Drumul Spre Grecia _ Ghid Turistic Grecia

download Drumul Spre Grecia _ Ghid Turistic Grecia

of 10

description

grecia

Transcript of Drumul Spre Grecia _ Ghid Turistic Grecia

 • MenuSkip to content

  Ghid Turistic ThassosGhid Turistic CorfuGhid Turistic ZakynthosCazarea Ta in GreciaSfaturi calatorie GreciaDrumul spre GreciaDrumul prin Makaza

  Ghid Turistic GreciaDestinatii de weekend si vacanta in Grecia !MenuSkip to content

  Vezi cele mai noi articole despre Grecia:Afitos, HalkidikiRecomandam sa folositi functia "CAUTARE" pentru o navigare mai usoara !

  Drumul spre GreciaDe foarte mult timp am dorit sa fac un asemenea articol despre drumul spre Grecia dar din pacate pana acum nu am avut experienta necesara. In timp am acumulat foarte multi kilometri pe drumul spre Grecia, am stransfoarte multe detalii tehnice (bonuri, costuri, -) si de ce sa nu recunosc si site-urile oficiale grecesti pentru drumuri si autostrazi au inceput sa arate din ce in ce mai bine.Acest articol se adreseaza celor care merg pe cont propriu in Grecia, cu masina personala si contine sfaturi generale, indiferent de ce destiantie alegeti. Drumul spre Grecia poate fi foarte usor daca urmati catevadintre sfaturile noastre. Pentru destinatii specifice o sa pun link-uri spre articolele dedicate, toate traseele fiind prezentate cu lux de amanunte aici: Trasee Bucuresti Grecia.

  Drumul spre Grecia cu masina personala

  Mi-am propus sa fiu cat de scurt se poate si cat de concis. Din pacate, pe parcurs mi-am dat seama ca este foarte multa informatie.Cu masina prin Bulgaria spre GreciaIn cazul in care se intampla ceva neprevazut, nu ezitati sa contactati Ambasada Romaniei in Bulgaria sau Sectia Consulara; mai jos aveti datele de contact pentru fiecare:Ambasada Romaniei in Republica Bulgaria: Adresa: B-dul Mihai Eminescu nr. 4, Sofia | Telefon: 00359-2-971.28.58; 00359-2-973.30.81 | Fax: 00359-2-973.34.12 | Web: http://sofia.mae.ro | E-mail: [email protected] Consulara : Adresa: Str. Shipchenski Prohod nr.1, Sofia | Telefon: 00359-2-973.35.10 | Fax: 00359-2-973.34.12TAXE DE DRUM BULGARIAIn Bulgaria se plateste vigneta (taxa de drum, cum este si la noi ROvigneta) dar nu se platesc autostrazile. Pretul vignetei este actualizat lunar si afisat pe prima pagina a site-ului. Daca intentionati sa stati mai mult de 7 zile inGrecia va recomand sa luati vigneta de 10 zile; daca intentionati sa mergeti de mai multe ori pe an in vacanta (Grecia, Bulgaria sau Turcia) va recomandam sa cumparati o vigneta pe un an de zile (~30 euro).BENZINA / MOTORINA / GPL IN BULGARIAPretul la benzina, motorina si GPL este actualiat lunar pe prima pagina a site-ului nostru in bara laterala. Preturile sunt formate dintr-o valoare medie. In functie de benzinaria la care alimentati acestea pot sa difere (exemplu: la

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  1 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • ultima benzinarie OMV spre Grecia din Sandanski, pretul este putin mai ridicat decat cel al unei benzinarii din orasul Ruse).Recomandam alimentarea la benzinarii OMV sau Shell, unde se poate plati cu cardul. Gasiti o harta cu toate benzinariile OMV aici: Benzinarii OMV Bulgaria.Puncte de trecere frontiera din ROMANIA in BULGARIA

  Stiu ca pana acum am facut si am scris doar trasee care pleaca din Bucuresti, dar analizele facute ne-au aratat ca sunt foarte multi cititori din Arad, Timisoara, Cluj chiar si Republica Moldova. O sa enumar doar cateva dintrepunctele de trecere din Romania spre Bulgaria; preturile sunt orientative si sunt luate de la punctele respective.BECHET (ROMANIA) ORIAHOVO (BULGARIA)Date contact: Localitatea Bechet, Str. Portului, judetul Dolj, telefon / fax: 0251.337.254). Preturi: autoturisme 17 euro, camionete 36 euro, autobuze i camioane 40 de euro i TIR-uri 79 de euro.CALAFAT (ROMANIA) - VIDIN (BULGARIA)Taxa de trecere peste podul Calafat Vidin cu autoturismul sau cu camionete de 9 locuri este de 6 euro (pe sens), camioane 37 de euro.Mai jos am incercat sa ilustrez cu ajutorul unei harti de pe google maps diferenta intre cele 2 puncte de trecere (130km)

  OSTROV (ROMANIA) SILISTRA (BULGARIA)Pentru informatii corecte sunati la telefon 0722.287.363 | Bac-ul trece din 30 in 30 de minute si preturile sunt: 25 ron / masina si 2 ron persoana (preturile sunt informative si se pot schimba , sunati pentru preturile exacte)VAMA VECHE (ROMANIA) DURANKULAK (BULGARIA)Diferentele intre cele doua puncte de trecere:

  TURNUL MAGURELE (ROMANIA) NIKOPOL (BULGARIA)

  Date de contact: Localitatea Turnu Magurele, strada Portului nr. 1, judetul Teleorman, telefon / fax: 0247.411.563. Preturi: Autoturism 16 euro, motocicleta 2 euro, pasager 1 euro | Program de functionare: Plecare 09:00 si

  18:00; Intoarcere: 09:30 si 18:30 (va recomandam sa sunati inainte pentru a evita surprizele neplacute).Recomandat pentru cei care trec sau pleaca din Slatina sau Craiova.GIURGIU (ROMANIA) RUSSE (BULGARIA) Aceasta este varianta cea mai folosita ( preturi pod: 3 euro dus / 2 euro intors).

  Cum circulam in Bulgaria ?Sunt foarte multe povesti despre politia bulgareasca, dar din experienta noastra (cred ca peste 20 de drumuri prin Bulgaria) va pot spune ca politia nu te opreste degeaba ! Eu merg cu 10 15km/h peste viteza maxim admisasi nu am avut nicio problema pana acum.

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  2 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • LIMITE VITEZA IN BULGARIA50 km / h Localitati90 km / h Drumuri nationale130 km / h AutostraziPOLITIA IN BULGARIAUnde sunt cele mai mari sanse sa gasiti politie:Centura Sofia stau la linia continua si semafoare (am vazut foarte multi romani opriti pentru depasirea liniei continue)Intersectii cu drum fara prioritate (aici limita este 50km/h)Ruse inainte de pod (am vazut radar aici in 90% din cazuri). Limita este de 50km/ora, dar drumul este foarte ok si aveti tentinda sa depasiti limita.Masini de politie comune in Bulgaria: Opel Astra (vechi); Lada Niva.

  Puncte de trecere a frontierei din BULGARIA IN GRECIAAs vrea sa mentionez ca nu avem un punct de frontiera preferat sau pe care sa-l recomandam 100%. Drumul spre Grecia se alege in functie de perioada (extra-sezon, sezon), punctul de plecare si destinatia din Grecia. Varecomand sa verificati site-urile de news si cele de trafic inainte cu 2-3 zile, sa fiti siguri ca nu sunt portiuni inchise sau zeci de ore coada la vama respectiva (noi o sa incercam sa actualizam pe prima pagina in cazul in careapar evenimente importante).DRUMUL SPRE GRECIA PRIN KULATA PROMAHONASEste cel mai folosit punct (in plin sezon devine aglomerat). Este recomandat pentru traseele spre insulele Ionice, Grecia continentala si insulele Sporades.DRUMUL SPRE GRECIA PRIN ZLATOGRAD THERMESRecomandat pentru traseele spre: Thassos, Nea Vrasna, Kavala, Samothraki.

  DRUMUL SPRE GRECIA PRIN SVILENGRAD ORMENIORecomandat pentru traseele spre Thassos si Samothraki (portul Alexandroupoli).DRUMUL SPRE GRECIA PRIN KURDZHALI NIMFEA KOMOTINI (MAKAZA)

  Este noul punct de frontiera deschis in 2013. Recomandat pentru traseele spre insula Thassos, insula Samothraki, Kavala, Nea Vrasna si Asprovalta, insula Skopelos, insula Skiathos, Atena si tot ce pleaca din Atena.Daca alegeti acest traseu economisiti in jur de 150 km.Avantajul acestui traseu spre Grecia fata de traseul clasic prin Kulata este ca din Bucuresti pana la Komotini (Grecia) sunt aproximativ 450 km si se pot parcurge in 7-8 ore cu tot cu pauzele necesare. Din Komotini se urca pe

  autostrada si puteti ajunge rapid cam la orice destinatie din Grecia ( autostrazile costa! Komotini Salonic: 4.80 euro pe sens).ATENTIE ! NU va bazati pe GPS daca nu aveti hartile actualizate in 2014 ! Va recomandam sa folositi Google Maps (daca aveti smartphone cu roaming / zi) sau o harta rutiera pentru Bulgaria actualizata in 2014. Drumul estenou, foarte bun si sunt indicatoare la aproape fiecare pas.Enumar majoritatea localitatilor pe langa care treceti dintre Kurdzhali si Makaza (punctul de frontiera): Veselchane Balabanovo Sadovitsa Zagorsko Varben Parvitsa Lozengradtsi Makaza ~70kmAtentie! Vama este destul de mica iar in plin sezon cand romanii si bulgarii iau cu asalt insula Thassos, exista posibilitatea sa se aglomereze la ghiseu.DRUMUL SPRE GRECIA PRIN KAPITAN PETKO VOIVODA ORMENIOEste doar un punct de frontiera si nu prea ajuta. Poate doar spre insula Samothraki in cazul in care aflati ca vamile prezentate mai sus sunt aglomerate.

  Cu masina prin Grecia

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  3 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • Ambasada Romaniei in Grecia: Adresa: 7, Rue Emmanoil Benaki, Paleo Psychico, 15452 Athenes | Telefon: 0030210 677.4035; 672.8875; 672.88.79 | Fax: 672.8883

  | Web: http://atena.mae.ro | E-mail: [email protected] General al Romaniei din Salonic: Adresa: Santas nr.16, Panorama Thessaloniki | Cod postal: 55236 | Telefon: 0030 2310 340088; 340089 | Fax: 0030 2310 332060 | E-mail: [email protected] | Website: http://salonic.mae.ro/TAXE DE DRUM GRECIA

  In Grecia nu se plateste vigneta, dar se platesc autostrazile. Exista un site destul de bine documentat, insa din pacate nu este chiar prietenos: http://www.greek-motorway.net/ Va recomand sa verificati aici preturi si alte detalii.Mai jos sunt prezentate cele mai importante informatii ( taxe autostrada, puncte de taxare, benzinarii, preturi).BENZINA / MOTORINA / GPL IN GRECIAPretul la benzina, motorina si GPL este actualiat lunar pe prima pagina a site-ului nostru in bara laterala. Preturile sunt formate dintr-o medie, in functie de benzinaria la care alimentati acestea pot sa difere. Scopul acestorpreturi este sa va ajute sa va faceti un calcul estimativ pentru drumul in Grecia (la pretul final va recomand sa adaugati 5-10% pentru orice eventualitate).In general benzinariile sunt modeste, adica o pompa si un tip care incaseaza. Nu toate benzinariile din Grecia accepta plata prin card. Inca un detaliu foarte important in Grecia exista foarte putine benzinariinon-stop! Programul general al benzinariilor este intre 07:00 si 22:00 iar sambata si duminca au program scurt.Nu exista OMV in Grecia !!!Autostrazi GreciaMai jos sunt prezentate cele mai frecventate autostrazi din Grecia: AEGEAN (A1), EGNATIA ODOS (A2) si MOREAS (A7).

  ATENTIE la acest semn! Sincer sa fiu, prima oara cand l-am vazut am crezut ca este punct de taxare, problema este ca si a doua oara si a treia oara ma pregateam sa scot banii pentru punctul de taxare Acest semnreprezinta intersectie de drumuri si urmeaza o iesire de pe autostrada (nu trebuie sa incetiniti ). AUTOSTRADA A1 AEGEAN (620 km)

  Autostrada AEGEAN leaga Salonic de Atena si trece prin Lamia, Volos, Larissa. Este cea mai scumpa autostrada din Grecia.In tabelul de mai jos gasiti preturile si punctele de taxare pentru autostrada A1:PRETURI AUTOSTRADA A1 GRECIA AEGEAN (ATENA)

  PUNCT TAXARE / CATEGORIE MOTOCICLETAMASINA

  (inaltime pana in 2.2m)MASINA

  (inaltime peste 2.2m)

  Kleidi (ambele sensuri) 1.60 2.20 5.50

  Leptokarya Ramp (spre Salonic) 1.30 1.80 4.50

  Leptokarya Ramp (spre Atena) 0 0 0

  Leptokarya (ambele sensuri) 1.40 2.00 4.90

  Pyrgetos (ambele sensuri) 1.40 2.00 5.00

  Makrychori (ambele sensuri) 1.00 1.40 3.50

  Makrychori Ramp (spre Salonic) 0.80 1.10 2.80

  Gyrtoni Ramp (spre Salonic) 0.50 0.70 1.80

  Gyrtoni Ramp (spre Atena) 0.50 0.70 1.80

  Moschochori (ambele sensuri) 2.80 4.00 10.10

  Pelasgia (ambele sensuri) 2.40 3.50 8.70

  Benzinarii pe autostrada A1 / Atena si Preturi

  Benzinarii / Carburant Benzina 95 Benzina 100 Motorina GPL

  1.68 1.83 1.39 n/a

  1.70 1.81 1.39 n/a

  1.72 1.98 1.47 0.92

  1.69 1.96 1.42 n/a

  *Chiar daca preturile sunt preluate de pe site-uri oficiale, acestea pot sa difere la fata locului (folositi aceste preturi pentru a va face un calcul aproximativ).

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  4 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • AUTOSTRADA A2 EGNATIA ODOS (670 km)Egnatia Odos este cea mai noua autostrada din Grecia; leaga Turcia de Insulele Ionice si trece prin Kavala si Salonic. Daca alegeti traseul nou prin Makaza, din Komotini se urca pe Egnatia Odos. Autostrada se opreste inIogumenitsa, in port (mai precis direct la casa de bilete pentru multe ferryboat-uri care pleaca de aici). Gasiti o harta foarte bine detaliata de catre oficialitatile grecesti aici: Egnatia Odos.Mici precizari despre Egnatia OdosPentru cei care vin dinspre Salonic, pentru a intra pe Egnatia Odos -> se merge pe autostrada catre Atena (E75); dupa ce mergeti o mica portiune pe aceasta autostrada se urmareste semnul de Veroia si se intra pe EgnatiaOdos (E90).In momentul in care scriu acest articol (Martie 2014) exista o singura benzinarie pe autostrada, la aproximativ 35 km de Salonic. Restul benzinariilor nu sunt pe autostrada. Pentru a ajunge la ele trebuie sa iesiti si sa le cautatiprin satele invecinate cu autostrada. Asigurati-va ca aveti plinul facut cand va urcati pe Egnatia Odos.Exista doar 6 puncte de taxare pe Egnatia Odos: Tyria (Paramythia), Malakasi (Metsovo), Polymylos (Kozani), Analipsi (Langadas), Moustheni(Kavala) si Iasmos (Komotini).

  PRETURI AUTOSTRADA A2 GRECIA EGNATIA ODOS (INSULELE IONICE)

  PUNCT TAXARE / CATEGORIE MOTOCICLETAMASINA

  (inaltime pana in 2.2m)MASINA

  (inaltime peste 2.2m)

  Tyria 1.70 2.40 6.00

  Malakasi 1.70 2.40 6.00

  Polymylos 1.70 2.40 6.00

  Analipsi 1.70 2.40 6.00

  Moustheni 1.70 2.40 6.00

  Iasmos 1.70 2.40 6.00

  AUTOSTRADA A7 MOREAS (670 km)

  Autostrada A7 din Grecia leaga Corinth de Kalamata si trece prin Tripolism si are un total de 205 km (de la Corinth la Kalamata sunt 158 km). Moreas este denumirea veche pentru PELOPONEZ.Peninsula Penopolez este foarte frecventata de turisti.

  PRETURI AUTOSTRADA A7 GRECIA MOREAS (PENINSULA PELOPONEZ)

  PUNCT TAXARE / CATEGORIE MOTOCICLETAMASINA

  (inaltime pana in 2.2m)MASINA

  (inaltime peste 2.2m)

  Spathovouni 1.80 2.50 6.40

  Nestani 1.70 2.40 6.10

  Manari bridge 1.30 1.90 4.90

  Veligosti 0.80 1.20 3.10

  Paradisia (IESIRE) 0.50 0.70 1.80

  Kalamata 1.00 1.40 3.50

  Arfara (IESIRE) 0.50 0.70 1.90

  Benzinarii si locuri de relaxare: Spathovouni, Corinth (in ambele directii), Nestani, Arkadia (spre Atena), Arfara/Ag. Floros, Messinia (in ambele directii), Pellana, Lakonia (in ambele directii).Cum circulam in Grecia ?In Grecia sunt peste 2500 km de autostrada si cresc de la an la an. Drumurile in Grecia sunt foarte bune si bine semnalizate (in comparatie cu drumurile din Bulgaria sau Romania).Pe insule drumurile sunt inguste si cele mai multe au banda dubla continua cu depasirea intersiza. Pericolul principal pe insulele grecesti este de a va intalni cu un autocar intr-o curba pe un drum ingust, asa ca circulati cuatentie in acele zone.LIMITE VITEZA IN GRECIA50 km / h Localitati90 km / h Drumuri nationale130 km / h AutostraziPOLITIA IN GRECIA

  In general politisti greci sunt foarte ingaduitori cu turistii, dar asta nu inseamna ca nu va opresc daca incalcati regulile in mod flagrant. Cele mai multe radare pe care le-amobservat sunt la intersectii cu drum fara prioritate (unde limita de viteza este 50km /h indiferent daca este semn sau nu) si la iesirea din tunelurile de pe autostrazi (in principal Egnatia Odos).Pe insule politia este aproape inexistenta. Multi soferi beau o bere, doua pe plaja si pleaca cu masina (evident nu incurajam si nu recomandam acest lucru).Cazare in Grecia (pauze pe drum)In cazul in care taiati Grecia de la un capat la altul sau pur si simplu nu vreti sa mergeti 18 ore cu masina, aveti nevoie de puncte de pauza. Acestea pot fi doar de dormit sau de ce nu, de vizitat imprejurimile. Aproape lafiecare traseu spre Grecia prezentat pe site, gasiti recomandari de cazare cat mai ieftine (pentru o pauza pe drum) si cat mai bine pozitionate (ex: sa nu intrati in orase mari sa pierdeti timp sau cazari in port ori la obiectiveturistice importante cum e Metsovo, Parga, etc). Mai jos sunt enumerate cele mai importante puncte unde puteti face pauza pe drum.CAZARE PE DRUMUL SPRE INSULELE IONICE1. Salonic (recomandat pentru orice drum spre Grecia)Nouvelle Hotel, este cel mai apropiat hotel de pe drum la un pret decent (40 euro / noapte). Mai sunt hoteluri / moteluri in zona dar sar de 50 de euro sau se afla la o distanta mai mare.

  2. Metsovo (drumul spre insulele Ionice)Recomandam acest punct intermediar in drumul vostru spre toate insulele Ionice, dar mai ales pentru Corfu sau Lefkada. Avantajul acestui orasel este pozitionarea, la aproximativ 110 km de portul Iogumenitsa (100 km deautostrada). Mai mult de atat este un obiectiv turistic foarte important din Grecia (motive pentru pauza in Metsovo gasiti aici: Metsovo, bijuteria dintre Muntii Pindului).Asteri Metsovo, o camera porneste de la 30 euro pe noapte (fara mic dejun, nici nu va recomandam micul dejun la hotel, sunt foarte multe taverne pe langa). Hotelul este situat la aproximativ 250m de piata centrala.

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  5 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • 3. Iogumenitsa (port)Recomandam oprirea in Metsovo, dar daca se intampla ceva pe drum si nu prindeti ultimul ferryboat, atunci nu aveti alta solutie decat Iogumenitsa (sau dormit in masina dar neaparat nu uitati de cremele de tantari ).Holiday Zigos, camera porneste de la 40 euro, dar hotelul este situat fix langa casa de bilete :).4. Preveza (punct de oprire spre Lefkada, Zakynthos, Kefalonia)Preveza este o statiune turistica si preturile sunt pe masura. Noi va recomandam un hotel situat la 4 km de Preveza si 88 km de Iogumenitsa ceva mai ieftin. Pretul pentru o camera porneste de la 30 euro pe noapte si vaasigura toate conditiile necesare pentru o pauza pe drum; este vorba de Vila Pap. In cazul in care vreti sa va petreceti mai multe zile, va recomandam sa va luati cazare exact in statiunea Preveza.CAZARE PE DRUMUL SPRE ATENA, PELOPONEZ, INSULELE SPORADES1. Nei Pori (nu am ales Paralia Katerini din cauza preturilor ridicate si nejustificate pentru o pauza pe drum)Hotel Niko Paradise, o camera porneste de la 35 euro / noapte. Hotelul este situat in localitatea Platamonas, exact langa autostrada A1 (AEGEAN).2. Atena (in general pentru cei care pleaca cu ferryboat-ul din Atena)Recomandam o cazare cat mai aproape de port, adica in cartierul Pireu.Anita Hotel (hotelul este situat la 300 m de port si pretul pe o noapte este in jur de 30 euro)Argo Hotel Piraeus (tot la 300 m de portul Pireu dar aici puteti lua o camera si cu 20 euro).Preturile sunt pur informative, am postat aici preturile afisate pe booking la momentul in care am scris articolul. Preturile pentru carburant si taxe incerc sa la actualizez lunar; preturile de la hoteluri ar trebui verificate direct pe

  site.

  Articol disponibil in format pdf: Drumul spre Grecia !

  Alte recomandari pentru drumul spre GreciaIncercati sa faceti pauza la 2-3 ore (este bine pentru sofer, pasageri cat si pentru masina).Asigurati-va ca aveti bani cash la voi; in Grecia nu este posibila plata cu cardul in toate benzinariile.Respectati regulile sau cel putin incercati sa nu depasiti bunul simt (in Grecia daca depasiti viteza cu 50km/h, politia ia talonul si numerele masinii, amenda este foarte mare si nu merge cu spaga).Masina echipata de drum cu tot ce aveti nevoie (trusa, roata de rezerva, lichin parbriz, etc-).In cazul in care masina este in leasing va recomand sa aveti imputernicire (just in case).Va recomand urmatoarele articole pentru vacanta voastra in Grecia:Drumul prin Makaza - Discutam cu foarte multi cititori pana de curand despre o noua varianta de drum spre Grecia, printr-un punct de frontiera nou deschis, Makaza. In aceasta mini-vacanta de 1 mai l-am testat si noi sivenim cu informatii.

  Sfaturi de calatorie Grecia - In acest articol nu o sa gasiti sfaturi de genul va recomandam sa va faceti asigurare medicala sau recomandam sa aveti trusa de prim ajutor in masina; este plin internetul de astfel de sfaturistandard. Incercam doar sa ne asiguram ca toti cititorii site-ului Ghid turistic Grecia sunt foarte bine informati si stiu la ce sa se astepte de la o vacanta in Grecia.

  Cazarea ta in Grecia - Daca nu esti genul de persoana care sa calatoreasca doar cu un rucsac si un sac de dormit in spinare, cazandu-te de fiecare data sub cerul liber sau la cort, sigur te-ai lovit de alegerea cazarii.Pretentiosi sau nu, city-break sau sejur prelungit in statiuni, cu prietenii sau cu familia, intrebarea unde ne cazam? este printre primele pe care ne-o punem.

  Ce mi se potriveste ? - De-a lungul timpului am observat ca indiferent cat de bine structuram site-ul sau scriem ghiduri despre Grecia, nu avem cum sa multumim pe toata lumea.Descarca ghiduri de masina -Toate traseele de masina spre Grecia intr-un singur loc !Nu imi ramane decat sa va urez drum bun si vacanta placuta !By Andrei Pop

  52 comentariiovidel February 28, 2014 at 3:25 pm | PermalinkEste cel mai detaliat articol pe care l-am gasit despre asa ceva ! Felicitari voua, faceti o treaba minunata. O singura rugaminte am- va rog daca se poate sa facem cumva sa-l descarcam in format pdf.MULTUMESC ++

  1.

  andreipop February 28, 2014 at 4:49 pm | PermalinkMultumim, daca cineva are ceva de corectat la el va rog sa ne lasati un comentariu.

  2.

  Parga Grecia | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 8:00 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  3.

  Traseu Bucuresti Thassos | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 10:07 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  4.

  Bucuresti Corfu cu masina | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 10:10 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  5.

  Bucuresti Halkidiki | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 10:24 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  6.

  Bucuresti Salonic | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 10:28 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  7.

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  6 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • Traseu Bucuresti Lefkada | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 10:29 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  8.

  Bucuresti Santorini | Ghid Turistic Grecia March 3, 2014 at 12:25 pm | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  9.

  Ionutz99 March 3, 2014 at 1:14 pm | Permalinkfoarte util articolul! like&share

  10.

  elliza March 3, 2014 at 1:15 pm | Permalink

  Multumim! foarte bine documentat.Astept varianta pdf

  11.

  daniela March 3, 2014 at 3:21 pm | PermalinkMultumesc si felicitari pentru articolul f. bine documentat si deosebit de util!

  12.

  daniela March 3, 2014 at 3:22 pm | PermalinkMultumim pentru informatii!

  13.

  andreipop March 3, 2014 at 3:27 pm | Permalinkmultumim frumos !

  14.

  daniel.b March 3, 2014 at 7:10 pm | Permalinkde cand sunt preturile pentru autostrazi ?

  15.

  andreipop March 3, 2014 at 7:11 pm | Permalink2014 (Februarie Martie). O sa incerc sa le actualizez daca se schimba ceva.

  16.

  Mazilu Marian March 3, 2014 at 10:03 pm | PermalinkAm calatorit cu masina in Grecia si este asa cum scrie aici, este foarte relaxant, daca stii ce-ti doresti de la excursie, eu personal nu rezist intr-un loc mai mult de doua zile, asa ca, am vazut si cunoscut multe locuriin Grecia, astept vara si plec din nou pe patru roti.

  17.

  Prima oara in Thassos, grup de prieteni | Ghid Turistic Grecia March 21, 2014 at 12:28 pm | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  18.

  Cu copii mici in Vourvourou, Halkidiki | Ghid Turistic Grecia March 27, 2014 at 8:50 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  19.

  Armand April 23, 2014 at 5:52 am | PermalinkMultumim pentru informatii! Foarte folositoare.Un singur comentariu, apropo de politie si baut o berica. E drept, politia apare foarte rar in Grecia. De altfel, nici in Bulgaria nu mai sunt probleme de ceva ani. Dar in Corfu (Kavos) am vazut chiar filtru de bautura la5 dimineata! Deci- nu va culcati pe o ureche ca merge si asa-

  20.

  andreipop April 23, 2014 at 5:55 am | Permalink

  Salut Armand, o sa incep cu ce am scris si in articol evident nu incurajam si nu recomandam acest lucru Despre Kavos iti dau dreptate, statiunea aia oricum e diferita (scandal, bautura, tineri, etc).

  21.

  gaby May 4, 2014 at 4:30 pm | PermalinkF interesante toate aceste sfaturi si cu siguranta de mare ajutor, as dori daca cineva imi poate spune care sunt preturile la feryboturi pt a ajunge pe insule cu masina personala

  22.

  carmenmicunescu May 5, 2014 at 1:38 pm | Permalinkmulumim pentru toate informaiile ce ni le-ai furnizat! vom pleca n insula Corfu! abia ateptm!este prima oar i mergem cu maina , pentru a admira Grecia !la ntoarcere voi scrie impresiile ! dac este minunat ,vom mai veni !

  23.

  andreipop May 5, 2014 at 1:41 pm | PermalinkBuna ziua ! Pentru Corfu va recomand sa parcurgeti si acest articol: http://grecia.de-weekend.ro/bucuresti-corfu-cu-masina/ (preturi ferry, rute, program ferry, puncte de alimentare, cazare pe drum, etc..).

  24.

  Bogdan N May 5, 2014 at 7:07 pm | PermalinkSalutare,Multumesc pt info, vom merge si noi catre Thassos in Iunie, Va rog sa ma ajutati cu informatii despre statiile cu alimentare de CNG ( gaz comprimat), atat in Bg cat si in Gr ( coordonate GPS, localitati, preturi etc).Merci multBogdan

  25.

  Traseu Galati Thassos | Ghid Turistic Grecia May 6, 2014 at 7:47 am | Permalink[-] Drumul spre Grecia [-]

  26.

  Bogdan N May 7, 2014 at 7:44 pm | PermalinkGaby: uite pt Thassos : http://www.thassos-ferries.gr/romania.html

  Distractie faina

  27.

  andreipop May 8, 2014 at 11:43 am | PermalinkSalut Bogdan,

  Din pacate abia acum am reusit sa raspund (de 1 mai am fost in Grecia).

  Nu stiu unde gasesti gaz comprimat, nu am folosit si nici nu am fost cu cineva care sa foloseasca Pentru drum iti recomand sa citesti articolul asta: http://grecia.de-weekend.ro/drumul-prin-makaza-traversare-bulgaria-6-ore/Alimentarea in Bulgaria se face la OMV Kardzali (50 km de Komotini). (daca mergi pe Kulata se face la OMV Sandanski).Andrei

  28.

  andreipop May 8, 2014 at 11:45 am | Permalink

  Asteptam

  29.

  bogdan May 10, 2014 at 11:30 am | PermalinkBuna ziua . La vara trebuie sa plec un corfu(sidari) si as dori daca poate cineva sa imi trimita traseul cel mai bun si scut spre aceasta insula cu plecare din bucuresti, m.ar interesa mai ales traseul exact prin bulgariaplus in grecia prin localitatile importante prin care trebuie sa trec si pe ce autostrazi trebuie sa intru din ce localitati se face intrarea pe autostrada sau autostrazi daca sunt mai multe pe care trebuie sa le traversez.Multumesc.

  30.

  bogdan May 10, 2014 at 12:06 pm | PermalinkLa sandanski benzinarie se poate plati in euro sau doar leva? Si rovineta de platit la 2km de granita la acea benzinarie nu e riscant in sensul de a sta politia in cei 2km

  31.

  andreipop May 10, 2014 at 2:53 pm | PermalinkLa Sandanski se plateste cu cardul.Am mers de foarte multe ori si nu am vazut politie in acesti 2 km deci puteti merge fara probleme pentru vigneta.

  32.

  andreipop May 12, 2014 at 8:13 am | PermalinkSalut Bogdan, cu ocazia comentariului tau am actualizat si articolul: Bucuresti Corfu cu masina !Pe scurt e cam asa:Actualizare Mai 2014Pentru cei care aleg varianta mai scurta prin Makaza, dar in acelasi timp mai scumpa va rog sa cititi traseul detaliat aici: Drumul prin Makaza.Cateva diverente:1. Bucuresti Sofia Kulata Iogumenitsa: 1030 km | 14h 20 minute2. Bucuresti Veliko Tarnovo Stara Zagora Makaza Komotini Iogumenitsa: 1085 km | 13h 30 minute*pentru traseul prin Makza adaugati la calatoria voastra aproximativ 20 euro (dus intors)**in punctul de frontiera Makaza exista un singur ghiseu, de aici se pot forma cozi si de 2 ore

  33.

  Mihai Dohatca May 29, 2014 at 2:01 pm | PermalinkBuna ziua,In primul rand felicitari pentru ceea ce ati realizat prin aceasta pagina, este deosebit de complexa din punct de vedere al informatiilor.Am marea rugaminte in cazul in care ati avut ocazia sa mergeti in Lefkada sa ma ajutati cu o eventuala recomandare, sugestie pentru cazare ( suntem 2 adulti si un baietel de 6 ani).Sincer va spun cu masina amcalatorit in Grecia Nea vrasna o singura data, fara incidente dar am ales un traseu prin Serbia , Macedonia, noi fiind din Cluj Napoca si chiar as dori sa repet acest lucru deoarece am ramas cu amintiri placute deacolo si despre Lefkada am auzit lucruri frumuoase.Va rog sa nu considerati ca fiind un abuz dar daca aveti cumva si alte sugestii vis a vis de alte destinatii accesibile cu masina va rog sa aveti amabilitatea sa mi le comunicati.Multumesc mult!

  34.

  andreipop May 29, 2014 at 3:45 pm | Permalink

  Salut si multumim pentru cuvintele frumoase Alte destinatii in Grecia ? sau in general ? daca in general va propun Croatia .. este foarte usor de ajuns si aveti ce vedea. Despre Lefkada gasiti multe recomandaripe site (cazare, plaje, etc).

  35.

  marcela June 2, 2014 at 12:09 pm | PermalinkBuna ziuaPeste doua saptamani plecam in Grecia din Brasov, pentru prima data si mai exact Sithonia Sarti, rog un traseu, noi ne-am gandit cel pe la Ruse- sofia- kulata, avem ceva emoti ca suntem cu un copil mic 2anijumatate, ne gandeam sa plecam cu o zi inainte si sa inoptam pe la o pensiune undeva la jumatatea drumului, rog cateva sugesti.Multumesc

  36.

  andreipop June 2, 2014 at 12:14 pm | PermalinkBuna,Te-ai gandit sa mergi prin Makaza ?Ai aici toate informatiile: http://grecia.de-weekend.ro/drumul-prin-makaza-traversare-bulgaria-6-ore/.

  Daca vreti sa faceti o pauza pe drum va recomand Bucuresti Andrei

  37.

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  7 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • Bogdan June 5, 2014 at 4:23 pm | PermalinkBuna ziua . Ma ajuta cineva cu un traseu spre insula corfu cu plecare din vama veche dar fara a intra pe teritoriul turcesc pentru ca am vazut ca este un traseu in care musca putin din turcia. Am inteles ca sa dat infolosinta o autostrada noua in bulgaria. Multumesc

  38.

  Bogdan June 11, 2014 at 6:47 am | PermalinkStie cineva la feribot la igoamenitsa daca sunt cumparate bilete dus- intors cu o reducere? Sau se poate negocia ceva? Multumesc

  39.

  andreipop June 11, 2014 at 6:57 am | PermalinkPeste tot am vazut reduceri la bilete dus-intors dar nu pot sa-ti dau preturile exact (nu am folosit niciodata).

  40.

  Luminita June 14, 2014 at 8:56 pm | PermalinkBuna ziua. A fost cineva spre Grecia pe traseul Calafat-Montana-Sofia-Kulata-Salonic? V-as ruga cateva informatii. Multumesc!

  41.

  ion June 16, 2014 at 7:41 pm | Permalinkam venit acum 3 zile pe acest traseu. NU iti recomand. Sofia-Montana-Calafat trebuie evitat. Mai bine prin serbia macedonia salonic

  42.

  Raluti June 21, 2014 at 9:45 am | PermalinkBuna ziua, intai de toate felicitari pentru tot ce faceti pentru cei mai putin experimentati. Am o nelamurire, noi plecam din maramures, spre Halkidiki si ne vom opri o noapte la Belgrad , intrebarea ar fi unde samancam pe drumul dinspre Belgrad inspre Halkidiki, a doua zi ( e mult si noi megem cu baietelul ), pe forumuri nu prea am gasit ,sunt restaurante pe traseu?Multumesc!

  43.

  andreipop June 23, 2014 at 6:16 am | PermalinkSalut, din pacate nu am facut acest drum.

  44.

  adrian-Galati June 28, 2014 at 4:48 am | PermalinkBuna ziua , In data de 6.07.2014 voi pleca din Galati la ora 22 catre thassos si voi ajunge undeva in jur de ora 2 in Giurgiu , daca sunt cumva colegi care au cazare din data de 7.07 ii astept sa socializam pedrum(traseu prin Makaza) . e-mail [email protected] Bun!

  45.

  Lucian June 28, 2014 at 6:24 am | PermalinkActivati traducerea automata din bulgara in englezahttp://www.uab.org/index.php?option=com_content&view=article&id=78&Itemid=111&lang=enMaintenance of the road networkhttp://www.api.bg/index.php/bg/poddrzhane-na-ptnata-mrezhahttp://www.api.bg/index.php/bg/patna-obstanovka/28-yuni-2014pe 28 si 29 iunie vor fi restrictii de trafic pe drumul care traverseaza KazanlakOn 28 and 29 June will be introduced traffic organization for sections of road I-5, I-6 and II-55 regarding cycling championshipOn June 28 Saturday, from 18:00 am to 19:30 pm will be diverted traffic to one lane on I-6 / western entrance of the town of Kazanlak the junction of the road I-5 to I-6 junction Republic /, from km 308 +000 tokm 319 +100. Traffic will be limited by traffic police in providing miles of police posts.June 29 Sunday between 8.30 am and 12.30 will stop the movement of vehicles on the road I-6 / western entrance of Kazanlak road link with road II-55 / gr.Gurkovo / from km 308 +000 to km 347 +700, on theroad II-55 Republic Veliko Tarnovo / front / from km 59 +400 to km 34 +900 and Road I-5 from km 195 +020 to km 196 +640 20 minute pilot flying cars of Traffic Police. Restriction of movement will be performed bytraffic police in providing miles of police posts.Drivers of motor vehicles should move with caution and reasonable speeds, observing a traffic police.aici aveti amplasarea camerelor politieihttp://www.bgmaps.com/link/60D49EA84DCA6843367BDFFC48AD703Fstarea traficuluihttp://www.api.bg/index.php/bg/promeni

  46.

  George June 29, 2014 at 12:30 am | PermalinkSalutare.ATENTIETocmai m-am intors din Grecia si am parcurs drumul prin Makaza dus-intors. Multe puncte negative:1. Dupa Veliko Tarnovo se devieaza circulatia prin Gabrovo Kanzaluk Stara Zagora pentru ca intre Veliko Tarnovo si Gurkovo s-ar fi surpat o portiune de drum. Aceasta varianta, dupa ce ca te ocoleste cu peste50km, este destul de grea , drum greu cu serpentine ff multe, drumul urca pe la 1200 m.2. La dus am stat in vama 2 ORE (am ajuns la ora 13 sambata) la intoarcere, tot sambata, ora 17.00 erau doar cateva masini.3. Intre Kardzali si Makaza 4 echipaje de politie; mi s-a parut enorm pentru o portiune de 40km. Le-am intalnit la intoarcere din Grecia; cand m-am dus nu era nici un echipaj.Bucuresti-Makaza 8 ore cu deviere+opriri in jur de 40-50 minMakaza Bucuresti cam acelasi timp

  47.

  George June 29, 2014 at 11:53 am | PermalinkDrumul prin Makaza, pentru cei care se duc pe Riviera Olimpului Korinos, Paralia-Katerini, Leptokaria, Platamonas, Nei Pori Bucuresti-Makaza-Nei Pori 14 ore cu ocolire prin Bulgaria(cum am scris mai sus) sistat la ambele vami in jur de 2.40 h + alte opririle cu masina diesel 1,5l 520km, 40 L, 4,8%.Pe autostrazile din Grecia, taxele platite au fost: 3 pana la Salonic: 2,7 euro, 2,4 euro, 2,4 euro , dupa Salonic pana la Platamonas 2,2 euro, 1,2 euro si 2 euro aceste taxe e posibil sa fie diferite cu cativa centi.Din Komotini spre Salonic in zona Kavala sunt peisaje care mie mi s-au parut frumoase, cu autostrada care serpuieste pe langa mare, tuneluri-Preturi la combustibili in statiuni: benzina 1.689euro, sau 1,699euro motorina 1,339 euro sau 1,289 depinde de benzinarii BP, Eko, ANStu ca este un site despre drumuri insa o sa pun cateva preturi la tavernele din Nei Pori, in mare preturila sunt asemanatoare in statiuni: Kalamari, Scoici su sos, Sardele, fiecare- intre 4,8-6,5euro, Creveti 6,8 euro,Caracatita 7,8 euro

  48.

  Ovidiu July 17, 2014 at 2:19 pm | PermalinkStie cineva drumul spree parga ?

  49.

  sonia July 20, 2014 at 2:29 pm | PermalinkFoarte bun articolul si foarte bine documentat. Multumim, ne-a fost foarte folositor.

  50.

  GICA July 22, 2014 at 9:12 am | PermalinkSalutare, poate sa ma ajute cineva cu o sugestie pentru o cazare intermediara intre Komotini si Salonik ( mentionez ca plec din Iasi si as vrea sa trec vama pe la Makaza ). Citem ca sunt si ceva probleme cu drumulintre Veliko Tarnovo si Gurkovo, mai stie cineva de starea acestui drum ? Statii GPL intre Komotini si Igoumenitsa ??? va multumesc anticipat si drumuri bune tuturor-

  51.

  Cristina August 2, 2014 at 8:13 am | PermalinkGicaDrumul prin Makaza spre Grecia a fost deschis ! 17.07.2014Autoritile bulgare au anunat c lucrrile de reabilitare a drumului prin Pasul Republika au fost finalizate, iar mainile pot circula iar pe aceast rut ncepnd de joi dup-amiaz. Anunul a fost fcut de ctreguvernatorul regiunii Veliko Trnovo, Gheorghi Rachev, dup ce a analizat progresele nregistrate la reabilitarea seciunii de drum deteriorat de inundaii, n apropierea localitii Kilifarevo. sursa adevarul.ro

  52.

  Lasa un comentariu

  Name *

  Email *

  Website

  Comment

  Cine suntem ?

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  8 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • Data Check-in

  Data Check-out

  CUTARE

  Nu suntem agentie de turism, nu promovam in cadrul unui proiect de colaborare diverse destinatii, ci pur si simplu iubim Grecia cu bune si cu rele si venim in ajutorul pasionatilor de calatorii cu informatii legate dedestinatiile elene. Totul a inceput in vara anului 2012 cand, proaspat casatoriti am plecat in Zakynthos dupa un plan bine stabilit, cu informatii si detalii pentru absolut orice s-ar fi putut intampla...continuare

  Sustine si tu Grecia de WeekendAlte destinatii din GreciaSamothraki, Insula marilor zei !Samothraki sau insula lui Aeolus, este cea mai mare insula din Marea Egee, in apropiere de Alexandropuli, situata in golful Tracic...

  Insula KefaloniaCea mai mare dintre insulele ionice, cu o suprafata de aproape 690 de kilometri patrati si o populatie de peste 45.000 de locuitori...

  Insula SkopelosArhipelagul grecesc este format din aproximativ 6.000 de insule, insa doar cateva dintre ele se pot mandri cu o frumusete asemanatoare insulei Skopelos....

  Insula SkiathosInsula Skiathos este un taram binecuvantat de zei. Desi a avut un trecut tumultos vizitat de venetieni, bizantini, otomani si pirati furiosi...Deplasarea in Grecia

  Preturile sunt actualizate in luna August 2014.

  Preturile pentru combustibil reprezinta valoarea medie practicata in Grecia. Acestea difera in functie de zona/compania/perioada de timp.

  Poduri si Vigneta

  Vigneta Bulgaria 7 zile: 5 euro | 30 RONVigneta Bulgaria 14 zile: 10 euro

  Podul Giurgiu - Ruse: 3 euro | 13 RONPodul Ruse - Giurgiu: 2 euroPodul Calafat - Vidin: 6 euro (pe sens)

  Pret combustibil Bulgaria

  Benzina fara plumb 95: 1.29 euroBenzina fara plumb 98: 1.36 euroMotorina: 1. 32 euroGPL: 0.60 euro

  Pret combustibil Grecia

  Benzina fara plumb 95: 1.64 euroBenzina fara plumb 98: 1.79 euroMotorina: 1. 28 euroGPL: 0.87 euro

  Pentru detalii suplimentare recomandam sa folositi functia de "cautare" a site-ului si sa introduceti destinatia dumneavoastra, exista posibilitatea sa gasiti un ghid detaliat.

  Cost transport (estimativ)Bucuresti Thassos - de la 116 Bucuresti Corfu - de la 217 Powered by booking.com

  Preturi mici | Cel mai mic pret garantat !Comentarii impartiale | Economisiti bani !Taxe de rezervare 0 | Anulare gratuita !

  1. Introduceti destinatia (ex: "corfu","thassos").

  2. Selectati perioada.*Daca nu aveti perioada stabilita bifati "Inca nu am date stabilite".

  3. Apasati "CAUTARE".

  Cutai hoteluriDestinaie

  nc nu am date stabilite

  Incercati ACUM pentru o vacanta reusita !

  Downloads Grecia informatii, ghiduri, etcDescarca Wallpaper GreciaO colectie de imagini superbe din Grecia la diverse rezolutii (1920x1080 | 1024x768 | 1440x768)...

  Descarca Calendar Birou 2014

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  9 of 10 8/7/2014 4:59 PM

 • Ne-am hotarat sa punem pe birou noul calendar turul de weekend 2014 cu imagini menite sa ne inspire pentru vacantele viitoare.

  Descarca ghiduri de masinaToate traseele de masina spre Grecia intr-un singur loc !

  Descarca - Calculator Cost TransportCu ajutorul acestui xls puteti calcula singuri transportul pentru orice calatorie. Mai multe detalii gasiti in fisier.Comentarii recente despre Grecia

  Drumul prin Makaza, Traversare... (337)andreipop { 6 August, comentariu scris de mine: "Salut. Pasul Republika este deschis." } Aug 07, 1:37 PMIonel { Mai stie cineva cum este drumul pana in Thassos prin Makaza ? Din 14 iulie nu mai este nicio informatie. Este ok prin pasul Republika... } Aug 07, 1:26 PM

  Ce mi se potriveste... (41)andreipop { Buna ziua (raspuns si pe email), Despre traseu exista un articol detaliat pe site, il gasiti aici: http://grecia.de-weekend.ro/bucuresti-kefalonia/ *Vedeti ca sunt 2 variante, 1 dintre... } Aug 07,10:39 AMElisabeta { Buna ziua! Dorim sa mergem in concediu pe insula Kefalonia (cu masina personala). Suntem 2 adulti si un copil de 13 ani. Aveti cumva vre-o... } Aug 07, 10:27 AM

  Kinira Thassos (5)andreipop { Buna Elena. Personal nu am nicio impresie despre acest hotel dar din cate vad pe booking ai facut o alegere buna :) Vacanta placuta si... } Aug 07, 6:01 AMElena { Buna ziua Alina, Urmeaza sa plecam in Thassos, si am facut rezervare la Hotel Sylvia.Poti sa ma ajuti cu ceva impresii despre hotel. Multumesc anticipat } Aug 07, 5:55 AM

  Calendar 2014 (2)andreipop { Multumim frumos Monica ! } Aug 06, 4:45 PMMonica Nebunoiu { Felicitari pentru acest site fermacator si totodata atent documentat, in care am gasit nenumarate povesti minunate, dar si numeroase date de interes, foarte utile in... } Aug 06, 4:39 PM

  Recomandari Grecia

  Utile Grecia

  PRIMA DATA PE SITE ?Ghid utilizare - grecia.de-weekend.ro

  SFATURI CALATORIE GRECIACititi cu atentie sfaturile noastre, pentru a avea o vacanta de vis in Grecia.

  DRUMUL SPRE GRECIAAcest articol se adreseaza celor care merg pe cont propriu in Grecia, cu masina personala si contine sfaturi generale.

  DRUMUL PRIN MAKAZADistanta este de aproximativ 400 km si se parcurg in 6 ore...

  TRASEE BUCURESTI GRECIAPDF-urile descarcate cuprind: informatii utile despre drum, harti (via google maps), detalii despre drum si cazare, harti cu benzinarii, recomandari si multe alte detalii necesare pentru un traseu cu masina personala in Grecia. Ghiduri Turistice Grecia

  GHID TURISTIC THASSOS Singurul ghid despre insula Thassos in limba romana, online si GRATUIT !

  GHID TURISTIC CORFU Insula Corfu de la Nord la Sud, destinatii recomandate, plaje, taverne si cazari ...

  GHID TURISTIC ZAKYNTHOS - in constructie Comunitate

  CORFU afla toate noutatile despre insula Corfu direct de pe facebook, posteaza fotografii, participa la concursuri !

  THASSOS comunitatea Thassos Romania pe facebook, urmareste pagina si fii la curent cu toate noutatile !

  TURUL DE WEEKEND pagina oficiala a Turului de Weekend, vezi pe unde ne mai plimbam !

  GHID TURISTIC GRECIA+ urmareste-ne pe google+ si afla toate noutatile !

  In curand ...

  Forum Grecia - Totul despre Grecia, destinatii, hoteluri, conditii, acte, recomandari, discutii libere, premii, etc.

  Forum Turul de Weekend - Destinatii de weekend si vacante, discutii libere, recomandari cazare, recomandari destinatii ... Proiecte in desfasurare

  CAZAREA TA - cu ajutorul tau putem face vacanta in Grecia mai placuta cititorilor nostri. Trimite-ne impresiile tale legate de cazarea unde ai stat si noi le publicam pe site.

  CE MI SE POTRIVESTE ? - De-a lungul timpului am observat ca indiferent cat de bine structuram site-ul sau scriem ghiduri despre Grecia, nu avem cum sa multumim pe toata lumea.

  IMPRESII DIN GRECIA - vrei sa scrii despre experienta ta in Grecia ? Trimite un mail cu articol (eventual si poze) la adresa: [email protected] si noi publicam impresiile tale pe site.

  2009 - 2014 Turul de Weekend Continutul acestui site este proprietatea Turul de Weekend. Este interzisa copierea sau reproducerea acestor informatii (text sau fotografie) fara acordul scris al nostru.

  Ghid Turistic Grecia 2013 Ghid Turistic Grecia

  Menu

  Scroll to top

  Drumul spre Grecia | Ghid Turistic Grecia http://grecia.de-weekend.ro/drumul-spre-grecia/

  10 of 10 8/7/2014 4:59 PM