numeroase aplicaţii online disponibile pe reţelele noastre de distribuţie. M’Eye Fit Touch este echipat cu propria bază de date internă şi îl puteţi folosi pentru a distribui informaţii în sistemul de comenzi şi de management.

M’eye Fit Touch este un aparat profesional original conceput pentru opticienii care doresc să ducă experienţa generală a purtătorilor spre o nouă dimensiune.

Page 6: Essilor News 6 2013

Essilor oPtoMEtrY*

Oferiţi posibilitatea clientului să descopere confortul oferit de produsele din gama de înaltă performan-ţă. În cadrul procesului de evaluare a acuităţii vizuale, examinarea oculară este primul pas în construirea unei relaţii de încredere şi începutul unei experienţe vizuale profesionale pentru clienţii Dvs.

TEHNOLOGIE AVANSATĂ DESTINATĂ CLIENTULUI Vă propunem o categorie de auto-kerato refractometre puternice, care pot asigura cea mai bună precizie în refracţia obiectivă. Datorită tehnologiei unice oferită de prisma rotativă, întreaga gamă AKR oferă măsurători sigure, precise şi exacte, chiar şi în cazurile cele mai complexe.

De la refracţia obiectivă până la depistarea bolilor oculare, inclusiv determinarea parametrilor lentilelor de contact, această gamă de AKR alcătuită din 4 produse vă oferă posibilitatea de a selecta produsul potrivit, în funcţie de clienţi şi de spaţiul pe care îl aveţi la dispoziţie.

Profesioniştii în îngrijirea vederii care doresc să economi-sească timp şi spaţiu vor aprecia forma compactă şi procesul de măsurare complet automatizat al AKR medica 500 sau AKR 700.

Sinteză perfectă între refracţia obiectivă şi topografia cor-neană, modelul AKR cornea 500, generează o largă varietate

Vindeţi difereţierea!Prima impresie chiar contează!

Prin introducerea noii sale game de optometrie*, scopul diviziei de instrumente Essilor este de a vă oferi o serie de produse de înaltă calitate special dedicate refracţiei, determinării pa-rametrilor necesari pentru lentilele de contact, depistării şi diagnosticării bolilor oculare.

Concepută special să ofere o serie largă şi fl exibilă de produse, noua gamă este gândită să răspundă tuturor nevoilor Dvs., indiferent de nivelul magazinului pe care îl aveţi sau de spaţiul de care dispuneţi. Gama este completată de un set de servicii incluzând training, programul de analiză a imaginii şi de transfer de date.

Mai mult decât o inovaţie de ultimă oră în domeniul tehnologiei, această nouă ofertă este concepută pentru a vă ajuta în desfăşu-rarea unor examinări vizuale efi ciente şi precise cu un maximum de confort pentru Dvs. şi pentru clienţii Dvs.

EVALUARE VIZUALĂ DE CALITATE PENTRU VEDEREA DE APROAPE ȘI LA DISTANŢĂ.Indiferent dacă efectuaţi teste optometrice complete sau vă con-centraţi pe verifi carea reţetelor, portofoliul Essilor optometrie vă oferă numeroase soluţii adaptate nevoilor Dvs.

Pentru profesioniştii vederii în căutare de soluţii efi ciente şi la îndemână, dispozitivul manual foroptor MPH 100 vă propune un sistem funcţional pentru testarea vederii. Îl puteţi folosi împreună cu clasicul proiector sau cu un ecran LCD.

Profesioniştii vederii preocupaţi să ofere clienţilor o nouă experienţă a refracţiei cu ajutorul unui lanţ automat de refracţie vor aprecia refractometrul automat APH 500. De la reţeta iniţială până la verifi carea fi nală, APH 500 este interconectat cu toate instrumentele auxiliare (AKR, lensmetre…) pentru optimizarea procesului complet de refracţie.

* Produse destinate unităţilor ce desfăşoară exclusiv activităţi de optică medicală.

Page 7: Essilor News 6 2013

• Combină 4 măsurători esenţiale în cadrul unui proces în întregime automat: refracţia obiectivă, keratometrie, tono-metrie şi pahimetrie.

• Un design compact pentru o integrare optimă în orice spaţiu de lucru.

• Tonometrie fără contact cu jet de aer reglat. Calculează presiunea intraoculară ţinând cont de grosimea corneei.

• Tehnologia prismelor rotative aplicată la refracţia obiectivă.

• Conectivitate la APH 500 pentru transmit-erea automată a datelor.

.

• Un process complet automatizat de la aliniere până la tipărire.

• Măsurători de cea mai bună calitate datorită tehnologiei prismei rotative.

• Keratometrie centrală şi periferică asigurată prin evaluarea corneei pentru ajustarea lentilelor de contact

• Permite o foarte bună interacţiune şi apropiere faţă de pacienţi, lucru foarte important mai ales pentru copii şi pentru persoanele în vârstă.

• Asigură un confort mai mare pentru pacient datorită suportului pentru bărbie înclinat cu 5°.

• Conectivitate la APH 500 pentru transmiterea automată a datelor.

AKR medica 500

AKR 700

Tehnologie de vârf pentru profesioniştii vederii cu APH 500 • Design modern şi compact.• Evaluare vizuală completă, pentru vederea de aproape şi la distanţă.• Navigare cu uşurinţă şi confort pentru utilizator, indiferent de modul de control: tastatură separată sau computer.• Conţinut educaţional şi asistenţă în vânzări ,• Management optimizat al procesului de refracţie.• Sistem complet interconectabil pentru optimizarea procesului de refracţie.

PROCES OPTIMIZATPentru optimizarea unui proces de refracţie complet, toa-te instrumentele pot fi conectate la Foropterul automat APH 500 ce asigură:

• Upload automat pe baza refracţiei obiective sau pe baza valorilor unei reţete mai vechi.• Administrarea simultană a valorilor prescripţiei, testelor şi filtrelor.• Înregistrarea diferitelor sevenţe de testare.• Transfer de date în sistem.

APH 500 Phoroptor

de reprezentări grafice ale topografiei corneene folositoare în depistarea problemelor cu corneea şi ajustarea lentilelor de contact.

AKR 500 şi ATNC 500 oferă fiecare în parte soluţii eficiente pentru refracţia obiectivă, keratometru şi tonometru non contact pentru prevenirea glaucomului.

Soluţie compactă şi precisă 4-în-1

Confortul ideal pentru utilizatori cât și pentru pacienţi

Essilor oPtoMEtrY*

*Produse destinate unităţilor ce desfăşoară exclusiv activităţi de optică medicală.

Page 8: Essilor News 6 2013

SUCCESOR AL GENERAŢIEI KAPPASuccesor direct al generaţiei Kappa care a fost un partener de lungă durată pentru mulţi opticieni din întreaga lume, Mr Orange ridică standardele la momentul actual. Deţinând toate calităţile sistemelor produse de liderul mondial în optică (prelucrare de calitate, integrarea funcţiilor, ergonomie, etc.), Essilor a echipat maşina de prelucrat Mr Orange cu toate caracte-risticile necesare pentru a efectua chiar şi cele mai complexe operaţii. Înalta sa tehnologie revitalizează nucleul gamei de produse Essilor, aducând dinamism şi adaptabilitate, trăsături esenţiale pentru cerinţele de pe piaţă.

MR ORANGE? UN NUME CIUDAT PENTRU UN SISTEM DIGITAL!Având mai degrabă calităţile unui partener decât ale unei maşini de prelucrat, Mr Orange a fost denumit aşa pentru funcţiile pe care le are şi pentru dinamismul pe care îl aduce în atelier: management global pentru lentile curbate până la baza 9, trasarea optică a lentilelor demo, funcţie de găurire, etc. În plus, oferă opticienilor un control extra-ordinar al activităţilor, mai ales datorită funcţiei de asistenţă la centrare şi noului ciclu dedicat lentilelor hidrofobe.

Pentru mai multe informaţii, contactaţi reprezentanţii Instrumente Essilor România:

Vlad Florea, tel: 0740-044475, [email protected]

Marius Avram, tel: 0756-055162, [email protected]

Emilian Gociu, tel : 0748-718888, [email protected]

Mr oranGE - Un PartEnEr DE ÎncrEDErE PEntrU oPticiEniDupă ani la rând de inovaţii şi succese în domeniul echipamentelor de prelucrat lentile pe contur, luna septembrie 2011 a reprezentat pentru Essilor un nou obiectiv îndeplinit. După lansarea la Silmo 2009 a sistemului Mr Blue, produsul emblematic al unei noi generaţii de sisteme digitale, Silmo 2011 a fost rampa de lansare pentru Mr Orange, „creat pentru a ridica standardele”.