Curs project management

download Curs project management

of 9

 • date post

  25-Feb-2018
 • Category

  Documents

 • view

  217
 • download

  0

Embed Size (px)

Transcript of Curs project management

 • 7/25/2019 Curs project management

  1/9

  Page | 1

  Pentru inscrieri este necesar sa descarcatisi sa completati FORMULARUL de INSCRIEREClick AICI - pdf sauClick AICIword

  si sa-l transmiteti prin fax : 0239-619578 sau prin mail cursuri@europroiect.ro

  Curs de PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTIICIVILE, INDUSTRIALE, INFRASTRUCTURA, INSTALATII

  Cursul se va desfasura inHOTEL RIN CENTRAL Bucuresti

  CONFERENCE CENTEREtaj 7

  27 Februarie30 Aprilie 2016

  "Proiectele, Portofoliile si Programele Dvs. sunt egale cu strategia voastra. Dac

  va veti ignora capacitatea de management de proiect, ignorati de fapt strategia

  organizaiei dumneavoastr."spunea Mark Langley, presedintele PMI-USA.

  Din ce in ce mai multe organizatii recunosc faptul ca succesul proiectelor in care esteimplicata organizatia a devenit punctul focal al dezvoltarii si succesului organizatiei, conducandla cresterea competitivitatii firmei, cu efect direct asupra cresterii segmentului de piata sinumarului de clienti. Proiectele sunt esentiale pentru succesul oricarei organizatii iar rezultateleactuale arata ca proiectele conduc la cresterea vanzarilor, reducerea costurilor, imbunatatireacalitatii si a satisfactiei clientilor, imbunatatind mediul de munca - avantaje din care rezulta multealte beneficii.

  Desi unele organizatii abia au startat programele de scolarizare si implementare amanagementului de proiect, altele au dobandit deja un nivel de maturitate in utilizarea

  principiilor, uneltelor si tehnicilor de management de proiect, elemente care au devenit deja unmod de viata in cadrul firmei iar in anumite companii, managementul de proiect este aliniat siintegrat cu obiectivele de business.

  Aceast noua versiune (2016) a cursului de management de proiect in constructii contineo gam larga de mbuntiri proventite din Ghid de Management de ProiectPMBOK Ed.5(elaborat de Project Management InstituteUSA), din Standardul de Management de ProiectISO-21500 si nu in ultimul rand din noile Directive Europene ( in special 2014/24/UEprivind Achizitiile Publice) care are impact si schimba legislatia romana privind achizitiilepublice ( OUG 34/2006 si HG 925/2006), modificand criteriile de atribuire a contractelor dar siconditiile in care constructorul, beneficiarul, consultantul, proiectantul si furnizorii de materialetrebuie sa-si coreleze actiunile in favoarea proiectului. Noile actualizari ale cursului asigura si

  mbuntirea absorbiei materiei de curs, datorita tehnicilor pedagogice utilizate, folosindinformaii de baz precum i unele studii de caz prin care cursantii intra in contact direct atit cuprobleme de management de proiect cat i cu experiena hands-on de management de proiect.

  http://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.pdfhttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.dochttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.dochttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.dochttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.dochttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.docmailto:cursuri@europroiect.romailto:cursuri@europroiect.romailto:cursuri@europroiect.rohttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.dochttp://www.europroiect.ro/biblio/Form_curs_PM.pdf
 • 7/25/2019 Curs project management

  2/9

  Page | 2

  Acest curs focuseaza pe efortul de colaborare necesar pentru a finaliza orice proiect deconstrucii public sau privat, dezvoltind abilitile necesare pentru a lucra cu i alturi dereprezentantul proprietarului, proiectanti, clienti, furnizori de materiale etc. Cursul prezinta ndetaliu principii si elemente de management de proiect, precum i responsabilitile personaluluiimplicat intr-un proiect de constructii, urmarind n detaliu cronologia a unui proiect.

  Acest curs a fost predat in ultimii zece ani, avind acum o multitudine de actualizari,bazate pe combinatia dintre problemele cu care se confrunta managerii din domeniulconstructiilor si cerintele actuale privind abordarea contractelor si proiectelor prin utilizareaManagementului de Proiect.

  Aceasta este un curs despre succesul proiectelor de constructii, secretele ce stau labaza atingerii acestui succes si despre conducerea efectiva a proiectelor. Cursul cuprindeexemple, template-uri si orientari, acoperind complet cele zece arii de cunostinte din ProjectManagement, pe intreg ciclul de viata (Initiere-Planificare-Executie-Monitorizare&Control siInchidere) a conducerii eficiente a unui proiect de constructii. Cursul a fost dezvoltat de ingineri

  constructori (cu peste 30 ani vechime), cu experienta in proiectare, executie si expertiza inconstructii, specializati in dezvoltarea si predarea cursurilor de specialitate, iar utilizarea unuilimbaj non-tehnic face acest curs accesibil tuturor categoriilor de personal implicat in proiecte deconstructii. Este un curs co nceput de ingineri pentru ingineri si non -ingineri.

  Acest curs este un ghid practic ce explica modalitatile in care se pot integra principiile deProject Management n activitatea Dvs. de zi cu zi, pentru a va ajuta n mod eficient saconfigurati, sa administrati si sa aliniati proiectele dvs. pe o planificare metodica, pentru a aveasucces.

  Metode de predare: Studii de caz, analize practice, discutii interactive, simulare de proiect .

  Cursul de Management de Proiect asigura cunostintele necesare obtinerii Certificatului deManager de Proiect (cod COR 242101)Cursul cuprinde toate cele 10 module (corespunzatoare ariilor de cunostinte abordate inManagement de Proiect ).Cursul esteAutorizat deAgentia Nationala pentru Calificari (A.N.C.) - Romania;Cursul conduce la obtinerea Certificatului de Manager de Proiectrecunoscut de MinisterulMuncii si Ministerul Educatiei Nationale;Certificatul de Project Manager este recunoscut international, in toate tarile din U.E.Cursul furnizeaza cunostinte pentru anumite cerinte necesare participarii la Licitatii PubliceSEAP( Sistemul Electronic de Achizitii Publice)cf. OUG 34/2006 si HG 925/2006Certificatul de Manager de ProiectAutorizat A.N.C. asigura eligibilitatea participarii la

  Licitatiile Publice pentru lucrari de constructii (cf. Documentatiilor de Atribuire - SEAP)

  Temeinic structurat i actualizat, cursul de Management de Proiect in Constructii esteindispensabil la locul de munc pentru constructori, arhiteci , ingineri constructori, profesionistiin instalatii (electrice, termice, apa-canal, gaze, ventilatii ... etc.), economisti, juristi i aliprofesioniti implicati in proiectele de construcii.

  Cursul este conceput ca un ghid practic si uor de urmat, pentru teoria si practica demanagement care include planificarea i controlul unui proiect de constructii. Nu conteaz ctde mare sau de mic este proiectul de construcii, o programare eficienta si bine gndita esteesenial pentru atingerea succesului. Dezvoltat de profesionisti in construcii, acest curs a fostcomplet revizuit, acoperind toate ariile de cunostinte necesare pentru a elabora un plan avansatde management al proiectului, orientat pe eficientizarea procesului de construcii.

 • 7/25/2019 Curs project management

  3/9

  Page | 3

  Acest curs acopera toate aspectele privind succesul managementului de proiect inconstrucii n mediul complex de astzi prin introducerea tuturor actorilor cheie din acest proces,abordand fiecare faz de proiect i prezentind instrumentele si tehnicile necesare pentru a faceun management eficient att pentru oameni cat i pentru proiecte. Cursul mbin teoria irealitatea practic, incepand cu o introducere in profesia de project manager, prezentnd incontinuare noile tendine, roluri, aranjamente contractuale i oportuniti iar apoi, tematica decurs se concentreaz pe proiectul n sine, de la concept pana la fin alizare, abordand rolul totmai important al managerului de proiect in construcii. Cursantii vor putea deprinde rapid si usorinstrumente moderne pentru estimarea, programarea si controlul proiectelor de constructiideoarece cursul contine o multitudine de elemente grafice i imagini, precum i exemple dinviata real.

  Cursantii vor putea nva cum s planifice, sa programeze, sa bugeteze i sa urmreascaproiecte de construcii, deoarece acest curs include o gam larg de elemente teoretice sipractice de management de proiect, asigurind participanii ca vor fi mai bine pregtiti pentru a

  face managementul unor proiecte de succes. Cursurile sunt sustinute de profesioniti dinindustria constructiilor, cu o vasta experienta in domeniu (proiectare, executie, expertiza).

  Pentru a efectua activitati de Management de Proiect si a dezvolta performanta companiei,cursul are un cuprins bogat, furnizind informatii vitale, obtinute intr-un numar de ani de teorie sipractica in managementul constructiilor. Persoanele care urmeaza acest curs, ManageriExecutivi, Manageri de Proiect si celelalte persoane interesate in dezvoltarea abilitatilor sau aunei cariere in acest domeniu beneficiaza de informatii clare si concise, bazate pe unmanagement de performanta clar, teorie, practica si metode operationale, putind asigurambunatatirea eficienta a gestionarii contractelor si proiectelor de constructii, crescindprofitabilitatea proiectelor, contractelor si a companiei pe ansamblu.

  Cursul Autorizat PROJECT MANAGEMENT in CONSTRUCTII, se va desfasura inBucuresti,intr-un format adaptat cerintelor actuale de piata fiind structurat astfel:

  Traineri de topin domeniul Constructii si Management de Proiect:

  D-l. Ing. Marius GAITAN, PMP(Trainer, Consultant, Project Manager - Constructii Civilesi Industriale - peste 30 ani experienta in constructii : Proiectare, Expertiza, Executie)

  D-l. Ing. Ciprian GAITAN (Trainer, Consultant, Project Manager, Verificator Proiecte -Constructii - peste 30 ani experienta in constructii : Proiectare, Expertiza, Executie)

  D-na. Ec. Dumitra GAITAN (Trainer, Consultant, Project Manager, Expert FinanciarAutorizatCECCAR- peste 20 ani experienta in